“ΒΡΑΖΕΙ” Η ΒΟΙΩΤΙΑ!! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο Γ@ΦΤΟΣ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΑΠΟ ΣΦΑΙΡΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ – ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΛΟΚΗΣ

Κοινοποίηση:
fmfgnfgnfgngng

Λεπτό προς λεπτό το σκηνικό της Βοιωτίας, με τον θάνατο του 18χρονου Ρομά, ο οποίος χτυπήθηκε από τη σφαίρα ενός αστυνομικού πριν από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (11.11.23), παρουσιάζει το makeleio.gr.

Όπως προκύπτει από τη δικογραφία που σχηματίστηκε, το σκηνικό του θανάτου στη Βοιωτία ξεδιπλώθηκε ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυκτα του Σαββάτου. Ειδικότερα, όπως αναφέρεται, όλα ξεκίνησαν ως εξής:

« Στις 11/11/2023 και ώρα 23:45, στο Λεοντάρι Βοιωτίας, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, έλαβε χώρα θανάσιμος τραυματισμός 18χρονου Ρομά, όταν αυτός επιχείρησε να αφαιρέσει όπλο αστυνομικού και αυτό εκπυρσοκρότησε.

Ειδικότερα στις 11/11/2923 ώρα 23:15, στον Αλίαρτο Βοιωτίας, ενώ ο 45χρονος αρχιφύλακας που υπηρετεί στο αστυνομικό τμήμα Αλιάρτου, εκτελούσε διατεταγμένη υπηρεσία εποχούμενής περιπολίας με υπηρεσιακό επιβατικό όχημα, ενήργησε ηχητικά και φωτεινά σήματα στάσης στο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας (σ.σ.: αναφέρεται στο ονομα), ο οδηγός του οποίου δεν συμμορφώθηκε με αυτά και διέφυγε με αυτο, κινούμενος προς Θήβα μέσω της επαρχιακής οδού Λιβαδειάς – Θηβών.

Το ως άνω όχημα ακολουθήθηκε από τον ανωτέρω αστυνομικό, ενώ ταυτόχρονα ενημερώθηκαν αρχικά από το Κέντρο R/T της Αστυνομικης Διευθύνσης Βοιωτίας και ακολούθως η Α’ ΟΠΚΕ του Τμήματος Ασφαλείας Λειβαδιάς, που εκτελούσε διατεταγμένη υπηρεσία εποχούμενής περιπολίας, κατά τις ώρες 22:00-06:00 και βρισκόταν στην περιοχή της Θήβας, η οποία κινήθηκε προς Αλίαρτο, μέσω της επαρχιακής οδού Λιβαδειάς – Θηβών.

Στο ύψος της διασταύρωσης Καναβαρίου -επί της επαρχιακής οδού Λιβαδειάς-Θηβών- η Α’ ΟΠΚΕ, αποτελούμενη από έναν 41χρονο αρχιφύλακα και έναν 43χρονο υπαρχιφύλακα, οι οποίοι κινούνταν με συμβατικό υπηρεσιακό όχημα, εντόπισαν το διαφεύγον όχημα, το οποίο εκ νέου δεν συμμορφώθηκε σε ηχητικά και φωτεινά σήματα στάσης που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Α’ ΟΠΚΕ Και και εξήλθε της εν λόγω επαρχιακής οδού, κινούμενος προς Δομβραίνα Βοιωτίας.

Περί ώρα 23:45 της ίδιας, το εν λόγω όχημα, ενώ συνέχισε να ακολουθείται από την Α’ ΟΠΚΕ, εισήλθε στην Τ.Κ Λεονταρίου Βοιωτίας, όπου προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα και ως εκτούτου ακινητοποιήθηκε.

Κατόπιν τούτου προσέγγισαν το σημείο οι αστυνομικοί της Α’ ΟΠΚΕ, προκειμένου να προβούν σε έλεγχο υψηλού κινδύνου, ο αρχιφύλακας πλησίασε το ύποπτο όχημα κρατώντας το ιδιωτικό ατομικό του πιστόλι, ο οδηγός του οχήματος ηλικίας 18 ετών εξήλθε αυτού και επιχείρησε να αφαιρέσει το όπλο του αστυνομικού το οποίο εκπυρσοκρότησε, τραυματίζοντας τον θανάσιμα στο αριστερό άνω άκρο και στον τράχηλο.

