Καμαρώστε τον Mr Καρκίνο…που οι “αξιόπιστες” δημοσκοπήσεις τον βάζουν στη Βούλη! (βίντεο)

Κοινοποίηση:
Vassilis-Leventis

Η κατρακύλα του πολιτικού σκηνικού της χώρας φέρνει στην επιφάνεια έναν πολιτικό φελό που το σύστημα… προσπαθεί να αναγάγει και να επιβάλλει στη συνείδηση του αποβλακομένου ψηφοφόρου.

Το πολιτικό μπουμπούκι που ακούει στο όνομα Βασίλης Λεβέντης, είναι ο πρώτος διαδάξας της πολιτικής κολωτούμπας, αφού από το ΠΑ.ΣΟ.Κ, όπου υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος, όπως αναγράφεται και στο βιογραφικό του, μετεπήδησε το 1989 στη Ν.Δ, συμμετέχοντας στις εθνικές εκλογές ως υποψήφιος βουλευτής της.

Η αδυναμία του να εκλεγεί και να κατακτήσει μια θέση στα βουλευτικά έδρανα, τον οδήγησε στη δημιουργία ένος κόμματος “φάντασμα”, όπως πολλοί το χαρακτηρίζουν, μέσα από το οποίο προσπαθεί διακαώς να καθιερωθεί στη συνείδηση του Έλληνα ψηφοφόρου.

Για τους λόγους αυτούς βρίσκει τρόπο -άγνωστο το ποιος και γιατί τον βοήθησε- και τελικά καταφέρνει το 1989 να στήσει το κανάλι 67 όπου λίγα χρόνια μετά, το πουλάει και στη συνέχεια εκδίδει μια φυλλάδα που δεν τη διαβάζει ούτε ο ίδιος!!!

Έκτοτε καταφέρεται εναντίον καναλαρχών, εκδοτών και δημοσιογράφων ξεχνώντας βέβαια πως υπήρξε και ίδιος μιντιάρχης…

Καμαρώστε το ανερχόμενο αστέρι της πολιτικής σκήνης αυτής της ρημαδιασμένης χώρας.

Δέιτε επίπεδο “πολιτικού” που το σύστημα προσπαθεί να μας επιβάλλει….

anatropionline.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

91 Σχόλια

  1. Μη βιαζεσαι….. πισω εχει η αχλάδα την ουρα…. κρατα μικρό καλαθακι διοτι «πισω απο κάθε «σωτήρα, βαδίζει πάντοτε ενας δήμιος»

  2. Κύριε Xio φαίνεται ότι δεν παρακολουθείτε τις εκπομπές του κυριου λεβέντη ο οποιος έχει δηλώσει κατ επανάληψη ότι δεν ήταν ουδέποτε υποψήφιος με το πασοκ απλά ήταν ιδρυτικό μέλος του πασοκ έδωσε χρήματα υλική και ηθική στήριξη στο πασοκ του ανδρέα παπανδρέου πιστεύοντας ο ίδιος όπως και πολλοί άλλοι εξαπατημένοι Έλληνες ότι αποτελούσε την συνεχεια της παλιάς ένωσης κέντρου του γεωργίου παπανδρέου.

    Η θανούσα μητέρα του κυριου λεβέντη το γένος κασσιμάτη είχε συγγένεια με τον κασσιμάτη τον καθηγητή που ήταν συνεργάτης του ανδρέα παπανδρέου.

    Ο ίδιος ο βασίλης λεβέντης όπως έχει πει έκλεβε από το παντελόνι του πατέρα του χρήματα για να πληρώνει το ενοίκιο των γραφείων της ένωσης κέντρου στον πειραιά.

    Με λίγα λόγια ο λεβέντης στήριξε με όλες του τις δυνάμεις το πασοκ κατ ανάλογο τρόπο όπως κάνουμε και εμείς για το κόμμα του την ένωση κεντρώων

    Μετά το 1981 όμως εκδήλωσε έντονες διαφωνίες καθώς έβλεπε ότι το ΠΑΣΟΚ μετά τον σχηματισμό αυτοδύναμης κυβέρνησης σταδιακά απομακρυνόταν από τις αρχές του και στην ουσία συνέχιζε την πολιτική των προκατόχων του.

    Σε κατ ιδίαν συνομιλίες του με τον Ανδρέα Παπανδρέου ο ιδρυτής του κινήματος ισχυριζόταν ότι δήθεν το κόμμα δεν προχωρούσε στην υλοποίηση σοσιαλιστικών νομοσχεδίων επειδή ο τότε Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής ανηκε στη δεξιά παράταξη και θα αρνιόταν να υπογραφει τα νομοσχέδια αυτά προκαλώντας πολιτικο πρόβλημα στη χωρα.

