Πανικός στο κέντρο της Αθήνας! Ξαφνικά… (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ makeleio.gr)

Κοινοποίηση:
plateia-biktoria-6

Νωρίτερα από το προγραμματισμένο φεύγουν οι πρόσφυγες από την Πλατεία Βικτωρία. Στο σημείο βρέθηκε ο αρμόδιος υπουργός Γ. Μουζάλας ο οποίος ανέφερε ότι το υπουργείο προσπαθεί να αποφορτίσει περιοχές που έχουν συγκεντρωθεί μετανάστες.

Hδη πάνω από 400 πρόσφυγες έχουν μεταφερθεί σε εγκαταστάσεις του γηπέδου χόκεϊ στο Ελληνικό, ενώ αυτή την ώρα μεταφέρονται μετανάστες στο Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου. Περίπου χίλιοι μετανάστες μεταφέρονται σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο Γαλατσίου.

Στόχος του υπουργείου, δήλωσε ο κ. Μουζάλας, είναι οι πρόσφυγες να τύχουν καλύτερης διαχείρισης, ώστε να μην πέφτουν θύματα ξενοφοβικών, ρατσιστικών επιθέσεων. Για το σκοπό αυτό «βρίσκουμε σύστημα παράλληλων χώρων για να αποφορτίζεται η κατάσταση όπου δημιουργείται πρόβλημα».

Ζητώ από τους κατοίκους της περιοχής υπομονή και απαιτώ από τις υπηρεσίες μου επιμονή, ώστε να αποφορτιστεί η κατάσταση, είπε ο αναπλ. υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής.

plateia-biktoriaplateia-biktoria2plateia-biktoria-3plateia-biktoria-4plateia-biktoria-5plateia-biktoria-6plateia-biktoria-7

Σημειώνεται ότι παρά το γεγονός ότι ορισμένοι από τους πρόσφυγες μπαίνουν στα λεωφορεία για να φύγουν η πλατεία γεμίζει ξανά αφού νέοι έρχονται με τον Ηλεκτρικό.

Σημειώνεται ότι δυσκολεύει η διαβίωση μεταναστών και προσφύγων που κατασκηνώνουν στην πλατεία Βικτωρίας καθώς οι καιρικές συνθήκες δυσκολεύουν.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Δεν ήξερα ότι οι Σύριοι είναι μογγολοειδής φυλή, σκουρόχρωμη σαν τον τζέγκινς χαν. Ρε ποιούς δουλεύετε;
    Είναι αυτοί Σύριοι; Κάνετε αβάντα στην γερμανία και τα τσιράκια της που θέλουν τσάμπα εργατικά χέρια, δουλέμποροι είσαστε και εσείς που τους αβαντάρετε να έρθουν.

  2. ΦΑΤΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΚΑΣΜΟ όπως πολύ σωστά προείπε ο φίλος

  3. Η τελευταία φώτο σας δείχνει τί παραμύθι σας πουλάνε και τη θεατρική παράσταση βλέπετε…Αυτοί σίγουρα είναι από άλλο παραμύθι το οποίο θα δούμε στο κοντινό μέλλον.

  4. ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΣΟΙ ΨΥΦΙΣΑΝ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΕΛΥΝΕ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.Η ΧΩΡΑ ΕΑΛΩ.ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.ΘΕΛΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΠΩ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ.ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΔΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΕΛΕΓΡΙΝΗ.Ο ΟΠΟΙΟΣ ΩΣ ΓΝΩΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ.Ο ΠΕΛΕΓΡΙΝΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ.ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΧΙΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΙΓΟΡΙΕΣ ΔΕΝ ΕΥΣΤΑΘΟΥΝ.ΚΥΡΙΕ ΧΙΟ.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

  5. τώρα θα φάνε την πίπα πολλές ψηλομύτικες περιοχές που μέχρι σήμερα δεν είχαν πολλούς λάθρο. δεν φανταστήκανε όταν ψηφίζανε ότι θα τους φέρνανε ξαφνικά μέσα σε μια μέρα με λεωφορεία.

    χαχαχαχαχα

    η κυρία με την ντουντούκα από την ανταρσύα παρακαλώ να παραδοθεί για υπηρεσίες σε μεικτή ομάδα πακιστανών ιρακινών αφρικανών και αφγανών

    ευχαριστώ.

