“Συναγερμός στη ΓΑΔΑ! – Ο πανικός του αστικού κατεστημένου για την δημοτικότητα της Χρυσής Αυγής στους κλάδους των ενστόλων”

Κοινοποίηση:
article10224-w_l

Συναγερμός ξέσπασε στην Γ.Α.Δ.Α. και άμεσα δόθηκε εντολή για την διεξαγωγή Ε.Δ.Ε. μετά την επίσκεψη κλιμακίου της Χρυσής Αυγής σε υπηρεσία της πρώην Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας.

Απόλυτα φυσιολογικό, γιατί έτσι ακριβώς συμβαίνει στα απολυταρχικά Σταλινικού τύπου καθεστώτα.

Πόσες φορές κατά το παρελθόν κλιμάκια υποψηφίων βουλευτών, ή δημοτικών αρχόντων επισκέφθηκαν προεκλογικά εργαζόμενους στους χώρους εργασίας τους, προκειμένου να συζητήσουν από κοντά τα εργασιακά τους προβλήματα και τα αιτήματά τους;

Χιλιάδες φορές, ή δεκάδες χιλιάδες. Υπάρχει σε αυτό τον τόπο γραφείο δημόσιας υπηρεσίας, ή οργανισμού, στρατόπεδο, ή αστυνομικό τμήμα, εργοστάσιο, ή ναυπηγείο που στο παρελθόν δεν αποτέλεσε τόπο επίσκεψης από διαφόρους υποψηφίους;

Εδώ λοιπόν γιατί δόθηκε τέτοια διάσταση στην επίσκεψη σ’ ένα αστυνομικό τμήμα, υποψηφίων των επικείμενων εκλογών; Μάλιστα η γνωστή φυλλάδα “‘Έθνος” μέσω της ιστοσελίδας της την χαρακτήρισε ως επίσκεψη-πρόκληση.

Γιατί; Ποιόν προκαλέσαμε;

Μήπως το άθλιο και ανέντιμο πολιτικό κατεστημένο που επιμένει να μας παρουσιάζει ως εγκληματίες, προσπαθώντας με ψεύδη και συκοφαντίες να μας περιθωριοποιήσει πολιτικά και να μας απαξιώσει στην συνείδηση του Ελληνικού Λαού;

Μήπως όλους εκείνους τους σαλτιμπάγκους του κοινοβουλίου που τρέμουν, περισσότερο μάλιστα κατόπιν των συμμετοχών των κυρίων Συναδινού και Επιτηδείου στο ευρωψηφοδέλτιό μας, την καλή σχέση και την απήχηση που έχουμε στους εργασιακούς κλάδους των ενστόλων, λόγω του ότι είμαστε οι μόνοι εντός του κοινοβουλίου που τους σεβόμαστε έμπρακτα και αναγνωρίζουμε απόλυτα το δύσκολο και βαρύ έργο που καλούνται να επιτελέσουν, με αντίτιμο πολλές φορές την ίδια τους την ζωή, ενώ την ίδια στιγμή εισπράττουν την περιφρόνηση και την απαξίωση από το κατεστημένο των πολιτικάντηδων οι οποίοι τους θεωρούν σαν άψυχα όργανα που μοναδικό τους σκοπό έχουν να τους προστατεύουν, να τους ανοίγουν τις πόρτες των πολυτελών τους αυτοκινήτων και να κουβαλάνε τις σακούλες με τα ψώνια των συζύγων τους στους εμπορικούς δρόμους της Πλατείας Κολωνακίου.

Δυστυχώς για τους υποκριτές του κοινοβουλίου και των ΜΜΕ η αλήθεια πλέον δεν κρύβεται και η κατάσταση που διαμορφώνεται υπέρ του Εθνικιστικού Κινήματος, είναι μη αναστρέψιμη.

Αλήθεια αν επισκέπτονταν την πρώην Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκίδας ο κύριος Τσίπρας, του οποίου πρωτοκλασάτα στελέχη τίθενται φανερά υπέρ των πρακτικών και των πράξεων των εγκληματικών τρομοκρατικών συμμοριών, θα είχε σημάνει στην Γ.Α.Δ.Α. ο ίδιος συναγερμός και θα είχε διαταχτεί Ε.Δ.Ε. ; Μάλλον όχι, αφ ενός μεν γιατί ο κύριος Τσίπρας και οι ακροαριστεροί προστατευόμενοι του δεν αποτελούν επικίνδυνο και ουσιαστικό εχθρό της αστικής δημοκρατίας, τουναντίον πολλές φορές οι εγκληματικές τους πράξεις την εξυπηρετούν, εφ ετέρου δε ο κύριος Τσίπρας δεν θα επισκέπτονταν ποτέ Αστυνομική Υπηρεσία. Άλλωστε είναι γνωστή σε όλους η περιφρόνηση του ΣΥΡΙΖΑ για την στολή, εκτός αυτού ως γνήσιος “κοινωνικός επαναστάτης”, επισκέπτεται μόνο βιομηχάνους στις συνεστιάσεις του ΣΕΒ και γενικά εκπρόσωπους του μεγάλου κεφαλαίου.

Αλλά μην φοβάστε αγαπητοί μου πολιτικάντηδες τις σχέσεις μας με τους ενστόλους. Δεν εγκυμονούν κάτι το παράνομο, ή συνωμοτικό. Απλά και μόνο θα επαναλάβουμε ότι είναι μια αμφίδρομη σχέση σεβασμού και υπόληψης. Άλλωστε στην πλειοψηφία τους είναι τόσο έντιμοι και υπερήφανοι άνδρες που θα τηρήσουν τον όρκο που έδωσαν στην Σημαία και το Σύνταγμα, προστατεύοντας μέχρις εσχάτων την νομιμότητα.

Νικόλαος Παπαδιονυσίου – http://ethnikismos.net/

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Aκομα χαυγη ψηφιζουν οι αστυνομικοι? Δε νομιζω, τωρα πια που εμαθαν οτι ειναι συμμορια.

  2. Καλά οι μπάτσοι δεν φημίζονται και για το ΙQ τους

  3. Αφού τους αφήνετε έρμαια του κάθε δολοφόνου και αφού γυρνώντας στο γκέτο των Αχαρνών, Ηπείρου, Αριστοτέλους, Φυλής, Στουρνάρη και πέριξ αισθάνονται περίγελος του κάθε μαύρου εμπόρου ναρκωτικών που προκλητικά διανέμει τη πραμάτεια του, τί περιμένατε;Βαρεθήκαμε ν ακούμε ‘δεν έχουμε εντολές για συλλήψεις’ και για ‘περιοριστικούς όρους’. Αφού δε το γράφει και το έθνος…ε…κάποιο λόγο θα χει..

  4. πούτσο στους επίορκους ένστολους

    1. Τον κρατάμε ολόκληρο για την απύθμενη κολάρα σου την επόμενη των εκλογών.

      1. ΑΣΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΟΚΩΛΟ
        ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΑ

  5. Οι ενστολοι καταλαβαν πλεον , πως Δενδιας-Αθανασιου αφησαν ελευθερους δολοφονους που θα σκοτωσουν Ελληνες αστυνομικους.Το περιστατικο της ιτεας εδειξε πως η κυβερνηση ειναι εχθρος και φονιας των αστυνομικων..

Comments are closed.