Όπου τη βρείτε ΜΠΟΥΓΕΛΩΣΤΕ την ή ΦΤΥΣΤΕ τη, στη ΜΟΥΡΗ! Μπορείτε και…να την πετάξετε στη θάλασσα να κάνει μπάνιο να…ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ!!

Κοινοποίηση:
fenareti-fotoooo

Μία απαράδεκτη δήλωση έκανε η υποψήφια ευρωβουλευτής Φαιναρέτη Ρωμανού ύστερα από τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων…

Η κυρία Ρωμανού έγραψε : Με αυτό το άθλιο αποτέλεσμα, είναι σαφές ότι ψήφισαν μόνο οι χαμηλού επιπέδου, δηλαδή οι φτωχοί! ντρέπομαι για αυτή τη χώρα. Οι αντιδράσεις ήταν τεράστιες απο τον κόσμο τη στιγμή που δημοσίευσε το συγκεκριμένο tweet.

 

Finaretiiiii

 

medicalland.gr

 

ΣΧΟΛΙΟ makeleio.gr: Φυσικά η παραπάνω είδηση δεν είναι πραγματική αλλά είναι το “Τρολ της ημέρας”, αφού αυτό το πρόσωπο στην πραγματικότητα…δεν υπαρχει. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι κάποιοι “βολεμένοι” δεν…ασπάζονται την παραπάνω άποψη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. Έχουμε και λογοκρισία “εγκυρότατο” makelio.gr? Δημοσιογραφία είναι αυτή που κάνετε? Η κυρία του άρθρου είναι -όπως και ειπώθηκε- τρολ του Twitter και εσείς το παρουσιάζετε σαν είδηση. Να περάσει δεν βρίζω

  2. σώπα όπου να ναι θα σημάνουν οι καμπάνες…

  3. Η κυρία της φωτό ονομάζεται Jamuna Pai και είναι γιατρός κοσμετικής ιατρικής στην κλινική Blush Clinics με έδρα την Ινδία! Προφανώς κάποιοι θέλησαν να τρολάρουν και δημιούργησαν τον λογαριασμό Φαιναρέτη Κομνηνού!Τουλάχιστον δεν έχουμε χάσει το χιούμορ μας κάτι είναι κι ‘αυτό!

  4. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΕΞΟΡΓΙΣΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΗΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ…ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ..ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ..

  5. Αρκετά σκουπίδια έχει η θάλασσα άσε που σαν γνήσιος φελλός θα επιπλευσει πετάξτε την σε καμία χωματερη καλύτερα με τα υπόλοιπα μπαζα.

  6. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΘΛΙΑ Η ”ΠΛΟΥΣΙΑ΄΄ !ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΞΕΠΑΣΜΕΝΗΣ!ΕΣΕΝΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΤΙΚΟ ΣΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟ?
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΚΛΕΨΙΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΞΕΠΑΣΜΕΝΗ!
    ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ!ΕΚΕΙ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ Η ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΛΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΣΟΥ!ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!ΦΤΩΧΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΙΑ ΣΑΠΙΑ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΨΥΧΗ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΝΟΥΣΙΟ ΕΠΙΔΕΡΜΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΧΩΡΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑ!

  7. Σουργελο πηγαινε να κανεις καμενα μποτοξ και να αγορασεις καμμια λουο βιτον για να σου περασει η στεναχωρια και ασε εμας τους φτωχουςνα ειμαστε περηφανοι.Απο καποιες σαν εσενα ειναι τιμη μου να με βριζουν τσοκαρο.

  8. ευτυχώς οι φτωχοί θα’μαστε πάντα περισσότεροι εδώ,
    ελπίζω μετά το ΟΧΙ να αποκτάμε και περισσότερο μυαλό σιγά-σιγά ώστε νούμερα σαν την μαλάκω επάνω να μην περνάνε ούτε έξω απ’το περίπτερο απέναντι της βουλής.
    Δεν θα χαθεί κιόλας, καλό MILFάκι φαίνεται, όλο και σε κάποια τσόντα θα παίξει έτσι να τον παίζει ο φτωχός

  9. Αμα ντρεπεσε για την Ελλαδα μας μωρη κατσικα,να σηκωθεις να φυγεις,εμεις οι φτωχοι Ελληνες την αγαπαμε την χωρα μας και δεν σε θελουμε εδω γιατι πατας το χωμα τις πατριδας μας και το μολυνεις σουργελο!!!!

  10. Τα άτομα που έχουν υψηλό επίπεδο όμως καταντάνε καρτούν απο τα τραβήγματα γιατί νομίζουν ότι η εμφάνιση και το χρήμα είναι πάνω απο την ψυχή και τις αξίες. Προτιμώ να μείνω για πάντα “χαμηλού επιπέδου” άνθρωπος γιατί δεν θέλω να μοιάζω με τέρας και να είμαι και σκλάβα ταυτόχρονα. Η βλακεία και το σύμπαν είναι άπειρο. Αυτή επιβεβαιώνει τον Αινστάιν.

  11. AYTH THN KATΣIKA Μ’ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΑΠΕΔΟΥ ΘΕΛΩ NA THN BAΛΩ ΣTA XEΡAKIA MOY !!!!

  12. Πιστεύω πως όσοι ψήφισαν ΟΧΙ ηταν κυρίως άνθρωποι που δεν μπορουσαν να τα βγάλουν περα με την οικονομικη κριση και ψηφισαν για μια καλύτερη μέρα και αυτοί που ψηφισαν ΝΑΙ αντεχαν την οικονομικη κριση λογω καλης οικονομικης κατράστασης και φηφισαν ΝΑΙ για να μην ερθουν χειρότερες μέρες. Και το ΝΑΙ και το ΟΧΙ είχε ενα ρίσκο για την χώρα μας. Υπάρχουν βεβαια και καποιοι που ψήφισαν εντελως κομματικα για αυτο είδαμε κοκκινες σημαίες στο Σύνταγμα και κάποιους να χορεύουν ! Όμως το ποιος είχε δίκιο θα το δούμε στο μέλλον!

  13. η δίδυμη αδελφή της μισέλ της νέας δούλας;;;

  14. ρε παλληκαρια η κυρια ειναι ψευτικο προφιλ , δεν υπαρχει τετοια ευρωβουλευτης

    1. ΥΠΟΨΗΦΙΑ ευρωβουλευτής…..προφανώς δε βγήκε!!! γιατί άραγε;;;;

  15. τι ειπε ρε το ξεφτιλισμενο μπαζο; σε ποιο κομμα ειναι αυτη η κ@ριολα;

  16. ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΕ ΧΕΖΩ , ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΜΟΥ, ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΠΑ ΣΟΥ , ΣΟΥΡΓΕΛΟ. ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΚΟΠΡΙΑ .

  17. Οσο αφορα την Φαιναρετη Ρωμανου και τις δηλώσεις της , εχω να παρατηρησω οτι δικαιολογημενα λεει οτι λεει καθως το botox
    και η μουμιοποιηση που εχει υποστει εβλαψαν τα εγκεφαλικα κυτταρα της.

    1. ξυυυπνααα!!!!δεν διαβασες ολη την ΄΄ειδηση΄΄!!!

Comments are closed.