ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΒΙΝΤΕΟ – ΑΡΒΕΛΕΡ: Όποιος λέει ότι είναι Έλληνας είναι φασίστας ειδωλολάτρης!

Κοινοποίηση:
glik


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

43 Σχόλια

  1. Που να τη βλεπατε την ‘κορυφαια καθηγητρια’πριν απο χρονια οταν ηταν στο διοικητικο συμβουλιο του Εθνικου Θεατρου και σε μια κοπη πιτας ειχε αρπαξει ενα κομματι και το σαβουρωνε και της πεφταν τα τριμματα στο πατωμα ..

  2. οι Ελληνες ειμαστε ιδια καθικια ..με την αρχαιοτητα…ο ενας εβγαζε το ματι του αλλου…μισος αναμεσα μας κ φαγομαρα…τωρα μη κοιτατε που εχουμε μεινει πισω σ’ολα…δεν θα ναι παντα ετσι οι Ελληνες…περναμε κ εμεις την φαση μας…μας ταρακουνησε το μνημονιο κ να δειτε που στο τελος θα μας βγει σε μεγαλο καλο…μπουμερανγκ σε κατι ασχημομουρες σαν κ αυτην που αντι να παει να κανει καμια πλαστικη μιας κ ειναι σαν σκιαχτρο κ τρομαζει τον κοσμο κ τα παιδακια που την βλεπουν τυχαια …εχω να της πω ενα εκτος απ την ομοιοτητα μας με τους αρχαιους νιωθω πολυ κοντα στον Στραταρχη Καραισκακη και πιανω τ’απυτα μου οταν ακουω τετοιες παλιοεσχατογριες.

  3. ΜΟΛΙΣ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑΣ,ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΞΑΤΑΣΗ DNA ΘΑ ΕΞΑΚΡΙΒΩΘΕΙ…ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΒΓΑΖΕ ΧΟΛΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!!!ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ DNA ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΑΝΕΙ… ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΕΞΑΤΑΣΕΙΣ DNA ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ…ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΓΕΝΕΤΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ….ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΑΟ,ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ…ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ 3 ΓΟΝΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΛΑΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!!ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΚΥΡΙΑ”ΑΥΤΗ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΚΑΙ ΝΙΩΘΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ…ΓΙΑ ΔΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΗΣ…ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΡΑΓΟΠΑΠΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ MEGA ΓΝΩΣΤΑ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ…Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ Η ΚΑΘΕ ΓΥΦΤΟΕΒΡΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΠΑΙΝΕΙ!!!

  4. ΩΩΩ ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΝΑ ΧΩΡΟΠΗΔΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΣ ΡΗΞΕΤΕ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΝΑ ΚΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΑΥΤΟΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΥΑΛΙ…

  5. Τι λες ρε ερπετό… Όσες σκοτεινές θρησκείες κ να κατασκευάσετε για να δοξάζετε κρυφά τον θεό σας Γιαχβέ εκμεταλλεύοντας με παραπλάνηση τους φανατικούς πιστούς που δεν ξέρουν τι πιστεύουν κατά βάθος, την αληθινή φωτεινή Ιστορία των Ελλήνων πάντα θα την ζηλεύετε κ θα την φοβάστε… Ο Ζευς δεν θα ξανακάνει το ίδιο λάθος να σας αφήσει να ζήσετε όπως τότε, έρχεται το οριστικό τέλος σας, τους νόμους του σύμπαντος που παραβιάσατε, δεν θα υπάρξετε ξανά για να το επαναλάβετε, «απολαύστε» τα τελευταία χρόνια που σας έμειναν, κ εσείς, κ πιθανόν κ όσοι πέσανε στην παγίδα σας κ φοβούνται να ερευνήσουν επειδή πίστεψαν σε εσάς…

  6. εχω βαρεθει να βλεπω ολες αυτες τις απιθανες σκατοφατσες που μοιαζουν σα να το εχουν σκασει απο το Δαφνί να βγαινουν και να κανουν απαραδεκτες δηλώσεις που σε οποιαδηποτε αλλη χωρα αν τολμουσαν εστω και να τα σκεφτουν ολα αυτα για την πατρίδα θα τους ειχαν κρεμάσει απο τι γλώσσα και θα τους αφηναν στον ηλιο μεχρι να ξεραθουν

