Ο Σημίτης στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ μετά τη δίκη Τσοχατζόπουλου! Ο ΤΣΙΦΟΥΤΗΣ ζήτησε ΣΟΥΙΤΑ! Όταν του είπαν ότι ΔΕΝ ΤΟΝ καλύπτει η ασφάλειά του….δέχτηκε να νοσηλευτεί σε απλό δωμάτιο!

Κοινοποίηση:
simitis_hd

Σύμφωνα με πληροφορίες και πηγές… αμέσως μετά τη δίκη του Τσοχατζόπουλου λόγω αδιαθεσίας ο Κώστας Σημίτης μεταφέρθηκε στο Ερρίκος Ντυνάν το νοσοκομείο. Καθώς λοιπόν μπήκε στο νοσοκομείο , ζήτησε να νοσηλευτεί σε σουίτα υπερλούξ… δίχως όμως να λογαριάζει το πόσο θα κοστίσει. Όταν του είπαν το πόσο κοστίζει η σουίτα… το μετάνιωσε! Ρώτησε αν καλύπτει η ασφάλειά του…. τα έξοδα της σουίτας και η απάντηση που πήρε όπως φαίνεται δεν του άρεσε. Η ασφάλεια δεν κάλυπτε τα έξοδα… με αποτέλεσμα ο πρώην ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ (πού να ξοδέψει ο καημένος τόσα χρήματα…. ) να εισαχθεί σε κανονικό δωμάτιο μαζί με τους υπόλοιπους θνητούς… όπως λένε οι πληροφορίες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. στην τσεπη του τσιγκουνης αλλα οταν διαχειριστηκε χρημα του λαου το τερματισε.

  2. Σαν το ερπετό και αυτός με τα εξογκώματα του. Πήγε για τις ελιές? Ελαιόπανα του έδωσαν ή τα αγόρασε από το φαρμακείο?

  3. Γιατί λογοκρινετε τα σχόλια ρε πάτε καλά;

    1. για να μη λογοκριθεις πρεπει να πεις κατι φιλοχουντικο

  4. Άντε με το καλό να ψοφήσει ο παλιόπουστας και σκατά στο λάκκο του!

    1. ήρεμα για να προλάβω ρε παλίκαρε και εγώ να του καταθέσω … τώρα που έχω γαστρεντερίτιδα .

  5. ΜΠΑ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ;;;;
    ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΕΥΡΩ-ΠΑΤΕΡΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

  6. Ωχ οι καημένοι οι θνητοί του δωματίου του. Θα τους βάλουν σε ράντζα στο διάδρομο για να είναι ο εκλεκτός του θεού μόνος του στον θάλαμο.
    Πασόκ, σόκ και δέος….

Comments are closed.