Εικόνα ντροπής ο τάφος του παγκοσμίου φήμης Ντέμη Ρούσσου.
4 μήνες μετά το θάνατο του στη θέση στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, οι εικόνες από τον τάφο του προκαλούν θλίψη και ντροπή.
Το τελευταίο αντίο στον σπουδαίο καλλιτέχνη Ντέμη Ρούσσο, είπαν σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, όπου τελέσθηκε η νεκρώσιμη ακολουθία, πριν από μερικούς μήνες.
Ο ερμηνευτής πολλών και μεγάλων επιτυχιών, έχοντας πουλήσει πάνω από 60 εκατομμύρια δίσκους σε όλο τον κόσμο, άφησε την τελευταία του πνοή στα 69 του χρόνια, τα ξημερώματα της Κυριακής 25 Ιανουαρίου 2015, στο νοσοκομείο «Υγεία» μετά από μακρόχρονη νοσηλεία.
Σήμερα σχεδόν 4 μήνες μετά στη θέση που ετάφη ο διάσημος Έλληνας ερμηνευτής είναι ένας πρόχειρος τάφος με χώμα και μερικές περιμετρικά πέτρες να «κοσμούν» τον χώρο που αναπαύεται ο Έλληνας που δόξασε την χώρα μας στα πέρατα του κόσμου.
Με την οικογένεια απούσα, οι θαυμαστές από την Ιταλία ήταν αυτοί που προσπάθησαν να δώσουν μια πιο αξιοπρεπή εικόνα στον εγκαταλειμμένο τάφο του σπουδαίου καλλιτέχνη Ντέμη Ρούσσο, βάζοντας περιμετρικά λεύκες πέτρες και λίγες γλάστρες, μαζί με μια φωτογραφία του.
Τις εικόνες ντροπής σχολιάζουν εκατοντάδες φίλοι του από το εξωτερικό σε σελίδες του facebook, μια εικόνα χίλιες λέξεις… που ντροπιάζουν ακόμη μια φορά την Ελλάδα και τους παραλήπτες της.
Ο άνθρωπος που δοξάστηκε από τον διεθνή Τύπο, όχι μόνο για το έργο αλλά και για την προσωπικότητά του, είχε δηλώσει σε συνέντευξή του: «Άμα είσαι Έλληνας δεν χρειάζεται να έχεις στοιχεία για να είσαι υπερήφανος. Είσαι υπερήφανος. Είμαστε μία ευλογημένη ράτσα». Τι ειρωνεία…
ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟς ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΡΟΥΣΟ . ΜΩΡΕ ΤΙ ΜΑς ΛΕΤΕ?ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΡΟΥΣΟς?ΜΑΖΕΥΕ ΜΑΖΕΥΕ ΧΡΗΜΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΟ ΚΙ ΑΣΗΜΙΑ .ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΖΗΛΕΥΕ ΚΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟς ΚΡΟΙΣΟς …ΚΙ ΑΝ ΔΙΕΠΡΕΨΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ,ΧΡΗΜΑ ΧΡΗΜΑ ΧΡΗΜΑ….ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ ΟΜΩς ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΙΔΡΥΜΑ ,ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΛΠ,ΟΥΤΕΦΡΑΓΚΟ…ΝΑ ΤΟΥς ΒΡΑΣΩ ΤΕΤΟΙΟΥς ΕΛΛΗΝς…ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ Η ΔΟΞΑ..ΔΕΝ ΜΑς ΠΑΡΑΤΑΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑς ΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΑΦΟς ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΟΥ ΜΑΜΩΝΑ.
Μια χαρά ο ανθρωπάκος, πλούσιος στη ζωή του και απλός στο θάνατό του!
Ο εκδοροσφαγέας Φλωράκης δημοσία δαπάνη και ο Ντέμης Ρούσσος που έκανε γνωστή την Ελλάδα με τα τραγούδια του, στο χωνευτήρι.
ΚΑΚΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΕΧΕΤΕ.
ΜΑΥΡΟ ΨΟΦΟ.
ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ.
να τα βαλει ο χατζηνικολαου που πουλουσε τα cd του
Κάνε κάτι και γι’ αυτό γιατί χανόμαστε!!!! Οι τάφοι κάποιων που λήστεψαν την χώρα και όχι μόνο με δικά μας λεφτά έγιναν!!!
Το 1ο Νεκροταφείο θα έπρεπε να είναι ήδη ένας μουσειακός χώρος ο οποίος πάντα να είναι γεμάτος από διαπρεπείς προσωπικότητες που ανέδειξαν την χώρα και όχι μόνο!!!
Να μαζευτούν λεφτά με κάποιο τρόπο να του φτιάξουμε ένα τάφο που του αξίζει!!!
Τι άλλο να πώ!
