Ποιός είναι ο Αμερικανός στρατηγός διοικητής των ΝΑΤΟικών δυνάμεων που στάθηκε δυο ώρες προσοχή μπροστά στο κράνος του Μιλτιάδη που βρίσκεται εκτεθειμένο στο μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας.
To γεγονός συνέβη,αλλά κρατήθηκε μεταξύ των παρευρισκομένων υπο ακρα μυστικότητα. Δεν είναι λίγο πράγμα ολοκληρος στρατηγός του ΝΑΤΟ , επιχειρησιακός , με τρείς σειρές παράσημα και πολεμική δράση ως καταδρομέας να υποκλίνεται -οπως είπε- στον μεγαλύτερο στρατηγό ολων των εποχών!!!
Ο ΝΑΤΟικός στρατηγός προσήλθε υπο το κράτος ακρας συγκίνησης να υποκλιθεί στο σπασμένο-ραγισμένο απο εναν Περσικό πέλεκυ – πολεμικό κράνος του στρατηγού Μιλτιάδη που φορούσε κατά τη μάχη του Μαραθώνα. Ο ίδιος , το είχε προσφέρει ως δώρο στον Δία για την περιφανή νίκη κατά των Περσών τέτοιες μέρες, τον Αυγουστο του 490 π.χ ση θέση Αγριλίκι κοντά στην πεδιάδα του Μαραθώνα. Το κράνος -ενα απο τα πιο πολύτιμα εκθέματα του μουσείου της Ολυμπίας – είναι Κορινθιακού ρυθμού που φέρει την επιγραφή “ΜΙΛΤΙΑΔΕΣ ΑΝΕ ΘΕΚΕΝ ΤΩ ΔΙ…”
Ο στρατηγός των καταδρομών συνοδευόταν απο μια μικρή επίλεκτη φρουρά απο Αμερικανούς πεζοναύτες που είχαν διακριθεί σε πεδία μαχών απο το Αφγανιστάν μέχρι το στάδιο επιχιερήσεων στον Πόλεμο του Κόλπου αλλά και σε “Μαύρες Επιχειρήσεις” στη Λατινική Αμερική και στα Βαλκάνια -που δεν θα γίνουν ποτέ γνωστές…..
Με δέος και σεβασμό η φρουρά των επιλέκτων με επικεφαλής των στρατηγό σχημάτισε ενα Π και επι ΔΥΟ ΩΡΕΣ ακίνητη και αμίλητη περιέβαλε με σεβασμό τη μνήμη του αρχιστρατηγου της νίκης κατά των Περσών εφαρμόζοντας το πολεμικό σύστημα της “λαβίδας ” -μία πολεμική τακτική που εφαρμόστηκε εκεί για πρώτη φορά και σήμερα διδάσκεται στα καλύτερα Πανεπιστήμια και τις στρατιωτικές Ακαδημίες ως μια αριστη πολεμική τακτική ανορθοδόξου πολέμου.
“Ηρθαμε εδω να τιμήσουμε με το δικό μας τρόπο τον στρατηγό των στρατηγών , να σιωπήσουμε μπροστά στο μεγαλείο του , να σταθούμε σε στάση προσοχής απέναντί του!!!….” τόνισε λιτά στους στενούς του ανθρώπους ο ΝΑΤΟικός στρατηγός φανερά συγκινημένος την ώρα που ειχαν μείνει άφωνοι οι άνθρωποι του μουσείου κι οι επισκέπτες!!
ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΣΙΜΑΤΗ
Olympia.gr
Μαζευτηκαν τα χρυσαβγουλα να τιμησουν τον Μιλτιαδη.
Η αγνοια και η «ιστορικη γνωση» επιπεδου νηπιαγωγειου χρυσης αυγης σκορπισε απλοχερα το γελιο. (βλεπε απαντησεις Ιασωνα)
Α ρε μιχαλάκη,μεγάλωσες και μυαλό δεν έβαλες…Η άγνοια και η «ιστορική γνώση» επιπέδου νηπιαγωγείου(που σκορπίζει απλόχερα το γέλιο),είναι ακριβώς η περίπτωσή σου.Προσπαθείς,απεγνωσμένα,να πολιτικοποιήσεις ή μάλλον χειρότερα,να κομματικοποιήσεις την ιστορία.Αυτό που το κάνει ακόμη χειρότερο,είναι η πλήρης άγνοια που έχεις.Αποτέλεσμα αυτής της άγνοιας είναι το να παπαγαλίζεις απλώς τις «διδαχές» του ιστρούΧτορα,χωρίς να μπορείς να προσθέσεις κάτι «δικό σου»,αλλά ούτε και να απαντήσεις σε οτιδήποτε.
