Νέα αποκάλυψη – βόμβα από τη Ροζίτα Σώκου για τη Μελίνα Μερκούρη

Κοινοποίηση:
rozita

Τα βέλη της προς την Μελίνα Μερκούρη ρίχνει η Ροζίτα Σώκου, με το παρακάτω μήνυμα.

Όλα όσα είπε:

 

«Υπάρχουν ελληνικά αγάλματα και στο Παρίσι αλλά δεν τα ζητήσαμε ποτέ, γιατί είχε φιλία η Μελίνα με τον Ζακ Λανγκ, τον τότε Υπουργό Πολιτισμού της Γαλλίας. Άμα είναι, γιατί δε ζητάμε την Αφροδίτη;

Τουλάχιστον, τα μάρμαρα του Έλγιν, αγοράστηκαν. Είναι φοβερό ότι τα πήρε, αλλά τουλάχιστον τα πλήρωσε. Στους Τούρκους βέβαια, αλλά τα πλήρωσε».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. Η ΜΕΛΙΝΑ ΠΑΡΗΓΑΓΕ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΠΕΡΙΔΡΟΜΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΓΛΕΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΑΣ ΠΑΡΙΣΙΟΥΣ Π…. ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΗΝ ΕΝΟΙΑΖΕ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΦΑΜΕ ΟΤΙ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο ΚΩ»ΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΜΟΣΤΡΑΡΙΖΑΝ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΡΟΛΟΙ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ

  2. Τι πληρωμές και κουραφέξαλα κα Σώκου. Εχει αξεία ο πολιτισμός;
    Σίγουρα ληγμένα φάρμακα παίρνετε.
    Απολαύστε την συνταξή σας και παραμείνετε στην αμάθεια σας.
    Το ελληνικό πνεύμα και οι δημιουργίες του δεν έχουν υλική αξεία.
    Η Μελίνα είναι Ελλάδα, εσείς τι είσται;

  3. ΈΚΑΝΕ……..ΑΝΤΊΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΣΜΙΚΑ ΚΛΑΜΠ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΠΑΡΕΑ ΜΑ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ ΖΩΓΡΑΦΟ ΓΟΥΩΡΧΟΛ,ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΣΜΙΚΑ ΘΕΡΕΤΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΖΙΓΚΟΛΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΚΟΣΜΙΚΩΝ ΣΑΛΟΝΙΩΝ. ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η……….ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ Ο ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΣ ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΟΥΣΕ,ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΗΛΘΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ………….ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΘΟΝΤΕ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ

  4. Δείτε την φοβερή προσφορά της Μελίνας στο βίντεο που συνοδεύει το άρθρο…
    2 φορές έγραψε ο άνθρωπος στην τότε υπουργό Μελίνα για την ανακάλυψη του και αυτή τον έγραψε κανονικότατα
    http://www.makeleio.gr/?p=71211

  5. Θα καταλάβετε οτι η Ελλάδα κάνει προκοπή όταν σταματήσουμε να ασχολούμαστε με τη Μερκούρη και λοιπά «πρότυπα». Έλεος πια. Το πιο αστείο είναι πως θεωρούν τη Νερκούρη ταγό ακόμα και δεξιοί. Αμάσητη έχουν καταπιεί την προπαγάνδα.

  6. Μια ριόλα βρίζει την άλλη (νεκρή) ριόλα χρησιμοποιώντας τον πλούτο της Αρχαίας Ελλάδας ως αφορμή. Εύχομαι και οι δύο να ξεχαστούν μετά από μερικά χρόνια γιατί η «προσφορά» τους στον πολιτισμό ήταν μηδενική, ενώ και οι δύο ζέχνουν ΠΑΣΟΚιλα…

  7. Ακόμη ζει αυτή η εσχατόγρια ? Άσε μας ρε θείτσα που θα μας πεις ότι πλήρωσε ο κλέφτης !!! Λες και αυτά που έκλεψε, υπάρχει τιμή που μπορείς να βάλεις. Ούτε όλα τα χρυσάφια τού κόσμου δε φτάνουν για να αγοράσουν αυτά τα αριστούργηματα….Άντε πάρε λοιπόν τα χάπια σου (σε μεγαλύτερες δόσεις γιατί αυτά που παίρνεις προφανώς δεν επαρκούν) και μη μάς ζαλίζεις με αηδίες……

  8. Αυτό που λέει η Σώκου είναι ότι παρότι η Μελίνα έδινε «μάχη» για τα Ελγίνεια δεν έκανε το ίδιο για τα αγάλματα του Παρισίου, επειδή είχε κολλητιλίκια εκεί.