  7. χρηστοs γουδηs Υβρειs για τον Μεγιστο των Ελληνων ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ!!!!!!!
    Το παραπονο του γιατι η θεσσαλονικη δεν ειναι πρωτευουσα του ισραηλ και δεν ονομαζεται με το εβραικο τηs ονομα!!!!!!!!!!
    Το οτι εμειs οι ΕΛΛΗΝΕΣ εχουμε κακη ρατσιστικη παιδεια!!!!!!!!!
    Και το κορυφαιο ολων πωs οι ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ηταν εβραιοι!!!!!!!!!!!!
    Η βραβευση του χρηστου γουδη απο τουs*λαιονs τηs πατραs*που εκθειαζει την μασωνια*και μαs την πλασαρει ωs αντισυστηματικη!!!!!!!!!!!!
    Το ποιημα του”(μισραηλ)”δημοσιευτηκε στο επισημο περιοδικο του Κ.Ι.Σ.Ε.τα χρονικα του πλεον επισημου εντυπου τηs ελληνικησ εβραικηs κοινοτηταs που βγαζει συνεχωs ανακοινωσειs εναντιον τηs ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και ζηταει την απαγορευση τηs!!!!!!!!!!!
    Τομοs ΚΓ αρ φυλλου 169 σελ.11 2000 Σεμπτεμβριοs Οκτωμβριοs ‘Ελουλ-5760-Τισρι 5761!!!!!!!!!!!!!!η βρωμοκουραδα ο βρωμομασωνοs το λαμογιο ο απατεωναs η ξευτιλισμενη κουραδα ο κλεφτηs ο βρωμοπ….ουστοs ΟΥΣΤ ΡΕ ΠΟΥ…ΣΤΗ ΣΚΑΤΟΜ..ΠΙΝΕ

  8. ιδια ο γουδηs ειναι η που…στρα τετοια ομοιοτηs

  9. Φασίστας και ρατσιστής είναι αυτός που λέει ψέματα κοροϊδεύει και προδίδει τον λαό του,
    φέρεται καλά στους ξένους σε βάρος των ομοεθνών του,

  10. Η ΕΣΧΑΤΟΓΡΙΑ ΘΑΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΤΙ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ , ΑΝΤΕ ΨΟΦΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΑ ΖΑΛΙΖΗΣ ΜΟΥΜΙΑ.

  11. Γυρνα παλιογρια γρηγορα στον ταφο σου και μην ξαναβγεις απο κει μεσα.

  12. ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΚΥΡΑ ΑΡΒΕΛΕΡ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΒΡΑΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ….ΑΝΤΕ ΠΗΓΙΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΣΤΗΣΕ ΚΑΝΑ ΑΝΤΙΣΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ….

  13. η ανιστορητη εσχατογρια δειχνει μισαλοδοξο ανθελληνικο μενος με αρρωστημενο και ξεπεσμενο ιδεολογικο παραληρημα δειχνει το αντιεθνισμο που εχουν οι ξενοδουλοι ελληνοφωνοι ομιχλωδης καταγωγης δηθεν προοδευτικοι ανθελληνες διεθνιστες εμισθοι πρακτορες

  14. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΟΥΜΙΕΣ ΣΤΙΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΣΙΕΣ ΦΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΙΧΑΜΕΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ;Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΣΧΗΜΟΣ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ ΑΣΧΗΜΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΖΟΜΠΙ!!!!!!!!!!!!

  15. Πριν πολλά πολλα χρόνια.μία μέρα ένα ηλιόλουστο πρωινό στην Σορβώνη στο προαύλιο του πανεπιστημίου……

    -“Γκουχ.γκουχ.γκουχ”!!!!
    -“Γκουχ.γκουχ.γκουχ”!!!!
    -“Βρε ΤαCIA,πολύ δυνατό!!!μεκαψε!!!!!
    -“έλα βρε Άλβε!!!Ήταν πρασινάδα ατόφια.παπαρουνιασμένη!!!!
    -“ΚΑΛΌΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!ΓΚΟΥΧΟΥ ΓΚΟΥΧΟΥ ΓΚΟΥΧΟΥ!!!