Ο θανάσιμα τραυματισθείς, μετεφέρθη άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Θηβών. Στο όχημα επέβαιναν πέραν του θανόντος ως συνοδηγός ο αδερφός του 16 ετών και ως συνεπιβάτες μια 16χρονη και η αδερφή της 15 ετών».

received_883476323511139

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

30 Σχόλια

  1. Μπράβο στον αστυνομικό!! Ο καθένας απο μας αυτό θα επρατε!! Η θα σκότωνε (κατά λάθος βέβαια) ή θα τον σκότωναν.

  2. Έμοιαζε με το άλλο το γυφτάκι τον τραπερ το μαυριδερό,τον light ρε το γυφτάκι μου θυμίζει

  3. Εσύ, “απόφοιτε” γύρνα πάλι στα θρανία του ΙΕΚ να μάθεις να γράφεις σωστά την λέξη Λοιμωξιολογία και μετά σχολίασε άρες – μάρες- κουκουνάρες, Μ@ΛΑΚΑ, που θέλεις να πουλήσεις και πνεύμα …

  4. Οι Δικαστες ας δουν λιγο το θεμα σε βαθος και ο λογος ειναι γιατι απασχολουν καθημερινα τις Αρχες οι Γυφτοι Αλβανοι και οι υπολοιποι Λαθρο!

  5. Πέφτω από τα σύννεφα…
    Ήταν πολύ καλό παιδί…

  6. μετα τους αναρχοκομουνιστες και τουρκααλβανους μεγαλυτεροι εχθροι του λαου μας ειναι οι γιουφτοι!!!!

  7. Καλά του έκανε ο αστυνομικός είμαι πολύ ικανοποιημένος….λευτεριά κ προαγωγή σε αυτον

  8. Kαι τι θα έλεγε ο αστυνομικος?τον σκότωσα στην ψυχρα?είχε το όπλο στο χέρι,έδινε μάπες στον γυφτακο κ εκπυρσοκροτησε το όπλο.το πιτσιρίκι τώρα,πήγε να πάρει από οπκε 40 χρόνων το όπλο.μην τρελαθούμε.ε,1 μπατσα τον ειχε.δεν λέω ότι οι ρομα δεν δημιουργούν προβλήματα αλλά ούτε κ οι μπάτσοι ότι δεν κάνουν τους νταήδες.οι μαγκιές πληρώνονται εκατέρωθεν σε αυτή τη φάση.η αλήθεια να λεγεται

  9. Κοίτα από την φωτογραφία δεν μπορεί να κρίνεις αλλά από αυτά που λες ότι δεν σταμάτησε και έγινε καταδίωξη ίσως ήταν υπό επιρια αλκοόλ η ναρκωτικών κλπ και οκ το πεζουν και νταήδες η νέοι όχι η γέροι κλπ κάπου πρέπει να αλλάξουν πολλά με αυτούς κρίμα σαν Έλληνας επανδρωνουν ελληνικό στρατό κλπ αλλά δεν είναι υγιής πληθυσμός πολλή λίγοι σαν πληθυσμός ριναι υγιής

  10. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΕ ΚΡΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΣΤΙΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΝΑ ΜΗ ΔΕΙΝΟΥΝ ΠΕΡΗΘΟΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ

  11. Οι γνωστοι τουρκογυφτοι και οι μαγκιες τους αλλα δεν φταινε αυτοι το κρατος φταιει που τους χαιδευει και εχουν αποθρασυνθει

  12. ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΟΙ ΚΩΛΟΓΥΦΤΟΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ ΜΕ BMW ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΤΗ ΠΕΡΕΙΜΑΙΝΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ Ο ΜΠΑΤΣΟΣ ΤΟ ΟΠΛΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ????ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ

  13. τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του , γιατί ηταν γύφτος η οχι δε παύει να χαθηκε ενας νέος άνθρωπος. τωρα πάμε στο ζουμί , οι γονείς τους γιατί έδωσε στα παιδιά να έχουν πάρει το αμαξι και να το παιζουν νταηδες και μιλάμε για 16χρονα παιδιά. Το Κράτος τη κάνει δεν έπρεπε να έχει εφαρμοση άλλο νόμο να λέει ότι σε περίπτωση σήμανσης αστυνομίας αν δεν σταματάει ουδεμία ευθύνη φέρει η αστυνομία σε ανάλογη εμπλοκή . Στο εξωτερικό αυτα γιατί δεν συμβαίνουν . αφού λοιπόν ειναι έτσι εδώ στην Ελλάδα γιατί αντί για όπλα με σφαίρες δεν δίνετε οπλα με αναισθητικες σφαίρες να λυθεί το πρόβλημα . Ήθελα ναξερα το Κράτος δε βλέπει δεν ακούει.

