ΒΙΝΤΕΟ – ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!!! Ανακοινώθηκε από το υπ.Οικονομικών η ΕΦΑΡΜΟΓΗ του αριθμού δημοσιονομικής ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ!

Κοινοποίηση:
alert

“Κανένα κανάλι δεν έχει πει τίποτα γιαυτό το θέμα ή γιατί δεν γνωρίζουν τι είναι πραγματικά ή ξέρουν και το κάνουν γαργάρα. Σίγουρα όσοι διαβάσουν αυτό το άρθρο θα πούνε ότι είναι χαζομάρες και ότι όλοι εμείς που τα πιστεύουμε είμαστε τρελοί.Αλλά αυτά τα έχουν πει Άγιοι μας και είναι και μέσα στην Αποκάλυψη του Ιωάννη.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΚΑΤ΄ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ,ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΟΝ ΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ 666 , ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΜΕ ΤΑΧΥΤΑΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 666 ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΜΑΣ, ΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ.

mnimonio

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ, Η ΑΝΤΙΚΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ Α.Φ.Μ ΚΑΙ ΤΟΥ Α.Μ.Κ.Α ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ , ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΟΡΗΓΕΙΤΕ ΟΠΩΣ Ο Α.Μ.Κ.Α ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ,ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ , ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΗ , ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ…ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Η ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΟ 13ον ΚΕΦΑΛΑΙΟ στιχ 16-18 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Η ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ……ΝΟΥΜΕΡΟ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ…..ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ , ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ….ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ,ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΤΕΡΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΟΜΗΧΑΝΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666.

Το σχέδιο περιγράφεται στο Μνημόνιο 3 που υπέγραψε πρόσφατα η κυβέρνηση. Στη σελίδα 11 παρουσιάζεται αναλυτικά το πώς θα λειτουργεί ο «Αριθμός δημοσιονομικής ταυτοποίησης».

Συγκεκριμένα, η κυβέρνηση δεσμεύεται ως εξής: «Μέχρι τον Ιούνιο του 2013, θα απαιτηθεί από όλα τα υπουργεία, τα οποία έχουν δημοσιονομική σχέση με φορολογουμένους, να χρησιμοποιούν τον κωδικό αριθμό ταυτοποίησης για τις χρηματοοικονομικές συναλλαγές τους με τους πολίτες. Περαιτέρω, μέχρι τον Ιούνιο του 2014 θα καθιερώσουμε μια κεντρική υπηρεσία η οποία θα ενοποιήσει και θα συνδέσει όλους τους διαφορετικούς αριθμούς ταυτοποίησης που χρησιμοποιούνται τώρα στις διάφορες κυβερνητικές υπηρεσίες»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ…..

ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ…..ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ….

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΣΑΡΟΥΝΕ Η ΟΧΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΕΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΔ – ΠΑΣΟΚ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝΕ ΠΑΡΟΥΝΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 15% ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ! ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΒΕΒΑΙΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 18%ΟΥΤΕ ΚΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ Χ.Α. ΔΑΓΚΩΤΟ !!!

    1. – ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.. ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ 100% ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΡΙΖΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.. – ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ..

  2. ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΣΑΡΟΥΝΕ Η ΟΧΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΕΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΔ – ΠΑΣΟΚ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝΕ ΠΑΡΟΥΝΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 15% ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ! ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΒΕΒΑΙΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 18%ΟΥΤΕ ΚΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ Χ.Α. ΔΑΓΚΩΤΟ !!!

  3. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΤΟΜΕΡΙΣΜΑ; ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ. ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ….. ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ. ΑΒΙΑΣΤΑ, ΑΚΟΠΙΑΣΤΑ, ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΕΝΑ ΞΕΡΟΚΟΜΜΑΤΟ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΔΕΦΟ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ. ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

  4. ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΡΕ ΣΤΟΥΡΝΑΡΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΑς ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΘΕΟΙ?
    ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΑ?
    Η ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΟΙΟς ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟς ΤΟΥΣ?
    ΑΝΤΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΑΝΟ ΤΡΩΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΧΑΒΛΩΘΗΚΑΤΕ ΑΣ ΤΡΕΛΑΝΑΝ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ,ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ,ΚΡΙΣΗ ΚΛΠ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΘΕΙΚΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΕΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ.

  5. Ο/Η ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ λέει:

    ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
    ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΑΡ (ΕΛΙΕΣ ΠΟΤΑΜΙΑ ΚΑΙ ΛΑΔΟΞΥΔΑ) ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ.

    ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΤΥΡΑΝΝΟΥΣ

    ΑΠΕΙΘΙΑ ΚΙ ΑΠΕΙΘΑΡΧΙΑ

    ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ

    ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΙ ΥΠΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ.

  6. ΌΠΟΙΟΣ ΈΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ,ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ,ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ.ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ,ΤΟ ΈΧΟΥΝ ΠΕΙ ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ.

  7. Και γιατί είναι ο αριθμός ταυτοποίησης το “χάραγμα” και δεν είναι το ΑΦΜ, το ΑΜΚΑ ή ακόμα και ο αριθμός ταυτότητας; Δηλαδή αν σε ταυτοποιούν με ένα όνομα, ας πούμε Παναγιώτης Παπαδόπουλος τότε είναι απολύτως σωστό. Αν σε χαρακτηρίζει ένας αριθμός (όποιος και αν είναι αυτός, αφού προφανώς κάθε αριθμός ταυτοποίησης θα είναι διαφορετικός)ας πούμε 123456789 τότε είναι κακό….

    1. Ελα σταματα που προσπαθεις να βαλεις λογικη στο αρθρο! ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΑΝΕ ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!

      Αιμα Τιμη Βαριεμαι να σκεφτω

  8. Που το βλέπετε το κακό, θα πιάσουμε έτσι την φοροδιαφυγή
    Καιρός ήταν να εκσυγχρονιστούμε

    1. ΤΟ ΤΥΡΑΛΙ ΤΟ ΕΙΔΕΣ! ΤΗ ΦΑΚΑ ΟΜΩΣ….

      ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ” ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ (ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ) ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΚΑ!

      ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΙ ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ “ΠΑΙΖΕΤΑΙ”…

      http://www.youtube.com/watch?v=HUHcSxlcSt8

Comments are closed.