  16. Μαζί με την ΤαCIA τραβάγανε τους μπάφους ποτισμένυς με “παπαρούνα” στα νειάτα τους!

    Όταν γερνάς,η χρήση σε σταφιδιάζει και ΜΙΣΕΙΣ!

  17. Αρβελέρ – Τασία κ.λ.π.

    Κακάσχημες γυαίκες με απωθυμενα κατά της κοινωνίας γενικά.
    Το άσχημο ότι τα απωθημένα της δεύτερης τα πληρώνουμε εμείς.

  18. Το ‘χει χάσει τελείως.
    Άντε και άσπρο πάτο γιαγακα…

  19. Αυτα τα ΔΗΘΕΝ ακαδημαϊκα προσωπα εχουν τετοιο μισος για οτι Ελληνικο που βγαζουν δηλητηριο οταν ακουν την ονομασια αυτην. Ελλαδα.

    Το παιζουν δηθεν Ρωμιοι, ενω βασικα ειναι ελληνοφωνοι ιουδαοι. Ειναι εκεινοι που εχουν σχεδιο προς ενα φεουδαρχικο καθεστως με πολυφυλετικες αποχρωσεις αντι για ενα ενιαιο Εθνος Ελλαδος.

    Ειναι οι ιδιοι ππυ αποκαλουν την Θεσσαλονικη, την “δευτερη Ιερουσαλημ”!!!!!

  20. Σιγά τα μούτρα που νομίζουν ότι έχουν κ αξία κ το μόνο που κάνουν είναι να πλασάρουν τα κόμπλεξ,τις εμμονές κ την κατωτερότητα τους ως κουλτούρα. Υπάρχουν κ άλλες λάσπες σαν κ αυτήν δυστυχώς

  21. Φασιστας ειδωλολατρης… δηλαδη ιταλος που προσευχεται σε αγαλματα μαλιστα. Τραβα ψοφα μωρη παλιογρια και συ.

  22. ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΗ ΜΠΑΜΠΟΓΡΙΑ .ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΟΜΟΥΡΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑ.ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΑΠΟΡΙΓΜΑ ….ΘΕΣ ΔΕ ΘΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΙΟΙ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕς.ΠΡΩΤΟΝ ΒΡΕ ΚΟΛΟΚΥΘΟΣΤΟΥΠΟΜΑ ΑΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΥς ΑΡΧΑΙΟΥς ΕΛΛΗΝΕς ΜΕ ΤΟΥς ΣΗΜΕΡΙΝΟΥς ΘΑ ΔΕΙς ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΙς ΙΔΙΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕς ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ….ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΕΝΝΕΤΙΚΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΤΟ DNA ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕ ΤΟ ΣΥΝΑΝΤΑΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟς ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ [[[ΙΧΩΡ]]]]ΔΗΛ..Ω??/ΩΜΕΓΑ ΡΟΗ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΗ ΚΑΙ ΒΛΑΜΕΝΗ ΟΡΝΙΘΟΣΚΥΛΟΜΑΜΙ.ΤΡΙΤΟΝ ΣΑΝ ΛΑΟς ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΠΩς ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΜΑΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟς ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΜΟΥΜΕ..ΔΕΝ ΜΙΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ ΛΑΟΥς ΟΠΩς ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΣΙΟΜΑΣΟΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΙΚΙΑ .ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΙΔΡΥΟΥΜΕ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΟΥΜΕ ΚΡΑΤΗ.,,,ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΑΣΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΥΛΟΡΑΤΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ Ο ΤΡΑΧΑΝΑς ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΓΟΤΑΝ ΘΡΥΜΑΤΙς .ΗΤΑΝΕ ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΚΑΙ ΙΘΑΚΙΝΗ [ΟΡΑ ΟΔΥΣΕΙΑ]ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙς ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΩΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕς ΝΑ ΜΑΘΗς ΟΡΝΙΘΟΜΑΜΟΥΝΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΠΡΟΧΘΕΣ ΑΠΛΩΣΕ 10 ΚΙΛΑ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ ..ΕΝΩ ΕΣΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙς ΝΑ ΑΠΛΩΝΕΙς ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΡΜΑΚΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΠΟΥΣΕ ΟΡΝΙΟ ΜΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΝΟΜΙΖΕΙς ΠΩς ΠΟΛΕΜΑς ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕς ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥς ΔΙΝΕΙς ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟ ΧΑΙΒΑΝΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΟΨΗ…..ΕΝΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙς Ο ΕΛΛΗΝΑς ΓΟΝΑΤΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΦΟΡΑ ΚΙ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΝΙΚΗΘΗΚΕ ΓΙΆΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΦΥΛΑΞΟΥ…ΣΚΑΤΙΑΡΑ Ε ΣΚΑΤΙΑΡΑ …

