Το αντέχεις; Διάβασε το! Βγήκε απόλυτα αληθινή η προφητεία του ΠΑΪΣΙΟΥ για τον ΤΣΙΠΡΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
PAISIOS

Το συναίσθημα που ένιωσα ήταν πολύ …..

περίεργο. Από την μία τσαντίστηκα – στενοχωρήθηκα που δεν το είχα διαβάσει ή δεν το θυμόμουν και από την άλλη ένιωσα μια ικανοποίηση γιατί ως γνωστόν εμάς τους “Συνωμοσιολόγους” μας έχουν για τρελούς, οπότε χαιρόμαστε όταν κάτι από αυτά που λέμε επιβεβαιώνεται, παρότι και πάλι τρελούς μας θεωρείτε.

Έψαξα λοιπόν μήπως η προφητεία που κυκλοφόρησε του Αγιου Παίσιου ήταν ψεύτικη.
Και όμως δεν είναι.

PAISIOS1

Η προφητεία λέει, “οι Φραγκολεβαντίνοι θα φοβηθούνε και θα ταραχθούν από την «κοφτερή ανατολή» που θα ανατείλει στην πατρίδα μας.” Η κοφτερή ανατολή στα αγγλικά λέγεται «sharp east» δηλαδή «Σαρπιστ», που αν το διαβάσεις ανάποδα είναι “Τσίπρας”

ellas-press

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Και ο Νοστράδαμος έτσι (μιλούσε), έγραφε αλλά αυτός φοβόταν μη τυχόν τον καταδικάσουν για μαγεία, για αυτό έγραφε ανάποδα με καθρέπτη και τα κείμενα του ήταν δυσνόητα. Αυτός όμως φοβόταν την Ιερά Εξέταση, Ο Παϊσιος τι φοβόταν? Και έπρεπε να τα λέει στραβά? Απλούστατα αυτά είναι λόγια αφελών και όχι του μοναχού.

  2. τι έγινε ρε χρυσάυγουλα?
    τώρα ο γερο Παϊσιος σας δεν είναι καλός?
    Τώρα δεν σας αρέσει?

  3. χαχαχα τα εκαναν πανω τους οι φραγκολεβαντινοι απο τον μεγαλο Τσιπιρα χαχαχαχαχαχαχαχα

  4. Καλά ε? Φοβερή προφητεία!!!Ακόμα και στο όνομα έπεσε μέσα (μετά απο μεταφράσεις απο αγγλικά στα ελληνικά και αντίστροφη ανάγνωση της μετάφρασης αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες).Δώσε και άλλες προφητείες Χίο να ξεστραβωθούμε.

  5. Ο Τσίπρας εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία. Με το φερετζέ της “αριστεράς” περνάει μέτρα που ο Σαμαράς δεν θα μπορούσε να περάσει. Για αυτό τον λόγο τον ανεβάσανε στην εξουσία…και τα χαιβάνια ως συνήθως τσιμπίσανε…

  6. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΣΚΙΑΧΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΟΙ ΦΡΑΓΚΟΛΕΒΑΝΤΙΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ…ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΣΕ ΛΙΓΟ ….ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΦΑΠΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΟΥΝΚΕΡ… ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.

    ……..ΚΟΦΤΕΡΗ ΑΝΑΤΟΛΗ…… ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ………..ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Comments are closed.