Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε «αβαβά» την αποκάλυψη Κασιδιάρη για τα «γαμησιάτικα» του «Παναθηναικάκια»-Θα το πληρώσει ακριβά…

Κοινοποίηση:
kasidiaris-vouli2

Κυριακή κοντή γιορτή για να αποδειχθεί μέσα σε λίγες ημέρες από σήμερα -και ξέρετε ότι δεν πέφτουμε εύκολα έξω σαν «περιθωριακοί δημοσιογράφοι» που είμαστε και μάλιστα «Χρυσαυγίτες» αποκαλώντας τον Ρωμανό «πολιτικό κρατούμενο- ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και το κομμάτι των συμβουλατόρων του Τσίπρα, θα πληρώσουν πολυ ακριβά την στρατηγική τους άρνηση να μην πριμοδοτήσουν με ανεξάρτητο λόγο χωρίς να σχετίζεται με τους «νεοναζί υποδίκους»(όπως τους αποκαλούν),την τεράστια αποκάλυψη Κασιδιάρη για τα «γαμησιάτικα» του Παναθηναικάκια.

Το γιατί είναι τεράστια για τους θεσμούς και την Δημοκρατία αλλά και για το Σύνταγμα-η αποκάλυψη- θα το διαπιστώσουν σε λίγες μέρες στην ψηφοφορία του Προέδρου της Δημοκρατίας/

Ευχόμαστε να μην επιβεβαιωθούμε αλλά το Καλάμι είναι πάντα κακός σύμβουλος, Αλέξη.

Στερνή μου γνώση να σ’είχα πρώτα…

Σ.Χ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

49 Σχόλια

  1. για τους αγαπημένους μας υποστηριχτές που δεν σταματούν να παλεύουν με την μέθοδο τρολ για να μας ανεβάσουν στα μάτια του κόσμου, μετά από απόφαση του κόμματός μας ανακοινώνουμε πως τα καλύτερα τρολ θα ανταμείβονται με πλούσια δώρα, ανάλογος με την επιτυχία θα παίρνει και το ανάλογο δονητή καρότο σε μέγεθος, όσο πιο πιστικός τόσο μεγαλύτερο και ο δονητής καρότο,
    παραλαβή στα γραφεία μας στην βίλα Αμαλίας, και εις ανώτερα

  2. H NEΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ

    – πρόδωσε την Κύπρο (που «κείται μακράν»),

    – νομιμοποίησε τους εκδοροσφαγείς του ΚΚΕ και παρέδωσε την Ελλάδα στη μαρξιστική αριστερά,

    – έστειλε στα κάτεργα τους έντιμους και πατριώτες αξιωματικούς της 21ης Απριλίου,

    – διέλυσε τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας,

    – αφελλήνισε την Παιδεία,

    – καθιέρωσε ως εθνική εορτή το παραμυθάκι τού Πολυτεχνείου,

    – λεηλάτησε μαζί με την «παρέα Πάγκαλου» την εθνική οικονομία,

    – «έθαψε» τον εθνικό πλούτο (πετρέλαια) κ.τ.λ., κ.τ.λ.,
    -Άφησε ασύδοτη την αριστερή προπαγάνδα να παραχαράσση και να διαστρεβλώνη την Ιστορική Αλήθεια, κρατώντας φιμωμένη επί 40 χρόνια την πατριωτική παράταξη, στην οποία δημιούργησε ψεύτικες ενοχές, όταν οι σοσιαλκομμουνιστές φώναζαν το σύνθημα «ο λαός δεν ξεχνά τί σημαίνει δεξιά». Αντί να τους απαντήση πώς η Δεξιά , τής οποίας τίς ψήφους καρπωνόταν,ήταν αυτή που ξαναέχτισε τα ερείπια που άφησε πίσω της η Σλαβόδουλη λαίλαπα τού «Κόμματος τού Εγκλήματος και τής Προδοσίας»!

    – Προσφάτως, συνεργαζόμενη με την κλεφτοσυμμορία τού Πασόκ, συμμετέχει ενεργότατα στην εγκληματική σπείρα του Μνημονίου που οργάνωσε το ξεπούλημα της χώρας στους διεθνείς τοκογλύφους και την εξαθλίωση του ελληνικού λαού!

