Η όμορφη αγρότισσα των μπλόκων, απαντά στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ: Αυτή είναι η αλήθεια για όσα καταγγέλλονται εις βάρος μου

Κοινοποίηση:
sklia3

“Κύριε Χίο,

Σχετικά με το δημοσίευμα σας όσον αφορά την διακοπή λειτουργίας της πτηνοτροφικής μονάδας, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι αυτό συνεπάγεται στο γεγονός ότι απόφαση της εταιρείας μας ήταν η δημιουργία νέας πτηνοτροφικής μονάδας στο Νομό Κορινθίας σε ειδική γεωργική περιοχή,για το οποίο επενδυτικό σχέδιο έχει γίνει υπαγωγή στον αναπτυξιακό νόμο 3908/2011, και εντός του 2016 θα έχει υλοποιηθεί.

Επίσης η υπάρχουσα πτηνοτροφική εγκατάσταση αφού έκλεισε τον Νοέμβριο του 2012 , τον Φεβρουάριο του 2013 έλαβε νέα άδεια εγκατάστασης από την γενική διεύθυνση αγροτικής οικονομίας της περιφέρειας Πελοποννήσου. Ωστόσο εαν τόσο σας ενδιαφέρει η νομιμότητα τωνπτηνοτροφικών επιχειρήσεων στην Κόρινθο αναζητείστε μέσω της διεύθυνσης Κτηνιατρικής πόσες από αυτές τις μονάδες λειτουργούν νόμιμα και πόσες παραπλανούν τις αρχές.

Επίσης αναζητείστε και μάθετε ότι στο ΚΕΚ Κορινθίας είμαι τιμής ένεκεν πρόεδρος και αμισθή.

Σας ευχαριστώ πολύ και αναμένω την αποκατάσταση της αλήθειας.

Μαρία-Πετρούλα Σκλία”

ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Ευχαριστούμε για την άμεση απάντηση.

 Οφείλούμε να ομολογήσούμε ότι έχετε καλά αντανακλαστικά.
Τι γυρεύει όμως μια δεξιά υποψήφια, στις τάξεις των αγροτών, όταν η ίδια η ΝΔ κάνει πλάτες στο ΣΥΡΙΖΑ;
Όπως και να χει η απάντηση σας θα ανέβει άμεσα.
Διαβάστε επίσης:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. ΕΙΜΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΙ ΖΩ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΑΝΔΡΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΡΟΠΥΛΑΚΙΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΑΥΤΗ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΑΡΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΣΑΣ.

  2. Σε προηγουμένη σελίδα έγραψα σχόλιο βιαστικά όπου θεώρησα λανθασμένα την Μαρία-Πετρούλια Σκλία σαν Αριστερή ενώ είναι Δεξιά. Στην ουσία δεν υπάρχει καμμία διαφορά, καθότι είναι οι δυο πλευρές του ενός κι ενιαίου Συστήματος. Τώρα αυτό φαίνεται όλο και πιο ξεκάθαρα παγκοσμίως. Η εποχή που δέναν τα σκυλιά με τα λουκάνικα πέρασε και δεν γυρίζει πια.

    Πάντως το ερώτημα παραμένει: Αφού είναι υποψήφια ενός κόμματος γιατί δεν εμφανίζεται ως τέτοια στην αγροτική διαδήλωση και να κάνει κάποια δήλωση για τις θέσεις της στο θέμα των αγροτών όπως κάνουν όλοι οι υποψήφιοι πολιτικοί, αντί να εμφανίζεται σαν αγρότισσα και να υποδεικνύει άλλες παράνομες πτηνοτροφικές μονάδες; Μήπως θεωρεί την παρανομία σαν καυτή πατάτα που άπαξ και τη πασάρει έγκαιρα αλλού γλιτώνει το κάψιμο της γούνας της; Με το να ενοχοποιεί άλλους αγρότες (σωστά ή λάθος δεν έχει σημασία) σε τέτοια ΚΡΙΣΙΜΗ ΩΡΑ ΑΓΩΝΩΝ μάλλον εκθέτει ηθικά και υπονομεύει όλο το Αγροτικό Κίνημα παρά το υποστηρίζει.

    Η λαϊκή παροιμία λέει: “Τι ζητά η αλεπού στο παζάρι;”

  3. Έλα βρε κοπέλα μου που έχεις και παράπονο.
    Ο Χίος και σε έκανε φίρμα σε όλη την Πελοπόννησο,στις επόμενες εκλογές θα
    δεις τους σταυρούς σου να απογειώνονται,και του τι λες και από πάνω αντί για
    ευχαριστώ??????

  4. Και γιατι πηγες να διαμαρτυρηθεις (πανω στο τρακτερ) με τους υπολοιπους αγροτες;
    Θιγονται τα συμφεροντα σου;
    Πιστευεις οτι αν βγει ο αρχηγος σου ο Μητσοτακης δεν θα “περασει” τετοια μετρα;
    Και εσυ θα διαμαρτυρηθεις και θα “κλεισεις” δρομους;
    Κανε μας τη χαρη ρε κοριτσι μου!
    Αντε στο κοτετσι σου!

    1. Φιλε μου η κοπελα επενδυει στο μελλον της,το’χει πιασει το νοημα.Σου λεει θα εκμεταλλευτω τις κινητοποιησεις και την ομορφια μου που τραβαει τα φλας και τις καμερες,να γινω γνωστη να με καλουν στα καναλια, και στις αλλες εκλογες να βγω και βουλευτης να κονομαω 8000 ευρω το μηνα,τα σεα μου τα μεα τα γραφεια μου τα τηλεφωνα μου τις μερσεντες ολα αφορολογητα,και ισοβια συνταξαρα.Τι να γινει η κοπελα;Σερβιτορα,γιατρος η δικηγορος να δουλευει για 360 ευρω/μηνα και στο τελος να χρειαστει να μεταναστευσει κιολας;Οχι,βουλευτης θα γινει.Τα ΜΜΕ εχουν τη δυναμη να μετατρεψουν τα μηδενικα σε νουμερα!

  5. Ενταξει μαρακι…θα κανουμε ερανο & για σενα γιατι υποφερεις κοπελα μου.ε ρε ξυλο που σου χρειαζεται καημενη….

  6. Δηλαδη και αγραμματη και στο ΚΕΚ “αμισθη” εστω?

  7. Επίσης θα ήθελα και κάτι άλλο, να ενημερώσετε την αναγνώστρια σας η οποία αφενός ενδιαφέρεται για την αλήθεια και αφετέρου δείχνει να ειναι πολύ ενημερωμένη για τις πτηνοτροφικές επιχειρήσεις του νομού γιατί δε σας καταγγέλλει πόσες επιχειρήσεις λειτουργούν παράνομα και πόσοι Κορίνθιοι έχουν άδεια εγκατάστασης χωρίς να υπάρχουν εγκαταστάσεις? Προφανώς θα τους ξέρει και αυτούς.

    1. ΕΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΟΠΕΛΙΑ ΣΕΞΙ ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ (ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ) ΠΗΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΗΕΘΕΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΣΕ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΡΠΑΖΕΙΣ ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΟΥ . .

  8. και εγω νομιζα οτι θα μας απαντουσε για το σηματακι της νεας πελοποννησου που περικλυει καμουφλαρισμενη την πενταλφα μεσα στα μασσωνικα χρωματα του ουρανιου τοξου…

Comments are closed.