Να τον χαίρεσαι Αλέξη! Ο Τσίπρας δίνει την μάχη στις Βρυξέλλες και αυτός εδώ του σκάβει το λάκκο…

Κοινοποίηση:
alex tsipras

Με τα σενάρια περί κουρέματος καταθέσεων να ακούγονται όλα και πιο έντονα, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδα προκάλεσε περισσότερη αγωνία σε καταθέτες και ομολογιούχους, αφού άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο.

mardas708_7

Σε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό, όσες φορές και αν ρωτήθηκε ο κ. Μάρδας να απαντήσει ευθέως για το αν θα γίνει κούρεμα καταθέσεων, το απέφυγε αφήνοντάς το ανοικτό.

Ο κ. Μάρδας στο ερώτημα αν θα ζητηθεί από καταθέτες και ομολογιούχους να δώσουν κάτι είπε: «Δεν ξέρω κάτι τέτοιο και τι έχουν στο μυαλό τους οι τράπεζες και η ΕΕ. Υπάρχει και μια οδηγία της ΕΕ που προβλέπει κάποια πράγματα. Αυτό το θέμα δεν το έχουμε συζητήσει εκεί που θα έπρεπε να το έχουμε συζητήσει, δηλαδή στα αρμόδια όργανα. Υπάρχουν πολλές λύσεις για να λυθούν τα προβλήματα και δεν είναι η μόνη λύση για να αποκατασταθεί η ρευστότητα».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Η αριστερά το έχει στο αίμα της από τα παλιά χρόνια να κλέβει την περιουσία των ελληνων.

  2. Αν τολμήσετε να πειράξετε τις καταθέσεις των μεροκαματιάρηδων καλύτερα να φύγετε με ελικόπτερα γιατί ο κόσμος τα έχει για μια ώρα ανάγκης σε περίπτωση προβλήματος υγείας και για να συμπληρώνει το φιλοδωρημα που παίρνει για σύνταξη. Μην τολμήσετε ο κόσμος θα αντιδράσει γιατί τα αποθέματα υπομονής έχουν τελειώσει.

    1. Μόνο εάν βρούν πιλότους και ελικόπτερα από το εξωτερικό θα φύγουν, εάν περιμένουν να τους φυγαδεύσουν οι Ένοπλες Δυνάμεις, απλώς … ατύχησαν.

  3. Όταν λέμε κούρεμα καταθέσεων δεν εννοούμε υποχρεωτικά σε αυτούς που έχουν λίγα χρήματα.
    Στις καταθέσεις όμως τον ζάμπλουτων Ελληναράδων που τόσα χρόνια ενώ ο κόσμος υπέφερε από τα μνημόνια, έβγαλαν και λεφτά, να τους τις ξεσκίσουν τις καταθέσεις τους.

  4. Ήμουν ειμαι και θα ειμαι οπαδός του κομμουνισμόύ. Πρέπει να γίνει κούρεμα καταθέσεων για ν σωθεί ο λαός. Άλλωστε αυτό αποφασίσαμε εμείς το 60% των Ελλήνων που ψηφίσαμε όχι . Ζήτω ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτω η κοινωνική πολιτικη

    1. Εφόσον είσαι οπαδός του κομουνισμού και θεωρείς τον συριζα κομουνιστικό κόμμα με κοινωνική πολιτική,κατάλαβα πόσα λεφτά θα έχεις σε καταθέσεις στο εξωτερικό…
      Είσαι να κοινωνικοποιήσουμε τις καταθέσεις σου και τις καταθέσεις των συριζαίων;Έτσι κι αλλιώς αυτές οι καταθέσεις δεν θα υποστούν το κούρεμα των καταθέσεων που “πρέπει να γίνει για να σωθεί ο λαός”…Μια διευκρίνηση θέλω μόνο,τελικά το όχι στο δημοψήφισμα ήταν υπέρ του κουρέματος των καταθέσεων,υπέρ της συνέχισης των μνημονίων ή κατά της πρότασης των γερμανών;Να ξέρει και ο κόσμος τι ψήφισε έστω και κατόπιν εορτής…

  5. Μη τολμήσετε και βάλετε χέρι στα χρήματα του κόσμου….γιατί μετά ψαχτε τρυπά να κρυφτείτε κυριε μαρδα και οι λοιποί… βρείτε τα μαυρα που εχουν βγάλει έξω και αφήστε του κοσμου τα χρηματα που τα εχει στις ελληνικές τράπεζες φορολογημένα …γιατι δεν σας βλεπω καλα….

    1. ΔΥΔΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΟ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ…ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΘΕΙ ΑΝΑΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΕΞΩ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ…

Comments are closed.