“ΚΑΚΙΣΤΗ, αμόρφωτη και ελεεινή ηθοποιός η Μελίνα Μερκούρη -Μια ΠΡΟΣΤΥΧΗ και…ΑΝΟΡΓΑΣΜΙΚΗ γυναίκα που για να πετύχει…εκμεταλλεύτηκε τη ΧΟΥΝΤΑ!”(βίντεο)

Κοινοποίηση:
melina-merkouri

“Δεν είχε διαβάσει στη ζωής τους ούτε ένα βιβλίο. Δεν ήξερε τι σημαίνει…οργασμός! Την πρώτη νύχτα του γάμου της ο άντρας της, της πήγε ένα περιοδικό “τσόντα” για να…μάθει τι έπρεπε να κάνει…”

Μια απίστευτη εικόνα της Μελίνας Μερκούρη δίνει η Ροζίτα Σώκου, χαρακτηρίζοντάς την, ούτε λίγο ούτε πολύ, αμόρφωτη, εκμεταλλεύτρια, κάκιστη ηθοποιό, πρόστυχη και… ανοργασμική.

Δίνοντάς στον εαυτό της την «ελευθερία» να εκτοξεύσει τους παραπάνω χαρακτηρισμούς, με το επιχείρημα ότι «είναι πολύ καλή κριτικός και πολύ αναγνωρισμένη, αλλιώς δεν θα την είχε πλάι της η Ελένη Βλάχου» η Ροζίτα Σώκου διατείνεται ότι μπορεί «να μιλάει άσχημα για όποιον θέλει».

sokou

Και «υλοποιώντας» αυτήν της την άποψη, λέει, μεταξύ άλλων, για τη Μελίνα Μερκούρη ότι «τα νάζια που έκανε ήταν πρόστυχα και με έκαναν να ντρέπομαι που είναι γυναίκα», για να συνεχίσει λέγοντας ότι «ο μονόλογος της Μήδειας ήταν για να ξερνάνε οι πάπιες».

Κατά την Ροζίτα Σώκου, η Μελίνα ήταν «ελεεινή ηθοποιός», η οποία της είχε ορκιστεί ότι «δεν είχε τελειώσει ποτέ της ένα βιβλίο» και «δεν ήξερε τι είναι οργασμός». Μάλιστα, λέει, ότι «την πρώτη νύχτα του γάμου της με τον Χαροκόπο, της έφερε μια τσόντα για να καταφέρει κάτι.»

Τέλος, πάντα για την Ροζίτα Σώκου, η Μελίνα εκμεταλλεύτηκε στυγνά τη χούντα για να γίνει σταρ, και μάλιστα άσκησε κριτική στη Τζάκι Κέννεντι, η οποία δεν… εκμεταλλεύτηκε αρκούντως τον θάνατο του JFK…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

39 Σχόλια

  1. Oπου και αν πηγαινε στα πρωτα τηs βηματα η οβριοσκατη παντα κουβαλουσε μαζι τηs μεγαλη συσκευασια βαζελινη εεεεεε μετα βεβαια δεν την χρειαζοταν…ειχε μια αδυναμια στιs ΠΙΠΕΣ απο μαρμαρο και το ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ασπρο το ονειρο τηs ηταν να ανοιξει σχολη ΠΙΠΑΣ και ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΩΝ για ναυτικουs κτλπ κτλπ

  2. Ευτυχως που ειχαμε αυτην και πηραμε τα μαρμαρα πισω. Ολη η οικογενεια της ηταν δοσιλογοι.

  3. Καναδός κλασικός πιανίστας φίλος μου σπούδαζε την εποχή της χούντας στο παρίσι. Ο συγκάτοικός του και κολλητός του φίλος ήταν στις παρέες της Μελίνας και του Καραμανλή. Κάθε μέρα κάνανε πάρτι παρτούζας στύλ, είχανε μείνει στην ιστορία τα πάρτι τους. Εννοήται με άντρες για τον Καραμανλή.
    Οι αγωνιστές της χούντας ήταν οι αγωνιστές της πα@#$%ζας και της καλοπέρασης. Ξυπνάτε κορόιδα.