  23. Πολύ ωραία λοιπόν,ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗΣ!
    Υ.Γ. και κάνω μπάνιο με σαπούνι,για να μην με πουν αντισημίτη!

  24. Ποια είναι ή ασιδερωτη!Ή δυδιμη αδερφή της Τασίας?

  25. ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΟ

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΛΥΚΑΤΖΗ(ΑΡΒΕΛΕΡ) ΓΡΑΦΕΙ Η ΑΝΝΑ ΣΥΝΟΔΙΝΟΥ
    (“ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ” ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΔ.ΒΛΑΣΣΗ 1998 ΣΕΛ.62-63)
    ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ( “ 62 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ” ΣΕΛ.25) ΤΟΝ ΚΑΤΕΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΩΣ ΔΕΞΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ ΒΥΡΩΝΟΣ.
    Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΗΣ ΓΛΥΚΑΤΖΗ (ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΝ ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ )ΚΑΙ Η ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΩΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ.
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜ.ΚΟΥΚΟΥΝΑ “ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ , ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΣΕΛ.123 . ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ-ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

  26. Υπάρχουν και χειρότερες μπολσεβίκες…
    όπως π.χ. η ανηψούλα του μπαρμπα φώτη η ρε-πού-τση!!!

  27. ΑΝΤΕ ΜΩΡΗ ΚΟΛΟΓΡΙΑ ΑΝΟΙΞΕ ΕΝΑ ΤΑΦΟ Κ ΜΠΕΣ ΜΕΣΑ ΚΟΥΤΣΙ ΣΤΡΑΒΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΣΤΡΑΒΟΝΕΣΤΕ ΑΙ ΣΙΧΤΙΡΙ ΑΠΟ ΔΩ

  28. Γελοία, ανιστόρητη, σε εντεταλμένη υπηρεσία. Κακός δίνουν τον λόγο σε μια εβραία να μιλήσει για τους Έλληνες. Ας πεί καλύτερα για τον δικό της θεό των Αιγυπτίων και τους μισάνθρωπους ομόθρησκους της. στις δέκα λέξεις της οι έντεκα είναι συνειδητά ψέματα, εύκολα μεταδιδόμενα απο τα κανάλια που ψοφάνε για χρήματα απο όπου και αν προέρχονται. Ο τίτλος της και μόνο μαρτυρά τους εργοδότες της. Το μόνο καλό είναι ότι τα χρόνια της περάσανε και σε λίγο η κολόγρια θα ψοφήσει. Αμήν.

  29. Κι ό,ποιος λέει ότι δεν είναι Έλληνας, είναι φασίστας εβραιοχριστιανός!

  30. Η εβραιομπολσεβίκα έχει σκάσει επειδή οι Έλληνες έχουν προσφέρει τα πάντα στην ανθρωπότητα ενώ οι δικοί της παρασιτοζωούν.

  31. γνησιο ρεπτιλιανς! κοιτα τις κορες των ματιων της, σαν της γατας ειναι!

  32. Θέλανε να την προτείνουν και για πρόεδρο της Δημοκρατίας, τρομάρα τους…

  33. Είναι αυτή που παντρεύτηκε πάμπλουτο Ρβραίο και γι αυτό και μόνο έγινε πρύτανης. Τώρα είναι πιο Εβραία απο τους Εβραίους.
    Για να καταλαβαίνουμε ποιοι προωθούν τον μισελληνισμό . Συριζα , ΚΚΕ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, Αναρχικοί κλπ είναι απλά πιόνια τους.
    Υ.Γ Η κόρη της παντρεύτηκε ,με τι άλλο, με πάμλπουτο και αυτή Εβραίο.

