ΣΑΛΟΣ με φωτογραφία της Εθνικής που παρουσιάζει γυμνό τον Ταχτσίδη – Απειλούν με μηνύσεις οι διεθνείς (φωτό)

Κοινοποίηση:
apoditiria

Σάλο έχει προκαλέσει στις τάξεις της Εθνικής μια επεξεργασμένη φωτογραφία που έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο…

Η φωτογραφία παρουσιάζει τον Παναγιώτη Ταχτσίδη να είναι γυμνός μέσα στα αποδυτήρια της Ελλάδας, μετά την πρόκριση επί της Ρουμανίας στο Βουκουρέστι

Σύμφωνα με ενημέρωση από την επίσημη σελίδα της Εθνικής στο facebook, η φωτογραφία κάθε άλλο παρά πραγματική δεν είναι και τονίζεται ότι οι διεθνείς θα κινηθούν νομικά.

apod1

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Χριστόφορε Νατ. τον εφιάλτη τον ξέρεις…; Αν ναι, κάνε την χάρη στην Ελλάδα και μείνε στην Αγγλία σου. Αρκετούς ρουφιάνουν κουβαλάμε σε αυτή τη χώρα. Δε χρειαζόμαστε κι εσένα.

  2. Ολοι τους πουστηδες ειναι.. κοιτα πως χαιδευονται οι ανωμαλοι!!!

  3. ΤΟ EURO BILL ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΙ ΓΙΑΝΝΙΟΥ..
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.. ΑΛΛΑ ΤΙ; ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ; ΧΑΛΑΛΙ..; ΠΟΥ ΦΑΓΑΝ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΛΕΦΤΑ; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ…
    ΤΟ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗ ΚΑΛΠΗ ΔΕΙΧΝΕΙ Κ ΤΗ ΝΟΥΜΟΣΥΝΗ Κ ΤΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΧΕΙ.. ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.. Κ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ Κ ΔΕ Τ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ.. ΤΟ ΕΚΕΙ ΤΑ ΧΑΛΑΜΕ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΛΕΣ Κ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΜΙΚΡΟ…. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ.. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ..

  4. Φαντάσου φίλε Χριστόφορε πόσο μάγκες είμαστε για να πάρουμε EURO…

    Φαντάσου πόσο μάγκες είμαστε ώστε να κάνουμε τους καλύτερους Ολυμπιακούς Αγώνες όλων των εποχών…

    Φαντάσου πόσο μάγκες είμαστε που παίξαμε τον καθοριστικότερο ρόλο ώστε να γλυτώσει η ανθρωπότητα από το ναζισμό…

    Εμείς οι μικροί και ταπεινοί…

    Να είσαι περήφανος Χριστόφορε που είσαι Έλληνας…

    Μόνο μένει να μάθουμε να ψηφίζουμε. Εκεί τα χαλάμε…

  5. ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ, ΥΓΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ, ΣΤΡΑΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ, ΔΡΟΜΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ (ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;) ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ, ΔΟΜΗ ΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ;; ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΛΟΓΟ.. ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΠΗΡΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ EURO ΓΙΑ ΜΕΝΑ..
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ UNITED; Η ΑΠΟ ΤΗΝ ARSENAL; MILAN; ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ.. ΔΕ ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.. ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ.. ΕΧΩ ΒΡΕΘΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΝΩ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΩ Κ ΤΑ ΒΛΕΠΩ.. ΗΡΘΑ ΝΑ ΔΩ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ Κ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΠΑΘΩ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΔΩ ΠΕΡΑ..

    1. Κοίτα Χριστοφοράκι τους νεκρούς που είχαν τα γήπεδα της Αγγλίας και τους χούλιγκανς που μαχαιρώνονται έξω απο τα γήπεδα και δίνουν και ραντεβού χουλιγκανισμού ακόμα και στις διακοπές τους στην Ελλάδα με επίσης νεκρούς.
      Τέτοιες φωτογραφίες ακόμα και τοιούτων έχουμε δει όχι απλώς στα αποδυτήρια ξένων ομάδων αλλά ακόμα και να κυκλοφορούν με το σώβρακο στο γήπεδο. Το στρατό μας καλύτερα να μην τον δοκιμάσεις ελληνόφωνη κλ@νια.
      Και αν δεν σου αρέσει ούστ απο εδώ.

    2. απο μονο του το γεγονος οτι αναφερεσαι στην Ελλαδα και μιλας στον β΄πληθυντικο καταλαβαμε ποσο αγαπας την χωρα αυτη και νοιαζεσαι αν εχει παιδεια-υγεια-δομη-οργανωση. Η ντροπη και η καταθλιψη δεν ειναι δικη σου για την Ελλαδα αλλα δικη μας που σε εχουμε συμπατριωτη μας! στο καλο λεβεντη μου και να ξεπλυνεις τις αμαρτιες σου στον Ταμεση!

  6. ΔΗΛΑΔΗ Η ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ????
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΦΩΤΟΜΟΝΤΕΛΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΣ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ… ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ???

  7. Ας μάθουν πρώτα να κερδίζουν ξεψυχισμένες ομάδες σαν την Κολομβία και μετά τα λέμε. Ανίκανοι, το παίζουν και επαγγελματίες ποδοσφαιριστές κιολας. Ουστ.

    1. Φιλε η Κολομβια ειναι απ τις καλυτερες ομαδες του μουντιαλ, αφου εισαι αχετος γιατι μιλας?

  8. ΝΑ ΠΕΞΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Η΄ΜΟΝΟ ΦΩΤΟ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ????/ ΚΟΝΟΜΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ…

  9. Στις μηνυσεις πρωτη αλλα απο ποδοσφαιρο ΙΔΕΕΣ….
    Παρατηστε τα μαγκες με τον κατσουρανη αμυντικο χαφ δεν γαμησε κανεις…ο τυπος κανει 10 μαλμπορο στην καθισια του…
    Ντρεπομε που το λεω αλλα στο match με την κολομβια ο MVP σας ηταν ο ΚΟΝΕ εκει καταντησατε…αφηστε κανα πιτσιρικη να παιξει δεν κανετε και δεν κανατε ποτε φαντασμενοι νεοπλουτοι.

Comments are closed.