ΣΑΛΟΣ με τα σχόλια του Καμπουράκη σε φτωχό ηλικιωμένο: “Δεν φταίει ο Τσίπρας για την ανεργία των παιδιών σου…” – Έχει μαζέψει το βρισίδι της αρκούδας στα Social Media! (BINTEO)

Κοινοποίηση:
eee

Σφοδρές αντιδράσεις έχουν προκαλέσει τα σχόλια του Δημήτρη Καμπουράκη, ο οποίος απάντησε με έντονο ύφος σε ηλικιωμένο, ο οποίος είχε πάει στη διανομή δωρεάν τροφίμων!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι Κύριοι της ντροπής Καμπουράκης και Οικονομέας δεν παρέλειψαν να υπερασπσιστούν το Τσίπρα…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Καμπουράκη όταν κλείσει το mega τότε να δούμε αν θα έχεις την ίδια άποψη.

  2. Όταν θα πέφτουνε κεφάλια να δούμε τι θα λένε τότε οι αρχιπροδότες του κερατά. Τότε όμως θα είναι πολύ αργά γι’αυτά τα σκουλήκια.

    1. Αυτά τα σκουλήκια με τα λεφτά που έχουν σε τράπεζες του εξωτερικού θα την κάνουν για άλλα μέρη και θα είναι μια χαρά. Πάντα αυτοί που δεν φταίνε τη πληρώνουν σε αυτή τη χώρα.

  3. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ….Ο ΜΠΕΚΡΗΣ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΛΥΦΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ ΠΟΥ ΕΓΛΥΦΕ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΤΟΥ ΒΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ…….ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ….ΡΟΧΑΛΑ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ…

  4. ΚΑΛΟ ΟΑΕΔ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ ΧΟΜΠΙΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ

  5. Απλα ντροπη είσαι και κρητικός τον υποστηρίζεις κιόλας αυτό λέει πολλα

    1. Οι κρητικοί ψήφισαν 120% συριζα στις τελευταίες εκλογές.

  6. μπ@@@στ@@@ρδε καμπουρακη, οπου σε πετυχω θα σου γ@@@μισ*** οτι εχεις και δεν εχεις αλητη

    1. βαριά βαριά να του κλάσεις καμμιά μάντρα….και πολύ σου είναι

  7. Θυμαστε το σιχαμα καμπουρακη τοτε με την τσοντα του ζαπατα ζαχοπουλου . Τοτε παλι η κοπρια εκανε τον εξυπνο για την γκομενα που εσφιγγε τις πιπες για να μπει στο δημοσιο

  8. Ζωντανό παράδειγμα.
    Τα μακαρόνια φουσκώνουν.Μακριά από μακαρονάδες.Ιδιαίτερα Νο 6.
    Προτιμήστε φασολάδα,φακές,ρεβύθια,φάβα.Προκαλούν αέρια που σε ξεφουσκώνουν.

  9. Ο άθλιος Καμπουράκης, όπως και όλοι οι υπόλοιποι άθλιοι υπάλληλοι του Μέγκα, γλείφουν τον Τζίφρα μπας και γλιτώσουν το θλιβερό κανάλι τους και δεν τους το κλείσει. Τόσο ξεφτίλες είναι.

  10. Ξευτελισμένε Καμπουράκη ο άνθρωπος αυτός είναι σίγουρο ότι δε γλύφει αυτόν που γλύφεις εσύ. Γι΄αυτό και μόνο κάνε το ξεπουλημένο ρεπορτάζ σου χωρίς να υπερασπίζεσαι τον Τσίπρα σα συνήγορός του. ΣΚΟΥΛΗΚΙ!!!

  11. ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΥΜΗΘΕΙΚΑΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ;

  12. Στέφανε,
    θυμήσου το Editorial “περί δημοσιογραφίας” που είχες βάλει…
    Όμως ο κόσμος παίρνει παράδειγμα από τέτοια δημοσιογραφικά μιάσματα και κρίνει το σύνολο της δημοσιογραφικής κοινότητας. Δυστυχώς δεν πέφτει και πολύ έξω!
    Από την άλλη, όσοι παρέμειναν ενάρετοι λειτουργοί της δημοσιογραφίας είναι τιμή και χρέος τους να μάχονται για την αλήθεια και τον λαό.

    Το δίδυμο του χουντοκάναλου δεν είναι δημοσιογράφοι αλλά διαβιβαστές στο κεπικ του αφεντικού… όποτε τους πιάσεις αδιάβαστους – λένε μαλακίες και πέφτουν τα νούμερα χαχα.

  13. Σκουλικια που ζητε μεσα στο βοθρο των καναλιων,ολα εδω θα τα πληρωσετε

  14. ΓΛΥΦΕΙ Ο ΚΑΜΟΥΡΗΣ ΚΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ.ΟΥΣΤ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ.ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΛΟΜΟΣΕ ΤΟΥΣ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΥΣ,ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΚΡΙΒΑ.

  15. Μεγαλοδημοσιογράφοι στο “καθήκον τους”.

  16. Έρχεται η νεμεσις παχυδερμη αηδία. Πανασχημε άντρα. Μόνο λεφτά έχεις, καμία αρετή.

  17. Τι λες ρε μαλακά Καμπουρακη; Ξύσε λιγο τη μύτη σου βρωμιάρη. Όταν θα στο κλείσει το μαγαζάκι κ σενα να δω τι θα λες. Τομάρια !

Comments are closed.