ΒΟΜΒΑ! Έλληνας άσος έφυγε από τον Ολυμπιακό και πάει ΠΑΟΚ! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
421

Νέα αποχώρηση-σοκ στο βόλεϊ του Ολυμπιακού μέσα σε λίγες μέρες, καθώς μετά τον Παναγιώτη Πελεκούδα ήρθε η σειρά του Νίκου Σμαραγδή να αποχαιρετήσει τον σύλλογο.

Το Τ.Α.Α Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον βολεϊμπολίστα Νίκο Σμαραγδή. Η διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. τον ευχαριστεί για τη συνεργασία και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του“, αναφέρει η “ερυθρόλευκη” ενημέρωση.

Ο διεθνής κεντρικός, που ήταν στου Ρέντη τα τελευταία τρία χρόνια, αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ!

Η απώλεια αυτή,σύμφωνα με το sportdog.gr, θεωρείται πολύ σημαντική για τους Ερυθρόλευκους αφού πλέον η ομάδα ξέμεινε με δύο κεντρικούς, τους Γιούρισιτς και Τακουρίδης.

410

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Παλι καλα που ειναι Ελληνας γιατι στο ποδοσφαιρο πηξανε στα Αλβαναρια τα ταγαρια.Δεν θα λειψει απο την Θρυλαρα παλι για νταμπλ θα παει.Ο Ολυμπιακος εξαλλου στηριζεται στον κοσμο του για αυτο πρεσβευει ηθος και αξιες και οχι προκλησεις και τσαμπουκαδες.

    1. χαχαχα κλαιω δεν υπαρχεις λεμε χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

  2. Το φρυδάκι το ξηγιέται τσιμπιδάκι ο …άσος (και ο νοών νοείτω)

  3. Από τον Ολυμπιακό στον ΠΑΟΚ. Δεν θα εκπλαγώ αν από εκεί πάει στο ΠΑΣΟΚ. Κι από το ΠΑΣΟΚ στην ΝΔ, κι απ’ εκεί στο ΚΚΕ. Μην ψάχνεις για λογική, το μεροκάματο να βγαίνει. Σπορτς και πολιτική! Μπέρδεψαν τα μπούτια τους τελευταία.

  4. O PAOK EKFRAZEI XAMENES PATRIDES,ORTHODOXIA KAI ELLHNISMO,O ALLOS EKPROSOPEI TO TIPOTA…PSEFTOMAGIA KAI PARASKHNIO.
    KALOS HRTHES LOIPON NIKO STHN MEGALH OIKOGENEIA TOY PAOK

Comments are closed.