    Δεσμευόταν όμως ότι μετά την ορκωμοσία σοσιαλιστή Προεδρου της Δημοκρατίας η κυβέρνηση θα προχωρούσε σε ριζικές σοσιαλιστικές τομές.

    Επειδή και μετά την ορκωμοσία του Σαρτζετάκη όχι μονο συνεχίστηκε η ίδια πολιτική αλλα άρχισε και η σταδιακή προδοτική προσχώρηση στις αρχές της ελεύθερης οικονομίας ο Βασίλης Λεβέντης αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ το 1985.

    Το ακούτε αυτό κύριε Xio το 1985 ΤΟ 1985

    Η πρώτη ένδειξη τιμιότητας του βασίλη λεβέντη ήταν αυτή του η κίνηση ότι όταν το πασοκ μεσουρανούσε αντί να κάτσει να λέει ναι στον ανδρέα και να γίνει υπουργός όπως ο τσοχατζόπουλος η βάσω παπανδρέου ο λαλιώτης και τα αλλα τα λαμόγια του τα βρόντηξε αυτός και ορισμένοι που φορούσαν παντελόνια κατάλαβαν ότι ο ανδρέας τους εξαπατούσε και τον εγκατέλειψαν.

    Στη Νεα Δημοκρατια ο κυριος λεβεντης κληθηκε να να βοηθήσει σε θέματα οικολογίας αφού όπως γνωρίζετε ήταν ο πρώτος ιδρυσας οικολογικό κόμμα στην Ελλάδα.

    Όταν κλήθηκε σε μια συνεδρίαση στη ρηγίλλης βλέποντας τον αρχηγοκεντρικο χαρακτήρα του κόμματος έφυγε από την νέα δημοκρατία
    Που βρίσκετε το κακό κύριοι θέλετε να τον κατηγορήσετε ότι ήταν πορτογύρης και γυρολόγος κομματων???ούτε έφαγε ούτε έκλεψε ούτε διετέλεσε βουλευτής υπουργός δυο και τρεις φορες όπως ο καμμένος και ο καρατζαφέρης ούτε κατέστρεψε την χωρα με αποφάσεις του.

  3. Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν, μετά τους νικάς.

  4. I like the video. Politikos thanatos stous Papandreou, Mitsokakaiko, Karamanlides, Simitides etc.. Ευγε!!!

  5. Που φτάσαμε. Να έχουμε Συριζαίους και Λεβέντηδες στη Βουλή!

  6. ο πιτσαδοροs λακηs 3 πιτσεs ενα ταλαρο για τον λακη προσφορα απο την περιστεροχεσμενη κουραδα τον σεβασμιο γεροντα που δεν του σηκωνεται κιολαs που λεει και ο χιοs….

  7. Oλοι θα ψηφισουμε Ενωση Κεντρωων για τριτο κομμα στη βουλη. Δεν υπαρχει αλλη λυση.

    1. Oλοι θα ψηφισουμε Ενωση Κεντρωων Μνημονιακών για τριτο κομμα στη βουλη. Δεν υπαρχει αλλη λυση για την κα Μέρκελ.

    2. Όλοι θα ψηφισουμε ένωση κεντρώων για πολλές πολλές πίτσες και φραπεδες,δεν πάει αλλο

  8. Αφου για το σύσ-τιμα τελείωσε ο μπαρμπα-κουνέλης και ο καρατζασπιουνέρης και τους τίμησε ανάλογα,τωρα προωθεί το μουλάρι που ειναι 1.000/1 για να κερδίσει τη κούρσα στο ιπποδρόμιο της πολιτικής.Ετσι το λεβεντομούλαρο ξεσπαθώνει για να σαρώσει κι ας πάρει 3.7% και βγεί όγδοο κόμμα.Για το σύσ-τιμα που τιμά τα π-αιδιά του αυτο θα ειναι πρωτιά.Ο στόχος του επάθλου θα εχει επιτευχθεί.Και ποιος ειναι ο στόχος;Το διαίρε και βασίλευε.Με αυτο τον τρόπο οι ροθτσαιλντ και οι ροκφέλερ αποκτούν απόλυτο ελεγχο μιας χώρας.Πολλα κομματα της αρπαχτής,που γίνονται υπόχειρα στους τοκο-γλυφτικούς εκ-βιασμούς αφού με τον ενα τροπο η τον αλλο τροπο τα υποχρεώνουν να τ’ αρπάξουν.Ετσι γαλουχίζουν προδοταριά με αποτέλεσμα να ευνουχίζουν τις ελπίδες του ΕΛΛΗΝΑ με ψέματα ύπουλα και υποχθόνεια.Γι’ αυτο μαυρίστε τα φαινόμενα λεβέντη,λαφαζάνοφ,καμμενου…και καθε λιμοκοντόρο που μπενει στη πολιτική για την αρπαχτή, για τα φράγκα μονο.Βλέπω Βασηλιά, Χρυσή Αυγή και Γιώργο Παπαδόπουλο κερδισμένους στις επόμενες εκλογές…αν θα προλάβουμε και δεν έχουμε κανα νταβαντούρι με τα μεμέτια.