    Το ότι ο Έλγιν πλήρωσε το λέει για να δείξει ότι στο κάτω κάτω αν έπρεπε να αρχίσουμε από κάπου ήταν από αυτά που κλάπηκαν εν ψυχρώ, χωρίς να υπάρχει καν η πρόφαση ότι είχαν πληρωθεί, όπως τα Ελγίνεια, για τα οποία πάντως λέει ότι είναι φοβερό ότι τα πήρε.

  9. Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΛΙΝΑΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΕΠΙ ΚΑΤΟΧΗΣ

    Ο δεύτερος πατέρας της Μελίνας, όπως η ίδια τον θεωρούσε, ο Γεώργιος Μερκούρης, που ουδέποτε έκρυψε τις πεποιθήσεις του, χρειάσθηκε να συλληφθεί από τις ελληνικές αρχές τον Απρίλιο 1941, πριν από την Κατοχή, ως επικίνδυνος γερμανόφιλος. Μόλις μπήκαν οι Γερμανοί στην Αθήνα, αφέθηκε ελεύθερος και η πρώτη του ενέργεια ήταν να επανασυστήσει το Εθνικοσοσιαλιστικό Κόμμα Ελλάδος, ελπίζοντας ότι θα αναλάμβανε την κυβέρνηση δίκην Κουίσλιγκ. Αντ’ αυτού διορίστηκε αργότερα ως διοικητής της Εθνικής Τράπεζας.

    Η Μελίνα Μερκούρη, αν και πλέον ήταν έγγαμη, διατηρούσε άριστες σχέσεις με τον θείο της. Πριν ξεσπάσει ο πόλεμος είχε παντρευτεί τον Πάνο Χαροκόπο σ’ ένα χωριό της Πελοποννήσου. Αξιοσημείωτο είναι ότι με τον γάμο εκείνο σ’ ένα εκκλησάκι, για τον οποίο δεν είχε προβλεφθεί ούτε ποιος θα ήταν κουμπάρος, απέκτησε πνευματική συγγένεια μ’ ένα νεαρό τότε και οπωσδήποτε ασήμαντο επαρχιωτόπουλο, που κανείς δεν ήξερε ότι κάποτε σε μια κρίσιμη φάση θα γινόταν γνωστός στην Ελλάδα. Το όνομά του ήταν Ιωάννης Λαδάς. Πρόκειται για τον γνωστό συνταγματάρχη που υπήρξε από τους βασικούς πρωταγωνιστές στη δικτατορία της 21ης Απριλίου.

    Ο θείος Μερκούρης πέθανε τον Δεκέμβριο 1943, διοικητής ων της Εθνικής Τράπεζας. Λίγοι συνόδευσαν τη σορό του, μεταξύ των οποίων κατοχικοί υπουργοί και βεβαίως Γερμανοί αξιωματικοί. Όπως θα μπορούσε να σκεφτεί λογικά κανείς, ανάμεσά τους ήταν και η Μελίνα, η οποία κατά και ήταν απαρηγόρητη. Αξιοσημείωτο είναι ότι στην κηδεία δεν παραβρέθηκε ο μοναδικός αδελφός του, ο Σταμάτης.

    Την εποχή εκείνη ο τελευταίος είχε ιδρύσει μια αντιστασιακή οργάνωση και φερόταν ότι είχε εγκαταλείψει τις προπολεμικές φασιστικές ιδέες του. Αλλά το ερώτημα, που μας ενδιαφέρει, είναι τι έκανε την ίδια εποχή η Μελίνα.

