Δεν υπάρχουν λόγια για αυτό που θα δείτε!! (βίντεο)

Κοινοποίηση:
lathro

ΔΕΙΧΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΨΥΧPΑΙΜΙΑ – Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕPΙ ΤΟΥ!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΕΟ πριν το κατεβάσουν…

Κι όμως είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ…και ΔΥΣΤΥΧΩΣ είναι αρχή μιας τραγικής κατάληξης του δυτικού πολιτισμού και όλων των ελευθεριών και των αξιών που έχουν κατακτηθεί με αίμα και αγώνες τα τελευταία 500 χρόνια..

Το τέλος του δυτικού πολιτισμού, είναι πια θέμα χρόνου…και το βίντεο που είδαν ως τώρα 6.500.000 χρήστες, το αποδεικνύει..

Δείτε το με ελληνικούς υπότιτλους & βγάλτε τα συμπεράσματα σας:

kyklwpas.blogspot.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

27 Σχόλια

  1. Ο/Η ΕΙΜΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΕΡΓΟΣ , ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ λέει:

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ”ΝΑΖΙ” ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΟΣΟ ΕΙΡΗΝΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ .
    ΕΙΝΑΙ ΣΙΑΓΜΕΝΑ ΟΛΑ ΤΟΣΟ ΜΑΕΣΤΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΥΣ ΤΟΣΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΒΑΦΤΙΣΟΥΝ ΝΕΟΝΑΖΙ !
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΧΑΣ !

  2. Παλιότερα έλεγα οτι είναι άνθρωποι, πριν λίγο καιρό έλεγα να πάνε στις πατρίδες τους, τώρα όποιος ακουμπήσει εμένα ή μέλος της οικογενείας μου θα του γαμήσω τον αλλάχ και όλο του το σοι, ευχαρίστως τους κόβω τα κεφάλια και πίνω το αίμα στην υγειά τους, θα γίνω 10 φορές χειρότερος απο αυτούς θα τους εξαφανίσω απο προσώπου γής. Στην αρχαιότητα τριακόσιοι τα έβαλαν με εκατομμύρια δεν τους φοβάμαι, είμαι απόγονος σπαρτιατών και μακεδόνων, είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ.

      1. Μάλλον η δικιά σου έφυγε με το που διάβασες γαμώ τον αλλάχ σου και τη μάνα του μαζί

        1. Τραβα να σε δει κανενας ψυχίατρος. Ο φασισμος είναι αρρωστια.

  3. Έχουμε πόλεμο. Αυτοί που δεν το έχουν καταλάβει είναι προδότες της χώρας μας, της Ευρώπης και του Χριστιανισμού. Θα πρέπει να αντισταθούμε αλλά πολύ φοβάμαι ότι είναι ήδη αργά, υπάρχουν εκατομμύρια προδότες στη χώρα μας αλλά και στην Ευρώπη που βοηθάνε τους λαθρό να μας κατακτήσουν. Αυτοί που το κάνουν αυτό είναι προδότες. Τέλος.

  4. -όντως πάρα πολύ χρήσιμο ντοκυμαντέρ..
    -τελικά είναι προετοιμασμένο και ύπουλα καμωμένο όλο αυτό..
    -μπασταρδεύουν και ανακατεύουν τους λαούς της Ευρώπης γιατί?
    -διαλύουν τις παλιές κοινωνίες και κάνουν αχταρμά..
    -το συμπαγές και το στέρεο μάλλον δεν το θέλουν..
    -ένας κόσμος χωρίς εθνική ταυτότητα, ανακατεμένοι όλοι…
    -στοχεύουν στην ελευθερία του ανθρώπου και την δημοκρατία..
    -πανεξουσία,πανθρησκεία, πανηγεσία..
    -ολικός έλεγχος του νου, της σκέψης, του σώματος, του ΑΝΘΡΩΠΟΥ..
    -ζωή σαν κόλαση, θα παρακαλάς να πεθάνεις..
    -πολιτικοί ηγέτες είναι υποχείρια, τσιράκια, πιόνια..
    -παντού δυστυχία, πόνος, εξαθλίωση, κακομοιριά, μιζέρια, φτώχεια..
    -τελειώνει ο παλιός κόσμος και έρχεται κάτι νέο τόσο άσχημο και κακό που δεν φαντάζεστε..
    -βρωμοαριστερά, βρωμοδεξιά, βρωμοακραδεξιά, βρωμοακρααριστερά, σιχάματα,
    ψευτοιδεολογίες και υποκρισία για να μας χωρίζουν και να μας ελέγχουν..
    -τροφή, στέγαση, ρούχα, νερό, δουλειά, μισθός, ασφάλιση, ΥΓΕΙΑ για αυτούς που αγαπάμε και μας αγαπάνε, αυτό δεν θέλουμε όλοι μας ρε γαμώτο? μας χωρίζει κάτι?
    βάλε στο μυαλό σου πως θα έχουμε γίνει σε λίγα χρόνια και συλλογίσου αν μας άξιζε τέτοια τύχη και τί έκανες τον καιρό που έπρεπε να αντιδράσεις?

  5. Αφήστε τον Θεο ησυχο. Αν βαλει ο Θεος το χερι του πρωτα πρωτα θα καψει ολους αυτους που κλεινουν τις πορτες στους κυνηγημενους συνανθρωπους τους.

    1. Άσε εσύ τον Θεό ήσυχο άθεο αριστερό σκουπίδι και φέρε την κόρη σου ή την μάνα σου σε έναν καταυλισμό κοντά σου με κυνηγημένους συνανθρώπους σου να τους μοιράζουν φιλάκια.

