ΣΑΡΩΤΙΚΟΣ ο Ηλίας Κασιδιάρης από το βήμα της Βουλής: “Με τα μέτρα σου πεθαίνει ο αγρότης ηλίθιε!” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
liakos

Eίστε το κρίμα και η ντροπή της Ελλάδας…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

41 Σχόλια

  1. Ο Κασιδιάρης είναι ο μόνο άντρας Έλληνας βουλευτής.Πολλοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι πισωγλέντηδες, προδότες, δοσίλογοι, Μερκελιστές.Ένας απο τους χειρότερους πολιτικούς του Ελληνικού κοινοβουλίου είναι ο Καμμένος, που πούλησε φτηνό πατριωτισμό και εθνικισμό προεκλογικά γαι να φέρει τους παράνομους ισλαμιστές στην Ελλάδα και τους Τούρκους στο Αιγαίο.Όσο για τον Τσίπρα, θα ήταν πιό φιλλέληνας και πιό ικανός ακόμα και ένας ξένος κατακτητής στην θέση του.Την ανικανότητά του την ρεφάρει με το ξεπούλημα της Ελλάδας και του Ελληνικού λαού.Θα μείνει στην Ελληνική ιστορία και αυτός και ο Καμμένος ώς οι μεγαλύτεροι δοσίλογοι και προδότες ανθέλληνες πολιτικοί, υπάλληλοι της Μέρκελ, του Ερντογάν και των τοκογλύφων.

  2. Ο Μιχαλολιακος να δωσει την αρχηγια στον Ηλια Κασιδιαρη αν θελει να ανεβασει αμεσα τα ποσοστα της ΧΑ.Ο Ηλιας ειναι εντιμος,ακεραιος και εχει τα κοτσια να συγκρουστει με τα συμφεροντα και να λυσει τα προβληματα της χωρας.Αποτελει εξαιρεση μεσα σ’αυτο το μπουρδελο,τη βουλη και με αυτον επικεφαλης,η χρυση αυγη θα διπλασιασει τουλαχιστον τα ποσοστα της.Εναν τετοιο ανθρωπο χρειαζεται η ελλαδα,που να ειναι ακεραιος,ικανος και να λεει τα πραγματα με τ’ονομα τους

  3. Τα ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΈΝΑ ΜΌΝΟ ΘΈΛΟΥΝ…. ISIS KAI MONO.

  4. αυτό που είπε ότι μπορεί σε ενα χρόνο να μην υπάρχει ελληνική αγροτική παραγωγή αν περάσουν αυτά τα μέτρα, είναι κάτι πολύ αληθινό! Ας αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες μας, η Ελλάδα είναι κυρίως χώρα αγροτών μικροκαλιεργητών οι οποίοι – παρ’ όλα τα στραβά προηγούμενων εποχών – πρέπει να στηριχθούν.

  5. Ο Μανιάτης Ηλίας Κασιδιάρης, αυτός θα είναι ο αυριανός πρωθυπουργός και με αυτόν η χώρα θα μπορέσει να βγει από το χαλκά των μνημονίων και της εξαθλίωσης. Με τον Ηλία Κασιδιάρη θα έρθει πάλι δικαιοσύνη στον τόπο, ανάπτυξη και ευημερία. Να του δώσουμε την ευκαιρία και το χρόνο να φτιάξει μαζί μας μια Ελλάδα δυνατή και ανεξάρτητη, αντάξια της ιστορίας της.
    Β. Μακρινιώτης

  6. ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ??? ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΦΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΘΗ… ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΑΧΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΩΔΙΑ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΟΜΟΡΦΑ Η ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΣΙΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΓΛΟΙΩΔΕΙΣ Κ ΑΠΑΙΣΙΟΥΣ ΜΑΣΣΩΝΟΥΣ Κ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΟΧΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑ

  7. Μπραβο στον Ηλια.
    Ειναι η φωτεινη εξαιρεση μεσα στο μπουρδελο των καραγκιοζηδων.
    Πρεπει να γινει επικεφαλης στη ΧΑ η να φτιαξει δικο του κομμα,με εντιμους και πατριωτες,να ειναι βεβαιος οτι θα παρει μεγαλα ποσοστα.Εναν τετοιο,ακεραιο και εντιμο πατριωτη χρειαζομαστε,να δωσει επιτελους λυσεις σε αυτη τη χωρα.