Αυτό που δεν έχεις καταλάβει είναι το ότι,όποιος προσπαθεί να πολιτικοποιήσει και να κομματικοποιήσει την ιστορία,διαστρεβλώνοντας και μειώνοντας την,η ιστορία τον εκδικείται.Στην περίπτωσή σου,η εκδίκηση της ιστορίας είναι το να σε κάνει να φαίνεσαι σαν γενάρχη των ηλιθίων…
Υ.Γ.1) Όταν ένα ιστορικό γεγονός,σημαντικό για όλη την Ευρώπη,εσύ θέλεις να το περιορίσεις στα στενά όρια της «πολιτικής και κομματικής σου προτίμησης»,αποδεικνύεις ότι είσαι αμόρφωτος,ανιστόριτος με μυαλό «μηδέν εις το πηλίκον»!
Υ.Γ.2) Κανείς δεν μίλησε εναντίον της αθηναϊκής δημοκρατίας και αυτό γιατί δεν έχει καμία σχέση με την μάχη του Μαραθώνα.Δηλαδή,οποιοδήποτε άλλο πολίτευμα και αν είχαν οι Αθηναίοι,πάλι θα πολεμούσαν τους Πέρσες.
Επίσης,για να μην μπερδεύεσαι,η αρχαία αθηναϊκή δημοκρατία,δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ,με αυτό που υποστηρίζεις,δηλαδή τον αστικό κοινοβουλευτισμό αγγλικού τύπου.Αυτό είναι η εκσυγχρονισμένη έκδοση της πάλαι ποτέ ολιγαρχίας.Περαστικά σου…
Υ.Γ.3) Επειδή είμαι σίγουρος πως δεν κατάλαβες τίποτε ή αν κατάλαβες κάτι,δεν έχεις την δυνατότητα να απαντήσεις,σου επιτρέπω να ξαναβάλεις την γνωστή κασέτα.Έτσι κι αλλιώς την κατανόηση και τον οίκτο μου,τα έχεις κερδίσει με την αξία σου.
οσοι γνωριζουν καλα την ιστορια αυτου του τοπου ξερουν οτι επαναλαμβανεται ξανα και ξανα. δεν προκειται να μαθουμε ποτε απο τα λαθη μας οσοι αιωνες και να περασουν κι οσο αιμα να χυθει. τον εθνικο διχασμο τον εχουμε στο τσεπακι μας για πλακα, μαλλον ειναι στο dna μας. αντιθετως αν ενωθουμε(σπανια) γραφουμε ιστορια που τη θαυμαζουν ΟΛΟΙ οσοι αιωνες και να περασουν. η μαχη των θερμοπυλων ηταν ενα απο αυτα τα κατορθωματα των ελληνων που θα μεινουν για ΠΑΝΤΑ στη μνημη ολων των ανθρωπων. 300 σπαρτιατες και 700 θεσπιεις σταματησαν ενα τεραστιο στρατο(το μεγαλυτερο που ειχε δημιουργηθει) περσων και οχι μονο, και για 2 μερες τους αποδεκατιζαν, ενω την τριτη μερα προδοθηκαν(ως συνηθως) και εχασαν τη μαχη. προδοτες παντα υπηρχαν και παντα θα υπαρχουν, το κακο ειναι οτι τωρα ειναι πολλοι και κρυβονται ολοι κατω απο το μανδυα της δημοκρατιας. ολοι το παιζουν δημοκρατες αλλα η χωρα χανει τη δημοκρατια σιγα σιγα. αυτο εχει γινει επανηλειμενα σ’αυτον τον τοπο στο παρελθον. ηταν δημοκρατες οι σπαρτιατες που ξεφτυλισαν τον ξερξη; ηταν δημοκρατης ο μεγας αλεξανδρος που εφτασε μεχρι τα ιμαλαϊα και την αιγυπτο; ηταν δημοκρατες οι πολεμιστες του ’21 ψηφιστηκαν στις εκλογες μηπως; ηταν δημοκρατες αυτοι που πεταξαν τους ιταλους στη θαλασσα το ΄40; φυσικα εμεις που τα λεμε αυτα ειμαστε οι φασιστες, ενω αυτοι που ειναι απο την «αλλη» μερια λεγονται αναρχοαπλυτοι, προδοτες, ισλαμολαγνοι κ.λ.π. ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!
