ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΚΑΙ ΤΥΧΗ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ – ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ – ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΘΥΜΑΤΑ – ΟΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΡΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Κοινοποίηση:
nosokomeio (1)

Ένα απίστευτο σκηνικό σημειώθηκε σε νοσοκομείο του Αιγίου, όταν και άγνωστος άνδρας βρέθηκε εντός του κτηρίου και άρχισε να πυροβολεί. Ευτυχώς, δεν υπήρχαν θύματα ή τραυματιμοί.

Όπως διαπιστώθηκε, ο άγνωστος άνδρας πυροβόλησε από το μπαλκόνι της Παθολογικής Κλινικής που βρίσκεται στον 3ο όροφο του εν λόγω νοσοκομείου, χωρίς να γίνει αντιληπτός.

Συγκεκριμένα ο άγνωστος προέβη σε τρεις άσκοπους πυροβολισμούς, από τους οποίους δεν προέκυψε τραυματισμός ατόμου ούτε προκλήθηκαν υλικές φθορές. Από αυτοψία που διενεργήθηκε στον ευρύτερο χώρο του Νοσοκομείου, δεν ανευρέθηκαν κάλυκες ούτε βολίδες.

Το περιστατικό αυτό φέρνει για μια ακόμη φορά στο φως το τεράστιο πρόβλημα ασφαλείας στα νοσοκομεία της χώρας όπου ο καθένας μπορεί να εισέλθει σε αυτά ανενόχλητος ακόμα κι αν οπλοφορεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Εδω που τα λεμε ετσι οπως δουλευουνε τα νοσοκομεια σε φτανουνε στα ορια της υπομονης σου…θα πρεπει να εισαι απο ατσαλι για να αντεξεις εαν εισαι κανονικος ανθρωπος δεν το αντεχεις.
    Δεν ειμαι υπερ της βιας και να περνουμε τον νομο στα χερια μας.

  2. τριτοκοσμικές κατάστασης από ασφάλεια καθαριότητα και σίγουρα πέφτει το κλέψιμο και η μίζα γενικά σε όλα τα Νοσοκομεία … απορώ πως δεν υπάρχει κάποια ανεξάρτητη αρχή να κάνει έλενχο και να αποδοθούν ευθύνες

  3. Ο άσεπ φταίει. 5κ2023 Δε. Ούτε δείγμα για προσωρινού πίνακα να γεμίσει το νοσοκομείο με υπάλληλοους.

  4. μονο την εποχη της πλανδημιας για να πας σε νοσοκομειο επρεπε να εχεις εμφολιαστει να φορας φιμωτρο και να εχεις κανει και τεστ για το καλο της υγειας σου και οχι για την κονομα των πωλιτικων

  5. ποιος πηγε να πυροβολησει ?
    γιατι ?
    μπηκε πολυ μεσα η μονο στην εισοδο ?
    περπατωντας η με οχημα ?
    ηταν εργαζομενος με ρουχα ?
    δεν μπορω να καταλαβω τι λενε και τι κανουνε με ποιον ?

Leave a Response