  4. χαχα η εσχατογρια ανοιξε παλι το βοθρο της, θα πει τα παντα για 3 λεπτα δημοσιοτητας

  5. Βλέπω την Ροζίτα Σώκου βλέπω και την Μελίνα και για ανοργασμική μου κάνει η Ροζίτα. Δεν ντρέπεται η τσουρόγρια στην ηλικία της να βρίζει μία νεκρή; Τι νομίζει ότι θα ζήσει αιώνια και ότι έχει το δικαίωμα να μιλάει έτσι για τον καθένα; Τι κακία είναι αυτή μετά απο τόσα χρόνια; Θα της έφαγε κανέναν γκόμενο μάλλον η Μελίνα και ξεκατινιάζεται η μπαμπόγρια. Εγώ θα την έφτυνα αν την έβλεπα μπροστά μου, ντροπή της όποια και να ήταν η γνώμη της θα έπρεπε να δείξει αξιοπρέπεια και να μην χρησιμοποιήσει τέτοιους χαρακτηρισμούς. Η ερμηνεία της Μελίνας σε ότι έχουμε δεί ήταν άψογη. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της χρόνιας αγαμίας, βαράει στον εγκέφαλο.

  6. Το μόνο που ξέρω είναι ότι στο Υπουργείο Πολιτισμού που ήταν, είχε και ένα ράτζο για τα γαμή….. της.

  7. ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΠΙΚΡΕΣ (ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ) ΑΛΗΘΕΙΕΣ…
    ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΨΕΥΤΟΕΙΔΩΛΑ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ-ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΩΝ

  8. Αγαπητή κυρία Σώκου,τώρα πια είναι αργά που τα λέτε…

    Την εποχή των Αρχιναζί Πρασινοφρουρών έπρεπε να τα πείτε!!!
    Τότε που στην βράση θα κολλούσε το σίδερο…τώρα….
    …αντιγράφω και επ αυξάνω…

    Ina 22/05/2015 at 6:36 pm Reply
    Και μονο αυτα που εκανε στην κατοχη με τους γερμανους φτανει
    Ενα μεγαλο τιποτα ηταν αλλα λογω περιουσιου Τζουλη εγινε γνωστη παντου,στην Ελλαδα την ξερανε τι κουμασι ηταν.

  9. αγαπητή κυρία Σώκου,αυτά έπρεπε να βγείτε να τα πείτε τότε,που οι Ναζί Πρασινοφρουροί, σέρβιραν τα χρυσά ψίχουλα σε όσους βόλευαν και καιροσκοπούσαν ασυστόλως γεμίζοντας τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς…
    Άκουσα μία μέρα στο μετρό ότι κάποιος ΥΠΕΧΩΔΕ ΄΄εχει βγάλει ΑΠΕΙΡΟ ΧΡΥΣΟ ΕΞΩ!

    Όσο για την κυρία,αντιγράφω το πιο κάτω σχόλιο…

    Ina 22/05/2015 at 6:36 pm Reply
    Και μονο αυτα που εκανε στην κατοχη με τους γερμανους φτανει
    Ενα μεγαλο τιποτα ηταν αλλα λογω περιουσιου Τζουλη εγινε γνωστη παντου,στην Ελλαδα την ξερανε τι κουμασι ηταν.

  10. Ο Λ Ο Σ Ω Σ Τ Η. ΕΝΑ ΑΤΑΛΑΝΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

  11. Και μονο αυτα που εκανε στην κατοχη με τους γερμανους φτανει
    Ενα μεγαλο τιποτα ηταν αλλα λογω περιουσιου Τζουλη εγινε γνωστη παντου,στην Ελλαδα την ξερανε τι κουμασι ηταν.

  12. Και η μεγαλη Κατινα Παξινου ειχε πει οτι το μονο που δεν περασε πανω απο τη Μελινα,ηταν το τραμ.

  13. ΞΕΚΩΛΙΑΖΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.
    ΠΕΣ ΤΑ ΡΟΖΙΤΑ!

  14. H Ροζίτα καλα θα κάνει να προσέχει μη δαγκώσει τη γλώσσα της.Οτι και να ήταν η Μελίνα,λίγο σεβασμός στους νεκρούς δεν βλάπτει.

    1. Θες να πιάσω ονόματα νεκρών να δω πόσο σεβασμό δείχνεις;

  15. ΚΥΡΙΑ ΣΩΚΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΤΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ !! ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΙΣΩ ΤΩΡΑ,, ΑΛΛΑ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΑΣ..!! ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ..!! ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ..!! ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΚΥΡΙΑ ΣΩΚΟΥ ΟΤΑΝ Η ΜΕΛΙΝΑ ΓΥΡΙΖΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ?? ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΚΥΡΙΑ ΣΩΚΟΥ ΟΤΑΝ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ?? ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΚΥΡΙΑ ΣΩΚΟΥ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΖΕ ΤΑΙΝΙΕΣ, ΣΤΑΘΜΟΙ, ΟΠΩΣ “ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ “, “ΣΤΕΛΛΑ”, “ΤΟΠ ΚΑΠΙ”, “ΦΑΙΔΡΑ” ?? ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ, ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ !! ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΑΡΜΟΖΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΟΡΓΑΣΜΙΚΕΣ…!!