Πάντως ούτε στην μάχη των Θερμοπυλών ήταν οι Έλληνες ενωμένοι. Κατά πρώτον δεν πήγαν Αθηναίοι. Κατά δεύτερον, που ήταν ο Σπαρτιατικός στρατός (υπολογίζεται σε 10.000); Αν πήγαινε ο Αθηναϊκός και Σπαρτιατικός στρατός
Πάντως ούτε στην μάχη των Θερμοπυλών ήταν οι Έλληνες ενωμένοι. Κατά πρώτον δεν πήγαν Αθηναίοι. Κατά δεύτερον, που ήταν ο Σπαρτιατικός στρατός (υπολογίζεται σε 10.000); Αν πήγαινε ο Αθηναϊκός και Σπαρτιατικός στρατός, ο Ξέρξης θα σταμάτουσε στις Θερμοπύλες. Και ας γνώριζε την ανοπαία ατραπό.
ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΑΣΗ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΡ..ΙΑ ΤΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗ.ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ.
Πολλοί Αμερικάνοι σέβονται την Ελλάδα, αλλά από την άλλη στηρίζουν και ένα καθεστώς που θέλει να αφανίσει κάθε τι ελληνικό, ώστε να διοικούν ευκολότερα. Απολύτως οξύμωρον.
Nαι, ολοι οι αμερικανοι καιγονται να εξαφανισουν την ελληνικη μυγα…
Βγες απο το κοσμο σου φασιστα.
Κανείς δεν είπε για όλους τους αμερικάνους. Κατά δεύτερον αν δεν καίγονταν ούτε βάσεις θα είχαν στην Ελλάδα, ούτε θα παρεμβαιναν συνεχώς στα ελληνικά θέματα. είτε πολιτικής, είτε άμυνας, είτε παιδείας, είτε οτιδήποτε. Αν θεωρείς ασήμαντη την Ελλάδα γιατί δεν λες στους φίλους σου, τους αμερικάνους να αλλάξουν όλη την αρχιτεκτονική της Ουάσινγκτον, διότι όλη γεμάτη ελληνικού ρυθμού κτήρια είναι. Ας βάλουν αμερικανικού ρυθμού κτήρια, αν υπάρχει τέτοιος ρυθμός.
Και αν θες να μάθεις περί φασισμού, δες τα τεράστια φασιστικά σύμβολα που υπάρχουν στην βουλή των αντιπροσώπων των ΗΠΑ, ακριβώς σαν του Μουσολίνι.
Tη μάχη του Μαραθώνα την διδάσκονται ακόμη τα παιδιά μας …ή μην αφαιρέθηκε το επίμαχο σημείο για να μη συγχίζονται οι γείτονες …συνδιαχειριστές του Εγκέ και η φράου του Δ΄Ράιχ?
Καλά που υπάρχουν κάτι άντρες με ανάστημα τέτοιο σαν τον ΝΑΤΟϊκό διοικητή που υποκλίνονται με τιμή στο στρατηγό των στρατηγών Μιλτιάδη και μας θυμίζουν από που προήλθαμε και κυρίως ποιοί νίκησαν στη Μάχη του Μαραθώνα κι εμπόδισαν τους Πέρσες να καταλάβουν όλη την Ευρώπη!
Μακάρι και η ηγεσία της ΕΕ να έκανε το ίδιο.
Έτσι σαν ελάχιστο φόρο τιμής και… σαν συγνώμη …για την σύγχρονη τραγωδία που προκάλεσαν στην Ελλάδα
Θυμάμαι όταν πήγαινα τρίτη δημοτικού και ο δάσκαλος μας έκανε μία απλή σχηματική ανάλυση της μάχης του Μαραθώνα, η οποία μου είχε κάνει ιδιαίτερη εντύπωση. Πέραν της ύλης του βιβλίου βέβαια.
Αν ηξερε ο Μιλτιαδης οτι οι απογονοι του θα γινουν φασιστες ουτε που θα πηγαινε στον Μαραθωνα.