  9. ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ…ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ,ΤΗΝ ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ….ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΦΗ….ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΗ….ΤΟΝ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ….ΤΟΝ ΒΟΥΤΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΛΑΦΑ…..Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ????…..ΑΠΟ ΟΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ!!!!

  10. Ο μοναδικος τιμιος και ειλικρινης ανθρωπος που εχει απομεινει στην πολιτικη σκηνη επιτελους ερχεται η ωρα να δικαιωθει …αυτοκαθαρση της χωρας ,χωρις πελατιακες σχεσεις ,ρουσφετια ,τριπλοσυνταξιουχιουχους κ.τ.λ …βουτια Ολοι μας στην καλπη για τον Βασιλη Λεβεντη …

  11. Μαζί σου λεβέντη μ@λ@κ@ πιτσαδορε φραπεδολογε κ@ρκινιαρη

      1. ουγκ ναι παπαρα μερκελίστα νεοναζιστουλη

  12. Ενω ο Χιος που βριζει απο το πρωι ως το βραδυ ειναι σοβαροτατος δημοσιογραφος! Εμεις καναμε αγωνα για να γινει γνωστος στους νεους ο Λεβεντης απο την εποχη που τα ελεγε και κατι σαν τον χιο του στελνανε πιτσες!

  13. Τρελλός ανισορροπος και τσαρλατάνος.ουστ βρωμογερε

  14. Είναι ένα φαινόμενο τουλάχιστον γελοίο αλλά και ύποπτο,να υπάρχουν θετικά και υποστηρικτικά σχόλια,για έναν υποτιθέμενο πολιτικό,για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα για τον πολιτικό βίο του κυρίου,μόνο γέλια προκαλούν,αλλά και προβληματισμό,για το σημείο που έφτασε ή δυσμοιρη αυτή χώρα,να εναποθέτει τις ελπίδες της σε τέτοιους ανθρωπους

    1. φιλε απλα εισαι αθλιος… σου αξιζει η χρυση αυγη, ψηφισε την για περισσοτερη αποκτηνωση

  15. Ο Β. Λεβέντης θα είναι Βουλευτής γιατί λέει αλήθειες για 25 χρόνια και όλοι τον χλεύαζαν, είναι κύριος και τίμιος. Τώρα δικαιώνεται. Είχαν βάλει και τον μητσικώστανα τον κοροιδεύει (ζήτησε συγνώμη ο γιώργος για όσα του έκανε). Ο μόνος που επέστρεψε κρατικά χρήματα από την επιδότηση μετά τις χειμερινές εκλογές.

    1. Καλά το γράφεις -5% θα πάρει ο λεβέντης.Είναι ο μόνος που έχει την ικανότητα και τα προσόντα για να χτυπήσει αρνητικό ποσοστό!Όσο για τον Μητσικώστα,κανονικά θα έπρεπε να του πει ένα μεγάλο ευχαριστώ ο λεβέντης.Χάρις τον Μητσικώστα ο λεβέντης έγινε γνωστός,πριν να ασχοληθεί ο Μητσικώστας,με την γελοία ύπαρξη του λεβέντη,ο λεβέντης ήταν γνωστός μόνο στις πι(ου)τσαρίες και στους ντελιβεράδες…άντε και στο καφενείο της γειτονιάς του!

      1. εσεις οι ναζι τενεκεδες θα μπειτε στη βουλη?

        1. Ναζί τενεκέδες;Για τους γερμανόδουλους συριζα-νδ-ποταμι-πασοκ-ανελ-κκε-λεβέντη-γκλέτσο και λοιπούς λες;Ενδεχομένως κάποιοι απ’αυτούς θα μπούν,αλλά δεν έχω καμία σχέση με αυτούς…Δηλαδή πάλι μ@λ@κι@ είπες!

