ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ! Δείτε τι έκανε ο Μαζωνάκης όταν συνάντησε τον Σαμαρά….

Κοινοποίηση:
φωτογραφία 1

Στο magdasblog.gr διαβάζουμε…

Είναι από τις σπάνιες εικόνες αυτές που είδαν χθες, όσοι έπιναν το καφεδάκι τους στο κέντρο της Αθήνας.

Στην οδό Βουκουρεστίου ξαφνικά, υπάρχει μία ευχάριστη αναστάτωση και όλοι στρέφουν το βλέμμα τους προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Είναι η είσοδος γνωστού εστιατορίου στη στοά της οδού Βουκουρεστίου, όπου ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με την συνοδεία του, κατευθύνεται προς το εσωτερικό.

Εξέπληξε ευχάριστα, όσους είδαν όμως τον κύριο Σαμαρά να χαιρετά εγκάρδια τον αγαπητό τραγουδιστή Γιώργο Μαζωνάκη ο οποίος σηκώθηκε από το τραπέζι σε ένδειξη σεβασμού προς το πρόσωπο του πρώην Πρωθυπουργού δίνοντάς του το χέρι .

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΟΡΡΦΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΓΡΑΙΚΥΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ…Η ΜΙΑ ΤΡΕΛΛΗ ΚΙ ΑΛΛΟΠΑΡΜΕΝΗ ΑΦΩΝΗ ΛΟΥΓΚΡΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ. Η ΕΛΛΑΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ….ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  2. Μόνο ο Νότης Σφακιανάκης εχει προσωπικότητα και πάτησε κορυφή με την αξια του κι οχι με πλατες αλλων και εχει σταθει στο υψος των περιστασεων,ο μαζωνάκης ειναι γατάκι μπροστα του,τι να μας πει?? ασε που καθε καλοκαιρι πηγαινει μυκονο και τριγυρνα με ολους τους πισωγλέντιδες,ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ!!!!

  3. Τό ταλέντο του καί η προσφορά του είναι αντιστρόφως ανάλογα τής διαμέτρου τού πρωκτού του.Απλά μαθηματικά…

  4. Ο Αλέξης με αυτά που κάνει θα τον βγάλει στο τέλος ήρωα τον Σαμαρά

  5. ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ ΧΑΖΟΙ ΝΤΙΠ ΚΑΤΑ ΝΤΙΠ…ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΜΑΣΟΝΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ…ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..ΠΩς ΕΦΤΑΣΕ ΚΟΡΥΦΗ Ο ΜΑΖΩΝΑΚΗς ?ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΟΙΑ ΤΗς ΦΩΝΗς ΤΟΥ Η ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΜΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ?

Comments are closed.