Ήρθε η ώρα των πυρπολητών;
Με Στρατιωτικό Τυφώνα πέρα απο κάθε εκτίμηση θα είναι οι Στρατιωτικές Ασκήσεις που θα πραγματοποιηθούν το ερχόμενο φθινόπωρο στη Μεσόγειο Θάλασσα !Το ΝΑΤΟ κατεβάζει όλο το Αεροναυτικό Δυναμικό που διαθέτει σε μια Άσκηση Μαμούθ στην οποία θα πάρουν μέρος πάνω απο 30 Χώρες !
Σημαντικό ρόλο αναμένεται να παίξει η Ε.Ε με επικεφαλής τον “Ελληνα Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωσταράκο που αν και αναλαμβάνει την Στρατιωτική Αρχηγεία της Ε.Ε το σίγουρο είναι ότι θα είναι επικεφαλής της Ευρώπης στο Νατοϊκό Σχεδιασμό της Ασκήσεως !
Οι Σχέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ με τον εκλεγμένο Αρχιστράτηγο της Ευρωπαϊκής Ενώσεως είναι εκτός από άριστες στον τομέα της Στρατιωτικής Συνεργασίας είναι και ιδιαίτερα φιλικές !
Η Συμμαχία άσχετα τι υποστηρίζουν μερικοί -μερικοί εντός των τειχών έχει υιοθετήσει το δόγμα του Έλληνα Α/ΓΕΕΘΑ με την συγκρότηση μια ταχείας Δύναμης Αντιδράσεως που θα μπορεί να επιχειρεί παντού στον Κόσμο σε διάστημα λιγότερο των δύο ημερών !
Κανείς δεν μπορεί αν αμφισβητήσει την Μεγάλη επιτυχία που είχε η σχεδίαση του “Ελληνα Α/ΓΕΕΘΑ με την Συγκρότηση της Δύναμης «Δ» και την εκτέλεση των Πολλαπλών Ασκήσεων ΠΥΡΠΟΛΗΤΩΝ που σχεδίασε και εκτέλεσε σε όλη την Ελληνική Επικράτεια ο Στρατηγός Κωσταράκος!gYtmVnW-1024×682
Δεν είναι μυστικό οτι ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ έμεινε έκπληκτος απο την Άσκηση ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ στη Δοκό της Ύδρας και τα Σενάρια άμεσης αντίδρασης του ΓΕΕΘΑ ,ζήτησε δε απο τον τότε Υπουργό Άμυνας Αβραμόπουλο Συνεργασία στον Σχεδιασμό μεγάλης Δύναμης Αντίδρασης του ΝΑΤΟ στην επερχόμενη λαίλαπα των Τζιχαντιστών του Ισλάμ !
Αν και δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι ο Τυφώνας του ΝΑΤΟ στην Μεσόγειο είναι και μια προειδοποίηση στον Πούτιν που έχει σχηματίσει Αρμάδα της Μεσογείου …Το τι ακριβώς όμως θα είναι αυτή η Δύναμη του ΝΑΤΟ ξεπερνά κάθε φαντασία !
Δεν είναι λίγοι οι Αναλυτές που λένε οτι και μόνο ο Σχεδιασμός ταυτόχρονων εκτελέσεων Σεναρίων σε διαφορετικά Σημεία του Ορίζοντα με Συντονισμένοι Διοίκηση από την Λεκάνη της Μεσογείου …Ενώ κάποιοι άλλοι αναρωτιούνται μήπως ήρθε η ώρα της Προφητείας ;
Στον καθαρά Στρατιωτικό Τομέα τώρα θα έχουμε :
Το NATO και σύμμαχοι του προγραμματίζουν από τον ερχόμενο φθινόπωρο τα μεγαλύτερα στρατιωτικά γυμνάσια έπειτα από μια δεκαετία, αναπτύσσοντας 36.000 στρατιωτικούς σε όλη τη Μεσόγειο για να αντιμετωπίσει την απειλή της οργάνωσης Ισλαμικού Κράτους (μόνο;) στην νότια πλευρά της Ατλαντικής Συμμαχίας.
