Σε μια Ελλάδα που αργοπεθαίνει…..
σε μια πατρίδα που χάνεται μαζί με τις παραδοσιακές τις αξίες, η αναζήτηση των κατάλληλων προτύπων που θα την βοηθήσουν να κάνει την περιβόητη επανεκκίνηση φαντάζει περισσότερο αναγκαία παρά ποτέ…
Η πατρίδα μας χάνεται, όχι γιατί δεν υπάρχουν χρήματα, αλλά εξαιτίας μιας αρρώστιας που τρώει τα σωθικά της σαν καρκίνος εδώ και δεκαετίες. Η Ελλάδα πρέπει πρώτα να ψάξει για τις χαμένες τις ηθικές αξίες και τα χαμένα της ιδανικά σε επίπεδο κοινωνίας και στη συνέχεια να αναζητήσει λύσεις και να ερμηνεύσει τους δείκτες της οικονομίας… Διαφορετικά, το μοιραίο δεν θα αργήσει να έρθει.
Ξεπέσαμε σαν κοινωνία, γίναμε φτηνοί, χυδαίοι, επιβραβεύουμε το άσχημο, το δήθεν, το ψεύτικο και το πρόστυχο. Το αναδεικνύουμε σαν το απόλυτο «ορθό», σαν κάτι το φυσιολογικό, σαν μια τάση «μόδας» που πρέπει να ακολουθηθεί πάση θυσία για να είναι κάποιος «in» και «cool».
Τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου μια φωτογραφία από την πρόσφατη παρέλαση των ομοφυλοφίλων στην Αθήνα. Δείχνει δύο άτομα με φόντο το Σύνταγμα, τη Βουλή των Ελλήνων σε μια σκηνή που θα μπορούσε να είναι και ο … καθρέπτης μας! Δύο άτομα του ίδιου φύλου, ημίγυμνα όπου ο ένας έχει το χέρι του στον κώλο του και από κάτω το φιλοθεάμον κοινό να χάσκει εκστασιασμένο…
Τι διαφωνείτε; Μα αυτό δεν είναι το πρότυπο που θέλουν να λανσάρουν εδώ και χρόνια οι ψευτοπροοδευτικάριοι αυτής της χώρας; Αυτό δεν είναι το πρότυπο που σιγά – σιγά μπήκε σε όλα τα σπίτια μέσα από τις τηλεοράσεις, σε soft εκδόσεις μέχρι να γίνει μια εικόνα οικία σε όλους, ώστε σε δεύτερη φάση να αποδεχτούμε και το hardcore…;
Φυσικά και ο κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να κάνει τις επιλογές του, καθορίζοντας ο ίδιος τη πορεία της ζωής του. Φυσικά και η ελευθερία της επιλογής είναι ιερό δικαίωμα για όλους τους ανθρώπους. Υπάρχουν όμως και όρια, τα οποία δεν θα πρέπει να παραβιάζονται, ειδικά όταν η διαφορετικότητα αυτή επιχειρεί να πλασαριστεί ως η εικόνα του … ιδεατού.
Όσο για τα ξεκάθαρα πρότυπα, το αυτονόητο δηλαδή για μια κοινωνία που θέλει να διεκδικεί το μέλλον της με βάση τις αξίες και τις παραδοσιακές σταθερές της, δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο. Είναι αυτό που πολλές φορές έχει περιγραφεί ως «μια άλλη Ελλάδα». Η Ελλάδα των αξιών και των άξιων. Στη θέση των δύο πιλότων, θα μπορούσε να κάθεται όποιος αγωνίζεται γι αυτή την πατρίδα, όποιος μάχεται σε καθημερινή βάση για να προσφέρει, από οποιαδήποτε θέση κι αν έχει ταχθεί… Μα δε μπορεί διάολε να μην καταλαβαίνουμε τη διαφορά! Ας την αναδείξουμε!
Γιώργος Λαμπράκης από http://defenceline.gr/
Το ξέρετε ότι αυτή η φωτογραφία δεν είναι από το φετινό pride, έτσι ε; Είναι photoshop. Πώς σχολιάζετε για κάτι στο οποίο δεν ήσασταν παρόντες να κρίνετε; Αίσχη δεν υπήρξαν, εκτός κι αν θεωρείτε τόσο αισχρή πια την εικόνα δύο άντρες να κρατιούνται χέρι χέρι, πολύ προκλητικό!! Όταν str8 ζευγάρια κοντεύουν να το κάνουν σε δημόσιο χώρο ενώ «φασώνονται» είναι οκ… Επίσης τα άτομα αυτά παλεύουν να κάνουν κάτι που αφορά τις ζωές των ίδιων, εσάς τι λόγος σας πέφτει αν δεν σας επηρεάζει κάτι άμεσα; Αν παντρεύονται ομόφυλα ζευγάρια ή αν μπουν στην βουλή, η οικογένεια η δική σας κατά πως θα επηρεαστεί ώστε να ανησυχείτε;
Αυτό που με τρομοκρατεί δεν ειναι ο πουστης αλλά η πουστιά.
Όταν η πουστιά-ανωμαλία παρουσιάζεται σαν κατι φυσιολογικό τότε χάνεται ο συνειδησιακός έλεγχος κι η ΝΤΡΟΠΗ.
Αν γίνει μόδα η ανωμαλία τότε θα επισκεφθεί καί τα σχολεία τών παιδιών μας.Δεν θέλω το παιδί μου να έχει ευκαιρίες γιά να γίνει ανώμαλος.
