ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΒΙΑΖΕ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ – ΚΟΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΛΙΝΤΣΑΡΕΙ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ – ΠΗΡΕ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΝΑ “ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ” ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Νέα εικόνα

Το απόγευμα μεταφέρθηκε στο δικαστικό Μέγαρο της Σπάρτης, το τέρας που βίαζε την ανήλικη κόρη του, προκειμένου να απολογηθεί. Κόσμος που είχε συγκεντρωθεί έξω από την Ασφάλεια, κατά τη μεταφορά του 40χρονου, επιχείρησε να τον λιντσάρει, όμως, οι αστυνομικοί τους εμπόδισαν.

Ωστόσο, οι “καλές κουβεντούλες” από το στόμα των συγκεντρωμένων δεν έλειψαν. “Σήκωσε το κεφάλι να σε δούμε ρε ξεφτίλα” ήταν μια από τις πιο ήπιες που ακούστηκαν.

Ο 40χρονος μεταφέρθηκε στις 8 το βράδυ στο δικαστικό Μέγαρο όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί, τη Δευτέρα στις 10 το πρωί.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε το makeleio.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. Δεν ειναι” Σπαρτιατης”. Απ τα λιοσια ειναι.
    Και καθαροαιμη ρατσα ….

  2. Καλε σωστε μας απο τους βιαστες. Βοήθεια κάντε κατι. Βαλτε καμερες βιομετρικης ταυτοποίησης να κυκλοφορούμε ελεύθερα εμείς οι λουγκρες, χωρις να φοβόμαστε.

  3. Σε όλα τα σάιτ λένε ότι ήταν όπαδος του Κλασιδιάρη με πατριωτικές αναρτήσεις. Άλλος ένας ξεφτιλας μπατριωτης όπως όλοι.

  4. Ετσι Ελληναρες . Τετοιοι τυποι σε καθε γωνια του Ελλαδισταν. κανεις δεν εχει Ελληνικο αιμα και ντι εν ει απογονοι Αραβων,Βορειαφρικανων ,Φραγκων και Τουρκων . Τι περιμενεις απο τετοιες προσμηξεις? Θα μπενουν και Αφγανοι,Αλβανοι,Πακιστανοι,Ινδοι σε νεες προσμηξεις που σε 3 η 4 γενιες θα περνιουνται για Ελληναρες και αυτοι. Σας φορτωσαν και μια θρησκεια Ιουδαικη να σας προστατευουν καμια 1000 αγιοι και ολα καλα. Ευτυχως που καποιοι γλυτωσαμε φευγοντας απο το μαντρι χωρις επιστροφη δια παντος. Καλη σας διασκεδαση εναπομειναντες Ελληναρες με τον Κουλη αρχηγο και τον Γεωργιαδη υπαρχηγο.

  5. Γδαρσιμο τεμαχισμα κάψιμο θέλει το καθίκι του κερατά και λίγα λέω.

  6. “Σπαρτιατης” ο κύριος…..τέτοια τομάρια ζουν στην σύγχρονη Σπαρτη..απόγονοι Τούρκων,Αράβων και βορειοαφρικανων…ούτε μια σταγονα Ελληνικού αίματος δεν υπάρχει εκεί πλέον…..

    1. Δεν ειναι” Σπαρτιατης”. Απ τα λιοσια ειναι.
      Και καθαροαιμη ρατσα ….

  7. Για Τι ένα τέτοιο κτήνος να το βάλετε φυλακή…???
    Για ποιον λόγο???
    Θάνατος Η ποινή με συνοπτικές διαδικασίες. ..
    Έλεος ποια με τις άχρηστιες σας……
    Εκτός από ΑΧΡΗΣΤΟΙ είσαστε και παντελώς ανίκανοι. .

  8. Πήρε προθεσμία;;; Ποιά προθεσμία;;; Έληξε η προθεσμία. Παπί – λοκό λέμε……

  9. Κουλάρα θα ψηφίζει κι αυτός. Όλα τα χαμένα κορμιά την ίδια μούρη έχουν.

  10. Εύχομαι να μην θυμάται τίποτα το μωράκι όταν μεγαλώσει από το γεγονός που βίωσε.Όσο για αυτό το ανώμαλο μπάσταρδο τέρας κρεμάστε τον και κάψτε τον με πετρέλαιο ως που να γίνει στάχτη.

  11. Τον Λιγναδης που ηταν νεοδημοκρατης την εβγαλε καθαρη ως βιαστης

    1. 👍👍👍 αυτο ειναι το ελλαδισταν δημιουργια ελλαδιτων….

Comments are closed.