Οι επιτελείς του ΝΑΤΟ δήλωσαν την Τετάρτη πως το Σύμφωνο θα πραγματοποιήσει κάποια από τα πιο σκληρά γυμνάσιά του επί ενός σύνθετου «θεωρητικού σεναρίου απειλής», βάσει του οποίου τζιχαντιστές επιτίθενται από ξηράς, αέρος και θαλάσσης.
«Δεν μπορούμε να επιλέξουμε μόνο μεταξύ της απειλής από ανατολάς και της απειλής από τον νότο, πρέπει να εκπαιδευτούμε και για τις δυο» τόνισε ο Γερμανός στρατηγός Χανς-Λόταρ Ντομρέζε, διοικητής των συμμαχικών δυνάμεων στο Μπρούνσουμ στην Ολλανδία που προετοιμάζει τα στρατιωτικά γυμνάσια.
Περισσότερες από 30 χώρες -περιλαμβανομένων κρατών που δεν ανήκουν στην ΝΑΤΟϊκή συμμαχία, όπως η Σουηδία και η Αυστρία- θα συμμετάσχουν στις ασκήσεις στην Ιταλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία και στην Μεσόγειο από την 3η Οκτωβρίου έως την 6η Νοεμβρίου.
Ο γενικός γραμματέας της Συμμαχίας Γενς Στόλτενμπεργκ έχει προειδοποιήσει ότι οι εξεγέρσεις της λεγόμενης Αραβικής Άνοιξης εγκαινίασαν έναν «βίαιο χειμώνα» αστάθειας.
Το ΝΑΤΟ δεν έχει πραγματοποιήσει γυμνάσια τέτοιας κλίμακας μετά το 2002, όταν 15 κράτη-μέλη της Συμμαχίας και 12 χώρες-εταίροι έκαναν ασκήσεις στη Νορβηγία και στην Πολωνία.
Ερωτηθείς τι έχει αλλάξει έκτοτε, ο Ντομρέζε σημείωσε πως το ΝΑΤΟ έχει να αντιμετωπίσει εχθρούς που επιδίδονται σε προπαγάνδα χρησιμοποιώντας μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εμπνέουν επιθέσεις στη βόρεια Αμερική και την Ευρώπη, καθώς και να αντιμετωπίσει εξτρεμιστικές οργανώσεις που δρουν σε ευρείες γεωγραφικές περιοχές.
«Η απόσταση είναι ένας νέος παράγοντας. Θα εργαστούμε σε μια τεράστια περιοχή γυμνασίων», δήλωσε ο Ντομρέζε. «Θα επικεντρωθούμε στην ταχύτητα, στην αντιμετώπιση πολλαπλών απειλών ταυτόχρονα» ανέφερε.
Σημαντικότατο ρόλο αναμένεται να παίξει Η νήσος Κρήτης με τον Ναύσταθμο της Σούδας και την Αμερικανική Βάση …!
Τα στρατιωτικά γυμνάσια εντάσσονται στη δέσμευση του ΝΑΤΟ για τη δημιουργία μιας νέας «αιχμής του δόρατος», μιας δύναμης ταχείας αντίδρασης με αρκετές χιλιάδες στρατιώτες, που θα μπορεί να αναπτύσσεται σε πεδία επιχειρήσεων και σημεία κρίσης μέσα σε μόλις δύο μέρες.140227-F-MY082-410
Ήρθε ώρα των «ΠΥΡΠΟΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ; «…ΤΟ σίγουρο πάντως είναι οτι με την ανάληψη της Αρχηγίας της Ε.Ε από τον Έλληνα Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωσταράκο το ερχόμενο φθινόπωρο θα είναι το μεγάλο πλεονέκτημα της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ και την Λεκάνη της Μεσογείου !
Με δεδομένη την κρίση των λαθρομεταναστών στη Μεσόγειο, οι επικεφαλής του ΝΑΤΟ υποσχέθηκαν επίσης δράση εάν εντοπίσουν πλεούμενα με λαθρομετανάστες σε περιοχές κοντά στα πεδία των γυμνασίων.
