ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΟΥΣ “ΝΤΑΗΔΕΣ” ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΚΑΝΑΔΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ – ΑΦΑΝΤΟΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ – ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ Ή ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ;

Κοινοποίηση:
ellinokanados

Πόσο δύσκολο είναι άραγε να εντοπίσουν τους δράστες του ξυλοδαρμού του Ελληνοκαναδού χρηματιστή σε μια πόλη όπως το Ηράκλειο, όπου οι περισσότεροι γνωρίζονται μεταξύ τους; Πρόλαβαν να διαφύγουν από το νησί ή απλά δεν θέλουν να τους βρουν; Ερωτήματα στα οποία η οικογένεια του Εμμανουήλ Κακουλάκη αναζητά απαντήσεις αλλά κανείς δεν μπορεί (ή δεν θέλει) να δώσει.

Τέσσερις εβδομάδες έχουν περάσει από τον άγριο ξυλοδαρμό του Ελληνοκαναδού χρηματιστή, και οι τοπικές αρχές ακόμα αναζητούν τους δράστες. Το περιστατικό σημειώθηκε όταν ο Κακουλάκης, κατά τη διάρκεια οικογενειακών διακοπών, έγινε θύμα επίθεσης από ομάδα ντόπιων, με αφορμή μια απλή παρατήρηση. Η επίθεση ήταν τόσο βίαιη που ο Κακουλάκης χρειάστηκε να υποβληθεί σε εξάωρο χειρουργείο, καθώς υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και αντιμετωπίζει μόνιμη βλάβη στο δεξί του μάτι.

Παρά τις αρχικές ελπίδες ότι οι δράστες θα συλληφθούν ή θα παραδοθούν άμεσα, το τοπίο συνεχίζει να παραμένει θολό. Αν και δυο από τους δράστες έχουν ταυτοποιηθεί και εις βάρος τους έχουν εκδοθεί ισάριθμα εντάλματα σύλληψης, οι έρευνες έχουν μπλοκαριστεί, κυρίως λόγω του δύσβατου της περιοχής όπου πιθανώς κρύβονται, αλλά και της στήριξης που λαμβάνουν από τον τοπικό πληθυσμό.

Οργή και φόβος στην οικογένεια

Η ολιγωρία των αρχών έχει προκαλέσει αγανάκτηση τόσο στην οικογένεια του θύματος όσο και στη διεθνή κοινότητα. Ο δικηγόρος του Κακουλάκη, Μανώλης Τρούλης έχει καταγγείλει τη στάση της αστυνομίας, τονίζοντας ότι η καθυστέρηση στην απονομή δικαιοσύνης είναι απαράδεκτη. Παράλληλα, η σύζυγος του θύματος εκφράζει την απελπισία της, υπογραμμίζοντας τον φόβο και το αίσθημα της αδικίας που κυριαρχεί πλέον στην οικογένειά τους.

Είναι φανερό ότι οι τοπικές αρχές, παρά τις διαβεβαιώσεις για εντατικοποίηση των ερευνών, δεν έχουν καταφέρει να αποδώσουν δικαιοσύνη. Η αδυναμία τους να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δράστες δεν υπονομεύει μόνο το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών, αλλά και τη διεθνή εικόνα της χώρας, ειδικά σε μια εποχή όπου το τουριστικό προϊόν είναι ζωτικής σημασίας για την οικονομία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Είδε κανείς το βίντεο της κρυφής κάμερας; ο κρητικός μιλούσε αμέριμνος και κρεμόταν προς τα πίσω το χέρι του με το τσιγάρο. Περνώντας αυτοί τον ακούμπησαν και κάηκε λγ κάποιος. Το θύμα ενώ είχε φύγει, γύρισε πίσω όλο μαγκιά να ζητήσει το λόγο. Λες και ο άλλος το έκανε επίτηδες. Μετά ξέφυγε η κατάσταση

  2. Ο τύπος έχει χρήματα το πρώτο που θα έπρεπε να είχε κάνει είναι να δώσει ένα σεβαστό ποσό ως επικήρυξη και αν και με αυτό τον τρόπο δεν έβρισκε άκρη ας προσλάμβανε Σέρβους ή Ρώσους για να κανονίσουν τη δουλειά.

  3. Εάν τους επικυρηξουν ίσως βγει μια άκρη. Αλλά 100% τους γνωρίζουν ήδη κ κάνουν την πάπια. Ψηφαλάκια είναι

  4. Ένας Αλβανός και μια σφαίρα στο κεφάλι στο επόμενο bachelor Αθήνα και θα ισιώσουν και αυτοί με τα γνωστά λόγια συγγενών και φίλων περί καλών παιδιών…

  5. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΡΥΒΩΝΤΑΙΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟΣΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ ΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟ ΚΟΤΟΥΛΕΕΕΕΣΣΣΣ

  6. Σαν του Πακιστανούς πάνε όλοι μαζί σε ένα άτομο και μετά κρύβονται σαν τις λουλούδες. Οι λεβέντες παραδίδονται δεν κρύβονται σαν τις λουλούδες στα βουνά. Μην ακούσω ξανά για λεβεντογέννα Κρήτη.

