ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η PLAYMATE ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ – «Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΕΙ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΓΝΟΗΘΗΚΑΝ»

Κοινοποίηση:
heuberger_20141204_640_SG_MASTER

Στην αντεπίθεση περνάει η πρώην Playmate, Σύλβια Παπαδάκη, η οποία συνελήφθη για παραβίαση δικαστικής απόφασης που αφορά τη συνεπιμέλεια των δυο παιδιών της ηλικίας, 3 και 4 ετών. Η Σύλβια Παπαδάκη αναφέρει μεταξύ άλλων ότι έχει στοιχεία πως ο πατέρας των παιδιών έχει παρενοχλήσει τα ανήλικα τα οποία πάντως δεν ελήφθησαν υπόψη από τις δικαστικές Αρχές. Συγκεκριμένα αναφέρει: Αναφορικά με δημοσιεύματα, λεκτέα τα εξής:
1. Η δικαστική απόφαση είναι των Ασφαλιστικών μέτρων, άρα προσωρινή και επ ουδενί τελεσίδικη οριστική και αμετάκλητη.
2. Ορίζει πρωτοφανώς για την ελληνική νομολογία πως , παρότι έχω συνεπιμέλεια των τέκνων και δικαιούμαι μηνιαίας διατροφής, υποχρεούμαι να μετακομίσω στο Λονδίνο για να ασκώ την συνεπιμέλεια κατά παράβαση παντός ατομικού και Συνταγματικού μου δικαιώματος .
3. Η διαμεσολάβηση και η οριστική απόφαση που θα ορίζει συνεπιμέλεια , διατροφή τέκνων, μόνιμη κατοικίας τους και άλλα θέματα οικογενειακού δικαίου δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί.
4. Ο πατέρας των δύο ανήλικων παιδιών, έχει παρενεχλήσει τα παιδιά του και υπάρχει βίντεο γι αυτό, ενω κατατέθηκε σχετική μήνυση , που δεν αξιολογήθηκε ορθώς από την προϊσταμένη ανηλίκων , τον άφησε ελεύθερο και ο πατέρας τα πήρε αμέσως μέσα στα μεσάνυχτα του Σαββάτου με Liar jet να τα μεταφέρει εκτός Ελλάδος, παρότι δεν έχει τη συναίνεσή μου ως ασκούσα συνεπιμέλεια .
5. Στο αεροδρόμιο τον σταμάτησαν, εν τούτοις κατά παράβαση καθήκοντος, του επέτρεψαν να αναχωρήσει με τα 2 ανήλικα τέκνα προς άγνωστη σε μένα κατεύθυνση , διεύθυνση στο εξωτερικό.
6. Ερωτάται: Πως θα ασκήσω εγώ την συνεπιμέλεια όταν τα παιδιά μου θα είναι στο Εξωτερικό ; Πως θα μπορέσω να τα φέρω πίσω να τα δω , όταν ο πατέρας λειτουργεί έτσι λόγω της οικονομικής του επιφάνειας ;
7. Είμαι μητέρα θύμα του πατέρα των παιδιών με panic / red button στο κινητό μου , τα παιδιά μου έχουν παρενοχληθεί από τον ίδιο τον πατέρα τους , ο οποίος πέραν της οικονομικής ισχύος του , έχει και Ψυχολογικές αστάθειες που πρέπει να ερευνηθούν από ειδικούς. Τα παιδιά μου θα είναι με νταντάδες , μακριά από την μητέρα τους , αφού ο πατέρας τους λόγω της εργασίας του ταξιδεύει συνεχώς. Ποιος θα εξετάσει την συναισθηματική ισορροπία των παιδιών μου ; Γιατί η απόφαση των Ασφαλιστικών μέτρων και η προϊσταμένη ανηλίκων δεν έλαβαν υπόψιν τους την έκθεση Δοξιάδη για το ένα ανήλικο τέκνο μου ;
8. Επομένως μια μάνα που ασκεί συνεπιμέλεια και δικαιούται διατροφής, ΔΕΝ ΑΠΑΓΑΓΕΙ τα παιδιά της , αλλά τα προφυλάσσει από τον επικίνδυνο πατέρα τους , προστατεύει τη ζωή της και κρύβεται γιατί φοβάται .
9. Μπορεί σε επίπεδο αυτοφώρου και Ασφαλιστικών μέτρων οι δικαστικά αρμόδιοι και υπεύθυνοι να έσφαλαν, όμως δημιούργησαν ένα τεράστιο πρόβλημα με σίγουρες συνέπειες και αναρωτιέμαι, όταν θα γίνουν τα παραπάνω, ποιος θα φέρει την ευθύνη ;
10. Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου , θα ανατρέψω δικαστικά όλη αυτή την αδικία, πιστεύοντας την ελληνική δικαιοσύνη στον ανώτερο και ανώτατο βαθμό.

Είμαι απόφοιτος Γαλλικής Φιλολογίας με μάστερ στο art business σε κολέγιο του Παρισιού κ μιλάει 4 γλώσσες , μάνα που στήριξε τα παιδιά της και τον πατέρα τους να κάνει περιουσία, τα χρόνια που συζήσαμε.
Και όπως θα έλεγε ο Φωκυλίδης:
” Μηδενί δίκην δικάσης, πριν αμφοίν (των δύο μερών) μύθον ακούσης.
Η φιλοχρημοσύνη, μήτηρ κακότητος απάσης”

Δείτε φωτό της από το παρελθόν:

heuberger_20141204_640_SG_MASTER 1496479750336_silvia_papadaki-768x446 συλβια3 ΚΞΝΞΚΝΚΞ silvia1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response