Στα χέρια πιάστηκαν,πριν λίγη ώρα, στο δημοτικό συμβούλιο Αχαρνών ο… επικεφαλής της παράταξης «Νέα Δύναμη» Παναγιώτης Γρηγοριάδης με τον πρόεδρο της «Αρωγής» Νίκο Γκασούκα, ενώ στη συμπλοκή ενεπλάκησαν κι άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι.
Τα δύο άτομα είχαν έντονο φραστικό επεισόδιο, με βαριές κουβέντες εκατέρωθεν, το οποίο οδήγησε σε μπουνιές και γενίκευση της σύρραξης . Η κατάσταση λίγο έλειψε να βγει εκτός ελέγχου αλλά οι πιο ψύχραιμοι κατάφεραν να συγκρατήσουν τους πιο θερμόαιμους δημοτικούς συμβούλους.
Η βίαιη τροπή στην εξέλιξη του δημοτικού συμβουλίου οφείλεται στην αντιδικία που είχε ο κ. Γρηγοριάδης με μερίδα συμβούλων της συμπολίτευσης σχετικά με το θέμα της πληρωμής για την τοποθέτηση των αγωγών ακαθάρτων στην περιοχή του Μεσονυχίου.
Η τοποθέτηση του επικεφαλής της «Νέα Δύναμη» ο οποίος συνηθίζει να χρησιμοποιεί κοφτερή γλώσσα , με υβριστικούς χαρακτηρισμούς και εκφράσεις, προκάλεσε την έντονη αντίδραση δημοτικών συμβούλων και συνέτεινε στη όξυνση του κλίματος που εκδηλώθηκε με τον καυγά και τη χειροδικία των δύο αντρών.
Αμέσως μετά ο κ.Γρηγοριάδης αποχώρησε από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, το οποίο συνέχισε αποφασίζοντας την αποβολή του από τη διαδικασία για τη συγκεκριμένη συνεδρίαση ενώ στηλίτευσε τέτοιου είδους συμπεριφορές, διαχωρίζοντας την πολιτική τοποθέτηση από τον τραμπουκισμό και τη λεκτική βία.
doxthi.gr
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!
Τα κυρίαρχα κράτη δεν δέχονται εκβιασμούς ούτε κρέμονται από τα χείλη της φράου Μέρκελ και των υπολοίπων εκπροσώπων των «θεσμών»…. κύριοι της συγκυβέρνησης της «πρώτης φοράς αριστεράς»!
Τα κυρίαρχα κράτη δεν διαλύουν τις κοινωνικές δομές ούτε περνούν νομοσχέδια υπέρ των λαθρομεταναστών και φυσικά δεν δέχονται ανάμειξη και υποδείξεις όταν πρόκειται για θέματα εθνικής ασφάλειας, κύριοι που έχετε δεχθεί τα πάντα αλλά προσπαθείτε να μας πείσετε πως προκειμένου να μείνουμε στο ευρώ πρέπει να αφοπλιστούμε.
Στα κυρίαρχα κράτη υπάρχει ισονομία, δεν υπάρχει εκμετάλλευση εργαζομένων και καταπάτηση ανθρωπίνων και ατομικών ελευθεριών και δικαιωμάτων και εμπόριο ελπίδων.
Στα κυρίαρχα κράτη, οι απατεώνες, οι κλέφτες, οι παράνομοι δεν κυκλοφορούν ελεύθεροι και ούτε οι πολίτες αντιμετωπίζονται ως σκλάβοι.
Έχετε ιδέα κύριοι σε ποιο σημείο βρίσκεται η πατρίδα μας και πόσο υποφέρουν οι Έλληνες ή καλά θωρακισμένοι πίσω από τις καταθέσεις σας στις τράπεζες με των οποίων «δήθεν» τα συμφέροντα συγκρούεστε δεν φαντάζεστε καν τι συμβαίνει γύρω σας;;;
Λέτε πως βρήκατε άδεια ταμεία αλλά δεν κάνατε τίποτα για να αποφύγετε την συνέχιση της τραγωδίας μας. Αντίθετα μας βομβαρδίζετε με διλήμματα και παίζοντας με τις ψυχές μας, έχετε έναν υπερήφανο λαό σε ομηρία και εφαρμόζετε τις επιταγές των τοκογλύφων προκειμένου να αποδεχθούμε όσα έχετε προαποφασίσει.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που τολμάτε να αποκαλείτε «ναζιστικό μόρφωμα» είναι η μόνη πολιτική δύναμη που είναι δίπλα στους Έλληνες, στους άνεργους, τους αγρότες, τους νέους, τους αδικημένους επειδή δεν προσκυνούν τα δικά σας «δημοκρατικά κατασκευάσματα»
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η φωνή των Ελλήνων, της Ελλάδας, των Εθνικών μας Ιδανικών, των ιερών και οσίων που όλοι όσοι υπηρετούν τις ξένες τοκογλυφικές δυνάμεις, όλοι όσοι ευθύνονται τα τελευταία 40 χρόνια για την αποδόμηση της πατρίδας, δεν σεβάστηκαν και προτίμησαν να μας υποδουλώσουν οικονομικά.
Να είστε βέβαιοι πως σύντομα θα έρθει η ώρα των Εθνικιστών και τότε θα αποδοθεί δικαιοσύνη.
Δεν ηταν Χρυσαυγιτες. Δεν εχει καμια σημασια λοιπον αν δερνονται. ΟΧΙ στα ναρκωτικα.
Ρε παιδιά μήπως είναι χρυσαυγήτες;
Μάλον όχι γιατί αν ήταν θα έπαιζε όλη μέρα για κανένα μήνα σε όλα τα κανάλια του «δημοκρατικού τόξου».
Ξευτίλες «δημοκράτες» του πισινού…