ΔΕΙΤΕ να ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ- Πανέξυπνος ΕΛΛΗΝΑΣ περνάει τα ΔΙΟΔΙΑ εδώ και χρόνια ΧΩΡΙΣ να ΠΛΗΡΩΝΕΙ!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
458

Δείτε το βίντεο με τον πανέξυπνο Έλληνα…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

30 Σχόλια

  1. μεγάλη χρονοκαθυστερηση…αν π.χ. έχεις δέκα Διόδια να περασεις τότε έφαγες μια ωρα κ βαλε….

  2. ρε anonymous πόσο μα..ς πρέπει να σε;Το ποτάμι το έχει αριστερός και είναι πρόθυμο να στηρίξει οποιαδήποτε κυβέρνηση και βγάζει κιχ για να μην ενοχλήσει κανέναν. Η χρυσή αυγή τρώει φαΐ απ’το δημόσιο, μέσα στις φυλακές μακριά απ’τις οικογένειες . Πως μπορεί βρε μα.. να είναι δεκανίκι . Επειδή είπε αλήθειες για τι χούντα και τα έργα που έγιναν είναι δεκανίκι; Το Μίκη τον κουμουνιστή τον είχε υπουργό η ΝΔ. Το ΚΚΕ είναι δεκανίκι για αυτό και δεν μπήκε κανα κουμούνι φυλακή.

    1. Εισαι βλακαςςςςς… αν δεν ειχαν βαλει τη χαβγη τωρα δεν θα ηταν στην εξουσια οι σαμαρελοι. Τοσο απλο. Γιατι νομιζεις τη πηγαν απ το 0,3 στο 7%?

  3. Εάν καθυστερεί το άνοιγμα της μπάρας και διαπιστώσουμε ότι δεν υπάρχει τροχαία ανοίγουμε την μπάρα με απλή ώθηση προς τα εμπρός και συνεχίζουμε την πορεία μας.
    Εάν καθυστερεί το άνοιγμα της μπάρας και υπάρχει τροχαία τότε ζητάμε την συνδρομή του αστυνομικού ώστε να κοπεί πιστωτικό και να ανοίξει η μπάρα.
    Σε περίπτωση που ο τροχονόμος δηλώσει αναρμόδιος ή αρνούνται να μας ανοίξουν την μπάρα καλούμε την αστυνομία στο 100 και ζητάμε να συλληφθεί ο ταμίας και ο υπεύθυνος των διοδίων και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη με την αυτόφορη διαδικασία για παράνομη κατακράτηση.

  4. Δηλώνουμε στον υπάλληλο ότι «δεν μπορούμε να πληρώσουμε» δίνοντας τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός μας. Ζητάμε να εκδοθεί απόδειξη με πίστωση και να ανοίξουν την μπάρα.
    Δεν δίνουμε ονοματεπώνυμο ή άλλα στοιχεία μας.
    Αρνούμαστε να υπογράψουμε οτιδήποτε.
    Αν καθυστερούν προειδοποιούμε ότι:
    α) αν δεν ανοίξουν αμέσως την μπάρα καταστρατηγούν το συνταγματικό μας δικαίωμα για ελεύθερη μετακίνηση και διαπράττουν το ποινικό αδίκημα της παράνομης κατακράτησης.
    β) αν δεν εκδώσουν την απόδειξη διαπράττουν το φορολογικό αδίκημα της άρνησης εκδόσεως επί πιστώσει φορολογικού στοιχείου.
    γ) αν αρνηθούν να ανοίξουν διαπράττουν και το αδίκημα της πρόκλησης για εκτέλεση παράνομης πράξης.

  5. Δεν ειναι εξυπνος, κουτοπονηρος ειναι.
    Οι εξυπνοι ελληνες παντως δε ψηφιζουν σαμαρελο ουτε τα δεκανικια τους(χρυση πορδη, ποταμι).

  6. Μονο με αρμάτα λύνεται το πρόβλημα στο πιτσ φυτίλι….θέλει βέβαια ….μια εθνικοσοσιαλιστικη ηγεσία…

    1. ναι, θελει τανκς… κουνια που σε κουναγε φασιστα, και μη ρεζιλευεις το ονομα του Πλαστηρα.