Όπως καταλαβαίνεις όλους μάς αφορά η κιναιδολαγνεία που προωθούν τα μέσα μαζικής εξαπάτησης και κάποια πολιτικά σκουπίδια.
Σε λιγο, ολοι αυτοί στο ονομα της ελευθεριότητας, θα στηρίξουν την κτηνοβασία καί την παιδεραστία.
ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΓΟΒΟΥΝΟ,ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟ.
βασταει τη σουφρα του το σιχαμα γιατι απ’τις πολλες «πιστονιες» κρεμασε.
φωτομοντάζ είναι ή όντως έγιναν αυτά τα πράγματα μπροστά από τη βουλή;
Ξένες πολυεθνικές,με τις ευλογιες του αρχιφουστη λαθροκαμιν
Για την ΟΔΟΠΟΙΙΑ οπως λεει και ο Πλευρης…
Τι γιορταζανε?
Χορηγοί του “Athens Gay Pride” οι πρεσβείες της Αυστραλίας, της Βρετανίας, των ΗΠΑ της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Δανίας, της Ιρλανδίας, του Ισραήλ, του Καναδά, της Ολλανδίας, της Νορβηγίας, της Φιλανδίας και της Σουηδίας. παρόντες η πρόεδρος της βουλής, η Δούρου και ο Καμίνης, και ο ποταμίσιος Θεοδωράκης.
Υπήρχαν εκπρόσωποι 14 σσάρων ξένων πρεσβειών(φαντάζεστε από ποιά κράτη), χορηγός ήταν η IBM, υπήρχε οργάνωση της παρέλασης, σχεδόν αποκλειστικά νεαρόκοσμος, χαχαχούχα κλπ. Είχε πέσει χρήμα. Κάμερες, κανάλια φωτογράφοι. Φαινόταν ότι ήταν κάτι ξένο προς την κοινωνία. Φυτευτό εκ των άνω.
ΠΑΝΤΩΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΔΩΣΕ «ΒΡΟΝΤΕΡΟ» ΠΑΡΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ’ΛΕΓΑ. Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΗΘΗΚΕ «ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ», Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΜΑΣ ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ Η ΚΑΤΡΙΒΑΝΟΥ, Ο ΚΑΜΙΝΗΣ(ΑΧ ΚΑΛΕ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗ), Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ» ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.
ΜΗΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΑΡΧΙΠΟΥΣΤΡΟΝΙ. ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ ΚΑΝΑ ΑΡΑΠΗ, ΞΕΡΕΙΣ Ε???? ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΡΑΔΥΜΑ ΠΟΥ@@@ΡΑ!!!!!!!!!!!!!
Το πρόβλημα δεν είναι οι ομοφυλόφιλοι αλλά οτι οι διοργανωτές της συγκεκριμένης εκδήλωσης προβάλλουν ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ, γιατί τέτοιοι είναι αυτοί της φωτογραφίας. Προφανώς δεν είναι όλοι οι ομοφυλόφιλοι έτσι .
KAI OI ΓΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ.
Κάθε άνθρωπος να κάνει αυτό που θέλει ΦΤΑΝΕΙ να μην προσβάλει τα ήθη, τα έθιμα, την νοημοσύνη και τα πιστεύω του άλλου. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Τώρα για να εξοντώσουν έναν λαό, του λένε και καλά ότι δεν είναι προοδευτικός, δεν ακολουθεί την μόδα και είναι στενόμυαλος. Έτσι χαλάνε την παιδία (που είναι η πιο ευάλωτη), την πίστη, τα ήθη και έθιμα του λαού αλλά και την γλώσσα του. Gay πια είναι η Ελληνική ονομασία? Γιατί φοβούνται να την προφέρουν?
α ρε μπαγασικα τους θελει ο κολος σας τους τζιχαντιστες μου φενεται. τους τρυπιους τους πετανε απο πολυ ψηλα κτιρια και γινονται φλαντζα οταν σκασουν κατω.
Αυτή την Ελλάδα θέλουν οι ξεφτιλισμένοι… μια Ελλάδα χωρίς ηθικούς φραγμούς,οικογένεια,θρησκεία,αγάπη για την πατρίδα…Θέλουν όμως και αγωνίζονται για μια Ελλάδα προοδευτική στα επίπεδα της γελοιότητας. Βλέποντας αυτή την αηδιαστική εικόνα μια φράση μου έρχεται Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ.
Αχ βρε Ελλάδα μου πως σε κατάντησαν οι «Έλληνες» (του κώλου)… Πάνε να κάνουν φυσιολογικό το αφύσικο. Αυτοί που κάνουν αλλ..κωλιές, παντρεύονται μεταξύ τους και θέλουν να υιοθετούν παιδιά. Αλληλουποστηρίζονται και είναι όλοι τους ενάντια στον εθνικισμό. Εμ τι; Θα υποστηρίξουν τους λαθροαλλοδαπούς γκόμενους τους και το γα..σι-χασίσι και επιστροφή στην φύση..
Αφήστε τις πουστοκαταστάσεις καί τα προβλήματα τών κώλων τους κι ασχοληθείτε με οτιδηποτε διαχέει αξιοπρέπεια,ελπίδα κι Ελλάδα.
ο κασιδιαρης ειναι αυτος ο ξυρισμενος?
Όχι ο μπαμπάς σου
Ο μπαμπάς ο μπαμπάς σου
ΜΠΑΑΑΑΑ!! Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΤΟ «ΠΑΡΩΝ» ΗΧΗΡΑ ΟΠΩΣ Η ΖΩΗ ΚΩΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΥΧΗΘΚΗΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ……………ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!!