  8. ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΑΖΗ ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ,
    ΑΠΛΟΣ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ….
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΟΥΥΥΥΥΥΥ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ….

  9. ΑΡΑΓΕ ΑΞΙΖΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ (ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΒΕΒΑΙΑ)ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΙΔΑ ΝΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΟΧΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙΕΙ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ, ΤΡΕΜΟΥΝΕ ΜΟΛΙΣ ΣΕ ΑΚΟΥΝΕ, ΓΙΑΤΙ ΞΕΤΥΛΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΡΕΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΣΦΑΞΙΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ.Ο ΜΗΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΩΣΗ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ.ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

  10. ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΕΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ?
    ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΠΛΑ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ..

  11. ΕΧΕΙ ΣΤΟΦΑ ΗΓΕΤΗ , ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ Η ΔΟΚΙΜΗ . ΕΔΩ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ , ΣΙΜΗΤΗΣ , ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ , ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ , ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ , ΤΣΙΠΡΑΣ .ΑΚΟΜΗ ΣΥΜΕΤΕΙΧΑΝ ΟΙ ΥΠΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ , ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ , ΚΟΥΒΕΛΗΣ , ΚΑΜΜΕΝΟΣ .ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ Η Ε.Ε. ΚΑΙ Η.Π.Α. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ .ΟΥΤΕ ΚΑΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΤΟΥΛΕΣ .ΑΝΑΠΑΥΤΗΤΕ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ . ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΔΩΣΕ ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΕΠΙΤΙΜΟΣ .

    1. Ο Μιχαλολιάκος να μαζέψει το σόι του και τα κουμπάρια και να πάει σπίτι του. Η Χρυσή Αυγή επίτιμους δεν χρειάζεται. Εκείνο που χρειάζεται είναι αρχηγό τον Ηλία Κασιδιάρη. Ο Μιχαλολιάκος αν παραμείνει στο κόμμα θα σκάβει το λάκκο του Ηλία αλλά και του κόμματος,.
      Sakis

  12. Ο Ηλίας στα μάτια μου είναι ήρωας. Γιατί αν και τόσο νέος έχει υποστεί τις περισσότερες άδικες διώξεις, προφυλακίστηκε άδικα και παρέμεινε ένα χρόνο στη φυλακή αν και αθώος, άντεξε και βγήκε νικητής και εξακολουθεί να μάχεται αν και διωκόμενος από το σύστημα ακόμα πιο δυναμικά. Δεν υποχώρησε και δεν έκανε την πάπια όπως ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής ο Ν. Μιχαλολιάκος που κρύβεται στην ουσία και κάνει σπάνια δηλώσεις και συνεντεύξεις μην και δυσαρεστήσει το σύστημα και τις λίγες φορές που τις κάνει φροντίζει να υποβαθμίζει το κόμμα και να ρίχνει τα ποσοστά του. Αντίθετα ο Ηλίας Κασιδιάρης θέλει το καλύτερο για το κόμμα, αγωνίζεται με όλες του τις δυνάμεις για την άνοδο της Χρυσής Αυγής, αλλά και μάχεται το ίδιο δυναμικά στη Βουλή για την υπεράσπιση των συμφερόντων του λαού. Ο αγώνας του είναι περί αρετής και όχι περί χρημάτων. Κι αυτό ο κόσμος το καταλαβαίνει γι΄αυτό και τον αγαπάει πολύ τον Ηλία, γιατί είναι πατριώτης και μεγάλος πολιτικός.
    Θ. Μανούσης

  13. σε οποιαδηποτε αλλη χωρα αν ειχε γεννηθει ο ηλιας, τωρα θα ηταν πρωθυπουργος η προεδρος…ο πουτιν δεν ειναι πολυ καλυτερος του

    1. Ότι και να πει κανείς για τον Ηλία είναι λίγο.Ο τύπος είναι πολιτικός ογκολιθος!!

  14. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ,ΚΑΘΩΛΟΥ ΗΛΙΘΙΟΙ.ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΙ ΗΛΙΘΙΟΥΣ.

  15. Ηλία είσαι ΈΝΑΣ αυτή τη στιγμή..Πάρε τα ηνία αυτής της χώρας….Έχεις άστρο όπως ο Πουτιν….το μήνυμα που ανάρτησε η μαμά με τα τρία παιδιά εσείς στο μακελειό διαβιβάστε το στον Μιχαλολιάκο…Όλοι το φωνάζουν….