αν ηξερε ο μιλτιαδης οτι οι απογονοι του θα εφερναν οι ιδιοι(σαν συχρονοι εφιαλτες)τους βαρβαρικους λαους της ασιας ουτε που θα πηγαινε στο μαραθωνα.
Για τύπους σαν και εσένα και ο Μιλτιάδης φασίστας ήταν.
Η στοιχειωδης ιστορικη γνωση επιβαλει να γνωριζεις οτι ο Μιλτιαδης εκπροσωπουσε την Αθηναικη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Οι Αθηναιοι τιμουσαν τους τυρανοκτονους ως ηρωες και καταδικαζαν την
τυραννιδα που ειναι το πρωτυπο των απανταχου χρυσαβγοφασιστων.
ΕΛΛΉΝΩΝ ΠΡΟΜΑΧΟΎΝΤΕΣ ΑΘΗΝΑΊΟΙ ΜΑΡΑΘΏΝΙ,ΧΡΥΣΟΦΌΡΩΝ ΜΉΔΩΝ ΕΣΤΌΡΕΣΑΝ ΔΎΝΑΜΙΝ.Αυτό είναι το ρητό που είναι γραμμένο στον τύμβο των μαραθωνομάχων!Εξ αυτού τεκμαίρεται ότι οι Αθηναίοι(συν τους Πλαταιείς),υπερασπίστηκαν ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ,ως Αθηναίοι και όχι ως δημοκράτες.Επίσης δεν υπερασπίστηκαν ειδικά κάποιο πολίτευμα,αλλά το δικαίωμα να παραμείνουν ελεύθεροι Έλληνες και όχι να υποδουλωθούν στους βαρβάρους.Ακόμη,στον Μαραθώνα δεν πολέμησαν αποκλειστικά οι Αθηναίοι της «δημοκρατικής παράταξης»,αλλά γενικώς Αθηναίοι,ήτοι και της «συντηρητικής παράταξης»…
Υ.Γ.1) Επειδή είσαι πλήρως αστοιχείωτος,χωρίς την παραμικρή ιστορική γνώση,καλό θα είναι να ξεκινήσεις να διαβάζεις ιστορία και να αφήσεις στην άκρη τις «κομματικές μπούρδες» που σου βάζουν στο κεφάλι.Αυτές οι μπούρδες το μόνο που κάνουν είναι να μπασταρδεύουν,κατά το δοκούν,τα ιστορικά γεγονότα,μήπως και περιτυλιχθούν με κάποια αίγλη.Είναι το ίδιο πράγμα με τα καθρεφτάκια που έδιναν στους ιθαγενείς οι αποικιοκράτες…
Υ.Γ.2) Οι ταινίες του εβραιοχόλλυγουντ,επίσης δεν αποτελούν ιστορικές πηγές!
Εγραψες ενα κατεβατο χωρις να λες τιποτα επι της ουσιας. Και λογικο ειναι γιατι προφανως εισαι τελειως ασχετος και τρως μονο τα «εθνικιστικα» παραμυθια του καθε μιχαλολιακου.
Δεν μας ειπες τιποτα ουτε για τους Αρμοδιο και Αριστογειτονα που τιμουνταν ως ηρωες, ουτε για το οτι ο Αθηναικος πολιτισμος ειναι ακριβως προιον της δημοκρατιας, ουτε για το οτι οι αρχαιοι ελληνες ουδεποτε καταδεχοταν να προσκυνουν δικτατορες και αλλα πολλα για τα οποια προφανως δεν εχεις γνωση.
Βρε ζωάκι,σου ανέφερα παραδείγματα,για να σου αποδείξω τις μπούρδες που λες περί του Μιλτιάδους και την μάχη του Μαραθώνα.Με βάση την νοητική σου κατάσταση,δυστυχώς δεν «πήρες μυρωδιά».
Πρώτον και κυριότερον,βλάκα,ο αθηναϊκός πολιτισμός δεν είναι προϊόν της δημοκρατίας,αλλά το αντίθετο.Βέβαια δεν νομίζω να διάβασες ποτέ,το πως έφτασε η αρχαία Αθήνα στην δημοκρατία,αυτά δεν σας τα μαθαίνουν στο κόμμα.Διάβασε,αν σου επιτρέπουν οι ιστρούΧτορες,ποία ήταν η κατάσταση των Αθηνών,προ του Δράκωντος και βεβαίως πολύ προ του Σόλωνος.Εάν τα διαβάσεις και τα καταλάβεις,τότε θα καταλάβεις το ότι η δημοκρατία είναι το προϊόν και όχι το αντίθετο!