  14. Τι? Ακόμα δεν έχουν στείλει τον Στρατό να συλλάβει και να εκτελέσει τον Αστυνομικό?
    Κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια, και κατόπιν σιδεροδέσμιος στους Δικαστές.
    Και του χρόνου Ελλάδα.

  15. Κάτω τα χέρια λινάτσα Υπονόμου από τον αστυνόμο, καλά του έκανε του γύφτουλα, θέλουμε νόμο και τάξη, παλιόπουστες του πουστρικού τόξου.

  16. Ένας βρωμογυφτος λιγότερος,κάτι είναι κι αυτό

  17. Έλα ρε,χάσαμε μια γυφτοκατσαρίδα;Τί θα κάνουμε τώρα;Οι μόνοι που θα χαλαστούνε είναι τα αναρχίδια,έχουν βλέπεις πολλά κοινά,βρωμάνε αμφότεροι,κλέβουν και κάνουν μπάφους ολημερις,αδερφάκια

  18. Στο ίδιο έργο θεατές θα είμαστε για μια ζωή. Από τη μια οι παραβάτες γύφτοι που δεν υπολογίζουν όχι μόνο το κράτος αλλά ούτε την ίδια τους τη φάρα και από την άλλη οι υπηρέτες του νόμου που ρισκάρουν τη ζωή τους όλο το 24ωρο χωρις να γνωρίζουν αν θα γυρίσουν σπίτι τους αρτιμελείς ή σώοι ή χωρίς να είναι κατηγορούμενοι επειδή η ίδια η πολιτεία το θέλει έτσι.

  19. Eιδικότερα στις 11/11/2923 ώρα 23:15, στον Αλίαρτο Βοιωτίας, ενώ ο 45χρονος αρχιφύλακας που υπηρετεί στο αστυνομικό τμήμα Αλιάρτου, εκτελούσε διατεταγμένη υπηρεσία εποχούμενής περιπολίας με υπηρεσιακό επιβατικό όχημα, ενήργησε ηχητικά και φωτεινά σήματα στάσης στο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας (σ.σ.: αναφέρεται στο ονομα), ο οδηγός του οποίου δεν συμμορφώθηκε με αυτά και διέφυγε με αυτο, κινούμενος προς Θήβα μέσω της επαρχιακής οδού Λιβαδειάς – Θηβών.
    Όταν θέλεις να ανεβάσεις ένα ποστ, καλό είναι να το κάνεις μία επανάληψη πριν πατήσεις το έντερ. Δεν είμαστε στο 2923, αλλά στο 2023 και η Ελλάδα ακόμη βρίσκεται με τα μυαλά που βαδίζουν, στο 1950.

  20. Δεν σταμάτησε ποτέ και πουθενά και όταν τον στριμώξανε βγήκε απο το αυτοκίνητο και πήγε να αρπάξει το όπλο του αστυνομικού. Αυτά μόνο στην Ελλάδα της ακροαριστερής ιδεολογίας της Νουδούλας. Κλέβουν, εξαπατούν, σκοτώνουν, ότι και να κάνουν οι γ@φτοι έχουν ασυλία. Άμα ήταν κάνας Έλληνας που πήγαινε να αφοπλίσει ληστή που μπούκαρε σπίτι του, θα είχε μια δικογραφία δυο πακέτα Α4 τώρα. Αλλά για τον γ@φτο θα την πληρώσει ο αστυνομικός.

    1. Και το χειρότερο φίλε που ξέχασες, ψηφίζουν κιόλας και καθορίζουν την τύχη μας αυτοί…. μεγάλη δεξαμενή ψηφοφόρων της βρωμονοδούλας είναι οι γύφτουλες

  21. Δηλαδη το όργανο που εβαλε τη ζωη του σε κινδυνο για την ασφαλεια των νομοταγων πωλητών θα περασει και απο ΕΔΕ;;;;
    . …

    1. Αυτοί οι πωλητές τί πουλάνε; Γιατί θέλω ν’ αγοράσω.

  22. Πήγε να πάρει το πιστόλι του μπάτσου, τί έπρεπε να γίνει να του το δώσει να τον σκοτώσει;

    Kαι ποιος μου λέει εμένα ότι ο πιτσιρικάς όταν πήγε να αρπάξει το όπλο δεν έσφιξε το χέρι του μπάτσου και πάτησε τη σκανδάλη;

    Είμαι ενάντια στους μπάτσους/γενίτσαρους αλλά εδώ μιλάμε για εγκληματική ενέργεια που έκανε ο 18χρονος.

Comments are closed.