(ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ) ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟΣ ΠΥΡΩΝ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ! ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΑΣ ΑΠΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ – ΗΘΕΛΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ -ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Κοινοποίηση:
evros_eurokinissi

Σοβαρό επεισόδιο στις όχθες του ποταμού Έβρου σημειώθηκε το απόγευμα στην περιοχή του Σουφλίου, με έναν Συνοριοφύλακα να τραυματίζεται από πυροβολισμό ο οποίος προήλθε απ’ την τουρκική πλευρά.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του makeleio.gr, o αστυνομικός εκτελούσε περιπολία με συναδέρφους του στην παραποτάμια περιοχή, όταν δέχθηκε πυροβολισμό από την τουρκική πλευρά στην κοιλιά και μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου.

Η ζωή του κινδυνεύει και εισήχθη εσπευσμένα στην εντατική. Ο τραυματίας λέγεται Απόστολος Μπακαλούδης και θεωρείται από τους πλέον ικανούς και δραστήριους κάτι που αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να είχε στοχοποιηθεί από τους “απέναντι” στρατοχωροφύλακες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του makeleio.gr, οι δράστες δεν ήταν λαθροδιακινητές ή λαθρομετανάστες. Ήταν τούρκοι ένστολοι κάτι που δημιουργεί μείζον θέμα στα ελληνοτουρκικά. Η ελληνική περιπολία δεν πυροβόλησε.

Πριν ελάχιστα λεπτά το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας επιβεβαίωσε ότι: ”Σήμερα Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024 και περί ώρα 18.20 σε παρέβρια περιοχή του Σουφλίου Έβρου, Έλληνες Συνοριοφύλακες που περιπολούσαν στην περιοχή και κατά τη διάρκεια επιχείρησης αποτροπής παράνομης εισόδου μεταναστών από την Τουρκία στη χώρα μας, δέχθηκαν πυροβολισμούς από άγνωστα άτομα ευρισκόμενα στην τουρκική πλευρά. Από τους πυροβολισμούς τραυματίσθηκε Έλληνας συνοριοφύλακας, ο οποίος μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου για παροχή πρώτων βοηθειών. Το όλο περιστατικό ερευνάται από τις αρμόδιες ελληνικές αρχές”.

Ανακοίνωση εξέδωσε και η Ελληνική Λύση:

“Ο τραυματισμός Έλληνα συνοριοφύλακα στον Έβρο από πυρά είναι επίθεση κατά της Ελλάδας. Την ώρα που η Κυβέρνηση ευαγγελίζεται “ήρεμα νερά” με τους Τούρκους, Έλληνες συνοριοφύλακες δέχονται πυρά από τουρκικό έδαφος. Οι προσευχές μας και η σκέψη μας στον τραυματισμένο Έλληνα συνοριοφύλακα που δίνει μάχη για τη ζωή του. Ο τούρκος πρέσβης θα έπρεπε να είχε ήδη κληθεί για εξηγήσεις. Τα σενάρια περί “δουλεμπόρων” για να υποβαθμιστεί αυτή η ασύλληπτη πρόκληση ανήμερα της μαύρης επετείου του Αττίλα δεν έχουν κανένα ουσιαστικό αντίκρυσμα. Όποιος κι αν ήταν ο δράστης, η κύρια ευθύνη βαρύνει την Τουρκία. Να μην τολμήσει η Κυβέρνηση να σκύψει το κεφάλι και σε αυτή την βάρβαρη πρόκληση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. οι ελληνικες κυβερνησεις ειναι τσαπου τρωμε κανεναν δεν φοβομασται.καθε μερα προκλησεις καμια αντιδραση απο τις μασονικες κυβερνησεις μην στενοχωρησουν τον αδελφο μασονο του προθυπουργου μας.

  2. αν ριξεισ εστω 1 σφαιρα αυτοι θα φερουν νεκρουσ απο την γαζα και θα στουσ χρεωσουν,,,
    αυτα για γνωση και συμορφοση. εχουμε γεμησει προδοτεσ.γα;μισι που θελουν

  3. Γιατί δεν ανταπέδωσαν στα πυρα των τουρκων οι δικοι μας;

  4. Απο αγνωστα ατομα;…. πουλημενα τομαρια .

  5. Αυτό το να μην χρησιμοποιούν όσοι έχουν το όπλο ..>δεν το καταλαβαίνω εδώ στην Ελλάδα. Το ίδιο ισχύει και για τους αστυνομικούς. Τι σκατα το κουβαλάνε….

  6. Όλα καλά για τον Κουλη. Πάνε έρχονται, τρώνε πίνουν κ φωτογραφίζονται οι Κυράδες τους. Κουλη στείλε το γιο σου για συνοριοφίλακα να δούμε αν είσαι άντρας.

  7. 41τακατο προδοτες.Αυτο νομιζω τα λεει ολλα.

  8. ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΕΜΕΤΟΙ ΣΥΝΤΟΜΑ

  9. ΠΟΛΥ ΕΙΡΗΝΙΣΤΕΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ!!!!

  10. Η αστυνομια δεχεται πυροβολισμους , πυροβολει στον αερα , οι συνοριοφυλακες δεχονται πυροβολισμους απο τους τουρκους , δεν πυροβολουν καθολου!!! Ρε αθλιοι τι χαλια ειναι αυτα ;;;; Θα πυροβολουν οι αλλοι να τους σκοτωσουν και οι δικοι μας θα θυμιαζουν;;;; Ρε ξευτιλισμενοι θα λυσετε τα χερια της αστυνομιας και του στρατου να κανουν αυτο που πρεπει οταν προκληθουν;;;;; Ρε τι μυαλα κουβαλατε;;;;;; Αντε στον αγυριστο να ρθει μια πατριωτικη κυβερνηση!!!

    1. ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ

  11. Τούρκος καλός.. μόνο νεκρός !!!
    Όλα τα άλλα είναι παραμύθια !!!

  12. ποσο ειχε παρει στον εβρο η συμμορια;; 39; 41; 45;; μεγαλα παιδια ειναι ξερουν που να απευθυνθουν…. εκει που ψηφισαν….

  13. Αυτό είναι αιτία πολέμου απορώ γιατί δεν πυροβόλησε η Ελληνική περίπολος έχουν πάρει αυτές τις εντολές ή φοβήθηκαν την ζωή τους… Όταν είχε γίνει κάτι τέτοιο ξανά είχαμε ανταλλαγή πυρών και είχαν φτάσει μέχρι το σημείο να σκεφτούν να σηκώσουν τα Phantom F-4 για να τα κάψουν όλα…

  14. ΘΑΝΑΤΟΣ. ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ, ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ, ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΑΚΟΜΗ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 74 ΚΑΙ ΜΕΤΑ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΑ ΖΗΣΕΙ.

    1. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ERDOGAN ΕΝΑΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΘΕΛΕΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΗΣΙ… ΠΡΩΤΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΕΚΤΟΣ ΧΩΡΑΣ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΟΥ…

  15. ο τουρκος φιλος δεν πιανεται προδοτες πωλιτικαντηδες

  16. Η ελληνικη περιπολια δεν ανταπεδωσε τα πυρα…. Αν γινει πολεμος θα μας φανε λαχανο οι τουρκοι, το μονο προβλημα για τους τουρκους ειναι πότε θα τους δωσουν το πρασινο φως οι ηπα

  17. Αυτα παθαίνετε απο την πολύ αγάπη κ τα τραπεζώματα με τεράστιους μπουφέδες ηλίθιοι Τσιπρα κ Μητσοτάκη συνεχίστε

Comments are closed.