ΑΥΤΟ είναι το βίντεο που πρέπει να δουν όλοι οι Έλληνες!

Κοινοποίηση:
greek-vs-greeks

ΑΥΤΟ είναι το βίντεο που πρέπει να δουν όλοι οι Έλληνες!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Όταν αντιληφθεί ο Ελληνικός λαός ότι τα ντόπια και ξένα κοράκια διεθνείς επικυρίαρχοι τραπεζίτες τοκογλύφοι και λοιποί συμπεριφέρονται εκ τους ασφαλούς κατ’αυτόν τον τρόπο εξαιτίας του …ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ… που μας έχουν ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ , από όταν ΔΗΘΕΝ απελευθερωθήκαμε …φοβάμαι πως θα είναι πολύ αργά για δάκρυα!
    Θα μας έχουν δημιουργήσει έναν άλλον εσωτερικό “λαθρομεταναστευτικό εχθρό έτοιμο να μας κατασπαράξει” εάν τύχει και ποτέ αντιδράσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ κάτω από την Ελληνική σημαία (την μόνη που θα έπρεπε και που μπορεί να ενώσει όλους τους Έλληνες όλων των ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ –- αποχρώσεων – ξύπνα επιτέλους Έλληνα και διάβασε πώς μας εκμεταλλεύονται χρόνια τώρα με τα δήθεν αντίπαλα στρατόπεδα παλιά “εθνικιστές εναντίον των κακών κομμουνιστών” , πρόσφατα “μπλε-πράσινα” και τώρα ανάποδα “δημοκρατο-σοσιαλιστο-κομμουνιστές εναντίον των εθνικιστών” , ως πότε θα το ανεχόμαστε; ) για να κρατηθούν στην εξουσία οι “επικυρίαρχοι” τοκογλύφοι!

    Χάνουμε τα πάντα (δούλοι στους φόρους γίναμε), η πατρίδα μας ξεπουλιέται και εμείς ακόμα σφαζόμαστε μεταξύ μας.
    Είμαστε άξιοι της μοίρας μας!

    Ποιος από όλους τους επίδοξους μελλοντικούς κυβερνήτες μας υπόσχετε ότι θα καταργήσει τους κεφαλικούς φόρους , τους φόρους στην περιουσία μας που από αδυναμία πληρωμής τους θα καταλήξουν στο γνωστό ΤΑΙΠΕΔ, τους έμμεσους ειδικά φόρους φπα και λοιπά , τον ληστρικό φόρο 23% από το πρώτο ευρώ για τους ελ. επαγγελματίες που σκλαβώνουν ΟΛΟΥΣ τους πολίτες;
    ΚΑΝΕΙΣ!

    Γιατί τότε σκοτωνόμαστε μεταξύ μας;
    Για το ποιος θα είναι ο καλλίτερος διαχειριστής των δικών μας χρημάτων;

    Εμείς δηλαδή δεν είμαστε άξιοι να διαχειριστούμε μόνοι μας τα χρήματα μας;
    Χρειαζόμαστε ενδιάμεσους νταβατζηδες να αναδιανέμουν τα δικά μας χρήματα με αποτέλεσμα να καταλήγουν τα περισσότερα στην τσέπη τους και βέβαια τα πολλά πάρα πολλά στην τσέπη των ξένων και εγχώριων επικυρίαρχων;

  2. Ο δημοσιογράφος ή είναι στημένος ή είναι στόκος

  3. Νά αναμεταδωθή από όλους, σέ όλα τά διαδικτυακά μέσα.
    Χίο,
    νά τό πακετάρης καί νά τό στείλλης στά Megaμπουρδελοκάναλα καί στά υπόγεια τού Παρακράτους τού Μαξίμου,στόν στραβούλιακα SSαμαρά,συμπεριλαμβανομένου!!!

    Όσον αφορά δέ έμάς,τούς απλούς πολίτες,νά αντιληφθούμε κάποια στιγμή,ότι μάς κυβερνά μία αλητοssαμαροσυμμορία εθνο-εφιαλτών καί νά ξεκολλήσουμε επιτέλους από τούς καναπέδες,διά νά τούς ανατρέψουμε!!!

    Τό video είναι αλήθεια,ΣΥΓΚΛΟΝΗΣΤΙΚΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ!!!!

  4. ΚΑΡΟΤΣΑΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ….ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Comments are closed.