    1. εσεις οι ναζι ειστε συμμαχοι των εβραιων, χαρη σε σας κανουν πιο ανετα αυτα που κανουν

      1. ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ! ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΙΠΙΛΑ ΚΑΙ ΥΠΝΟ!

      2. Μάλλον ο εφιάλτης τον Εβραίων τραπεζιτών είμαστε γι’ αυτό και λύσσαξαν και έβαλαν το άλλο Εβραικό υβρίδιο τον Σαμαρά να κάνει την σκευωρία μαζί βέβαια με τον Μασόνο και υπάλληλο των Rothscild και τον μεγαλοαπατεώνα Αθανασίου.
        Σε αντίθεση με την αριστερά , Αναρχικούς κλπ που το σύστημα τους έχει στα ώπα ώπα μια και του είναι απαραίτητοι για να υλοποιεί τους σχεδιασμούς του.
        Η Αρβελέρ χαρακτηριστικό παράδειγμα Γραικύλου και αριστερού ταυτόχρονα. Ήταν στην ΕΠΟΝ (αλήθεια ποιά η σχέση την ΕΠΟΝ με την ΕΟΝ του ΜΕταξά;)και όλως τυχαίως παντρεύτηκε πάμπλουτο Εβραίο, όλως τυχαίως έγινε Πρύτανης, όλως τυχαίως η κορη της παντρεύτηκε πάμπλουτο Εβραίοι και αυτή, όλως τυχαίως τυχαίως υποστηρίζει ότι ποιό ανθελληνικό , ‘λως τυχαίως έχει ακριβώς την ίδια φρασεολογία με τους Αναρχικούς , Συριζαίους, ΑνταρCIA klp , όλως τυχαίως έχει ιδιαίτερη σχέση με το χρήμα όπως και οι άλλοι σύντροφοι (Συριζα, Αναρχικοί κλπ) ή , ή μήπως δεν είναι τυχαίο όλο αυτό αλλά βρισκόμαστε στην πηγή που διευθύνει τον μισελληνισμό και ότι κακό συμβαίνει στην Ελλάδα. Δηλαδή τους Εβραίους.
        Αν μάλιστα δούμε και το τι έκανε το ……….. τιμημένο ΚΚΕ από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας του (ζητούσε απόσχιση Μακεδονίας Θράκης), προβοκάτσιες στην Μικρασιατική εκστρατεία, σφαγές ΕΑΜ ΕΛΑΣ, κλπ κλπ κλπ
        και λάβεις υπόψη ότι το ΚΚΕ δημιουργήθηκε αποκλειστικά και μόνο από Εβραίους τότε…………………

  34. Φυσικά, βυζαντινολόγος η κυρία. Προστατεύει το μαγαζάκι της και την συμμορία με τα μαύρα που έφερε ουσιαστικά και την πτώση του Βυζαντίου.

  35. Η γνωστή “αγάπη” των εβραίων για οτιδήποτε Ελληνικό. Δεν μου κάνει καμία έκπληξη που πήρε τους τίτλους της στην Σορβόνη. Αν ήταν πραγματική Ελληνίδα δεν θα την ήξερε ούτε η μάνα της. Έτσι λειτουργεί το σιωνιστικό κύκλωμα.

      1. Αυτή την περίοδο που η Ελλάδα φαίνεται αδύναμη, οι κρυφοεβραίοι που το παίζουν μεγαλοεπιστήμονες (χάριν της καταγωγής τους βέβαια) έχουνε λυσσάξει και δεν κρύβονται όπως παλιά (βλέπε: σημίτης, τζέφρι, ρεπούση, γούδης κλπ.ο μόσχελος ακόμα κρύβεται…..) Αν ακούσετε τι λέει ο ραβίνος της Ν. Υόρκης και η υπουργός του ισραήλ θα τρομάξετε….. Νομίζουν ότι έγιναν κοσμοκράτορες(δε ντρέπονται ούτε
        διστάζουν) και οι ομολογίες τους τρομάζουν…. Ο κόσμος δεν γνωρίζει ….εάν γνώριζε θα έχανε το έδαφος κάτω από τα πόδια του. Είναι απίστευτοι……!!!!!!!

Comments are closed.