    -Προετοιμάζεται από τώρα,ώστε μετά τις επόμενες εκλογές ΝΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!!

  3. Και ποιος σοβαρος ανθρωπος πιστευει οτι ο ΣΥΡΙΖΑ εχει διαφορετικη πολιτικη απο το ΠΑΣΟΚ/ΝΔ.Απλως επιδιωκει αλλαγη προσωπου στην εξουσια και οχι πολιτικης.
    Για τον ΣΥΡΙΖΑ αντιπαλοι δεν ειναι οι κακοποιοι τουΚΠΔ αλλα οι πολιτικοι του και οι ιδεολογικοι του αντιπαλοι.Και μετα ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ εχει παραπονο οτι δεν τους πιστευουν οι Ρωσοι νομιζοντας οτι μπορουν να παιξουν πολιτικα παιχνιδια οι ανοητοι στους σοφρονες.

  4. ΣΥΡΙΖΑ: Θα είμαστε καλά «κορίτσια» με τους «εταίρους» μας – ούτε plan b δε θα’ χουμε!

    Την άποψη του συριζαίου καθηγητή Κώστα Λαπαβίτσα, περί ανάγκης ενός plan B από μεριάς του ΣΥΡΙΖΑ, που θα περιλαμβάνει επιστροφή στη δραχμή, σχολίασε ο επίσης συριζαίος (αλλά υψηλόβαθμος, καθότι τομεάρχης Ανάπτυξης) βουλευτής Σταθάκης, στα Παραπολιτικά FM. Ιδού οι δηλώσεις του:

    «Δεν συμμερίζομαι τίποτα από τις αποτιμήσεις του κ. Λαπαβίτσα. Δεν πρέπει να υπάρξει σχέδιο για έξοδο της Ελλάδας απ’ το ευρώ. Η θέση μας είναι ότι η χώρα πρέπει να παραμείνει στο ευρώ. Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν και παραμένει η συνολική επαναδιαπραγμάτευση για όλα. Οι εταίροι μας θα αποδεχθούν τις δημοκρατικές επιλογές στη χώρα και θα προσαρμοστούν».

    Αφελής απορία: κι αν δεν προσαρμοστούν οι «εταίροι» μας (κορόιδα είναι;), όπως προβλέπει στο ευχολόγιό του Σταθάκης;

    Απάντηση: Προφανώς, θα προσαρμοστεί ο ΣΥΡΙΖΑ με τις δικές τους επιλογές! Εφόσον δεν υπάρχει έστω ένα θεωρητικό “Plan B”, έστω και για λόγους πολιτικού εκβιασμού, ποια άλλη επιλογή υπάρχει άραγε εκτός από την προσαρμογή-υποταγή;

    (ΥΓ): Χρυσή Αυγή, η μόνη αντιμνημονιακή επιλογή!

  5. Ο/Η Ο Κασιδιάρης μούτρωσε επειδή δεν ήταν ανάμεσα στους τρεις λέει:

    Το τρελό άτριχο αγόρι που μικρό έκανε μπαλέτο, είναι γνωστό τόσο για τις προτιμήσεις του, όσο και για τη μανία του να είναι πάντα πρώτο (ακόμα και στο τρενάκι…), οπότε όπως ήταν λογικό πληγώθηκε.

  6. Ο τσιπραs ειναι το κρυφο δεκανικι του σαμαρα ,το απεδηξε και στην υποθεση τηs χρυσηs αυγηs στην ουσια συνομοτουνε απο κοινου κατι που το ειδαμε και στην βουλη με την ψηφο παραπομπηs του κασιδιαρη , χωριs να ζητησει την διερευνηση για αυτα που ισχυριζετε ο κασιδιαρηs , ενα μεγαλο μπραβο στην ζωη κωνσταντοπουλου !!!

