ΔEITE τι έγραψε σε ψηφοδέλτιο της κυρά – Τασίας, κάποιος συνάδελφός της βουλευτής! ΝΤΡΟΠΗ ρε παιδιά! Ωραία κοινοβουλευτικά ήθη… (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
tasia

» ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ! Δείτε τι έγραψε σε ψηφοδέλτιο της Τασίας Χριστοδουλοπούλου κάποιος συνάδελφός της βουλευτής

Ορίστε τι αλίευσε ψηφολέκτης κατά τη σημερινή ψηφοφορία για τους αντιπροέδρους της βουλής. Κάποιος βουλευτής κάτω από το όνομα της Τασίας Χριστοδουλοπούλου έγραψε «ΒΟΗΘΕΙΑ Η ΜΟΥΜΙΑ» και έριξε το ψηφοδέλτιο στην κάλπη. Να χαρώ εγώ κοινοβουλευτικά ήθη…»

blob1

Αναγνώστης

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Ήρωας αυτός ο Δρίτσας…
    μεγάλος ήρωας!!!!

  2. Ειναι πραγματικα ντροπη. Λιγος σεβασμος στις μουμιες δεν βλαπτει που ειναι και ιδιαιτερως μεγαλης ιστορικης αξιας. Ντροπη.

  3. γιατί αδικο είχε???
    και με λίγα λόγια την χαρακτήρισε….

  4. Καλά έκανε! Δεν γίνεται να έχουμε αντιπροέδρους της Βουλής illegal immigrant lovin’ walking dead people…

  5. χαχχαχααχ Χρυσαυγιτης θα το εκανε χαχαχαχα ωραιος….

  6. ΒΟΗΘΕΙΑ,ΤΟ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟ ΖΟΜΠΙ ΤΗΣ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΟΥΣΤΤΤ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΣΥΡΙΖΟΤΑΛΙΜΠΑΝΙΑ

Comments are closed.