  16. θα παρεις τα αρχιδια μας , ΛΕΒΕΝΤΗ …. οπως παντα….

    αιντε σε αυτην την χωρα με τον καθε τσαρλατανο………

  17. Αυτό το πολιτικό καρκίνομα έχει πιάσει στασήδι σε όλα τα κανάλια,ιδίως σε ένα υποκάναλο έχει γίνει πρώτη φάτσα μέρα παρά μέρα στα ….νέα του ενός υποτιθέμενου…….”δημοσιογράφου”

    1. ποτε τον ειδες στο mega φιλε φασιστα?
      Τα διαπλεκομενα θυμιζω επεβαλαν τη χαβγη το 2011

  18. Λάσπη και βωμολοχίες και να βλέπουμε την καμπούρα του μπροστινού μας και όχι την δική μας…..σε αυτό είμαστε πρώτοι καθώς και στο να σπέρνουμε φόβο και τρόμο εκεί που υπάρχει μόνο αγνότητα και αλήθεια.Εσείς όλοι που κάνετε τα σχόλιά σας τι κάνατε τόσα χρόνια για αυτόν τον τόπο και πιες ήταν οι πεποιθήσεις σας για την ευημερία αυτής της χώρας..??Δώστε μια ευκαιρία και σε αυτόν τον άνθρωπο όπως δώσατε και σε όλους τους προηγούμενους γιατί τον φοβάστε τόσο πολύ?Καλή δύναμη και τα μυαλά μέσα στο κεφάλι όχι πάνω από αυτό….

    1. Λάσπη κ βωμολοχίες; Για το βίντεο κουβέντα;

    2. Αντί να αναρωτιέσαι “ΠΙΕΣ ήταν οι πεποιθήσεις σας”,καλύτερα τράβα ΠΟΙΕΣ κανένα ουζάκι να στανιάρεις!

      1. χαχαχα οι αγραμματοι φασιστες κανουν μαθημα ορθογραφιας, το ειδαμε κι αυτο

        1. Ναι το είδαμε ποίος είναι αγράμματος,ούτε παιδιά πρώτης δημοτικού δεν γράφουν τέτοια “μαργαριτάρια”…άντε ΠΟΙΕΣ κι εσύ κανένα ουζάκι,γράφεις που γράφεις βλακείες τουλάχιστον να καλύπτεις την βλακεία και αμορφωσιά σου,πίσω από την σούρα!Βάλε κανέναν τόνο ρε αγράμματε!!!

  19. θα πάρει ποσοστό που κάποιοι θα τρίβουν τα μάτια τους,χιο σε πληροφορω οτι δεν είναι στο 4% στις μυστικες δημοσκοπισεις πολυ παραπάνω κι όσο τρώει λάσπη ανεβαινει..

  20. ΛΕΒΕΝΤΗΣ…ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΚΑ! ΧΑΧΑΧΑ

  21. ΑΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΣ 200.000 ΘΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ..ΒΑΣΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΜΕ 200.000 ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΑ..ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΥΞΗΣΕ 200.000 ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΩΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΗΜΩΡΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΤΗ ΜΑΖΑ ΞΑΝΑ…ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ..ΟΠΟΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΙΣΤΕ ΛΑΘΟΣ..ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΩ..

    1. στα χρήματα και στα εισοδήματα των εργαζομένων του ιδιωτικού Τομέα τελος. Όσοι κλέψαν και όσοι λουφάραν στο δημόσιο απολύονται με την μία. Όσοι μπήκαν με οποιοδήποτε παράνομο τρόπο απολύονται επίσης όλοι. Όσοι συνταξιοδοτήθηκαν από το δημόσιο ενώ είχαν τα παραπάνω χαρακτηριστικά το ίδιο. Κανένα € του ιδιωτικού τομέα στο δημόσιο. Να έρθουν να δουλέψουν στις επιχειρήσεις μας ή να φτιάξουν δικές τους. Το καθισιό και η κλεψιά ΤΕΛΟΣ.

    2. δεν τα ξερεις καλα φιλε μου , οι 200.000 αργομισθοι του δημοσιου που θα απολυσει ο Λεβεντης θα αντικατασταθουνε απο 200.000 ανθρωπους με πτυχια και χαρτια καταλληλα για της θεσεις αυτες, οχι με πελατιακες σχεσεις και ρουσφετια … ακουσε καλητερα λοιπον της θεσεις του κ. Λεβεντη και μετα κρινε κ βγαλε συμπερασματα.

