[ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ] ΑΓΡΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ – ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΑΧΑΙΡΩΘΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Κοινοποίηση:
police-640x426

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες για τις συνθήκες που έγινε μία γυναικοκτονία αργά το βράδυ της Δευτέρας (01/04), στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων.

Θύμα μία άτυχη 28χρονη κοπέλα που είχε μεταβεί μάλιστα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής με φίλο της πιθανόν για να καταγγείλει τον πρώην σύντροφό της.

Φεύγοντας από εκεί και μόλις στα 100 μέτρα από το Τμήμα, ο 39χρονος πρώην σύντροφός της, της επιτέθηκε με μαχαίρι και την έπληξε τραυματίζοντάς της θανάσιμα, παρά τις προσπάθειες του φίλου της και άλλων ατόμων να τον αποτρέψουν.

Μόλις είδε τους αστυνομικούς μάλιστα ο δράστης έστρεψε στον εαυτό του το μαχαίρι και αυτοτραυματίστηκε, ενώ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Γεννηματάς” με ασθενοφόρο, συνοδεία αστυνομικών.

Από την Ασφάλεια βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για να διαπιστωθεί όλο το ιστορικό μεταξύ θύματος και δράστη και να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες αυτού του άγριου εγκλήματος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Αγιοι Αναργυροι λεει……Ρωσοποντιος? Γεωργιανος? για πειτε μας…

  2. Κάντε μια βόλτα στον περιφερειακό του Λυκαβηττού να δείτε έναν μικρό στρατό από αστυνομικούς να φυλάνε το κουλι. Δεν χρειάζεται να ξέρετε που είναι το σπίτι, θα το καταλάβετε απ τους αστυνομικούς. Νομίζω τον Παπαδόπουλο λιγότεροι αστυνομικοί τον φυλούσαν. Αυτό δείχνει την αποδοχή που έχει ο φερόμενος ως πορθυπουργός της χώρας μας και λέει πολλά για την «δημοκρατία» μας.

    1. ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΣΟΙ ΚΟΠΡΗΤΕΣ ΤΟΝ ΦΥΛΑΝΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

  3. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ …

  4. Ελληνας ειναι….
    Ελληνοποιημενος εξ αλλοδαπης…

  5. Έχω καλέσει στο συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα τον Νοέμβρη αφού έχω πάρει δύο φορές το 100 και δεν έχει έρθει κανείς και μου λέει ο αξιωματικός υπηρεσίας: κύριέ μου εγώ είμαι και ο φύλακας στο τμήμα. Δεν έχουμε κόσμο!!! Και φυσικά δεν ήρθε ποτέ κανείς…
    Περάστε από το Μαξίμου και την βουλή να δείτε αστυνομία….σαν τις μύγες!!! Καλά μας κάνουνε…

  6. Εθνικότητας;;; Διότι εαν είναι Έλληνας βουίζουν τα κανάλια και εαν είναι αλλοδαπός/λάθρο αβαβά…Κρίμα στην κοπέλα που χάθηκε ΑΔΙΚΑ…Κορίτσια μακρυά απο αλήτες/ζηλιάρηδες/ναρκομανείς/ανώμαλους…αν και εδώ πήγε να τον καταγγείλει το καημένο το κορίτσι αλλά την περίμενε απ’εξω ο αλήτης!!!

  7. γεμισαμε σαβουρα σκεπαρια απο αλβανια και πακιστα. το οτι ειναι μουσουλμανοι σουνιτες φταιει για την απεχθεια προς ορθοδοξους

  8. εξω απο το τμημα???και οι μπατσοι τη κανανε???μα τη λεω αυτοι ερχονται μετα το εγκλημα και μετα απο ωρα παντα……..

Comments are closed.