Όσον αφορά τους τυραννοκτόνους,βεβαίως και τους τιμούσαν.Βέβαια,ο Αρμόδιος και ο Αριστογείτων,δεν φόνευσαν τον Ίππαρχο λόγω των θιγμένων «δημοκρατικών συναισθημάτων» τους.Τον πραγματικό λόγο,εφόσον γνωρίζεις ιστορία(που δεν γνωρίζεις),θα τον διάβασες(που δεν τον διάβασες)…
Συνεχίζω με την μεγαλύτερη ΜΠΟΥΡΔΑ που λες.»Οι αρχαίοι Έλληνες ουδέποτε καταδέχονταν να προσκυνούν δικτάτορες».Άκου βλήμα,οι Έλληνες δεν προσκυνούσαν κανέναν άνθρωπο.Επειδή σίγουρα δεν το γνωρίζεις,μάθε το:»Ουκ είθισται τοις Έλλησι άνθρωπον προσκυνέειν».Δεν προσκυνούσαν ούτε δικτάτορες,ούτε δημοκράτες,ούτε βασιλείς,ούτε κανέναν.Μόνο τους Θεούς.
Πληροφοριακά,ανάμεσα στους επτά σοφούς της Ελλάδος,οι περισσότεροι δεν θεωρούνται δημοκράτες…Τους επτά σοφούς,τους τιμούσαν όλοι οι Έλληνες,άρα και οι Αθηναίοι.Συν του ότι,δεν είχαν κανένα πρόβλημα,οι Αθηναίοι,να ταχθούν υπό του Αλεξάνδρου στην εκστρατεία κατά των Περσών.
Υ.Γ.1) Ένας άνθρωπος,πρέπει να νιώθει υποχρεωμένος να μάθει την ιστορία του έθνους του,χωρίς να περιμένει κάποιον άλλον να του την μάθει.Σε αντίθεση μ’εσένα που περιμένεις να παπαγαλίσεις τις μπούρδες του ιστρούΧτορα,ο οποίος σου ερμηνεύει την ιστορία όπως θέλει,προσπαθώντας να προσδώσει μια «αίγλη» στις πολιτικές θεωρίες-μπούρδες,ώστε εσύ σαν καλό πρόβατο να τις καταπιείς.
Υ.Γ.2) Εάν καταφέρεις να διαβάσεις αυτό το κατεβατό,γιατί βλέπω πως έχεις πρόβλημα και με την ανάγνωση,ίσως καταλάβεις κάτι…
Ο Μιλτιάδης ήταν της αριστοκρατικής παράταξης και όχι της δημοκρατικής. Εκπροσωπούσε τον ελληνισμό και όχι συγκεκριμένο πολίτευμα. Και κανονικά θα έπρεπε να πολεμήσουν και Λάκωνες στον Μαραθώνα, αλλά λόγω θρησκευτικής εορτής άργησαν να πάνε. Επιπλέον κυκλοφορούσε με συνοδεία ενόπλων, κάτι που δεν άρεσε στους Αθηναίους επειδή τους θύμιζε τον Πεισίστρατο.
Και βέβαια η αθηναϊκή δημοκρατία δεν έχει σχέση ούτε με το σημερινό ολιγαρχικό πολίτευμα, ούτε με σοβιετίες. Διότι κάποιοι τα έχουν κάνει όλα σαλάτα.
Ο Μιλτιαδης αγωνιστηκε για τη δημοκραστια και την ελευθερια, οι συγχρονοι φασιστες της Χρυσης Λοβοτομης ειναι υπερ της λογοκρισιας και των διακρισεων, τιμουν δικτατορες και σβαστικες… Θα τριζουν τα κοκκαλα του Μιλτιαδη. Αιδως αχρειοι φασιστες, το παιζετε και ελληνες.
Μίλησε κανείς για Ναζί; Είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Ψάξε κανένα σχετικό θέμα να πεις τις κοτσάνες σου.
