«Θα την πέταγα με τις κλοτσιές εάν…» Έδιωξαν τη Στάη από τον Alpha λόγω προπαγάνδας υπέρ δανειστών!! Η εσατζού με τα ωραία μάτια..!

Κοινοποίηση:
1 ελι

“ Λόγω προπαγάνδας υπέρ των ξένων”. Την είδηση μετέδωσε πρώτο συστημικό σάιτ  και σύμφωνα με πληροφορίες ο σταθμός δεν επιθυμεί την συνέχιση της συνεργασίας με την δημοσιογράφο, Έλλη Στάη, ούτε σε επίπεδο παρουσίασης εκπομπής, αλλά ούτε και για συμμετοχή και σχολιασμό στο πλαίσιο έκτακτων πολιτικών εκπομπών.

Ο λόγος; Η κυρία Στάη εξάντλησε τα όρια της προπαγάνδας κατά της χώρας και της ελληνικής κυβέρνησης, τις ημέρες πριν από το δημοψήφισμα. Ειδικά διαβάζοντας κανείς την ιστοσελίδα της, νόμιζε ότι διάβαζε τον δοσιλογικό Τύπο… επί γερμανικής Κατοχής.

Η οριστική απόφαση για διακοπή της συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό ελήφθη μετά την εκπομπή για το δημοψήφισμα.

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι η διοίκηση εδώ και καιρό έβλεπε με κακό μάτι τα σχόλια των ωραίων ματιών της Ελληνικής ΤV αλλά περίμενε το πέρας της διαδικασίας του δημοψηφίσματος. «Θα την πέταγα με τις κλοτσιές εάν δεν ήταν το δημοψήφισμα» είχε αναφέρει σε στενούς του συνεργάτες εδώ και μέρες ο ισχυρός άνδρας του καναλιού!

Ρεπορταζ: periodista, enimerosi24, makeleio.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. καλα καλα, παλι στον αερα ηταν σημερα 7/7 με τον βλακα τον σροιτερ
    κατα τ´αλλα θα τη πεταγε…. κλεισιμο θελουν ολοι
    για να δουμε θα κλεισουν κανεναν η ολο λογια ειναι…

  2. Ο ιδιοκτήτης δεν εφταιγε? εβλεπε αλλο καναλι? Με περιστερι ενημερωΘηκε?
    Ο Τσιπρας ειπε οτι θα αλλαξει πολλα στην παιδαγωγια, να η ευκαιρια να το αποδειξει πρωτα με τα “καλοπαιδα” που νομιζουν οτι θα παιζουν με την νοημοσυνη μας.
    Για να σε δω Αλεξη, Θα τους τα κλεισεις, Θα τους τιναξεις την μπανκα, η τα λογια σου δεν θα ειναι παντελονατα…

  3. Μόνο στην Ελλσδα αποκαλούνται ” ΙΣΧΥΡΟΙ” όσοι χρωστανε εκατομμύρια

  4. ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΒΡΩΜΑ ΓΕΡΜΑΝΟΠΡΟΣΚΥΝΙΜΕΝΗ!

  5. Η ΓΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΡΥΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΑ ΜΑΤΙΑ? ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ? ΑΥΤΗ Η ΓΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ.

  6. ΜΙΑ ΓΕΡΟΝΤΟΜΠΕΜΠΕΚΑ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΤΑ 65 ΑΝΑΣΤΩΣΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ………ΤΕΤΟΙΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΤΕΤΟΙΟΙ ΓΕΡΟΝΤΟΜΠΕΜΠΕΚΟΙ ΜΑΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝ!!!!!

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΒΑΡΕΛΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ(ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ)…..ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ…….

  7. Αν είναι αλήθεια, πάει να πεί ότι την ξεφορτώνονται στα γρήγορα μήπως και την σκαπουλάρει ο ίδιος ο σταθμός, είτε δικαστικά είτε λόγω αρνητικών επιπτώσεων στην τηλεθέασή του. ῾..Θα την πέταγα κλπ κλπ ” κολοκύθια τούμπανα, ποιος τον εμπόδιζε;
    Αμ κύριε ΑΛΦΑ δεν γίνεται και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος.

  8. ποιος το ειπε αυτο; ο ισχυρός άνδρας του καναλιού;;; αχαχαχαχαχ γελασαμε παλι…
    ολα για τα ματια του κοσμου… οχι δεν φταιει καθολου το καναλι !!

  9. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΗ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟ.

  10. στο διάολο βρωμιάρα κωλόγρια. Ουστ !!!!!!!!!!!!!!!!! πατσούρα

  11. Ξηλωστε τους ολους και κλειστε τα βοθροκαναλα

Comments are closed.