ΑΥΤΟ ήταν το Μυστικό του Μεγάλου Αλεξάνδρου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
633

Πως μπόρεσε ένας πιτσιρικάς να κατακτήσει όλο τον κόσμο;

Πολλοί ανά τον κόσμο έχουν αποδώσει τα εξωπραγματικά επιτεύματα του Αλεξάνδρου σε Θεική παρέμβαση.

Ζήστε την εκστρατεία λεπτό πρός λεπτό. Ολο το πάθος, όλες οι νίκες.

Η Αθέατη γνώση σας παρουσιάζει αυτό το υπέροχο βίντεο που επεξεργάστηκε ο † Αwakener † σε αφήγηση του Λιακόπουλου Δημοσθένη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. MichaelGreek-freak εσύ ξέρεις ιστορία απο τις ταινίες λούγκρων αμερικανών σκηνοθετών?χαχαχαχαχα!!! Είσαι πολύ γελοίο υποκείμενο τελικά. Είναι γνωστή η επιθυμία των γκέυ να παρομοιάζουν ότι δήθεν οι ήρωες είχαν κοινά στοιχεία με τους ίδιους γιατί νομίζουν ότι έτσι θα ανέβουν στα μάτια του κόσμου ως προσωπικότητες. Άντε σύνελθε ρε νούμερο και άνοιξε κανένα βιβλίο να μάθεις πραγματική ιστορία και όχι παπαριές απο αμερικανιές. Πετάει ο γαϊδαρος επειδή το είπε μια λούγκρα και τον πίστεψες γιατί είσαι κενός και έτσι σε συμφέρει. Εσένα σε πουλάνε και σε αγοράζουν τότε. Πρακτοράκι αλβαναριό που μου το παίζεις και Έλληνας.

    1. Αντε κυρα Ντινα να διαβασεις κανενα βιβλιο αντι να ενημερωνεσαι απο τις σελιδες της Χ.Α. και να βλεπεις τις αρλουμπες του Λιακοπουλου.

    1. ΜΕ ΣΕΒΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙΣ ΑΠΟ ΔΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΕΝΙΚΕΥΕΙΣ.ΤΟ ΟΡΘΟΝ ΕΙΝΑΙ ‘ΕΝ ΑΜΦΙΠΟΛΕΙ’ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΗΦΑΙΣΤΙΩΝ .
      ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ, ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΙ ΑΠ’ΑΥΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ,ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ,ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΡΗΜΑ’ΕΡΩΤΕΥΕΙΝ’ ΚΑΙ ΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ‘ΕΡΑΣΤΗΣ’ ΚΑΙ ΤΙ ΤΟ ‘ΑΦΡΟΔΙΣΙΑΚΟΝ'(ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ)…ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΒΑΛΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΑΣ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΕΚΤΙΚΟ ΟΡΙΟ.

  2. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ…ΣΦΑΓΕΑΣ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ!!!

    1. ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΩ ΜΕΓΑ.
      ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΟΝ ΧΩΣΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ….ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗ?

      1. Καλα πες πρωτα στον Ηφαιστιωνα να σε ξεκαβαλησει.

        1. .θα σε παραπέμψω στο βιβλίο του Πλευρη… Κυναιδοι στην αρχαία Ελλάδα…. Τι;;;; Μούγκα;;
          Πάρε και άλλη μια παραπομπή… Νόμοι του Σόλων για τους που..στει..δες… Αντε και όνειρα γλυκά.

          ΥΓ: βρες μία φράση στα αρχαία που να λέει πώς οι άντρες είχαν γκομενους και μετά μιλα…

          1. Εγω θα σε παραπεμψω στις ομοφυλοφιλικες ζωγραφιες που βρεθηκαν πανω σε αρχαια αγγεια.
            Τι;;;; Μουγκα;;;;;

          2. Έκλεισες και το reply.. Για πες μου σε ποια μουσεία να πάω να τα δω;;;
            Τι;;; Στρουγκα;;;;;

        2. Φίλε, επειδή διακρίνω μια ανιστόρητη αφήγησή σου επί του θέματος, θα ήθελα να σε βοηθήσω ή καλύτερα, να σου πω κάποια πραγματάκια για την αρχαία και όχι μόνο Ελλάδα..Καταρχήν σέβομαι τις απόψεις σου, αν και τις εκφράζεις με χυδαία λόγια..οπότε αυτόματα καταργούνται.
          Όσον αφορά τον Μέγα Αλέξανδρο, τιμήθηκε από όλους τους λαούς, για την ανδρεία του που υπέδειξε κατά τις μάχες και όχι μόνο..Ακόμα και σήμερα οι λαοί που τους κατέκτησε, πίνουν νερό στο όνομά του, γιατί σε αυτόν οφείλανε οι πρόγονοι τους την όποια ανάπτυξη είχανε πνευματικά και όχι μόνο..ο Ηφαιστίωνας,(άσε τις ταινίες του χόλυγουντ), ήτανε ο παιδικός του φίλος, συμμαθητής, γείτονας και σαν αδερφός του γιατί ώς γνωστό, δεν είχε αδερφό ο Αλέξανδρος.Έτσι όρισε τον Ηφαιστίωνα αδερφό του..Από εκεί και πέρα, θα ήταν καλό να νιώσεις λίγο περήφανος για την χώρα σου και όχι για την ιδεολογία σου..η ιδεολογία είναι ξενικιά, η χώρα σου όμως είναι το σπίτι που γεννήθηκες…Σε χαιρετώ φίλε και ελπίζω σύντομα να σε φωτίσει ο Θεός και η Παναγιά(αν και μπορεί να μην πιστεύεις, και πάλιν δικαίωμα σου, εγώ ευχή κάνω και όχι βρίσιμο).

Comments are closed.