  22. Τώρα που ο σοφός λαός θα στείλει στην ‪#‎vouli‬ τον ‪#leventis‬ , πιστεύω ότι η ώρα που θα βγάλει Τάκη Τσουκαλά η Α’ Πειραιά είναι πολύ κοντά.

  23. Από το IQ του Γερμενή & της Ουρανίας που θα διώξουν τους ΛΑΘΡΟ,
    χίλιες φορές καλλίτερα Λεβέντης που θα διώξει τους ΚΙΦΗΝΕΣ και τους ΑΙΔΡΩΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ του ΔΗΜΟΣΙΟΥ.

    Δεν θα αντέξω άλλο να δω ΑΥΞΗΣΕΙΣ σε Στρατιωτικούς, Δικαστές και λοιπούς ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ.

    Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΜΑΛ@ΚΑ ΕΛΛ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ & ΙΔΙΩΤΗ …ΤΕΛΕΙΩΣΕ!

    1. Τώρα πως καταφερες να ανακατέψεις γερμένη ουράνια και τον ουρακοτάγκοι μόνο εσύ το ξέρεις……Φαίνεσαι μεγάλος αητος

    2. Δηλαδή ο πιτσωλεβεντογλέντης είναι η μελισσούλα που θα διώξει τους κηφήνες?
      Βρε κηφήνας κηφήνα μάτι δεν βγάζει.
      ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

      1. Πιτσολογε, χαβγη θα ψηφισουν μονο οι χουντολαγνοι και τα θυματα

        1. Αρες μαρες κουκουναρες…
          Οι μνημονιολαγνοι τι θα ψηφισουν συντροφε;

          1. εσεις οι χαβγιτες δε συμπλεετε με κκε και λαφανη υπερ δραχμης? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ

    3. Εσύ φίλε Killbill φαίνεται καθαρά ότι προτιμάς από το να διωχθούν λαθρομετανάστες να πεταχτούν στην ανεργία ελληνικές οικογένειες. Δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος και ούτε και θέλω να γίνω, αλλά οτιδήποτε ρίχνει στην ανεργία Έλληνα το απεχθάνομαι.Ας μπει σε κυβέρνηση και ο Λεβέντης να μας σώσει και αυτός όπως μας έσωσαν και όλοι οι άλλοι. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι θα σώσει και αυτός την τσέπη του όπως έκαναν και οι προηγούμενοι και τίποτα περισσότερο.
      Μπορούν να κόψουν μισθούς, να σταματήσουν τους διορισμούς των δικών τους, αλλά όχι να πετούν ελαφρά καρδία οικογένειες Ελλήνων στον δρόμο.

      1. Αν αυτές οι οικογένειες Έλληνων μπήκαν παράονομα στο δημόσιο και έτσι έκλεψαν τις θέσεις αυτές από άλλους που ήθελαν να μπουν με νόμιμα μέσα ΝΑΙ ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΟΛΟΙ μαζί με όσους μπήκαν ακόμα και νόμιμα(με γραπτούς διαγωνισμούς ασεπ κλπ) αλλά κάθονταν…ήταν κηφήνες και υπεράριθμοι, έκλεβαν…ήταν φακελάκηδες…κλπ ΝΑΙ ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΟΛΟΙ. Εμείς οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα δεν γουστάρουμε νταβατζήδες στους φ΄ρους μας. Είναι ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΑΣ οι υπάλληλοι του δημοσίου(αφού ΕΜΕΙΣ τους πληρώνουμε) και θα απολυθούν ΟΛΟΙ όσοι πρέπει και θα πουν κι ένα τραγούδι.

      2. Επειδή το σχόλιο σου είναι καλοπροαίρετο θα σου πω το εξής:
        Εγώ θέλω αξιοκρατία,
        π.χ. οι καλοί γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό σε πολλά νοσοκομεία που τραβάνε μεγάλο λούκι να παίρνουνε 2000 το μήνα και όχι 800. Αλλά οι υπάλληλοι του υπουργείου υγείας να παίρνουν 300 γιατί τόσο δουλεύουν.
        Επίσης οι στρατιωτικοί που υπηρετούν στον Έβρο το ίδιο αλλά τα βύσματα που τα ξύνουν όλη μέρα μέσα στο ΓΕΕΘΑ 300.
        Το ίδιο επίσης με όλα τα συναφή επαγγέλματα του δημοσίου.

