ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΓΚΕΣ-Αυτό το πανό σήκωσαν ΥΠΕΡ της Ελλάδας και ξεσηκώθηκε όλο το γήπεδο(βίντεο)

Κοινοποίηση:
apoel

Αυτά είναι

Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ ανάρτησαν πανό στο Νότιο πέταλο που έγραφε «Όχι στο ρατσισμό κατά των Ελλήνων», ενώ κρατούσαν και πλακάτα που απείκονιζαν πρόσωπα Ελλαδιτών που δολοφονήθηκαν από λαθρομετανάστες στην Ελλάδα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Ο/Η Τουρκόσποροι πρεζάκηδες του ΑΠΟΕΛ, μην μιλάτε αν δεν ξέρετε λέει:

    Οι περισσότεροι έχουν στραβώσει γιατί ο τουρκοκύρπιος μπαμπάς τους τους παράτησε, μην ασχολείστε με τα πρεζάκια του ΑΠΟΕΛ. Μόνο για φάπες είναι

  2. θα πρεπει να το βλεπουν οι ‘Ελληνες’ οπαδοι που ειναι κυριως αναρχοκωλοπαιδα και να ντρεπονται λιγακι.Αλλα με την πλυση που εχουν δεχτει δυο δεκαετιες,αδυνατο.
    Δεν εχουμε τετοια ομαδα εμεις εντος της χωρας.Αν και γαβρος πιστευα οτι καποιοι Παοκτζηδες μπορει και να ειναι πατριωτες υπερ της Μακεδονιας ΜΑΣ,αλλα βλεπω οτι χαλασανε και αυτοι.

    1. Φιλε δεν τα ξερεις καλα , στα γήπεδα ανθει ο εθνικισμος.. Μην βλέπεις κατι πανο που βρισκουν να σηκωσουν κατι κ@λ@τρυπιδες φλωροι , απλα δεν ασχολειται κανεις μαζι τους. Και δεν μιλαμε για.. χρυση αυγη κτλ , μιλαμε για την δυνατη εκφανση του επιθετικου εθνικισμου..

  3. Ειδατε ποσο διαφορετικο , ποσο ανατρεπτικο και επαναστατικο φαινεται το πανο ? Μας εχουν ζαλησει τα @@ στα γήπεδα οι προεδροι και η ουεφα με.. όχι στον ρατσισμο , ειμαστε μετανάστες και π@υτσες. Μπραβο ρε αλανια , κατω το κρατος -ζητω το Εθνος

  4. μπραβο στα παλικαρια του αποελ που δειχνουν οτι ειναι πιο ελληνες απο πολλους ελληνοφωνους αντιεθνιστες ελλαδιτες ο μονος καθημερινος ρατσισμος που υπαρχει στην ελληνικη κοινωνια ειναι κατα των ελληνων και αυτο οι μαγκες του αποελ το αναδειξαν

  5. Η καλύτερη ομάδα απο όλες, πατριώτες με ιστορία και ψυχή. Μπράβο τους! Όχι σαν τις άλλες τις διεφθαρμένες ομάδες των Ελλαδιτών, Μαρινάκηδες και τρίχες κατσαρές. Αυτοί δεν ξεχνάνε και συνεχίζουν να μάχονται για το δίκαιο και την αλήθεια.

Comments are closed.