  7. Όλοι κραζεται τον βλαχακο επειδή εσείς φοβάστε να κάνετε το ίδιο ή να φτάσετε μέχρι κ τα δικαστήρια Κ να διεκδικήσεται το δίκιο σας με τον νόμο.πιστεύεται τις τηλεοράσεις που βγαίνουν κ λένε πιάστηκε η τάδε που δεν πλήρωνε διόδια κ το πρόστιμο της ήρθε 10000€ κ κάτι τέτοιες ψευτιες,καταλάβανε με τι μαλάκες φοβισμενους νεοέλληνες έχουν να κάνουν ρίχνοντας το τυρί κ πέφτετε στην φάκα.πόσα κόμπλεξ κουβαλάτε όλοι που σας έφταιξε αυτός που έκανε αυτό που θα έπρεπε να κάνουμε όλοι μας όπως κ το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΏΝΩ.αν δώσετε 700 σε έναν δικηγόρο κ πάτε με τον νόμο του συντάγματος που λέει ότι ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ δεν θα ξαναπληρωσετε διόδια μέχρι κ αν αλλαχτεί ο νόμος.Μην δείτε κανέναν σε αυτή τη χώρα να κάνει αντίδραση αμέσως να τον κατακρινεται.ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΕ ΠΕΦΤΕΙ Κ ΚΟΙΜΑΤΕ

    1. τον κράζουν τα ελληνάκια ψηφοφόροι εθνικιστές αλλά δεν μας λένε ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΙ

      οποιονδήποτε δρα και αντιστέκεται εγώ τον επαινώ και τον θαυμάζω

  8. Μια μικρη διορθωση..Αυτος ειναι ο Εξυπνακιας Ελληνας.Ο εξυπνος Ελληνας ειναι κατι αλλο διαφορετικο.

  9. μια μαλακια εκανε ο μικρος πανω στα νευρα του. ο πιο ασφαλης τροπος να περασης ειναι να πιτσιλισεις με λασπη τις πινακιδες σου. εγω προσωπικα με το εντουρο ουτε μια φορα δεν εχω πληρωσει και η πινακιδα πισω ειναι μονιμως λασπωμενη.

  10. Αν δεν ήταν κορόιδο, όπως όλοι όσοι πληρώνουν ακόμα διόδια, θα σήκωνε την μπάρα μόνος του και θα πέρναγε όπως κάνουν πάρα πολλοί πλέον, Η θα ακολουθούσε προπορευόμενο. Το οτι κάθησε να δώσει τα στοιχεία του και να πιάσει και κουβέντα τον κάνει καθυστερημένο, οχι πανέξυπνο…

  11. ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ? ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΠΟΛΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ. ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΡΟΥΦΟΥΝ ΤΟ ΑΙΑΜΑΤΑΚΙ? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΛΟΙΠΝ ΤΟΥΣ ΤΖΑΜΠΤΖΗΔΕΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ.

  12. Ναι – ναι ένας πανέξυπνος μ@λ@κ@ς και μίσος
    Όταν σου ερθει κάνα 5χιλιαρο να κληρώσεις μέσω ΔΟΥ μην ξεχάσεις να
    τραβηξεις βιντεακι ρε ξυπνιε Ελληνακο και να μας ταρακουνησεις παλι μήπως κοιμομαστε ακόμα . Τα κάνανε κι άλλοι πριν απο σένα ρε επιβήτορα της ασφάλτου.

  13. ασε που επεσε κ σε ευγενικο υπαλληλο και του εκανε τον εξυπνο. Δημοσιο χωρο μπορει να βιντεοσκοπησει,αλλα απο τη στιγμη που ο υπαλληλος του λεει οτι δεν επιθυμει να τον βιντεοσκοπει κ αυτος συνεχιζε, καλοσύνη του υπαλληλου που δεν τον μπινελικωσε.
    Κατοπιν ο ”εξυπνος” ελληνας αναρωτιεται γιατι του ζητειται η υπογραφη του, την στιγμη που ζηταει επι πιστωσει .Ξερετε κανεναν για επι πιστωσει χωρις να ζητα υπογραφη , αν ναι να μου τον πειτε κ σε εμενα.
    Χωρια ποσος κοσμος περιμενε πισω για να κανει την εξυπναδα του … ελεος