  6. Έτσι,έτσι, δωρεάν μετακινήσεις στους λαθρο με την αστική συγκοινωνία που πληρώνει ο άμοιρος Έλληνας πολίτης , όλη η αστυνομία στο πόδι αντι να προσφέρει στους Έλληνες τις υπηρεσίες της και γενικά ένα μπάχαλο. Έχουμε να δούμε σκηνές απείρου κάλους και όλα αυτά γιατί δεν θέλουμε να κλείσουμε και ναυπερασπιστούμε τα σύνορά μας. Εθνική προδοσία λέγεται αυτό.

  7. Τουλάχιστον εκεί θα βρούνε και λίγο χώμα να λιπάσουνε.

    Στη Βικτώρια μόνο τσιμέντο και άσφαλτο είχε και θα βρωμάει κατουρλιό για
    μήνες.

  8. ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ – ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ «Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ»

    By 242424v on 1 Οκτωβρίου 2015 • ( Σχολιάστε )

    ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ «Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ»
    Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

    «Όποιος δεν γνωρίζει την αλήθεια είναι απλά βλάκας, όποιος όμως την γνωρίζει και την ονομάζει ψέμα, είναι εγκληματίας».
    Bertolt Brecht

    Έχετε αναρωτηθεί γιατί δεν δείχνουν όλη την αλήθεια για τους λαθρομετανάστες οι δημοσιογράφοι ; Αυτά που γίνονται σημερα στην Γερμανία είναι το λιγότερο που θα δουμε αύριο στην δική μας χωρα. Και αρχίζουμε :

    Μια γυναίκα πενήντα ενός ετών, η οποία διέμενε σε ένα διαμέρισμα 90 τετραγωνικών στην πόλη Nieheim της Γερμανίας, την πέταξαν έξω από το διαμέρισμά της διότι το χρειάζονταν για να εγκαταστήσουν λαθρομετανάστες.

    Η Γαλλία, όπως ανεφερεται σε γαλλικά μπλογκς, δεν θα δεχτεί παραπάνω από 30.000 λαθρομετανάστες ενώ οι ίδιοι οι Γάλλοι είναι ευχαριστημένοι που όλοι πάνε στην Γερμανία και καθημερινά δημιουργούνται εκεί πολλαπλά προβλήματα. Το ίδιο συμβαίνει και στη δική μας χώρα, δηλαδή η Τουρκία χαίρεται όσο διογκώνονται τα προβλήματα με τους μετανάστες και στην χώρα μας.

    Στην Κολονία, στις 26-9-2015, γονείς οι οποίοι έχουν παιδιά με κάποιο νοητικό πρόβλημα είναι εξωφρενών επειδή πρέπει να απομακρύνουν τα παιδιά τους από τα σχολεία τα οποία είχαν ειδικές εγκαταστάσεις για αυτά τα παιδιά, προκειμένου να δοθούν οι χώροι στους λαθρομετανάστες. Εντωμεταξύ οι δάσκαλοι σηκώνουν τα χέρια ψηλά. Με τα παιδιά των λαθρομεταναστών δημιουργείται πρόβλημα στις τάξεις λόγω της αδυναμίας συνεννόησης και του μεγάλου αριθμού μαθητών.

    ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ «Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ»2

    Κάποιοι δάσκαλοι παραπονούνται ότι δεν γίνεται πλέον κανονικό μάθημα με συνέπεια το επίπεδο μάθησης να χάνεται όλο και περισσότερο και οι ίδιοι οι καθηγητές να έχουν φτάσει στο σημείο νευρικής κρίσης. Οι περισσότεροι κάνουν τις καταγγελίες τους ανώνυμα σε διάφορους δημοσιογράφους και στα μπλογκ, γιατί φοβούνται να μην τους διώξουν από τα σχολεία αν το μάθουν οι αρχές.

    ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ «Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ»3

    Σε δύο περιοχές στη Γερμανία έκλεισαν την πυροσβεστική σχολή και το κτίριο διατίθεται πλέον στους λαθρομετανάστες.

    Στο Hamburg, 25-9-2015, δεν μπορούν πλέον να ησυχάσουν διότι 5 φορές την ημέρα ακούγεται ο ιμάμης να φωνάζει την μουσουλμανική προσευχή από τον μιναρέ.