        Επιπλέον, δεν θέλω ρε φίλε να βλέπω εδώ και 30 χρόνια τη γειτόνισα που είναι στην ηλικία της μάνας μου και δεν δούλεψε απολύτως ποτέ στη ζωή της να παίρνει τις 2 συντάξεις του άντρα της (θεός σχωρέστον) και το χειμώνα να μας ειρωνεύεται ότι μόνο αυτή βάζει πετρέλαιο στην γειτονιά.
        Και τέλος, θέλω η μάνα μου που γ@μήθηκε 40 χρόνια στη δουλειά να πάρει αυτά που της αξίζουν και όχι τα 300 ψωροευρώπουλα που θα της δώσουν.
        ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ …!

    4. …τα λέει ο λεβάντης για τους δημοσιοκηφήνες. Η Χρυσή Αυγή, Η ουρανία και ο γερμενής τα λένε εδώ και πολλά χρόνια και γραπτώς και τηλεοπτικώς και ραδιοφωνικώς όπως και ο αρχηγός ο Νίκολαος Μιχαλολιάκος πολύ πρόσφατα ότι “…μπορεί να χάσουμε κάποιες ψήφους με αυτό που θα πω αλλά όλοι όσοι μπήκαν στο δημόσιο παράνομα θα απολυθούν όλοι…”

  24. Τον Βασίλη Λεβέντη το γραφικό και κουτοπόνηρο πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων προωθεί πληθωρικά και ανενδοίαστα σήμερα η διαπλοκή στην απελπισμένη προσπάθειά της να συμπληρώσει το αναιμικό Μπομπολικό Ποταμίσιο κατασκεύασμα του Σταύρου Θεοδωράκη.

    Το Οργουελιανό σύστημα με κεντρικό άξονα το συστημικό και καταχρεωμένο μιντιακό καθεστώς των κεντρικών τηλεοράσεων, προβάλλει ασύστολα τον αστείο αυτό τύπο με προφανή πρόφαση την είσοδό του στη Βουλή.

    Το παράπλευρο εργαλείο του καθεστώτος η συστημική εταιρεία δημοσκοπήσεων GPO, στην τελευταία δημοσκόπηση της έδωσε στον αξιότιμο κύριο Βασίλη Λεβέντη το απίθανο ποσοστό πρόθεσης ψήφου του 2,7%, που αποτελεί και τον προθάλαμο του υποχρεωτικού 3% της εισόδου στο Κοινοβούλιο.

    Ο Λεβένταρος από αντισυστημικός έως χυδαίος βωμολόχος και υβριστής του καθεστώτος, τελευταία το έχει στρίψει, γλύφει το σύστημα και απειλεί με…. κρεμάλα όσους υποστηρίζουν τη δραχμή. !!!!!

  25. ΜΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ Ο ΧΙΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ. ΡΕ ΣΤΕΦΑΝΕ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΗΞΕΡΕΣ ΑΥΤΑ? ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ?

  26. ΡΕ ΧΟΥΦΤΑΛΟ 80 ΧΡΩΝΩΝ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΕΣΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙΣ???ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΛΑΟ ΠΟΥ ΑΝ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΨΗΦΟ ΘΕΛΕΙ ΦΟΦΩ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΜΑΛΑΚΟΛΕΒΕΝΤΗΣ ΤΗΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ.ΑΝΑΧΑΘΕΙΣ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΧΩΡΙΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΠΑΞΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΗΤΑΝ ΕΕΕΕ. ΕΣΥ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕΣ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΚΑΤΟΓΕΡΕ.

  27. ΛΕΒΕΝΤΗ ΔΑΓΚΩΤΟ!!!!!!!!!!!!!! Η μοναδικη αξιοπιστη λυση εδω που φτάσαμε.

    Εσεις τον υμνουσατε παλιοτερα στο μακελειο. Τι εγινε και τον βριζετε τωρα?

  28. Μην σώσεις και τον ψηφίσεις ποτέ ρε Χίο, ψήφισε ξανά τσίπρα (και άλλα κουμμούνια και πασοκάρα και νουδούλα και μπομπολοποτάμι και χουντοχρυσαύγουλα αμόρφωτα) για να μεγαλώσει… κι΄ άλλο το πελατειακό… Δημόαιο με 12% κατουρούγκαλου.
    Όσο για τα κορόιδα του ιδιωτικού τομέα, συνεχιστε να δίνετε προκαταβολή φόρου για να ταΐζουμε… τα υπεράρυθμα κηφηναριά στο Δημόσιο (τους πρώην πράσινους και μπλε και νυν ροζ Δ.Υ.).