  14. Ε-Ε-ΕΡΧΕΤΑΙ..Ε-Ε-ΕΡΧΕΤΑΙ..Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..ΔΙΟΔΙΑ-ΣΥΝΟΡΑ-ΑΙΓΑΙΟ ΤΖΑΜΠΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ…ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ..ΑΠΟ ΕΛΗΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ..ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΞΕΠΕΡΑΣΑΜΕ…ΥΠΟΜΟΝΗ…Ε-Ε-ΕΡΧΕΤΑΙ…

  15. την εξυπναδα δεν μπορω να εντοπισω που βρισκεται, καθως χαρακτηριζεται τον οδηγο πανεξυπνο.
    Πιο εξυπνο γι αυτον αμα ηθελε να μην πληρωσει θα ηταν να παρει κανα παραδρομο.
    Το ”μπιλιετακι” του εξυπνου οδηγου θα παει στην εφορια, το οποιο αργοτερα θα κληθει να πληρωσει κ με το παραπανω. και τη σημερον ημερα η εφορια ειναι ο μονος οργανισμος που δεν αστειευεται κατασχεσεις για ψυλλου πηδημα και τα γνωστα.

  16. Γιατί να πάει στην Εφορία? Δεν είναι του Δημοσίου το “χρέος”. Ανήκει σε ιδιωτική εταιρεία πια ο Εθνικός Δρόμος.

    1. Δεν τα μαθες? Ο τσεκουράτος Βορίδης , με “νόμο” τα στέλνει στην εφορία . Καθάρησε για πάρτυ τους. Άκουσες κανέναν “μάγκα” να κάνει τσαμπουκάδες στον Βορίδη ?

  17. ΕΤΣΙ πρέπει να γίνουμε όλοι, όχι δεξιούληδες υπάλληλοι των πλουσίων

  18. Καλυτερα ειναι να πληρωνει κανεις με μονολεπτα και διλεπτα.

    1. Και ? Τι θα γίνει ? Απλά θα μεγαλώσει ο χρόνος αναμονής στα ταμεία των διοδίων. Άρε όταν ξυπνάν τα προβατάκια , ο λύκος έχει φάει , έχει γ@μήσει , έχει πιεί , έχει κοιμηθεί , έχει χΕσ@ι , και ετοιμάζεται να βγει για ποτάκι. Τα προβατάκια , αναρωτιούνται οτι θα βρουν την ησυχία τους αν του πάρουν το χαρτί υγείας

  19. aswsw ΚΙ ΑΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΙ΄ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΙΛΟΣ… ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ… ΜΗΝ ΠΕΤΑΣ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ..

    1. αν πάει στην εφορία , δηλώνεται ως οφειλέτης. Αν πάλυ δεν σε νοιάζει για την εφορία τότε αντι για τα 3 ευρώ μην πληρώνεις τίποτα . Ούτε ΕΝΦΙΑ, ούτε ΦΠΑδες ούτε τίποτα. Δεν καταλαβαίνω η μαγκιά που είναι ? Ψηφίζουμε άλλα ντάλλα και μετά “δεν πληρώνουμε ” τα διόδια? Αλλά στα υπόλοιπα “κύριοι” ? Αν έχεις @ρχήδια μην πληρώνεις τέλη κυκλοφορίας , βενζίνη με καπέλο 1,2 , μην πληρώνεις ΕΝΦΙΑ , ΔΕΗ. Βαρέθηκα τις τσάμπα μαγκιές σε αυτή τη χώρα. Κάθεσαι καναπεδάτος και λες “δεν πληρώνω και ας το κάνουμε όλοι μαζί” . Οκ φίλος , υπέγραψες την αγωγή για να παραπεμφθεί ο ΓΑΠ σε ειδικό δικαστήριο? Ήσουν πουθενά σε μηνύσεις και αγωγές εναντίον πολιτικών ? Φάνηκε η μαγκιά σου όταν δοσίλογοι δικαστές πετούσαν στα σκουπίδια μηνύσεις πολιτών ? Αντίθετα , εναντιόθηκες και το έπαιξες μάγκας στα 3,5 ευρώ των διοδίων όταν σε έχουν π@δήξει κυριολεκτικά στους φόρους

  20. Έσπασες @ρχήδια , για να πάρεις “επι πιστώσει”. Στην εφορία θα πάει και αν δεν το πληρώσεις θα τοκίζεται καημένε . Όσο για το “ξυπνήστε” που είπες στο τέλος , μην ελπίζεις και σε πολλά.

Comments are closed.