    Εκείνη μισούσε την πείνα, αν και δεν την είχε γνωρίσει ποτέ στα προηγούμενα χρόνια. Ούτε και τώρα. Άλλωστε ο σύζυγός της ήταν ένας από τους πλουσιότερους Έλληνες με αμύθητης αξίας ακίνητα όχι μόνο στην ομώνυμη συνοικία της Καλλιθέας, που την είχε οικοπεδοποιήσει ο πατέρας του, αλλά και μεταξύ άλλων χιλιάδες στρέμματα στη Θεσσαλία. Από τα κτήματα εκείνα, τακτικά έφερναν οι άνθρωποί του τρόφιμα που επαρκούσαν για να διατραφούν όχι μία, αλλά πάρα πολλές οικογένειες. Αλλά και τα περιουσιακά του στοιχεία, όπως και τα εισοδήματά του, επέτρεπαν στο ζεύγος Χαροκόπου να μην διανοηθεί καν ότι υπάρχει πείνα στην Αθήνα. Ζούσε σ’ ένα τεράστιο ρετιρέ 400 τ.μ. μιας επιβλητικής μεσοπολεμικής πολυκατοικίας, που ήταν ιδιόκτητη και βρισκόταν χωρίς υπερβολή στο κεντρικότερο σημείο της Αθήνας: ακριβώς δίπλα από τη γαλλική πρεσβεία, στην αρχή της οδού Ακαδημίας.

    Και όταν λοιπόν οι Αθηναίοι έπεφταν νεκροί από την πείνα στους δρόμους, οι Χαροκόποι δεν μπορούσαν να διανοηθούν ότι υπήρχαν χαροκαμένοι και πεινασμένοι κάτω στα πεζοδρόμια. Πολύ δε περισσότερο η ανέμελη Μελίνα, που το ενδιαφέρον της εστιαζόταν σε ο,τιδήποτε άλλο εκτός από την πολιτική. Την ενδιέφεραν νεαρές παρέες, άντρες και γυναίκες.

    Ο Πάνος Χαροκόπος ήταν πολύ μεγαλύτερός της, θα μπορούσε να είναι πατέρας της. Είχε δική του θαλαμηγό και ένα εντυπωσιακό ανοιχτό αυτοκίνητο. Και τα δύο επιτάχθηκαν από τους Γερμανούς, αλλά αυτό δεν εμπόδισε να διατηρεί το ζεύγος άριστες σχέσεις με πολλούς αξιωματικούς του κατοχικού στρατού, που ενίοτε γίνονταν και ιδιαίτερα στενές. Χάρη σ’ αυτές είχαν αποφύγει πολλές φορές να επιταχθεί το ρετιρέ τους, κάτι που είχε συμβεί σε όλες τις άλλες πλούσιες οικογένειες της Αθήνας.

    Η Κατοχή είχε βρει τη Μελίνα να έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στο θέατρο, όπου φιλοδοξούσε να κάνει μια μεγάλη σταδιοδρομία. Και για να το επιτύχει αυτό, πίστευε πως ήταν χρήσιμο να έχει πολλές επαφές με ηθοποιούς, σκηνοθέτες και άλλους θεατρικούς παράγοντες. Έτσι λοιπόν, σε μέρες που όλοι ήταν στερημένοι από φαγητό και απολαύσεις, το σπίτι της οδού Ακαδημίας 4 ήταν ανοιχτό για τις παρέες της Μελίνας.

    Στα χρόνια της Κατοχής η Μελίνα δεν έκανε αντίσταση. Είναι η μόνη περίοδος που πίστεψε ότι δεν είχε τίποτε να προσφέρει, γι’ αυτό και αντί για αντίσταση προτίμησε να έχει ιδιαίτερες σχέσεις με όσους Γερμανούς γνώριζε προσωπικά. Το ακριβές είναι ότι έκανε αντίσταση κατά των αντιστασιακών!

    Όπως είχε γράψει ο «Λαβύρινθος», η Μελίνα μια κατοχική μέρα μεσημέρι είχε καταδώσει δύο νεαρούς αντιστασιακούς, προκειμένου να τους πιάσουν οι Γερμανοί. Αντιγράφουμε από το τεύχος του Δεκεμβρίου 2003:

    Η σκηνή είναι αυθεντική. Διαδραματίζεται επί Κατοχής σ’ ένα περίφημο μπαρ της εποχής, το «Παν». Το κτίριο υπάρχει και σήμερα, στην οδό Ακαδημίας 4, μια μεσοπολεμική καλοφιαγμένη πολυκατοικία, δίπλα από την είσοδο της γαλλικής πρεσβείας. Στα κατοχικά χρόνια στο μπαρ σύχναζαν, ως επί το πλείστον, Γερμανοί αξιωματικοί και σκοτεινοί μαυραγορίτες. Ήταν οι μόνοι που είχαν τη διάθεση και το χρήμα για να πιουν ένα πανάκριβο προπολεμικό κονιάκ ή να γευθούν δυσεύρετα σνακς.

