ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ξεσκεπάζει τη σκευωρία – Δείτε πως βρήκε ο αστυνομικός το μαχαίρι…!!

Κοινοποίηση:
401f2a2633c9d39f1eb08a619ab09078

Δείτε το βίντεο που έστειλε αναγνώστης… σε ενημερωτικό σαιτ και κάνει το γύρο του διαδικτύου

Για τον αστυνομικό της Κω θα δώσω παρακάτω βίντεο στο οποίο διακρίνεται πως το μαχαίρι το πήρε από λαθρομετανάστη δύο δευτερόλεπτα πριν χαστουκίσει, πατρικά είναι η αλήθεια, το παλικαράκι λαθρομεταναστευτάκι.

Στο βίντεο φαίνεται, σε αργή κίνηση το είδα έχω την δυνατότητα, ο αστυνομικός με άδειο το δεξί χέρι του πάνω στον ώμο ενός ατόμου, κάνει ένα βήμα μπροστά και παίρνει το μαχαίρι από τα χέρια του λαθρομετανάστη.

Το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Εάλω η Ελλας .
    Περιμένουμε κάτι ;
    Με διαπιστώσεις και σχολιασμούς δεν φεύγουν τα διποδα και οι 300+1 Εθνοπροδοτες .
    Η αντιπολίτευση ΟΛΗ ειναι συνυπεύθυνη γιατι νομιμοποιουν τα εκάστοτε κατοχικα ανδρεικελα .
    Ολα τα αλλα ειναι για προβατοποιημενους που ακομη ! ψηφιζουν τους νεκροθαφτες τους .
    Δεν τους αναγνωρίζουμε ΟΥΔΕΜΙΑ νομιμότητα και ανυπακοη σε ΟΛΟΥΣ τους κατοχικους νομούς που επιβάλουν ξένα κέντρα εξουσίας .

  2. Κύριοι χαρτογιακάδες, το έχετε αντιληφθεί ή όχι ότι στα νησιά μας δίνονται πραγματικές μάχες χαρακωμάτων;

    Εδώ, αυτός δεν είναι αστυνομικός γραφείου ή ορντινάντσα πολιτικού. Αυτός ο αστυνομικός , όπως και άλλοι συνάδελφοί του, έχει την τιμή να είναι μέλος των απίστευτα ολιγομελών δυνάμεων προκαλύψεως της ΠΑΤΡΙΔΑΣ απέναντι σε χιλιάδες εισβολείς. Είναι σε αποστολή αυτοθυσίας για λογαριασμό όλων μας, ακόμη και των καφενόβιων ευνούχων που θέλουν να τον κάνουν όμοιό τους και ξέρουν μόνον να κριτικάρουν.

    Κάτω τα χέρια από τον ανώνυμο αυτό ήρωα και δείξτε έμπρακτα τη αναγνώρισή σας στους λίγους που υπερασπίζονται ΟΛΟΥΣ μας. Αλλιώς θα τρέχετε να κρυφτείτε από τους τζιχαντιστές, διότι δεν πρόκειται να σας υπερασπισθεί κανένας από αυτούς που εξευτελίσατε και απαξιώσατε…

  3. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΠΑΛΗΚΑΡΗ,ΤΟΛΜΙΣΕΣ ΚΕ ΧΑΙΔΕΨΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ,ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ,ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΨΗΧΟΛΟΓΙΚΑ ΗΡΕΜΟΥΣ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΗΔΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΡΓΙΑ,Υ.Γ ΑΝΤΕ ΥΠΟΥΡΓΑΚΙΑ ΣΑΣ ΕΦΕΞΕ.

  4. ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ.ΠΡΕΠΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ “ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ”,ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΠΟΤΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΛΕΣΒΙΑ.ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.

  5. Κύριοι χαρτογιακάδες, το έχετε αντιληφθεί ή όχι ότι στα νησιά μας δίνονται πραγματικές μάχες χαρακωμάτων;

    Εδώ, αυτός δεν είναι αστυνομικός γραφείου ή ορντινάντσα πολιτικού. Αυτός ο αστυνομικός , όπως και άλλοι συνάδελφοί του, έχει την τιμή να είναι μέλος των απίστευτα ολιγομελών δυνάμεων προκαλύψεως της ΠΑΤΡΙΔΑΣ, απέναντι σε χιλιάδες εισβολείς. Είναι σε αποστολή αυτοθυσίας γιά λογαριασμό όλων των καφενόβιων ευνούχων πουθέλουν να τον κάνουν όμοιό τους και ξέρουν μόνον να κριτικάρουν.

    Κάτω τα χέρια από τον ανώνυμο αυτό ήρωα και δείξτε έμπρακτα τη αναγνώρισή σας στους λίγους που υπερασπίζονται ΟΛΟΥΣ μας.

  6. Τρέλλα απόγνωση απελπισία.

    Αλλοδαποί και αστυνομικός θύματα του σάπιου παγκόσμιου συστήματος
    που διαφεντεύει τις τύχες μας.

    Ο πρώτος πλήρωσε αδρά το μαύρο σύστημα να τον μεταφέρει στην Ευρώπη
    και ο δεύτερος νόμιζε ότι ήταν ικανός να βάλει σε τάξη αυτό το
    ανεξέλεγκτο μπουλούκι.

Comments are closed.