    1. Οποιος πιστευειοτι ο ΣΥΡΙΖΑ εχει διαφορετικη πολιτικη η οτι θα ακολουθησει διαφορετικη ποιλιτικη απο τα δυο καταστροφικα κομματα ΝΔ/ΠΑΣΟΚ ειναι γελασμενος.
      Ολοι αυτοι ειναι εντολοδοχοι του Αμερικανικου παραγοντος και αμερικανοτραφεις.
      Το μονο αγκαθι τους ειναι η ΧΑ επειδη δεν συμβιβαζεται με τις πραξεις και τα εργα των κατα του Ελληνικου αλλα ασκει Εθνικη πολιτικη προς το συμφερον των Ελληνων.Και το χειροτερο γιαυτα τα αποκομματα ειναι οτι με ολους τους αποκλεισμους και διωξεις του μονου Εθνικου και πατριωτικου κομματος δεν μπορουν να πεισουν κανενα την τρων στην μαπα και η ΧΑ αυξανη καθημερινος την δυναμην της για να ξεβρωμισει τον τοπο απο την πολιτικη ρυπανση.

  7. ΕΤΣΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΚΕ ΤΙ ΕΣΤΙΝ ΤΣΥΡΙΖΑ ΕΝΩ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΟΧΗΣ ΤΟΥ ΑΛΗΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΝΕΝΕΣΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΕ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΡΑ ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕΜΠΕΣΚΕΔΕΣ

  8. Ντροπή πλην Κωνσταντοπουλου. Χίλια μπράβο της εχει αποδείξει και σε ψηφοφορίες και σε καταγγελίες ότι δε μασάει απο γραμμές κόμματος ούτε απο σύστημα.
    Ειναι μια απο τους ελάχιστους τίμιους πολιτικούς ….

    1. Κανένα μπράβο δεν αξίζει στην Κωνσταντοπούλου,
      είναι ίδια με τους άλλους.

      Αν ήταν πραγματικά σωστή, θα έπρεπε να ΜΗΝ ψηφίσει την άρση ασυλίας
      του Κασιδιάρη και να αναφερθεί στο ζήτημα με τρόπο σαφή και άμεσο
      ώστε να μην μπορούν να αγνοηθούν τα λεγόμενά της και η όλη κατάσταση.
      Όποιος έχει μυαλό καταλαβαίνει….

  9. Κάνετε λάθος για τον ΣΥΡΙΖΑ και το συγκεκριμένο ηχητικό. Σήμερα η Κωνσταντοπούλου πήρε θέση και είπε πως δεν θα ξεχαστεί όταν θα γίνει κυβέρνηση καθώς αποτελεί άμεση παρέμβαση στη δικαιοσύνη , άρα θα το φτάσει το θέμα εκει που πρέπει. ERTOPEN FM , ΣΉΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 7:00 Τ πρωί

    1. XAXAXAXA..τι σας ποτίζουν εκτός απο καρότα και αλβανικό μπάφο ρε συντροφε;;;;….»Ο Τσυριζα θαααα τοοο φτάάαάσει εκει που πρέέέπει…όόόόότανν …γίιιιιινει …κυβερνηση»…ΧΑΧΑΧΑΧΑ….όπως το «έφτασε εκεί που πρέπει»…και το Βίντεο με την ΟΜΟΛΟΓΟΑ ΦΩΤΙΑ του ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ…ο Mr.Tsipras είχε δύο δώρα απο την ΧΑ την ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ και το ΗΧΗΤΙΚΟ Σαμαρά..να ρίξει την σάπια συγκυβέρνηση και να γίνει πρωθυπουργός ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ…αλλά τ’ αφεντικά όλου του άθλιου «συνταγματικού τόξου»…προστάξανε..»μην τολμήσεις και κουνηθείς»…YEEEEES SIIIIRS..!!!

    2. ΑΠΟ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΤΩΡΑ ΓΙΝΕΣΘΕ ΚΑΙ ΟΥΡΑ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ.
      ΑΣΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ…ΤΟ ΟΨΙΜΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ Α Π Ο ΤΟΝ ΙΟΥΝΗ ΤΟΥ 2012,ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ‘ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΙ’ ΜΑ΄Ι΄ΝΤΑΝΟΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ,ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ 6 ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ 7ο, ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,ΠΟΙΗΣΑΤΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ.
      ΤΗΝ ΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΕΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΣΑΝ ΓΚΑΡΙΔΑ,ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΜΟ ΤΟΥ Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

  10. ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ……..ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΟΝΟ….

  11. ΑΛΕΞΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΣ?ΚΑΝΕΙ ΤΖΙΖ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ?ΑΛΕΞΗ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΑΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ? ΟΥΣΤ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ.

  12. ΣΤΕΦΑΝΕ ΥΠΟΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ? ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ….