    Για τη Μελίνα ήταν το δεύτερο σπίτι της κυριολεκτικά, για έναν επιπρόσθετο λόγο: στον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας ήταν η πολυτελής κατοικία του συζύγου της, του Πάνου Χαροκόπου. Κατέβαιναν σχεδόν καθημερινά, λοιπόν, για τα ποτά τους.

    Στα σκαμνιά μπροστά από τη μπάρα κάθονται δύο άνδρες και όρθια ανάμεσά τους μια νεαρή ψηλή εντυπωσιακή γυναίκα. Και οι τρεις αποτελούν ένα ιψενικό τρίγωνο, όπως άλλωστε γνωρίζει όλο το Κολωνάκι αρκούντως σκανδαλισμένο. Οι δύο άνδρες είναι φίλοι και «κολλητοί», χωρίς να έχουν τίποτε το κοινό – πλην της ίδιας γυναίκας. Για κάποιους πιο ευφάνταστους, το ιψενικό τρίγωνο δεν έχει γωνία αιχμής τη γυναίκα, αλλά τον κοινό εραστή.

    Η γυναίκα είναι βέβαια η εικοσάχρονη τότε Μελίνα Μερκούρη και οι δύο άνδρες είναι ο σύζυγός της Πάνος Χαροκόπος και ο μεγαλομαυραγορίτης Αλέξης (Φειδίας) Γιαδικιάρογλου. Ο Χαροκόπος, γόνος παλιάς μεγαλοαστικής οικογένειας με σπουδές στην προπολεμική Αγγλία, είναι ο κλασικός τύπος του βαριεστημένου πάμπλουτου που δεν εργάζεται ποτέ, αλλά όλα τα έχει αφειδώς διαθέσιμα, λίρες, γυναίκες και άντρες. Ο Γιαδικιάρογλου, ελάχιστα χρόνια μεγαλύτερος από τη Μελίνα, είναι ένας ασύδοτος τύπος του υποκόσμου, ο οποίος αγοράζει σε εξευτελιστικές τιμές βιομηχανίες, τιμαλφή και ακίνητα αντί πινακίου φακής, εκβιάζει τους πάντες, κλέβει ακόμη και τους Γερμανούς, είναι ιδιοκτήτης χαρτοπαικτικών λεσχών και δεν υπάρχει κατοχική βρομιά και κομπίνα στην οποία να μην είναι ανακατεμένος. Κυκλοφορεί πάντοτε με σωματοφύλακες και πολυτελές αυτοκίνητο, συχνά μεθυσμένος και οπωσδήποτε με πιστόλι στην τσέπη.

    Την εποχή αυτή, αυτοί είναι οι δύο άνδρες στη ζωή της Μελίνας, η οποία ονειρεύεται να γίνει μεγάλη ηθοποιός και να σπαρταράει το κοινό στα πόδια της. Οι τρεις τους, δηλαδή η Μελίνα, ο σύζυγος και ο εραστής πίνουν ήσυχα, με το ανάλογο ύφος σνομπ και παρακμής, όταν δύο νεαροί μπαίνουν στο μπαρ. Μόλις εκείνη τους βλέπει, εξοργίζεται και φωνάζει δυνατά, παρουσία Γερμανών και συνεργατών τους:

    –Είναι κομμουνιστές! Πιάστε τους!

