Όχι πως δεν το περιμέναμε!! Δείτε που έπιασε δουλειά ο Αργύρης Ντινόπουλος…!

Κοινοποίηση:
ntinopoulos1

Ο Ντινόπουλος βρήκε δουλειά από την αγγελία…

Τελικά οι αγγελίες αποδίδουν! Η αγγελία του Αργύρη Ντινόπουλου που βρέθηκε από υπουργός και βουλευτής χωρίς δουλεία, απέδωσε!

Τι και αν η αγγελία του υπήρξε αντικείμενο τρολαρίσματος;

Ο πρώην υπουργός και δημοσιογράφος προσελήφθη στο «Real Group» των Χατζηνικολάου – Κουρή και πολύ σύντομα θα ενταχθεί στο δυναμικό του ομώνυμου ραδιοφωνικού σταθμού.Έτσι σύμφωνα με το aftodioikisi.g. rαπό τις αρχές Ιουνίου και εκτός απροόπτου, αναμένεται να αντικαταστήσει τον Τάκη Χατζή που ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον Real FM και πλέον, μαζί με τον Μάκη Γεωργίου θα αποτελούν το νέο δίδυμο που θα παρουσιάζει την καθημερινή εκπομπή από τις 3:30 έως τις 5:00!

Nα τον χαίρεστε…

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Εκεί στον Real θα έχουν τωρα πια υλικο για την Ελληνοφρένεια απο πρωτο χέρι.

  2. Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή,
    δημοσιογράφος είναι, που είναι το παράξενο ρε περίεργοι και εμπαθείς τύποι?

  3. θα σκοτωθουν με τον μακη γεωργιου!
    συριζαιος με βασιλοφρονα = κωμωδια!

  4. Θα κοιμομαστε εκείνη την ώρα… καλοκαίρι είναι η σιέστα κάνει καλό στην υγεία …για τον ντινόπουλο δεν θα έλεγα το ίδιο!

  5. Από την Δευτέρα 25 Μαΐου στο πρόγραμμα του Real Fm 97,8 εντάσσονται ο γνωστός δημοσιογράφος και σκιτσογράφος Στάθης Σταυρόπουλος και ο μαχητικός πολιτικός και δημοσιογράφος Αργύρης Ντινόπουλος.

    Από Δευτέρα έως και Πέμπτη από τις 15:30 έως τις 17:00 θα βρίσκονται στα μικρόφωνα του Real Fm 97,8 προσεγγίζοντας και σχολιάζοντας την επικαιρότητα, τις ειδήσεις και τις εξελίξεις της ημέρας.

    Ελεύθερος, δυναμικός, ανεξάρτητος, μαχητικός, ο Real Fm 97,8 ανανεώνεται διαρκώς με σκοπό την έγκυρη κι έγκαιρη ενημέρωση των ακροατών που με την εμπιστοσύνη τους σταθερά τον έχουν επιλέξει και κατατάξει στην πρώτη θέση της ακροαματικότητας των ραδιοφώνων.

  6. Ο Χ¨Νικολαου ειναι στυγνος επαγγελματιας. Οποιος φερνει αντιδραση τον προσλαμβανει. Εμεις φταιμε που ακουμε και διαβαζουμε τα ΜΜΕ του.

  7. τσιμπούκια στον Σόιμπλε δουλειά στα τέσσερα

  8. Aυτος στο παρελθον ειχε “πλακωθει” με τον Χηνικολαου στον Real fm. Tωρα τι γινεται τα ξαναβρηκαν;

  9. Μέσω ΟΑΕΔ βρήκε δουλειά? Άρα το επίδομα ανεργίας διεκόπη πιστεύω.

Comments are closed.