  16. Και κανείς δεν εχει πάρει χαμπάρι οτι ψήφισαν μέρος του μνημονίου κι αυτοί και συγκεκριμένα ηλεκτρονικης διακυβερνησης. Όλα είναι στα πρακτικά τις βουλής. Ου να μου χαθείτε κι εσείς καραγκιόζηδες. Φωτιά και τσεκούρι και στους 300

    1. Απατεωνακο προβοκατωρα..Στειλε αν εισαι μαγκας σε ling ημερομηνια και τα πρακτικα,οτι ψηφισαν την ηλεκτρονικη διακυβερνηση.
      Ρε γκεμπελακο απλυτε,με ψεμματα νομιζεις οτι θα πολεμησεις την Χρυση Αυγη?

      1. ψήφισαν κάρτα σιτισης άρθρο 3 νομοσχεδίου που βγάλαν σε δημόσια διαβούλευση. Στο οποίο βασιζοταν το άρθρο 10 για την κάρτα του πολίτη.. Το οποίο όλο το νομοσχέδιο είναι όρος μνημονίου.. Ψαξτο μόνος σου και στα πρακτικά είναι και σε βίντεο παντού..

  17. Ενα μεγαλο μπραβο ρε λιακο τους γα…..ες τους πεταμενους.

    1. Ό.τι και να λες παλι προδοτες θα ψηφισεις του αντιδημοκρατικου τοξου

      1. μη σκεφτεσαι πολιτικοντικα..τι θα πει 6 , 7 η 17? η αληθεια πρεπει να λεγεται.

  18. Απο τους λιγους (ακομα κ μεσα στο κομμα του) που λεει τα πραγματα με το ονομα τους. Ο μονος που εχει κοτσια κ Ελληνικη ψυχή.

  19. Εύχομαι και ελπίζω Ηλία να σε δούμε σύντομα πρωθυπουργό της χώρας.
    Α.Γ.

  20. κ. Μιχαλολιάκο σας το έχω ξαναπεί , πρέπει να παραδώσετε το δαχτυλίδι της αρχηγίας σε αυτό το χαρισματικό παιδί , από χθες κιόλας . Όσο το αργείτε τόσο χάνετε , θα γίνετε τελικά σαν το ΚΚΕ (πάρκιγκ διαμαρτυρίας) ακούστε με που σας λέω . Κάποιοι ήδη μάλιστα λένε ότι αρκείστε και σε αυτό !
    Ότι ήταν να κάνετε , το κάνατε σαν αρχηγός και πολύ καλά , δώστε όμως την ώθηση που θα ανεβάσει τον λαϊκό σύνδεσμο στα ψηλά κάνοντας αυτή την πατριωτική κίνηση .
    Αποδείξτε ότι πάνω από όλα είναι η ΛΕΥΤΕΡΙΆ της Ελλάδας μας από τους οικονομικούς κατακτητές και τους διορισμένους υπαλλήλους τους ! Κάντε το χωρίς καθόλου εγωϊσμούς και μικρότητες , ξεφτιλίστε τους επικριτές σας , δείξτε πρωτόγνωρο για τα Ελληνικά δεδομένα ανιδιοτελή πολιτικό ”χαρακτήρα” .
    Δικό σας παιδί είναι η Χ.Α σαφώς και την πονάτε , αλλά δώστε της φλόγα και πίστη στην ελπίδα !
    Παραδώστε την αρχηγία χωρίς συνέδρια , μαζώξεις και λοιπές φανφάρες και θα έρθει και άλλος κόσμος κοντά σας !
    Το παλικάρι αυτό μιλάει στην καρδιά του μέσου Έλληνα , που παραμένει φοβισμένος και πληγωμένος στην γωνιά του , ψάχνοντας στήριγμα χωρίς ανταπόκριση . Δεν έχει ξανακουστεί πολιτικός που να …”πυροβολεί” με τα λόγια στην Ελλάδα !
    Ο μέσος Έλληνας βγάζει τις κυβερνήσεις κ.Μιχαλολιάκο , οι άλλες ”τάξεις” είναι ορκισμένες αλλού . Ο ….μέσος Έλληνας , που τώρα τυχαίνει να έχει το μυαλό καθαρότερο από ποτέ !
    Ο κ.Κασιδιάρης είναι ο μόνος πιστέψτε με , που θα τον κάνει να αναθαρρήσει .
    Με σεβασμό και αίσθημα του λόγου , μια άνεργη μάνα με τρία παιδιά .

