ΠΑΓΩΣΑΝ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ!! Εταιρεία κλείνει 20 καταστήματα και απολύει 250 εργαζόμενους!

Κοινοποίηση:
ÁÐÅÑÃÉÁ ÊÁÉ ÐÏÑÅÉÁ ÓÔÏ ÊÅÍÔÑÏ ÔÇÓ ÁÈÇÍÁÓ ÔÙÍ ÅÑÃÁÆÏÌÅÍÙÍ ÓÔÁ ÌÌÅ (POOL ÅÖÅ / EUROKINISSI / ×ÁÓÉÁËÇÓ ÂÁÚÏÓ)

Την απόφαση της «CARREFOUR-ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ» να κλείσει 20 καταστήματά της και να απολύσει περίπου 250 εργαζόμενους καταγγέλλει η ΓΣΕΕ.

«Για ακόμη μια φορά οι εργαζόμενοι καλούνται να πληρώσουν τους λανθασμένους επιχειρηματικούς χειρισμούς και μάλιστα σε μια εταιρία που δεν φημίζεται για τις συνθήκες εργασίας», επισημαίνει η Γενική Συνομοσπονδία.

car

«Είναι καιρός να καταλάβουν οι εργοδότες και ιδίως των πολυεθνικών αλυσίδων, όπως η CARREFOUR-ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, η οποία διαφημίζεται ως 100% Ελληνική, ότι οδηγώντας στην ανεργία εργαζόμενους με μισθούς πείνας καταστρέφει την ίδια την επιχείρηση που στηρίχτηκε με κόπους και θυσίες, του υπό απόλυση προσωπικού της. Η ΓΣΕΕ απαιτεί να μπει εδώ και τώρα οριστικό τέλος στα καταστροφικά σχέδια της εργοδοσίας και θα σταθεί στο πλευρό των εργαζομένων με κάθε μέσο και τρόπο», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Γενικής Συνομοσπονδίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Αφού θα τους στηρίξει η ΓΣΕΕ …σιγουρευτήκαμε

  2. να τα υποστουνε μνημονιο ψηφισανε μην παραπονιουνται δεν τους λυπαμαι καθολου συριζα πρωτο κομμμα ξυδακι τωρα και επεται συνεχεια

  3. Θα τους στηρίξουν με κάθε τρόπο όπως και τα 2 εκατομμύρια ανέργων; Τι θα κάνουν;
    Θα ανοίξουν τα αναρχοκομμούνια της ΓΣΕΕ αποκλειστικά νέα καταστήματα από την τσέπη τους και θα τους βολέψουν; χααχαχαχαχχααχχα
    Ακόμα δεν είδατε τίποτα. Τα πάντα θα κλείσουν αφού συνεχίζει η Μεταπολίτευση των κομμουνιστών και των μασόνων να υπάρχει.
    Σειρά να παίρνει το μπουρδέλο Παπαστράτος.

  4. Ευθύνες για την αριστερή κυβέρνηση δεν υπάρχουν;

  5. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ = ΠΡΟΔΟΤΗΣ

Comments are closed.