Θοδωρής Μαραντίνης: «Ήταν λάθος που παντρεύτηκα τη Σίσσυ…» (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
thodoris

Ότι ήταν «λάθος» που παντρεύτηκε την Σίσσυ Χρηστίδου τη στιγμή που η καριέρα του ήταν σε ανοδική πορεία, εξομολογήθηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Βέβαια στη συνέχεια πρόσθεσε ότι το αποτέλεσμα… αποδείχθηκε σωστό αφού έχουν μια υπέροχη οικογένεια!

«Σε καλλιτεχνικό επίπεδο ήταν λάθος (σε εισαγωγικά) που παντρεύτηκα στα 30. Τελικά, αποδέχθηκε ότι, όχι μόνο δεν ήταν λάθος, αλλά ήταν και πολύ “εγώ”. Ποτέ, εξάλλου, δεν πούλησα την εικόνα του γκόμενου ή του σέξι».

Και τόνισε ότι θα ήθελε τρίτο παιδί: «Νομίζω μέχρι και τρίτο παιδί δένει καλά η ομάδα… Θα ήθελα ένα κοριτσάκι, αλλά και αγοράκι να είναι, μια χαρά. Θα είμαστε τέσσερις άνδρες, θα εκτοπίσουμε την Σίσσυ από το σπίτι».

Θυμίζουμε ότι ο τραγουδιστής και η παρουσιάστρια παντρεύτηκαν το 2009, στο Πευκοχώρι της Χαλκιδικής, περίπου ένα χρόνο αφότου είχε γεννηθεί το πρώτο τους παιδί, ο Φίλιππος Ραφαήλ, ενώ το 2013 ήρθε στον κόσμο ο δεύτερος γιος τους, Μιχαήλ Άγγελος.

sissy gamos marantinis

sissy thodoris

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ηθελε να το παιξει και γκομενος αυτος? χαχαχαχαχαχαχαχαχαα!

  2. ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΣΟΥ Κ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΚΤΗΝΟΣ

Comments are closed.