Σε σύσκεψη του ΝΑΤΟ όταν ο Ιταλός ΓΕΕΘΑ πρότεινε το ΝΑΤΟ να αναλάβει την φύλαξη των θαλάσσιων Συνόρων απο την Γιβραλτάρ μέχρι την Ιταλία … Άμεση ήταν τότε η αντίδραση του Στρατηγού Κωσταράκου που ζήτησε να επεκταθεί η φύλαξη των Συνόρων μέχρι και την Κύπρο δηλώνοντας οτι εμείς έχουμε το πρόβλημα εδώ και μια 5ετία !
Ωραια η ασκηση και η συνεργασια με το ΝΑΤΟ. Για την αντιμετωπιση του φανταστικου εχθρου ISIS. Το Ισλαμικο κρατος ειναι φτιαγμενο απο την Δυση. Αυτο το ξερουν και τα μικαρα παιδια πλεον.
Εγω ομως ερωτω αν μας την παισουν οι βρωμο- μογγολοι Τουρκοι φιλοι μας τι θα γινη;;;
Το ΝΑΤΟ θα παρει το μερος της Τουρκιας οπως εκανε και με την Κυπρο;;
Η θα μας την χαρισουν επειδη εχουμε Τουρκο διοικητη του ΝΑΤΟ μεσα στην Λαρισσα;;;;
Δεν ξευτιληστηκαμε τωρα που πεσαμε με τα τεσσερα για να μας δωσουν δανεικα… Εχουμε ξευτιληστει απο χρονια τωρα.
Θα πω την -γνώμη μου- με πολύ σεβασμό σε εκείνους που της πιστεύουν σαν προφητείες.
Έχουμε όλοι υποψιαστεί ότι κάτι συμβαίνει σε διάφορα θέματα κ φτάσαμε εδώ κ σκεφτόμαστε που το πάνε, πως το πάνε, κ γιατί το πάνε, με τη σχέδια…
Κάποια από τα σχέδια τους μας τα περνάνε στο μυαλό με ένα μαγικό τρόπο του τύπου προφητείες, μέσα από μια αλυσίδα από δικά τους άτομα (δίνοντας αξία σε κάποιους εκλεχτούς) που θέλουν ο κόσμος να τους ακούει. Κάποιες προφητείες είναι παραπλανητικές, ώστε να στρέφουμε τα μάτια μας εκεί που θέλουν κ να καίγονται τα πάντα από πίσω μας (ύποπτες είναι εκείνες με το ευχάριστο τέλος, μας χαλαρώνουν την ένταση της υποψίας)… Θέλουν να πιστεύουμε ότι όλα είναι γραμμένα κ δεν πρέπει να αλλάξουμε τίποτα για πάρα πόλους λόγους (όσο τους πιστεύουμε τύφλα δεν Θα πέσουν οι παρωπίδες μας)…
ΛΟΙΠΟΝ!
ΕΧΘΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΥΡΙΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ
ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΩΡΑ
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΜΑ ΤΟ ΙΡΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ
ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΠΥΡΙΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΕΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΙΡΑΝ
ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΒΟΜΒΑ ΘΑ ΤΗΝ ΡΙΞΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΤΟ ΙΡΑΝ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΙΝΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΤΛΠ ΚΤΛΠ ΚΤΛΠ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ
……..ΕΝ ΠΛΩ..ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΕΣΟΥΝ ..ΧΑΧΑΧΑ
Χαίρομαι να βλέπω Αφυπνισμένους Έλληνες… Έτσι όλοι βάλτε τα μυαλά σας να δουλεύουν κ ας πέφτουμε έξω σε κάτι δεν τρέχει τίποτα (καμία φορά όταν ξεβρακώνετε κάτι αλλάζουν από λίγο η πολύ τα σχέδια τους), προσπαθήστε να σκεφτείτε το τι πάει να κάνει ο εχθρός μας, το που το πάει κ γιατί… Ένα από τα γιατί είναι ότι θέλουν να βγάλουν υπεύθυνους τους Έλληνες για ότι εκείνοι έκαναν κ κάνουν…