    1. ΠΕΣΤΑ ΜΕΓΑΛΕ!!!

      ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΡΕ Μ@ΥΝΙΑ…

  29. Ο/Η Θα συνεργαστω με τον μνημονιακο γερμανοτσολια τσιπρα ειπε.. λέει:

    Αυτος ειναι.Το πρωην πασοκοσκυλο της ενωσης κεντρωων της πλακας,ουτε 2% δεν θα παρει.

      1. Τι να μας πεις κι εσύ ρε προδοτόπουλε που δεν κατάλαβες τίποτε;

  30. Λεβεντη δαγκωτο για να ξεκουμπιστουν οι κηφηνες του δημοσιου που εχουν γονατισει την χωρα δεκαετιες τωρα.αυτοι συνεχιζουν να τρωνε με την κουταλα ενω η χωρα εχει σαπισει

  31. ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΧΤΙΣΕΙ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ;;;ΠΩΣ ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΕΣΟΔΑ;;;;ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ, ΤΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ;;;ΠΑΡΑΜΥΘΑΤΖΗΣ Ο ΤΥΠΟΣ.ΠΑΣΟΚΟΣ ΜΕΧΡΙ ΚΟΚΚΑΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ.ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ….ΜΟΥΦΑ Ο 65ΧΡΟΝΟΣ “ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ”…..

    1. φίλε Δημήτρη

      να σου υπενθυμίσω ότι και ο Τσίπρας έχει σπουδάσει πολιτικός μηχανικός…

  32. ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΙΑΣ ΥΟΤΕ ΑΠΟ ΕΞΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΗ ΘΥΜΙΘΗΤΕΤΟ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ε ΟΧΙ Κ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ

  33. κωλωγλυφτηs του ανδρεα σκατα στον λακκο του
    υποψηφιοs με το κλεφτοπασοκ
    υποψηφιοs με την μπλου πουαν ελαφροδεξιουλα
    συνεργασια με τουs οικωλωγουs
    κατοπιν τουτων Ε.Κ(ενωση καλον)
    γερμανοτραφηs γερμανοσπουδαγμενη κυλοτα

  34. Είναι ο μόνος που τα βάζει με το σάπιο δημόσιο. Και τους κηφήνες του. ΟΛΟΣ ο κόσμος του ιδιωτικού τομέα, και οι ανεργοί του, ΛΕΒΕΝΤΗ ΚΑΡΦΩΤΟ. Μακάρι να μπεί και η δημιουργία ξανά-δράση. Πήξαμε με τα κόμματα των Δ.Υ. κατάστρεψαν το σύνολο του ιδιωτικού τομέα.

    1. Επειδη τρως κουτοχορτο απο τον δηθεν “αντοσυστημικο” σου φραπεδιαρη κατι που δεν προκειται να σας το πει ο ιδιος ποτε ειναι οτι εργαζοταν ως πολιτ.μηχανικος στην εταιρεια ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ του Παυλου Τσιπρα πατερα του σημερινου επι επταετιας. Αυτα τα ολιγα για τον “αντιχουνταρα” σου σαγονα.

      1. Φασιστα θυμισου, μια ζωη στον υπονομο και το περιθωριο θα τσαλαβουτας. Οξω οι ναζι εφιαλτες.
        Το οτι συνεργαζοταν με τον χουντικο πατερα τσιπρα το εχει ηδη πει, ανοητε χουντολαγνε

    2. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ το λέει εδώ και πολλά χρόνια ότι το παρασιτικό δημόσιο πρέπει να τελειώσει και ότι όλοι όσοι μπήκαν παράνομα στο δημόσιο θα απολυθούν ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ. Και όσοι μπήκαν νόμιμα αλλά έκλεψαν, τεμπέλιαζαν, έπαιρναν φακελάκια ή μίζες κλπ θα απολυθούν και αυτοί ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ και θα αντιμετώπισουν τις συνέπειες του νόμου.
      2ος και καταιδρωμένος ο λεβάντης έρχεται.

  35. Χιο δεν μπορω να καταλαβω το κολλημα που εχεις φαει με το να θαβεις τον Λεβεντη.Ο τυπος δεν εβλαψε την χωρα ποτε οπως ολοι οι αλλοι που ηταν στην βουλη δεκαετιες και τον ειχαν σαπακιασει και στο ξυλο δυο-τρεις φορες οι συστημικοι την δεκαετια του 90 για τις αληθειες που ελεγε.