οποιοι εχουν πιο πολλες γνωσεις απο σενα τους βαφτισες φασιστες; τοσο πανυβλακας εισαι. ετσι καναν και στο μεσαιωνα οσους ηταν πιο μορφωμενοι τους βαφτιζαν μαγους. στην περιπτωση σου προδοτη μπολσεβικε του καναπε ταιριαζει μια σταμπα απο ενα μπλουζακι που φορουσα στα νιατα μο: burn the jerks not the flags.
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΑΙΩΝΙΑ ΣΤΟΝ ΜΙΛΤΙΑΔΗ….
απ’οτι γνωριζω, λογω συγγενικου μου προσωπου στο στρατο, το ιδιο εχει συμβει πολλες φορες στις θερμοπυλες κυριως με αμερικανους αξιωματικους υψηλου βαθμου.
ΕΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ¨»ΕΛΛΗΝΕΣ»?
ΑΠΟ ΤΑ ΘΑΥΜΑΣΙΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ» ΣΑΣ ΜΗΠΩΣ ????
ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΡΕ ΟΧΙ ΠΡΟΣΚΕΙΝΑΤΕ!!!!!
ΑΝΤΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ!!!!!!!!!!! ΜΕ ΤΟ ΦΡΑΠΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ….
ΟΥΣΤ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΜΟΛΥΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΛΕΓΟΤΑΝ ΕΛΛΑΔΑ….
Πληροφοριακά,να σε ενημερώσω ότι οι πολεμιστές του ’21 και του ’40,δεν έμειναν στην ιστορία λόγω της ακαδημαϊκής τους μόρφωσης,αλλά για την πίστη τους στα ιδανικά του έθνους και το θάρρος τους στο πεδίο της μάχης!
Αντιθέτως,οι μορφωμένοι αστοί,μπροστά στα δύσκολα πάντα κάπου «έχαναν» τον δρόμο τους.Τρανό παράδειγμα,η στάση της Ακαδημίας των Αθηνών,μπροστά στους Γερμανούς κατακτητές…Οπότε,μορφωμένε μου επαναστάτη,πρόσεχε μην τα φέρει η μοίρα και χρειαστεί να σκίσεις κανένα καλσόν!
Όσο για το «με το φραπέ στο χέρι»,φρόντισε να διορθώσεις τον εαυτό σου και τους δικούς σου και μετά μίλησε για τους άλλους.
Υ.Γ.1) Στο ίδιο μήκος κύματος της «λογικής» σου,το «DIM LIAKOS» δεν είναι και τόσο ελληνικό…έτσι δεν είναι κορόιδο;
Υ.Γ.2) Όσο και να σπάζεσαι,ο «τόπος» λεγόταν,λέγεται και θα λέγεται ΕΛΛΑΣ!!!
Φιλε οι περισσοτεροι απο σας τα ναζιστικα σκουπιδια ειναι αγραμματοι και στοκοι, αυτο κατι λεει ε. Απλα ειναι πιο ευκολο να τσιμπησουν τη πατριδιοκαπηλεια που τους πετανε, ετσι την εφαγες κι εσυ. Οποιος εχει λιγο μυαλο δε παει ΠΟΤΕ με τους ανθελληνες φασιστες.
Ναζιστικά σκουπίδια,είναι οι δωσίλογοι και απόγονοί τους που,αποδεδειγμένα,στελεχώνουν όλο το φάσμα του «ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ».Μην κάνεις πως το ξεχνάς αυτό,άλλωστε κάποιον βουλευτή τέτοιου είδους γλείφεις κι εσύ,μήπως και σε χώσει στο δημόσιο(αν δεν σε έχει χώσει ήδη).
Με βάση τα ψηφοδέλτια των ευρωεκλογών,δεν νομίζω να τεκμαίρεται από πουθενά το «αγράμματοι και στόκοι».Επίσης,πάλι με βάση το ότι αναφέρω κάθε φορά συγκεκριμένα επιχειρήματα(όπως και όλοι οι «του σιναφιού μου»),αποδεικνύει το ακριβώς αντίθετο.
Όταν κάποιος ανορθόγραφος ή αν θέλεις ακόμη και τελείως αγράμματος,αναφέρει ένα ή περισσότερα επιχειρήματα και εσύ το μόνο που έχεις να του ανταπαντήσεις είναι το «είσαι ανορθόγραφος»,αφήνοντας αναπάντητα αυτά που αναφέρει,δείχνει αδυναμία.Η αδυναμία αυτή είναι στον εγκέφαλο(δυστυχώς για όλους μας,είσαι ανόητος).