    Στο Halle της Γερμανίας, 28-9-2015, στο κτίριο της Κοινωνικής Πρόνοιας 300 λαθρομετανάστες, στην πλειοψηφία άντρες, εισέβαλαν μέσα στο κτίριο φωνάζοντας και σπάζοντας ό,τι έβρισκαν μπροστά τους. Οι υπάλληλοι κλειδώθηκαν μέσα στα γραφεία τους και έπαιρναν τηλέφωνο την αστυνομία ζητώντας βοήθεια.

    Στην Σαξονία γίνονται πολλές κλοπές, αλλά η αστυνομία δεν προλαβαίνει και ούτε απαντά στις απεγνωσμένες κλίσεις των πολιτών. Είναι τόσο υπερφορτισμένοι και απασχολημένοι καθημερινά με τους λαθρομετανάστες, με αποτέλεσμα την ανεξέλεγκτη αύξηση της εγκληματικότητας στην περιοχή.

    Σύμφωνα με μαρτυρίες του ίδιου του διοικητή της αστυνομίας, Rainer Wendt, (DPoIG), μέσα στις κατασκηνώσεις των παράνομων μεταναστών διαπιστώθηκε ότι δραστηριοποιούνται διάφορες θρησκευτικές ομάδες του Ισλάμ π.χ. Σουνίτες, Σιίτες κλπ, οι οποίες μάλιστα διαθέτουν και οπλισμό, άγνωστο από πού τον προμηθεύτηκαν, γεγονός που καθιστά την όλη κατάσταση άκρως εκρηκτική και επικίνδυνη.

    Σε κατασκηνώσεις μέσα σε γήπεδα μαχαιρώνονται και μαλώνουν καθημερινώς λαθρομετανάστες από το Αφγανιστάν και την Συρία. Την περασμένη βραδιά μερικοί κοιμήθηκαν έξω, γιατί κάποιο «έξυπνοι» Γερμανοί τους στοίβαξαν όλους μαζί, μην υπολογίζοντας ότι οι χριστιανοί Σύριοι φοβούνται τους Αφγανούς μουσουλμάνους. Ένας Σύριος μάλιστα ανέφερε ότι οι Αφγανοί τραγουδούσαν το ρεφρέν ενός τραγουδιού το οποίο πάντα το κάνουν όταν… αποκεφαλίζουν χριστιανούς. Οι Σύριοι λέγανε, «φύγαμε από την φρίκη των σφαγών, και μας βάζετε μαζί με αυτούς να κοιμηθούμε σε μια αίθουσα εδώ στην ξενιτιά;»

    Στην περιοχή του Σάαρλαντ και συγκεκριμένα στο Λέμπαχ, οι πολιτικοί, η τοπική ηγεσία και οι θρησκευτικοί ηγέτες έφεραν σε κατασκήνωση 300 μετανάστες και έσπευσαν να μεριμνήσουν για αυτούς. Μια μεγάλη ομάδα από αυτούς μπήκε σε ένα σουπερμάρκετ, πήραν ό,τι ήθελαν και κατέστρεφαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους. Όταν η διεύθυνση τους αντιμετώπισε, αυτοί φώναξαν και άλλους συμμάχους τους και τα έκαναν όλα γυαλιά καρφιά. Όταν έφτασε η αστυνομία ήταν ανήμπορη να κάνει οτιδήποτε. Το σουπερμάρκετ είναι τώρα κλειστό και συγχρόνως σε άλλα δύο σουπερμάρκετ στο Λάιμπτσιχ έγινε ακριβώς το ίδιο πράγμα. Οι κάτοικοι σηκώνουν πλέον τα χέρια. Όλα αυτά στη Γερμανία.

    Σε μια πρώην στρατιωτική βάση των ΗΠΑ στην Bayernkaserne, λίγο πιο έξω από το Μόναχο, στεγάζονται περίπου 2.000 λαθρομετανάστες. Ομάδες για τα δικαιώματα των γυναικών αναφέρουν ότι υπάρχει εξαναγκασμός σε βιασμούς και σε πορνεία κάθε μέρα. Άντρες, γυναίκες, ακόμα και παιδιά κοιμούνται ο ένας δίπλα στον άλλο σε τέντες και σύμφωνα με έναν κοινωνικό λειτουργό, ο οποίος έδωσε συνέντευξη στην τηλεόραση, η κατασκήνωση είναι το μεγαλύτερο μπουρδέλο στην πόλη όπου η τιμή για να πας με μια γυναίκα μετανάστρια είναι 10 ευρώ.
    Την ίδια στιγμή οι λαθρομετανάστες λένε στις Γερμανίδες να… σκεπάζονται και να φοράν μαντήλα.