      1. Μην ανησυχεις τους εχω παρει σπιτι μου.
        Στο σπιτι μου χωρουν ολοι εκτος από φασιστες.

        1. Ο/Η ΕΙΜΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΕΡΓΟΣ , ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ λέει:

          Ο ΠΑΤΟΣ ΣΟΥ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΤΑΣΟΥΛΑ ;

  6. και ολοι εσεις εδω μεσα καθεστε και γραφετε και μετα πατε για υπνο. Φυσικο ειναι με τετοιους οσφυοκαμπτες σαν εσας να γινουμε μειονοτητα.

  7. ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Ο ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΕΘΝΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΤΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ …<>!!! ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΩΝΤΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΧΑΤΖΑΡΕΣ ΤΩΝ ΑΙΜΟΒΟΡΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ.
    Η Ι Σ Λ Α Μ Ο Π Α Γ Κ Ο Σ Μ Ι Ο Π Ο Ι Η Σ Ι Σ, ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΡΟΦΗ. Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΤΑΧΤΗΘΗΚΕ. ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΩΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  8. ναπάλμ σε αναρχίδια ανθέλληνες και λαθροπιθήκους η μόνη λύσις στο πρόβλημα

  9. Ο Κολοκοτρώνης στην Τριπολιτσά έδωσε προτεραιότητα στους Εβραίους και μετά στους Τουρκους.
    Γι’ αυτό συνΕΛΛΗΝΕΣ μην ξεχνάτε πρώτα παλούκωμα τα αναρχοάπλυτα σκουπίδια και μετά τα ισλαμοπηθίκια.

  10. Τσιπρα ψηφισατε τρεις φορες ζωα.Οτι και να σας κανουν αυτοι θα ειναι και λιγο.Εγω οσους μπορω θα στειλω στον ταφο εαν ενοχλησουν εστω και μια τριχα απο την οικογενεια μου.Εχουμε πολεμο και οσο πιο γρηγορα το αντιληφθειτε τοσο πιο γρηγορα θα μεινετε αλωβητοι.Ξυπνηστε επιτελους.

  11. Οσοι εχουν δει αυτο το βιντεο,αλλα και αλλα πολλα που κυκλοφορουν στο διαδυκτιο και δεν εχουν καταλαβει τι ακριβως συμβαινει και ποιος ειναι ο λογος που εκλεισαν τα συνορα….(εννοειται οτι εκαναν παρα πολυ καλα)Πραγματικα οποιος δεν καταλαβε, να παει να τον δει ενας καλος ψυχιατρος! Οσοι στηριζεται τους μουσουλμανους,οσοι βοηθατε τους μουσουλμανους …ειστε αυτοι που 1)εχετε γεμισει την πορτοφολα του τουρκου δουλεμπορου 2) ειστε αυτοι στηριζεται παιδοφιλους -μισογυνηδες- 3) ειστε αυτοι που καταδικαζεται το μελλον των παιδιων σας 4)ειστε αυτοι που καταδικαζεται τον πολιτισμο! ΕΙστε αυτοι που θα πρεπει να βρειτε εναν τραγικο θανατο μαζι με αυτους τους καφρους που δεν εχουν τιποτα ανθρωπινο επανω τους! ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ…Μηπως και γλιτωσουμε τιποτα απο το ανθρωπινο ειδος!

  12. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ ΕΝΑ ΜΕΕΓΑΑΑΑΛΟΣ ΔΡΑΚΟΣ ΠΟΥ ΕΚΛΑΝΕ ΦΩΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΗΚΕ ΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΣΤΗΝ ΓΑΣΤΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

  13. Πρέπει οι φούρνοι να ξανανοίξουν εδώ και τώρα.

      1. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕ ΤΣΙΠΡΟΒΡΩΜΙΑΡΗ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ, ΔΕΝ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΗΤΝ ΜΟΝΟ ΒΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΒΙΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΙΜΑΜΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΡΑΤΣΑΣ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΦΕΡΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΞΥΛΟ, ΝΑ ΤΑ ΒΙΑΣΟΥΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΟΥΝΕ. ΓΙ’ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΦΟΥΡΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΟΥΡΝΟΙ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΥΡΙΖΑ. ΑΝΤΕ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ…

        1. συμφωνει με τα ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΙΑ ο αναρχοαριστεροδιεθνιστης ΚΕΕΡΦΑτζης….είναι ΠΑΙΔΙ του ΣΟΡΟΣ κι ας μη το παραδεχεται…ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΕΣ ΜΚΟ βγαζουν φραγκα από ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, γι αυτό και σκουζουν ΣΑΝ ΑΔΕΡΦΕΣ, “ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΟ ΦΡΑΧΤΗ” ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ…

      2. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕ ΤΣΙΠΡΟΒΡΩΜΙΑΡΗ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ, ΔΕΝ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΗΤΝ ΜΟΝΟ ΒΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΒΙΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΙΜΑΜΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΡΑΤΣΑΣ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΦΕΡΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΞΥΛΟ, ΝΑ ΤΑ ΒΙΑΣΟΥΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΟΥΝΕ. ΓΙ’ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΦΟΥΡΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΟΥΡΝΟΙ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΥΡΙΖΑ. ΑΝΤΕ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ…

      3. πολυπολιτισμικο σκουπηδι, αχρηστος εισαι για τη κοινωνια η εθνοκαθαρση απο σας θα ξεκινησει

Comments are closed.