    1. Ο Λεβέντης είναι άλλο ένα ανάχωμα του συστήματος. Τόσα χρόνια δεν τον αξιοποιούσαν. Τώρα που βλέπουν ότι αυξάνεται η δυσαρέσκεια του κόσμου, τον προβάλουν για να πάρει ψήφους από τους δυσαρεστημένους και να μην ανέβουν άλλα κόμματα που θα μπορούσαν να βλάψουν πραγματικά το σύστημα. Ταπεινή μου άποψη.

      1. Oταν ομως το συστημα ξεθαψε τη χρυση αυγη και αρχισε να τη προβαλει δεν ελεγες τα ιδια

  36. η κριτική πρέπει να γίνεται για την πολιτική άποψη που ο καθένας εκφράζει. έχω την άποψη ότι κος Χίος (που παραδόξως πολλάκις είχε τον Λεβέντη καλεσμένο στις εκπομπές του) προσπαθεί να τον πλήξει με κάθε τρόπο και να του του κόψει ψήφους (άγνωστο για ποιό λόγο)

  37. Αν δεν ήταν ο Τσίπρας θα έπαιρναν βραβείο παπατζή, οι ακτιβιστές… του ίντερνετ. Μόνο πως θα σώσουν το τομάρι τους από τη φυλακή σκέφτονται. Ο Βασίλης Λεβέντης μπορεί να βγάλει τον Έλληνα που δεν εκφράζεται από κανένα κόμμα στους δρόμους.

  38. ΤΡΕΛΟΙ , ΚΟΥΤΣΟΙ , ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΗ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ . Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ (ΠΑΤΕΡΑ) ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ . ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΥΝΕΦΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΣΩΣΙΑ .ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ , ΠΕΡΙ ΑΝΕΜΩΝ ΚΑΙ ΥΔΑΤΩΝ .ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΟ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΣΤΕΚΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ .

  39. Δηλαδη απο τοτε κουβαλαγε την αρρωστια;;;

    Δηλαδη κραταει δεκαετιες η βαλιτσα του τρελου….

  40. Ρε παιδιά μην βάζετε την μάπα του λεβέντη,μου κόβεται η ανάσα…από τα γέλια!
    Πιο γελοία μάπα και από τον σύντροφοφ μαΐλη!

  41. Τις φάτσες και τον βίο και πολιτεία των άλλων που κυβερνουν και όσων κυβερνησαν¨ την εχεις δει ;
    Σε τι διαφέρει πχ η καθε βουλτεψη ; Ο γεωργιαδης , ο σαμαρας ; Ο Γαπ ;
    Ο τσιπρας και οι τύποι γυρω του ;
    Η Μακρη ; Ολοι αυτοι σε τι διαφέρουν απο το σουργελο που παριστάνει τον αρχηγο κόμματος και θέλει λέει να παει στα Ευρώπας να τους βαλει τα δυο ποδια σε ενα παπούτσι !

    Αποχη κύριοι , αποχη . Μην τους νομιμοποιητε ψηφίζοντας στις κατοχικες κάλπες τους .
    Καιροσκόποι , αλήτες του υπόκοσμου ειναι , Ελληνοφωνοι , ανθελληνες και απατριδες .
    Ρωτήστε τον εαυτόν σας , πότε εκλογες ελεύθερωσαν σκλάβους ;
    Η , μήπως νοιώθει κανένας ΝΟΗΜΩΝ οτι ειναι ελεύθερος ;

    1. Τι λεει το ΚΚΕ καλά? Χαιρετίσματα στον Κουτσουμπα

  42. Mονο με Ενωση Κεντρωων μπορει να γινει κατι σε αυτη τη χωρα. Και προσοχη μη πεταξετε παλι ψηφους στην αχρηστη Χρυση Αυγη, τοσα χρονια μεσα τι εκανε?

    1. Ναι τόσα χρόνια μέσα στη φυλακή τι κάνανε……. πήγαινε να κάτσεις κι εσύ φυλακή να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο κώλος σου καροτάκια!!!!!!!!

      1. Φυλακη ειναι ο φυσικος σας χωρος φασιστες

  43. Σε έχουν πάρει χαμπάρι και οι πέτρες που θα φας δοσίλογε

  44. Αγαπητε φιλε Στεφανε Χιο.
    Εχουμε ολοι μια απορια!
    Εχει τοσα πολλα λεφτα ο Λεβεντης;

  45. ΔΕΝ ΕΧΕΙ Κ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΖΩΗΣ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΥΡ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΟ

Comments are closed.