  7. Οι αντρούκλες της Κρήτης βάλανε νυφικά και κρύβονται και φυσικά τα τοπικά ΑΤ κάνουν το κορόιδο

  8. Αυτή είναι η μόρφωση της νεολαίας στην Ελλάδα πλέον. Αμόρφωτοι κ ύαινες. Ζήτω η μεταπολίτευση ! Ωραια παιδεία !!! Μπράβο σε όλους. Το καταφέραμε!!! Γίναμε κράτος μαφία με νεολαία αρπακτικά, αμόρφωτους κ αλήτες.
    Άντε κ σε ανώτερα.

  9. Να ρωτήσουν στα γραφεία των βουλευτών ΝΔ Κρήτης.. ξέρουν..μέχρι και ο καφετζής τους ξερει

  10. Τι ηθελε στη Κρητη? Δεν υπαρχει χειροτερο νησι για διακοπες .Δε πηγαινε Τουρκια που σε γλυφουν αν εισαι τουριστας. Οταν πας διακοπες στο Ελλαδισταν φιλε αυτα παθαινεις.

  11. Ποιά αστυνομία και ποιά δικαιοσύνη ; Ολα είναι μούφα. Ξέρουν και ποιοι είναι και που είναι, αλλά είπαμε.

  12. Μιλαμε για “νταηδες” τσι λουγκρογεννας Κρητης! Σε κανα μαντρι του ψηλορειτη θα κρυβονται!

  13. έλα ντε…. και γω απορώ… φράγκα έχουν… ας πληρώσουν έναν τύπο από σερβία κ.λπ. να κάνει τι βρωμοδουλειά στους παπαρονταήδες της κρήτης… μπάχαλο ήμαστε έτσι κι αλλιώς… μετά θα σου πω έγω μαγκια που θα χουν

  14. λεφτα ειχε… αμα ηθελε να αγοραζε οπλο να κυκλοφορει να τους επαιρνε με τις σφαιρες και μετα να εβγαινε σε δυο μερες εξω πισω στο καναδα με κανα δυο λαδωματα….
    αλλα οταν σε εχουν μαθει οι γονεις σου απο μικρο να εισαι μεσα στην ισλαμικη κολομβια ο νομοταγης μαλακας που περιμενει να τον σωσει η αστυνομια χωρις να τους εχει πληρωσει αυτους τουλαχιστον… τη τρως παντα απο ολους επειδη και μονο εισαι ελληνας μεσα στην τουρκοσπορα των νεοελληνων αυτα ειναι τα αποτελεσματα σου…
    φλωρος δε γενιεσαι γινεσαι….

  15. Ποια ήταν η “απλή παρατήρηση” που έκανε το θύμα; Γιατί σε καμία σελίδα δεν αναφέρεται;

  16. Αν εδερναν κανενα λαθρομετανάστη θα τους πιαναν την επομενη μερα

  17. Προσωπικά δεν έχω δώσει ούτε μία δραχμή στο βρωμόνησο αυτό και ούτε θα δώσω. Αδερφές ψευτόμαγκες με φουστίσες, που βαράνε πισώπλατα οι 5 τον 1. Μαυροτσούκαλα κλέφτες, αμόρφωτοι, αδερφάρες, κωλοχαρακτήρες, αφρικάνοι. Ψευτονταήδες της φακής. Τζαμπατζήδες των έσπα, ανεπάγγελτοι ενοικιατζήδες. Αλήτες. Και οι μπάτσοι αλήτες, πήραν φακελάκια και δίνουν κάλυψη.

  18. Ε όχι και νταήδες… Χέστηδες…. Διότι μόνον οι χέστηδες χτυπούν όλοι εναντίον ενός….

  19. Η αστυνομία γνωρίζει ποιοι το έκαναν. Δεν θέλουν να τους πιάσουν. Η εισαγγελία απλά κοιτάει. Οι μισθοί πέφτουν. Προκάλεσαν μόνιμη αναπηρία και είναι ελεύθεροι στη γύρα. Ο βαψομαλλιάς μιχαλάκης παρέχει κάλυψη. Και να τους πιάσουν, δεν θα πάνε φυλακή, πληρώνονται τα δικλαστάκια. Η λύση είναι να τους βρει… η οικογένεια και να τους τελειώσει…

Comments are closed.