    1. Ο/Η Από κει το πάνε, από κει το φέρνουν οι πουλημένοι θα στηρίξουν λέει:

      Τους έχουν τάξει ελευθερία αλλιώς δεν ξέρουν πότε θα βγουν με Σύριζα

  13. Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΚΩΦΕΥΕΙ ?
    ακουσαμε τον πρωθυπουργο να δινει εντολες και να διαπρατει το κακουργημα της καταχρησης εξουσιας και ακομα κωφευετε ?…………….

  14. Κατ’αρχάς αυτό το ηχητικό,δεν είναι τίποτε άλλο από την απόδειξη της,προ καιρού,αποκάλυψης που έκανε ο Κασιδιάρης,ότι ο σαμαράς δίνει εντολές στον ντογιάκο(παναθηναϊκάκιας),όχι απευθείας αλλά μέσω τρίτου προσώπου.Οι ιδιώτες ψηφοφόροι,στους οποίους δεν έφτανε η επιβεβαίωση του ντογιάκου-«Εγώ είμαι ο παναθηναϊκάκιας και δεν έχω μιλήσει ποτέ με τον σαμαρά»-ζητούσαν απεγνωσμένα και βίντεο.Το βίντεο ήρθε λοιπόν,οπότε τώρα αναμένουμε να «μαζευτούν» και να πράξουν τα δέοντα…
    Επί της ουσίας.Δεν είναι η πρώτη φορά που ο συριζα πράττει,με «ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ» διαδικασίες,μια κανονικότατη ΓΑΡΓΑΡΑ και μάλλον ούτε και η τελευταία.
    Κανονικότατες γαργάρες,με «ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ» διαδικασίες πάντα,έκανε στην ψηφοφορία για την λίστα «λαγκάρντ»,για τα εξοπλιστικά προγράμματα,για την υπόθεση χρηματισμού του μιχελάκη και βεβαίως για την υπόθεση του βίντεο με την ομολογία μπαλτάκου.
    Άντε τώρα να δούμε και την γαργάρα-κωλοτούμπα του συριζα με την εκλογή του προέδρου της «ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΑΣ».Με την Χ.Α. τρίτο(και βλέπουμε) κόμμα,δεν είμαστε για εκλογές…άσε που λαός είναι ανώριμος.
    Υ.Γ. Άλαλα τα χείλη των «ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΩΝ»!

  15. ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΟΚ Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ…..ΜΕΧΡΙ ΚΙ ΕΚΕΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ….ΠΡΑΚΤΩΡΑΚΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ

    1. αφου ειναι εβραιος φιλε μου,ποιανου πρακτορας θα ηταν,τσιρακι του σορος

  16. Ρδω και καιρο προειδοποιουσε η χρυση αυγη πως το λεγομενο συνταγμαυικο τοξο ειναι μια συμμορια μαφιοζικη. Σημερα ο γραφικος Στρατουλης ειπε , πως ποτε δεν ειπε οτι θα σκισει τα μνημονια ! Μα καλα , αυτος δεν ηταν ππου ελεγε πως θα τα σκισει στο συνταγμα ? Ο συριζα δεν ελεγε πως θα ακυρωσει με εναν νομο τα μνημονια ? Σημερα ομως ο Μητροπουλος ειπε πως αυτο δεν μπορει να γινει ! Ψευτες , απαταιωνες , ενα μορφωμα γεματο κομπλεξ , συμπλεγματα και ιδεοληψιες. Ξυπνηστε , την χρυση αυγη την κυνηγουν ολοι γιατι μονο αυτη θα μπορεσει να μας απαλαξει απο την μαφια του συνταγματικου τοξου, Η μονη πολιτικη δυναμη που μιλαει ευθεως για αλλαγη συμμαχιων. Ξυπνηστε γ@μω τα μμε που σας βιαζουν τα μυαλα.

