ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ- Η ΣΦΑΓΗ των ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΩΝ του Ουκρανικού Τάγματος Aydar (BINTEO)

Κοινοποίηση:
44444444444

Βίντεο με την εξόντωση του Τάγματος Εθνοφυλακής “Aydar” που στελεχωνόταν από νεοναζιστές του Δεξιού Τομέα ανέβασαν οι δυνάμεις της Νέας Ρωσίας.

Τo περιβόητο για διάπραξη εγκλημάτων πολέμου τάγμα της ουκρανικής Εθνοφρουράς “Aydar” το οποίο αποτελούνταν από νεοναζί του Δεξιού Τομέα καταστράφηκε ολοσχερώς.

To Τάγμα αποτελούνταν από 300 νεοναζί του Δεξιού Τομέα.

Οι άντρες του κατηγορούνταν για σωρεία εγκλημάτων πολεμου, και ο αρχηγός τους είχε επικυρηχθεί, καθώς υπό τις διαταγές του είχαν πεθάνει βασανιζόμενοι άντρες, γυναίκες και παιδιά, όπως και γέροντες.

Το τάγμα “Aydar” δρούσε στην περιοχή του Ντόνμπας, και περικυκλώθηκε μαζί με άλλα τάγματα κατά την διάρκεια της απόλυτα επιτυχημένης και συντονισμένης αντεπίθεσης των ρωσόφωνων.

Στο μεταξύ σκληρές μάχες διεξάγονται, σύμφωνα με διαδικτυακή εφημερίδα, στο αεροδρόμιο του Λουγκάνσγκ όπου μονάδα ουκρανών αλεξιπτωτιστών συγκρούεται με τα άρματα μάχης των ρωσόφωνων όπως ανακοίνωσε ουκρανός στρατιωτικός εκπρόσωπος.

«Σήμερα συνεχίζονται οι μάχες ανάμεσα σε ουκρανούς αλεξιπτωτιστές και μονάδα “ρωσικών αρμάτων μάχης” για την υπεράσπιση του αεροδρομίου του Λουχάνσκ», ανακοίνωσε ο Λεονίντ Ματιούχιν στη σελίδα του στο Facebook.

Η αλήθεια είναι ότι αυτή η μονάδα είναι εντελώς αποκομμένη, δεν μπορεί να εφοδιαστεί, και δεν αναμένεται να αντέξει για πολύ.

To video που ακολουθεί έχει πολύ σκληρές εικόνες

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Τα αδέρφια των χρυσαυγιτών στην Ουκρανία είχαν το τέλος που τους άξιζε!

    1. +1 ο πλανήτης θα γλιτώσει απ τους νεοναζί μόνο έτσι δυστιχώς αν τους αφήσουμε θα κάνουν εκείνοι πολύ χειρότερα, τα έχουν κάνει και τα κάνουν όποτε βρουν ευκαιρία, μην ξεχανάτε ότι ΕΚΑΨΑΝ ζωντανούς 200-300 ανθρώπους στην Ανατολική Ουκρανία πολίτες ρωσσόφιλους που ήταν σε κυβερνητικό κτήριο πριν μήνες.

    2. του βενιζελου φιλοι ειναι που πηγε στην ουκρανια και τουϛ εσφιξε το χερι,η χρυση αυγη ειναι φιλορωσικη,δεν εχει καμια δουλεια με αυτουϛ που ειναι νεοταξιτεϛ!

  2. Ξεσκίστε τους γερμαχαζάρους Ουκρανούς χιμπατζήδες.

  3. Ε Κ Τ Α Κ Τ Ο !! Απο το πρωι τα μμε του ψευτορωμαικου , ελεγαν για την μεγαλη μαχη στο αεροδρομιο του Λουγκανσκ. Αυτη την ωρα εγινε γνωστο , πως ουκρανοι , μισθοφοροι ευρωχιμπατζηδες και αμερικλανακια , αφησαν εντρομοι το πεδιο των μαχων και το χωριο κοντα στο αεροδρομιο και ακομη τρεχουν !! Η μεγαλη πλακα ειναι η δηλωση των ευρωχιμπατζηδων που εγκατελειψαν την μαχη. Οπως ανεφεραν σε ουκρανικο μεσο , ηταν λεει τετοια η ευστοχια στις βολες των Ρωσων Εθνικιστων και ηταν λενε τετοια η αρτια εκπαιδευση τους , που μαλλον δεν ηταν απλοι αντιστασιακοι Ρωσοφωνοι !! χαχαχα , ελα ρε , ενω εσεις ε , γεννημα θρεμμα των ουκρανων εισαστε !! Οπως αναφερει δημοσιευμα σε Ελληνικη σελιδα , ξεχασαν πως μεταξυ των Ρωσων Εθνικιστων , υπαρχουν και πολεμιστες απο ορθοδοξες χωρες , Ελληνες , Σερβοι και αλλοι.. Σαμαρα εσυ καταδικαζε και υπεγραφε κυρωσεις , ο λαος μας ειναι με την ομοδοξη Ρωσια που πιστευουν στην ανεξαρτησια των λαων και οχι σε κατι πιθηκια των βρυξελλων που δινουν εντολες στους λαους πως θα ζουνε. Και ο Ελληνικος Στρατος ΔΕΝ προκειται να ακολουθησει διαταγη σου.. ΖΗΤΩ ΤΑ ΕΘΝΗ.

  4. Στο τελος του βιντεο , φαινονται χαρτονομισματα , αυτα που χρησιμοποιουν οι ευρωπεη και δολλαρια !! Αυτο αποδυκνειει πως προκεςιται για φονιαδες ( ως συνηθως ) ευρωπεους μαζι με αμερικλανακια , νεοταξιτες κτλ.. Αλλα προφανως δεν τους εξηγησε καποιος , πως απεναντι τους εχουν Ρωσους εθνικιστες , δηλαδη ανθρωπους που θα θυσιαστουν για την λευτερια του τοπου τους. Δεν τους ειπε καποιος προφανως πως στα τεθωρακισμενα των Ρωσων υπαρχει η Ρωσικη σημαια και η σημαια με ασπρο-κιτρινο , σημαια των Ρωσων εθνικιστων.. Πολυπολιτισμικοι ευρωχιμπατζηδες με τους εθνικιστες δεν παιζουνε.. μΙΑ ΕΡΩΤΗΣΟΥΛΑ.. Ευρωπεη , σας αρεσουν τα Ρωσικα τα πεη ?? ΖΗΤΩ ΤΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΟΙ..

  5. Ετσι.Να βλεπουν οι δικοι μας οι ακροδεξιοι τι τους περιμενει.

    1. ακριβωϛ ετσι ειναι οπωϛ τα λεϛ!οι ευρωπαιοι τοκογλυφοι κα οι νεοταξιτεϛ θελουν να τρωγομαστε αναμεταξυ μαϛ για να πρωοθουνται τα συμφερωντα τουϛ και ο λαοϛ να υποφερει απο τα μνημονια!αυτο θελειϛ;

Comments are closed.