    Στο Villingen Schwenningen οι κάτοικοι έχουν χάσει την νυχτερινή τους ησυχία. Τα βράδια οι λαθρομετανάστες τριγυρίζουν σαν άγρια ζώα μέσα στους δρόμους, φωνάζοντας, μαλώνοντας, παίρνουν ναρκωτικά και κάνουν ότι θέλουν. Οι κάτοικοι δεν μπορούν πλέον να κοιμούνται ήσυχα την νύχτα με αποτέλεσμα να έχει πειραχτεί η υγεία τους.

    Στο Αμβούργο έχουν παρουσιαστεί κρούσματα μαλάριας, τύφου, πολιομυελίτιδας, Ηπατίτιδας Β κ.α. Στο Lübbecke στη Γερμανία, σε ένα γυμνάσιο έδωσαν 15 λεπτά διορία στους μαθητές να απομακρυνθούν όλοι από το σχολείο γιατί υπήρχε άμεση ανάγκη να εγκαταστήσουν εκεί τους λαθρομετανάστες. Φυσικά όταν θα έμπαιναν θα διέλυαν τα πάντα.

    Ακόμα σημειώθηκαν τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον εκκλησιών στο Duisburg σε περιοχές όπου κατοικούν πολλοί μουσουλμάνοι. Σπάσανε παράθυρα, βάλανε μπουρλότα στις αίθουσες συγκεντρώσεως των πιστών, σπάσανε τα λουκέτα της εκκλησίας και στο διπλανό χωριό επίσης κατέστρεψαν το ναό με μεγάλες πέτρες.

    O Miroslav Jovic, αστυνομικός στα σύνορα τις Σερβίας, δήλωσε στα γερμανικά ΜΜΕ ότι το 90 % δεν είναι λαθρομετανάστες αλλά κάτι ύποπτο, διότι οι περισσότεροι δηλώνουν την… ίδια ημερομηνία γεννήσεως, 1 Ιανουαρίου, γιατί μάλλον είναι πιο εύκολο να θυμούνται αυτή την ημερομηνία.

    Ότι οι λαθρομετανάστες είναι πλέον το «όπλο» εναντίον των λαών μας και της θρησκείας μας, είναι φως φανάρι όπως λέει η Γερμανίδα πολιτικός επιστήμονας, Kelly M. Greenhill, η οποία το 2010 έβγαλε το βιβλίο, «Weapons of mass immigration forced displacement, coercion, and foreign policy».

    ….Η επομενη φαση θα είναι, «the war in the cities of Europe»…………

    Όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές, θα χτυπήσουν στα πρώτα κρύα του χειμώνα. Εδώ θα βοηθήσει πολύ η ψυχολογική κατάσταση των λαθρομεταναστών που δεν θα έχουν βρει αυτά που περίμεναν και θα είναι πολύ ταλαιπωρημένοι και απογοητευμένοι. Μέσα στις κατασκηνώσεις που θα βρίσκονται, θα έχουν εγκατασταθεί οι λεγόμενοι «κρυμμένοι πολεμιστές», που θα περιμένουν το σύνθημα να ξεσηκώσουν την μάζα ταλαιπωρημένη και κρυωμένη. Η NSA τους έχει ήδη μάθει τις τοποθεσίες με τις αποθήκες όπλων, που και πότε μπορούν να τα βρουν, για αυτό γέμισε με αυτούς τις γερμανικές βάσεις σε όλες τις γωνιές της Γερμανίας.

    Το δεύτερο τους χτύπημα, σύμφωνα με τα σενάρια που κυκλοφορούν σε γερμανικά μπλογκς, θα είναι να αδειάσουν τα σουπερμάρκετ μέσα σε λίγες ώρες για να δημιουργηθεί πανικός. Νερό και τροφή θα είναι δυσεύρετα διότι οι λαθρομετανάστες αν δεν έχουν πλέον τα απαραίτητα θα λεηλατήσουν ότι βρουν μπροστά τους.