  17. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ?
    ΟΠΩΣ Η ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΕ ΑΛΛΗ ΦΙΡΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ….(AM..EL-HE…EN-ΑΛΦΑ, Fi..er, Buc..er)..ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΝΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ.
    ΔΗΛΑΔΗ Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ,ΠΡΟΙΟΝΤΑ.
    ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΛΕΝΕ ΨΗΦΙΣΤΕ ΡΕ ΚΟΡΟΙΔΑ….ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΑΡΚΕΣ, ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.
    ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΟΤΙ Η ΨΗΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΗ.
    ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΕΙ Η ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΖΥΘ…ΟΤΙ ΠΙΕΙΤΕ ΜΠΥΡΑ ….ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΗ.
    ΕΜ,ΒΕΒΑΙΑ…ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΑΝ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ….ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 25,000 ΤΟ ΜΗΝΑ (ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ -ΓΡΑΦΕΙΑ-ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ-ΚΙΝΗΤΑ-ΔΕΗ…ΚΛΠ) ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑΚΟ ΠΑΡΕ……250 ΕΥΡΩ,ΚΑΙ ΒΑΛΤΑ ΣΤΟ ΚΟΛΟ ΣΟΥ.
    ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΨΗΦΟ…ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ.

  18. Περιμενει καποιος κατι καλυτερο απο το λαθρομορφωμα των πρωην μνημονιακων πασοκοσκυλων, που γινανε εν μια νυκτι Τσυριζα?

  19. κάποτε ήταν αιώνιοι αντίπαλοι νδ-πασοκ,μέχρι που κατέληξαν να γίνουν συνεταιράκια στη συγκυβέρνηση…και κατά πάσα πιθανότητα συνεταιράκια θα γίνουν και συριζα-νδ…

  20. Oλοι οι αριστεροι αν θελουν να μη γινουν ουρα της ΝΔ και ξεφτιλιστούνε τελειως θα πρεπει να ψηφισουν ένα πραγματικα Αριστερο κομμα, όπως πχ το ΕΠΑΜ η το κινημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, κι όχι κομματα διεθαρμενα και ελεγχομενα ως το μεδουλι όπως το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ. Επισης να πω ότι φταιτε κι εσεις οι δημοσιογραφοι που δεν προβαλεται καθολου αυτά τα μικρα κομματα λες και αριστερα είναι μονο ο ΣΥΡΙΖΑ.

  21. δε θα του στοιχίσει μόνο αυτό…
    περισσότερο θα χάσει από την υπεράσπιση του ποινικού κατάδικου από ληστείες του ρωμανου…
    ότι ψήφους είχε μαζέψει, τις χάνει….
    αλλά που να βρούνε μυαλό αυτοί…εδώ έρχετε η ώρα να κυβερνήσουν και φοβούνται καν τον ισκιο τους…

  22. Θα το πληρώσει πώς θα το πληρώσει, θα βγάλει ο Σαμαράς πρόεδρο και θα μείνει πρωθυπουργός άλλα δυο χρόνια?

  23. Ρε μην ασχολείστε με το πασοκόπραμα!! Αριστεροί του κώλου, με δεκάδες ακίνητα και χιλιάδες ευρώ ο καθένας σε επενδυτικούς οργανισμούς! Γαργάρα στις καταγγελείες της Χρυσής Αυγής με Μπαλτάκο και τώρα με τις ηχιτκές εντολές του τρελα-αντώνη στους ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ!! Γαργάρα με το θέμα Μιχελάκη (που έχασαν τον δρόμο για τη Βουλή) στην ψηφοφορία για την άρση της ασυλίας του.. Ο αντ1 τους γ_άμησε προεκλογικά (όπου με διευθυντή τον Μιχελάκη έμαθαν την περατζάδα από τα τηλε-παράθυρα) και μετά συνέχισαν την καθημερινή κονσομασιόν στις εκπομπές του παπαδάκη!! Τους κάνει εμπάργκο η πρετεντέρω κι αύτοί τρέχουν και παρακαλάνε να γλύψουν και το μεγκα!! ΔΕΝ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ!! ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΜΙΑ ΖΩΗ!!

  24. βλέπω κατάλαβες το λάθος σου Στέφανε για την αβάντα που έκανες στον ΣΥΡΙΖΑ το τελευταίο διάστημα. Κάλλιο αργά παρά ποτέ

  25. Θυμαστε τι ελεγε ο τσιπραs τον Μαϊο για το βιντεο Μπαλτακου ‘ ζητουσε προ ημερησιαs διαταξη και διερευνηση του θεματοs τοτε , απο κει και μετα ολα τα πηρε πισω γινωταs κ@l@s και βρακι με τον (αντιπαλο) Σαμαρα λαμογια ολοι ντροπη τουs !