Κανονικά θα έπρεπε το νεκροταφείο να επικοινωνήσει με την κόρη του και να την αναγκάσει να φτιάξει τον τάφο. Αλλιώς να ζητήσει μέσω αστυνομικής αρχής τα χρήματα για την κατασκευή του. Αν η οικογένεια και πάλι αρνηθεί, να την ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ να πάρει τον νεκρό από εκεί και να τον πάει όπου αλλού θέλει, γιατί το νεκροταφείο αποκτά άσχημη φήμη. Αγνώμονα όντα.
ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΟΥΤΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ.
Εδω φιλοι μου μολις πεθανε ο ΡΟΥΣΟΣ καποιες φιλαδες μοντερνες με υψιλο δηθεν iq τον θυμηθηκαν πουλωντας τα cd του.Αυτοι πρεπει να πανε πρωτοι να βαλουν ενα καντηλακι ετσι για τα ματια που λεει η γλωσσα μας.ο θεος ας βαλει καπου ησυχα την ψυχουλα του.
H μεγάλη ντροπή ανήκει στην οικογένειά του που ενώ έγιναν πάμπλουτοι εξαιτίας του, τον πέταξαν σαν σκυλί. Φρόντισαν όμως εγκαίρως να πουλήσουν την πανέμορφη βίλα του στο Πανόραμα και να καρπωθούν τα εκατομμύρια. Από την άλλη μόνο τα δικαιώματα των δίσκων του και οι χρυσοί δίσκοι που κληρονόμησαν θα τους ταϊζουν για δέκα ζωές και όμως αυτοί (και ειδικά η κόρη του) φάνηκαν αγνώμονες. Κρίμα!!!!!!!!!!!!!!
Το χειρότερο είναι ότι το μεσιτικό γραφείο που πουλούσε την βίλα στο πανόραμα, είχε φωτογραφίες από το εσωτερικό και πουλιόταν όπως ήταν! Καλά τα παιδιά του να αφήσουν τα έπιπλα, αλλά οι χρυσοί δίσκοι στους τοίχους έπρεπε να μείνουν; Να πάνε στον νέο αγοραστή;
Δεν σκέφτηκαν να κρατήσουν τίποτα από αυτόν τον πατέρα; Και η γυναίκα του; Δεν σκέφτηκε να έχει ένα ενθύμιο;
Αν πιάσει ο αγοραστής να πουλάει τους χρυσούς δίσκους, θα θησαυρίσει…
…μια εικόνα χίλιες λέξεις… που ντροπιάζουν ακόμη μια φορά την Ελλάδα και τους παραλήπτες της.
Δεν ντροπιάζουν την Ελλάδα, αλλά τους κληρονόμους του και το υπουργείο πολιτισμού.-
κι εσεις οι ναζηδες τη ντροπιαζετε, φιλε φασιστα
ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ
χαχαχα, χρυσαβγιτης εισαι φιλε?
«μια εικόνα χίλιες λέξεις… που ντροπιάζουν ακόμη μια φορά την Ελλάδα και τους παραλήπτες της».
Τον ταφο τον κανει αυτος που είναι μεσα και όχι αυτος που τον διακοσμεί…
αυτό να το δουν οι πολιτικοι ,,ο Τζεφρι ,ο τουρκογλου ,ο ακης ,ο μασελας ,ο λαλιωτης ο σιμητης ,ο ακατανόμαστος με την κορη και τον γουρλοματη γιο της που μιλανε και αρπανε και πολυ ,,,και όλα τα παρομοια σκατα ,που καταληστεψαν τον τοπο …αυτός είναι ο προορισμος του ανθρωπου και όλα τα αλλα είναι ματαια ,,και τα παλατια ,και τα χρυσαφια ,και οι πισινες …
ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ Ο ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΣ ΤΑΦΟΣ ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕIΧΕ ΜΑΡΜΑΡΑ ΜΕΣΑ ΖΕΕΙ Κ Ο ΕΝΑΣ ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΣΕ ΧΩΜΑ ΘΑΦΤΗΚΑΝ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΑΦΟΙ ΧΩΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Κ ΕΙΣ ΧΩΜΑ ΑΠΕΛΕΥΣΟΜΕΘΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ ΘΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΝ ΚΙ ΟΧΙ ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΚΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΣΤΑΥΡΟ Κ ΤΟ ΚΑΝΤΗΛΑΚΙ ΜΟΥ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΔΩΡΕΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΧΑΜΜΕΝΑ?? ΑΦΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ???
Αισχύνη και όνειδος!
Τον πίθηκο του διεθνισμού τον σφαγέα των γηγενών ιδιοκτητών της Ιεράς ΕΛλάδος, το μουνόπανο τον φλωράκη Δημοσία δαπάνη όμως …. σκατο ταλμουδο-μπολσεβίκοι να μην ξημερώσετε εσείς και τα ζώα που μας κουβαλήσατε!!!
Ευγε στο υπουργειο πολιτισμου!
Παλιοξεφτιλες!
ε ας εσφαζε κι αυτος ελληνες να τον τιμουσαμε