    Αναμένεται πάντα από τους «μυστικούς στρατιώτες πολέμου» να τους ενθαρρύνουν για εξεγέρσεις. Ο θυμός, η απελπισία και το μίσος, θα υπερισχύσουν και θα αρχίσουν οι πόλεμοι μέσα στις πόλεις. Θα σκοτώνουν όποιον βρουν μπροστά τους, θα βιάζουν, θα βάζουν φωτιές και θα καταστρέφουν. Έτσι οι Αμερικανοί, θα τους χρησιμοποιήσουν για να κάνουν όλες τις βρωμοδουλειές τους . Και να θέλει ο λαός να υπερασπιστεί το σπίτι του, το αγροκτήμα του, δεν θα μπορεί γιατί θα υπάρξει και επίθεση από τον ουρανό, (από αέρος επιθέσεις).

    Ο πόλεμος θα αποθαρρύνει άλλους οικονομικούς λαθρομετανάστες να έρθουν στην Ευρώπη. Τα θύματα στους πολίτες και οι καταστροφές θα έχουν κάποιες παρενέργειες σε παγκόσμιο επίπεδο. Θυμηθείτε τον 1ο, και 2ο Παγκόσμιο πόλεμο. Το οικονομικό λόμπυ των Σιωνιστών ήταν αυτοί που χρηματοδοτούσαν τον ιδιωτικό στρατό!!!!!!!! Οι Αμερικανοί φοβούνται να μην γίνουν γνωστοί οι πραγματικοί υπεύθυνοι του 2ου Παγκοσμίου πόλεμου. Ξυπνήστε!!!!

    Πρόσφατα ένας ηγέτης των μουσουλμάνων δημοσίευσε στο twitter το εξής χαρακτηριστικό : «Αδέλφια ήρθε η ώρα. Ο Αλλάχ μας υποσχέθηκε αυτήν την γη και θα κρατήσει το λόγο του. Έρχεται η ημέρα της εκδίκησης. Ας χυθεί επιτέλους αίμα επάνω στα ευρωπαϊκά γουρούνια. Γινόμαστε όλο και πιο πολλοί, όλο και πιο δυνατοί. Σε λίγο θα αρχίσουμε. Ο προφήτης και η ευλογία του Θεού να σας σκεπάζει, θα είναι περήφανος για εμάς».

    ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
    nikosxeiladakis.gr

  9. 2 παιδάκια, 2 μανάδες που είναι φάστα μόστρα στις φωτογραφίες και 1000 μογγόλοι μαυριδεροί που ούτε ένα καρφί δεν είναι ικανοί να καρφώσουν και ψάχνουν το κράτος πρόνοιας της Γερμανίας για να τους ταίζουν τζάμπα.

  10. ΡΕ @@@@@ΠΑΝΑ!!!!!!!!!! ΤΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ, ΣΤΗΝ ΛΟΙΜΟΚΤΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ??????????????? ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΑΦΡΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ????? ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!!!!!!!!

  11. Τους πάνε στο κλειστό γαλατσιου δίπλα απο το οποίο ειναι οι γνωστές καφετέριες στις οποίες πάνε 14χρονα κοριτσάκια . Δηλαδη θα ειναι οι καφετέριες με τα κοριτσάκια και ακριβώς δίπλα βάζουν τους Αφγανούς. Τι να πω…

  12. ΩΡΑΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ .ΑΝΕΤΑ ΧΩΡΑΕΙ 250,000 ΑΦΓΑΝΟΥΣ-ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ , ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΦΟΒΕΡΟΥΣ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥΣ. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

  13. Το έχω πει χίλιες φορές , η μόνη λύση είναι ένα ακατοίκητο νησί , όλα τα αλλά είναι ιστορίες για αγρίους , αλλά από χαζούς και επιπόλαιους ανθρώπους όταν περιμένεις λύση του προβλήματος γίνεσαι ποιο χαζός και από αυτούς

    65% + έχουν ψηφίσει ο Γαλατσιωτες υπέρ των μεταναστών , καλός τα δέχτηκαν , να τους προσέχουν να μείνουν ευχαριστημένοι

  14. οσο δεν κλεινουν τα συνορα απο εδω και απο κει που τους πας δεν διορθωνεται το προβλημα

Comments are closed.