Εμετική σελίδα Σκοπιανών στο Facebook:”Μακεδόνας” ΟΥΡΕΙ δίπλα στον ΕΥΖΩΝΑ με φόντο το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη!

Κοινοποίηση:
skopianos-1

Να παρέμβει τώρα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος!

skopianos-2

Προκλητικοί Σκοπιανοί που έχουν στήσει σελίδα στο facebook με την ονομασία “Το όνομα Μακεδόνια ανήκει στους Σκοπιανούς” προβαίνουν σε χυδαιότητες και ύβρεις κατά του Ελληνικού Έθνους και των Ελλήνων.

skopianos-3

skopianos-4

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Με ιδιαίτερη χαρά ειδα πριν λίγο οτι η συγκεκριμένη βρωμερή σελίδα κατέβηκε απο τον ισότοπο του Facebook.. Καιρός ηταν! Ευχομαι αυτό το ποταπό σκουλίκι που τη δημιούργησε να εντοπιστεί και να ξεφτιλιστεί δημοσίως στο πανελλήνιο σα λαδωμένος ποντικός ώστε να αποτρέψει τυχον μελλοντικούς μιμητές! Αν τον ειχα μπροστα μου αυτό το κερατά θα του έμπηγα τη μούρη στην άσφαλτο.. Αυτοί που προσβάλλουν τη τιμημένη και ιερή Ελλάδα μας δε θα πρέπει να μενουν ατιμώρητοι!!

  2. ΣΑΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΑ ΚΟΛΟΧΩΡΙΑ ΤΥΠΟΥ ΣΚΟΠΙΑ. ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΤΑΝ Η ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ. ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΦΤΟΥΣ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΩ. ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ (ΟΧΙ Ο ΤΙΜΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ)ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ. ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΣΥΝΤΙΘΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

  3. τοση οργη για ενα λαο δεν εχω νιωσει ποτε στην ζωη μου. τολμουν και βαζουν στο στομα τους την ελλαδα τον μεγα αλεξανδρο την κρητη και ολες τις περιοχες της ελλαδας δινοντας τετοιους χαρακτηρισμους. φταινε οι προδοτες οι πολιτικοι που μας κυβερνανε τοσα χρονια. το αιμα παγωνει στις φλεβες μου οταν ακουω να αυτοαπουκαλουνται μακεδονες. που ειναι οι αντιδρασεις της πολιτικης ηγεσιας; πως ανεχεται ενας ελληνας αυτη την προσβολη. ξυπνηστε ελληνες πριν να ειναι αργα και εξαφανιστε ολα τα λαμογια που εχουν πιει το αιμα μας τοσα χρονια. και κατι τελευταιο σκοπιανε ελα στην κρητη και σηκωσε την σημαια η πες οτι εισαι μακεδονας και πολυ φοβαμαι πως δεν θα βρουν ουτε τριχα σου για να θαψουν. και επισης το οτι οι πολιτικοι ειναι σκυμμενοι στα τεσσερα μην νομιζεις οτι και οι ελληνες κανουν το ιδιο ειτε αριστεροι ειτε δεξιοι η οποιαδηποτε αλλη πολιτικη αποχρωση και να εχουν.

  4. φωτοσοπ ειναι, αλλα το να λετε οτι κατουραει κιολας σημαινει οτι εχετε μεγαλη φαντασια…

  5. Καλα ρε χαπακες τις ψευτικες φωτογραφιες που ανεβαζουν τα καθυστερημενα του Μακελειου καταπινετε ? Τοσο στοκοι ειστε ?

  6. Καλά… Πολεμήστε κι άλλο από το facebook και θα φτάσετε μέχρι τη Σκανδιναβία

  7. ΕΧΕΙ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ,
    ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ. ΘΑ ΤΟΥ ΕΣΠΑΓΑ ΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΞΑΝΑ ΑΚΙΝΗΤΟΣ.
    ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ.

  8. θα στειλω απο ενα email σε ολα τα τσοντοκαναλα.για να δουμε,θα ποιασει τοπο;;;;

  9. ρε μαγκες δεν βλεπετε οτι ειναι photoshop oι φωτογραφιες.ειδικα αυτη με τον ευζωνα κανει μπαμ.ο ευζωνας δεν ειναι ποτε μονος του παντα εχει διπλα του επιτηρητη..ποσο μαλλον να παει διπλα του να στηθει καποιος για φωτογραφια και να κατουρησει.μην χαλιεσται με τους αλβανοσκοπιανους χωρις λογο.

  10. Ο ΤΥΦΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΟΝ Π@ΥΛΟ!
    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ (ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ) ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ!

  11. κατάλαβες μα..α περήφανε τσολιά?
    εσύ κάθεσε σα μαλ..ας ώρες ακίνητος (τα ήθελε ο κώλος σου εδώ που τα λέμε) για να κατουράει ο άλλος δίπλα σου και συ να κάνεις την πάπια!!!!

  12. εδώ έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα και εσεις μας λέτε για μαλ…ες?

  13. Γιατί τους επιτρέπουμε να περνάνε τα σύνορα;

  14. τα σύνορα της χώρας μας θα συρικνωθούν στα επόμενα χρόνια.
    τη “λίμνη” του αιγαίου θα την πάρουν οι τούρκοι κ υα σύνορα της ΕΛΛΑΔΑΣ μας, δυστυχώς, θα είναι στη λάρισα… Αυό που κάναε χαβαλέ το παρελθόν (στη λαρισα χρειάζεσαι διαβατήριο) θα γίνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

  15. κατσε ρε κερατα, τωρα που θα βγει ο τσιπρας να δειτε τι θα παθετε, μεχρι τη σερβια θα σας φτασουμε!!!

  16. ΦΤΑΙΕΙ Ο ΕΥΖΩΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΕ ΝΑ (ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ) ΤΟΥ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΞΙΦΟΛΟΓΧΗ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΤΑΖ. “ΠΟΥ…ΝΕΣ” ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΤΟΥΣ. ΑΡΑ ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ; ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ, ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΟΦΘΑΛΜΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ, ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ.

  17. πολυ καλα μας κανουν!τι μας νοιαζει εμας τωρα!!!συνταξει,κανα επιδομα,καμια αυξηση στους οπιους πενιχρους μισθους κτλ.αυτα εχουν νοημα στην ζωη.

Comments are closed.