    1. Συγχαρητήρια μαμά με τα τρία παιδιά…όλοι αυτό φωνάζουμε…να δώσει την αρχηγία σε αυτόν τον Ελληνόψυχο άντρα Σπαρτιάτη…..

  21. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΖΩΑ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΟΥΤΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ!!!

  22. Έσκασε τώρα! Κατατέθηκε μήνυση κατά του πρωθυπουργού…

    Πριν λίγο ήρθε στην δημοσιότητα, ότι ένας πολίτης από την Βόρεια Ελλάδα κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του πρωθυπουργού.

    Η μηνυτήρια αναφορά, διαβιβάστηκε αμελητί, χωρίς καμία παρατήρηση ή σχόλιο, από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, όπως προβλέπει το Σύνταγμα και μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «παραβίασε την εμπιστοσύνη μας».

    Αφορμή για την μήνυση ήταν, η μακροχρόνια παραχώρηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων σε γερμανικών συμφερόντων κοινοπραξία.

    Σύμφωνα με τον πολίτη που κατέθεσε την μήνυση, το τίμημα για την μακροχρόνια παραχώρηση των 14 αεροδρομίων ήταν ευτελές και θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον το δεκαπλάσιο.

    Στην αναφορά συμπεριλαμβάνεται επίσης, ότι ο πρωθυπουργός παραβίασε την εντολή εμπιστοσύνης που του έδωσε ο Ελληνικός λαός, όταν εκδήλωσε την προτίμησή του στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015 .

  23. Ο/Η ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ..ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΌΛΑ λέει:

    Ηλια προχωρα..σε θελει ολη η χωρα..Εισαι ο καλυτερος και ο πιο μαχητικος μεσα στη βουλη..!!!

  24. Η Ελλάδα και οι Ελληνες δεν έχουμε συνηθίσει σε τόσο σωστούς πολιτικούς όπως είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης. Είχαμε τόσα χρόνια τους πολιτικάντηδες που ενδιαφέρονταν για την τσέπη τους και γι΄αυτό δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως είναι δυνατόν να υπάρχει και κάποιος πολιτικός που να ενδιαφέρεται για την Ελλάδα και το λαό. Μας φαίνεται περίεργο που ο Ηλίας Κασιδιάρης μάχεται με τον τρόπο που μπορεί και με κάθε πρόσφορο τρόπο που διαθέτει ανά περίπτωση και έχει πάντα επιτυχή αποτελέσματα όντας μόνο βουλευτής της αντιπολίτευσης. Φανταστείτε να ήταν πρωθυπουργός της Ελλάδας, όπου από εκείνη τη θέση θα είχε προσφορότερο τρόπο να δράσει. Τότε θα έκανε θαύματα για τον τόπο και το λαό γιατί είναι άριστος σε όλα του και με εξαιρετικά πολιτικά χαρίσματα. Όπως λένε πολλοί και το πιστεύω κι εγώ πραγματικός ηγέτης.
    Καλκαντής Ευστάθιος

  25. Εμπαινε αρχηγέ μου Ηλία Κασιδιάρη. Για μένα εσύ είσαι ο αρχηγός, εσύ αυτός που θα σώσει την Ελλάδα
    Απ. Μετζίκης

  26. Αν ήταν ο Ηλίας Κασιδιάρης αρχηγός στη Χρυσή Αυγή, τότε θα κυβερνούσε η Χρυσή Αυγή την Ελλάδα.
    Σ. Ανέστης

  27. Ηγέτης ο Ηλίας Κασιδιάρης. Αυτός αξίζει για ηγέτης της Ελλάδας.
    Zano

  28. Εαν παρατηρησατε,ειναι η μονη φορα που δεν αντιδραει κανεις με την ομιλια του Ηλια.
    Ηλια προχωρα σε θελει ολη η χωρα

  29. Ευτυχώς που υπάρχει και ο Κασιδιάρης, για να μιλά στη βουλή για τα προβλήματα του κόσμου. Ολοι οι άλλοι μόνο για τις καρέκλες τους ενδιαφέρονται. Χίλια καλά να έχει το παλικάρι αυτό, είναι άξιος και καλός πολιτικός.
    Θανάσης

Comments are closed.