    Οι δύο νεαροί αιφνιδιάζονται και πριν προλάβουν Γερμανοί και εντόπιοι πιστολάδες να τους πιάσουν, βγαίνουν τρέχοντας από το μπαρ και εξαφανίζονται. Και οι δύο ήταν αθλητές άλλωστε και τελικά δεν τους πρόφτασαν. Γλύτωσαν έτσι από την κατάδοση της Μελίνας, που την ώρα εκείνη δεν σήμαινε τίποτε λιγότερο από θάνατο…

    Ο ένας τουλάχιστον από τους δύο τότε νεαρούς αντιστασιακούς, που είχαν την απρονοησία να πέσουν στη Μελίνα, καθώς μπήκαν στο μπαρ για να γλυτώσουν κυνηγημένοι από άλλους Γερμανούς που τους είχαν θεωρήσει ύποπτους, σήμερα βρίσκεται στη ζωή. Όμως την ακρίβεια των όσων προαναφέρθηκαν μπορούν να βεβαιώσουν μία δημοσιογράφος και μία ηθοποιός, η Φρίντα Μπιούμπι και η Άννα Συνοδινού. Η πρώτη έχει ασχοληθεί στο σύνολό της με τη Μελίνα, καθώς μάλιστα με πολύ μόχθο έχει συνθέσει τη βιογραφία της. Και έχει πολλές αποκαλυπτικές πληροφορίες για την «αντιστασιακή» της δράση επί Κατοχής

  10. Τι θα πει τα πληρωσε κυρια μου?Πληρωσε τι?Αυτα κυρια μου δεν εχουν τιμη.Θα πρεπει να ντρεπεστε και μονο γι’αυτη σας την προταση.Ντροπη σας…ντροπη σε ολους σας!!!

  11. Τι θα πει τα πληρωσε κυρια μου?Ντροπη και μονο για αυτη σας την προταση…Θα πρεπει να ντρεπεστε ολοι σας.

  12. ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ. ΠΟΥΤΑΝΑ ΗΤΑΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΠΑΙΖΕ……..

  13. ΕΥΓΕ ΚΥΡΙΑ ΣΩΚΟΥ,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑ Τ’ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ.ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΗΣ ΚΠΟΙΤΑΖΕ ΠΑΝΤΑ Η ΜΕΛΙΝΑ.ΚΑΙ ΣΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ «»ΕΘΑΨΕ»» ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΚΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ…….

  14. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΠΑΡΗΓΑΓΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΡΓΟ, ΕΙΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ. ΕΣΥ ΚΥΡΑΤΣΑ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙΣ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ; Α…ΞΕΧΑΣΑ, ΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ‘ΝΑ Η ΜΑΛ.. Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ’. Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΓΝΩΜΩΝ…

  15. ΚΥΡΙΑ ΣΩΚΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΤΕ ΜΠΟΥΡΔΕΣ, ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΤΥΛΙΓΟΥΝ ΤΑ ΑΜΠΕΛΟΦΑΣΟΥΛΑ ??? ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ !! ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΙΝΑ !! ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΣ ΜΟΙΑΖΕΤΕ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ !! Ο ΕΛΓΙΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕ……????????? ΚΑΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ !!! ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΑΣ , ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΧΩΡΩ ΤΟ ΘΕΜΑ !!!

    1. Eσύ δεν είσαι που ψηφίζεις Μάνο και θεωρείς μεγάλες προσωπικότητες τους «φιλελεύθερους» λαχανοντολμάδες τύπου Βαρβιτσιώτη, Μυταράκη, Αρούλη και Μητσοτάκη;
      Εντάξει τότε μεγάλε…. ναι… ό,τι πεις, «μεγάλη ήταν και η Μελίνα» και… «δεν πρέπει να την πιάνουμε στο στόμα μας».

    2. Φιλελευθερε μηπως εισαι ξεχασμενη γεροντοκόρη του ΠΑΣΟΚ της δεκαετιας 80?

  16. Μπράβο κυρία Σώκου όλους τους κρίνεται εκτός από τον εαυτόν σας .
    Τι μαγειρέψατε σήμερα για τους φίλους σας , την ώρα που συμπολίτες σας τρώνε από τα σκουπίδια ;

    1. Eνώ η Μελινα, με θειο τον συνεργατη των ΝΑΖΙ, τον τραπεζιτη Μερκουρη ηταν φτωχαδακι , ετσι ;

      1. μια μικρη διορθωση μονο…ο θειος της ηταν ο ιδρυτης του εθνικοσοσιοαλιστικου κοματος…που ο μεταξας εθεσε εκτος νομου!!!ο πατερας της ηταν ο τραπεζιτης και συνεργατης των ναζι…κι η ΄΄κυρια΄΄ μελινα κυκλοφορουσε με μερσεντικα,μιλουσε γερμανικα κι ΄΄εδινε΄΄ αντιστασιακους!!!

Comments are closed.