Αυτή η τακτική,μου θυμίζει παιδάκια του δημοτικού(διανοητικά εκεί πρέπει να έχεις μείνει).Ένα παχουλό παιδάκι λέει κάτι και αποστομώνει ένα αδύνατο παιδάκι.Το αδύνατο παιδάκι χωρίς να έχει να πει κάτι(έχει γίνει ρόμπα) απαντά «είσαι χοντρός»!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!
Σαφώς και ποτέ δεν πήγα με τους ανθέλληνες φασίστες.Ουδέποτε ψήφισα αυτούς που ξεπουλάνε την Ελλάδα και οδηγούν τους Έλληνες είτε στην μετανάστευση,είτε στην αυτοκτονία!Αυτό το κάνεις εσύ!
Υ.Γ.1) Παίξε τώρα την μια και μοναδική κασέτα που έχεις,σαν καλό παπαγαλάκι…
Υ.Γ.2) ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ!!!Επίσης,ΒΑΖΕ ΤΟΝΟΥΣ ΑΜΟΡΦΩΤΕ!!!
ασε φιλε, ο ιασων σας εχει ταπωσει ολους εδω μεσα, και σεις λετε τα ιδια και τα ιδια. φενεται ποιος ειναι αγραμματος και ποιος εχει ιστορικες γνωσεις. για παρακολουθα λιγο τους διαλογους και θα δεις οτι οι μονοι στοκοι ειστε εσεις, αλλωστε γι’αυτο σας λενε και «φυτα»
Πληροφοριακα να σε ενημερωσω οτι οι οπλαρχηγοι του 21 (εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων) πολεμησαν κυριως για την παρτη τους και για να κανουν περιουσιες.
Για να σε βοηθησω σου προτεινω να μελετησεις τα απομνημονευματα των συγχρονων τους. Πιστεψε με, οι σελιδες του σαιτ της Χ.Α. ΔΕΝ ειναι ιστορικα ντοκουμεντα.
Αρχισε απο Μακρυγιαννη και μολις τελειωσεις εδω ειμαι να σε βοηθησω να πας λιγο παρακατω.
Επειδή τα απομνημονεύματα των οπλαρχηγών ΔΕΝ τα διάβασες,μην αναπαράγεις τις βλακείες που ακούς.
Υπάρχει η περίπτωση του Μακρυγιάννη και μόνο,όπου είχε δανείσει χρήματα.Σε καμία περίπτωση όμως δεν ήταν τοκογλύφος,όπως τον έβγαλε ο Χατζάρας,από τον οποίον και «διδάχθηκες» την συγκεκριμένη μπούρδα.
Εάν τώρα αναφέρεσαι στους προύχοντες και στον ανώτερο κλήρο, κάποιοι όχι όλοι,διάβασε βρε υπέρτατε μπούφε τι αναφέρω παραπάνω περί «μορφωμένων αστών» και μην προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις(κάτι άλλο εκτός από αυτό δεν μπορείς να κάνεις)!
Υ.Γ.1) Για να σε βοηθήσω εγώ,να σε ενημερώσω ότι απομνημονεύματα δεν έγραψαν «κάποιοι» σύγχρονοι των οπλαρχηγών,ΑΛΛΆ ΟΙ ΊΔΙΟΙ ΟΙ ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΊ!!!Επίσης φρόντισε να μάθεις,μήπως και γίνεις λιγότερο γελοίος,πόσοι εκ των επαναστατημένων Ελλήνων,ξόδεψαν τις περιουσίες τους για την επανάσταση
Υ.Γ.2) Για τον όρκο «Για του Χριστού την πίστη την αγία ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΊΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ»,σου μίλησε κανείς;Για το «ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ»,πήρε το αυτί σου τίποτε;
Υ.Γ.3) Άντε βρε γελοίο υποκείμενο να διαβάσεις κανένα περιοδικό αστρολογίας!!!!
ΤΟ ΘΑΥΜΑΖΟΥΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΚΕΙΝΑΝΕ.
Aκομα να μαθεις ελληνικα Οδυσσεα? Τουλαχιστον εμαθες να γραφεις το ονομα σου, κατι ειναι κι αυτο!
ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΕΙΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ !!!
Κι εσυ φιλε την εχεις δει αρειος? 😆