  26. Μπράβο ρε Στέφανε μίλα και εσύ λίγο.
    Την έχεις νιώσει την φίμωση στο πετσί σου από τον κάθε «καθώς πρέπει» κύριο του συστήματος που σου κατέβαζε τους διακόπτες και σου έκανε ασφαλιστικά μέτρα άρα ξέρεις πως νιώθουν και όλοι αυτοί οι προφυλακισμένοι βουλευτές για αυτά που συμβαίνουν.
    Είναι αδικία να βγαίνουν τόσα ντοκουμέντα σχετικά με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και να τα κάνουν όλοι γαργάρα.
    Δικαίωμα είναι του καθενός να μην τους ψηφίσει αν δεν του αρέσουν όμως δεν έχει κανένα δικαίωμα να κάνει τα στραβά μάτια σε όλα όσα παράνομα συμβαίνουν σχετικά με την υπόθεση αυτή.

  27. Θυμαστε τι ελεγε ο τσιμπλαs τον Μαϊο για το βιντεο Μπαλτακου ‘ ζητουσε προ ημερισιαs διαταξη και διερευνηση του θεματοs τοτε , απο κει και μετα ολα τα πηρε πισω γινωταs κ@l@s και βρακι με τον (αντιπαλο) Σαμαρα λαμογια ολοι ντροπη τουs !

  28. ρε Στεφανε, αληθεια τωρα περιμενες κατι καλυτερο απο τον κολαουζο των ροτσιλντ?

  29. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΒΑΒΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ;ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ;

  30. Ο/Η ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΕ ΒΙΛΕΣ,ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ,ΑΚΙΝΗΤΑ..ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΠΗΤΑΛΙΣΤΕΣ..ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ λέει:

    Ποιοι αριστεροι ρε Στεφανε? Αυτοι ολοι τους ειναι εκατομμυριουχοι με βιλες και ακινητα,ζωντας σε πλουσιες περιοχες των βορειων προαστιων.
    Αν ετσι ειναι οι ψευτοαριστεροι ΚΑΠΗΤΑΛΙΣΤΕΣ, εγω απλα τους σιχαινομαι, γιατι πουλανε ψευτοιδεολογια στους ηλιθιους που τους πιστευουν.
    Οποιος εχει αντιθετη αποψη να το συζητησουμε.

  31. πρεπει να βγει ο συριζα για να αρχισει η πραγματικη πτωση της νδ..δεν γινεται αλλιως..τι να κανουμε..βαρατε νδ και οχι τοσο συριζα..θα ερθει αργοτερα και η δικη τους ωρα

  32. Ειναι μειον να ασχολειται κανεις με το χαβγιτικο υποκοσμο.

    1. ναι ρε μπαμια. πηρες κι εσυ τη δημοσιοτητα που δικαιουσαι.

    2. Έχεις φαιά ουσία που δεν την χρησιμοποιείς ή έχεις έλλειψη;
      Αυτό που με τρομάζει είναι, πως αν δεν είσαι ανήλικος-η ,τότε, εσύ ψηφίζεις κι είναι κρίμα γιά όλους μας.

  33. Επιβεβαιώνετε για ακόμα μια φορά …πως δεν είναι αριστεροί!
    Οι πραγματικοί Έλληνες αριστεροί γιατί προπάντων είναι Έλληνες, δεν εκπροσωπούνται στην Βολή, ούτε και τους δείχνουν τα υπόγεια κανάλια!
    Όσοι αισθάνονται πρώτα Έλληνες και μετά δεξιοί αριστεροί η οτιδήποτε άλλο θα
    έβαζαν πάνω από όλα το σύνταγμα που οι ίδιοι έχουν ψηφίσει και που καταλύεται βάναυσα.
    Έτσι δεν μας λένε;
    Δεν θα κάθονταν να απολαμβάνουν τον μισθό τους από τους εξαθλιωμένους προλετάριους που υποστηρίζουν και από τον άνεργο που του παίρνουν την περιουσία που πολέμησε κυριολεκτικά και μεταφορικά για να την έχει στην κατοχή του!

  34. Ουρα ειναι..οσοι σκοπευουν να ψηφισουν το μορφωμα της Αριστερας θα το μετανιωσουν!!

Comments are closed.