        1. χαϊλ έκανε η μακαρίτισσα μαζί με τον θειο της τον Σπύρο Μερκούρη και άλλους δοσυλόγους

  16. Επιτέλους κάποιος τόλμησε να πει την αλήθεια για αυτό το γελοίο πρόσωπο. Η δυστυχία είναι που εκπροσωπούσε την Ελλάδα. Βέβαια εάν σκεφτεί κανείς ποιοι την εκπροσωπούν μέχρι και σήμερα, η δυστυχία ειναι ακόμη μεγαλύτερη και όχι μόνο…!!!

  17. Πολυ σωστα τα ειπε. Μεσα σε ενα τιτλο χωρεσε ολη η περιγραφη για την επανασταστρια απο το Παρισι

  18. Η μελινα ηταν και αυτη στην βρωμογενεια του πολυτεχνειου οπως λεμε τωρα η γενια των αναρχο-αντιεξουσιαστων , τα υπολληπα τα ειπαι πολυ σωστα η ροζιτα σωκου

    1. Μάθε ελληνικά ναζιστικό ξεφτιλισμένο σκουπίδι ή κοπάνα την απ’την Ελλάδα

      1. Εδώ θα κάτσει γιατί γουστάρω εγώ, εσύ τι είσαι που θα του πεις τι θα κάνει; Ε! αριστερό, άπλυτο,ξεφτιλισμένο σκουπίδι;Μάθε ελληνικά;δάσκαλος είσαι ρε; αφήσατε το μπάφο και πιάσατε το πληκτρολόγιο τώρα;

        1. ρε κακομοιρη, το 95% του λαου που απεχθανετε εσας ρτους φασιστες, νομιζεις οτι ειναι αριστεροι? Ξυπνα χαϊβαν!

          1. χαλαρωσε σαχλαμαρα κομμουνιστη και μαθε μερικες αληθειες. φασισταρια κολλατε ταμπελες παντου αγραμματα χαιβανια

          2. Δεν υπάρχει αυτό που λες βρε γίδι. Απλά τρομοκρατείτε τον κόσμο να μην μιλάει με χρήση ψυχολογικής και σωματικής βίας κι αν έχω άδικο βλάκα βγες και δες τις πόλεις πως τις έχετε κάνει, σα τα μούτρα σας, είναι επόμενο ο κόσμος να φοβάται να πει τη γνώμη του μα αυτό θα τελειώσει και μετά θα τα πούμε και από την καλή και από την καλή.Να ξυπνήσω εγώ;Για να δούμε τι είπε η ιστορία;;Ουίνστον Τσώρτσιλ : «στο μέλλον οι Φασίστες θα κρύβονται πίσω από τον Μανδύα του ανθρωπιστή και του Αντιφασίστα». ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.To ποιος είναι πρόβατο,πιόνι άσε να το πούν άλλοι,σας ήξεραν 70 χρόνια πρίν..Κάτι να σου λέει αυτό.

  19. Η μελινα ηταν και αυτη στην βρωμογενεια του πολυτεχνειου οπως λεμε τωρα η γενια των αναρχο-αντιεξουσιαστων , τα υπολληπα τα ειπαι πολυ σωστα η ροζιτα σωκου

    1. ….ενώ εσύ είσαι της γενιάς που γ…ν την ορθογραφία…..στούρναρε…κοίτα πρώτα τα χάλια σου, που είσαι για γέλια βόδι όρθιο!

      1. Η μαλακισμένη γενιά του Πολυτεχνείου που προφανώς τόσο πολύ θαυμάζεις έφερε την αμορφωσιά και την ανορθογραφία στις νεώτερες γενιές…βόδι όρθιο!!

  20. Έτσι είναι . Σκεφτείται με ποιόν ήταν παντρεμένη και θα σας λυθεί ο γρύφος ….

    1. χαχχα ναι φασιστα, για σας τους αγαθους ολοι οι γριφοι λυνονται αν μπουν εβραιοι στην εξισωση

      1. ο κομμουνιστης αποκαλει αλλον φασιστα. ελεος ντουγανι

        1. πιο πιθανο ειναι να εισαι κομμουνιστης, βλημα εβραιολαγνε…

Comments are closed.