ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ! ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ Ο 33ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ 4 ΜΗΝΩΝ ΒΡΕΦΟΣ

Κοινοποίηση:
33xronos

Ελεύθερος με μοναδικό περιοριστικό όρο την έξοδό του από τη χώρα αφέθηκε ο 33χρονος που παρέσυρε και σκότωσε το βρέφος στον Βόλο.

Ο 33χρονος, σύμφωνα με τον δικηγόρο του Νίκο Παπαπέτρο, δεν αποδέχεται την κατηγορία της επικίνδυνης οδήγησης και υποστηρίζει πως δεν οδηγούσε επικίνδυνα , ενώ ο μόνος ελιγμός που έγινε από πλευράς του ήταν για να αποφύγει τον 54χρονο με το βρέφος. Ο ίδιος θα υποστηρίξει πως ο ο 54χρονος κινήθηκε στη μέση του δρόμου και εκτός της διάβασης.

“Λόγω της πυκνής κυκλοφορίας και της προπόρευσης άλλων οχημάτων, δεν κατέστη δυνατή η έγκαιρη αντίληψη του παππού με το βρέφος αγκαλιά, ενώ δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων και του αλκοτέστ”, είπε ο κ. Παπαπέτρος.

Η απόφαση έγινε δεκτή με δάκρυα από τους συγγενείς του 33χρονου, ενώ και ο ίδιος έπεσε κλαίγοντας στην αγκαλιά της αδελφής του μόλις ενημερώθηκε από τον δικηγόρο του.

Ο συνήγορος της οικογένειας του βρέφους κ. Θανάσης Χαρμάνης δήλωσε πως τόσο οι γονείς, όσο ο παππούς και η γιαγιά βρίσκονται σε ψυχική αποδιοργάνωση, καθώς το τραγικό δυστύχημα έγινε μπροστά στα μάτια τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

35 Σχόλια

  1. Ο μόνος φονιάς εδώ είναι ο γέρος και αν ήμουν γονιός του παιδιού θα τον είχα επι τόπου αφαλοκόψει τον ηλίθιο μαζί και αυτόν που του έδωσε να κρατήσει το παιδί να περάσει απέναντι! Άντε βόδια όλα, κάθε μέρα παντού γεμάτο μλκς πετάγονται από το πουθενά σαν να μην υπάρχει καν δρόμος, σαν να κινούνται σε αλάνα!

  2. ο πεζός εχει προτεραιότητα εκει που πρέπει οχι όπου του κατεβάσει η γκλάβα του

  3. μην λέμε οτι θέλουμε, ο παππούς φταίει , αυτος ειναι υπεύθυνος επειδή ειναι βλάκας

  4. Αν ο μηχανοβιος καταθέσει ότι έκανε ελιγμό να αποφύγει κοπρόσκυλο η γάτα και πάτησε τον άνθρωπο θα αθωωθεί με τη μία.

  5. Αν δεν είσαι οπαδός του Κασιδιάρη, παπάδες κάνεις και βγαίνεις λάδι

  6. παππους 53 ετων μες τη τρελλη χαρα του πηρε το εγγονακι του και χωρις να ελεγξει το δρομο απερισκεπτα πηγε να τον διασχισει.Τι σου εφταιγε ρε παπου το μωρακι που το πηρες στο λαιμο σου?Γιατι δεν το αφηνες στην ησυχια του στους γονεις του.Γελαγανε και τα μπατζακια σου απο τη χαρα σου που το κρατουσες.Συμφωνοι, αλλα οχι και να διασχιζεις δρομο χωρις να κοιταξεις δεξια και αριστερα σου.Δεν ειναι ο δρομος μονο για σενα, ειναι για ολους

  7. Αστην καλύτερα για άλλη φορά που θα αισθάνεστε περισσότερο μίσος
    Άλλωστε δεν έχει σημασία τι λέει κάποιος αλλά τι αισθάνεται και τι σκέφτεται
    Κι εγώ ξέρω ακριβώς τι σκέφτεστε για μένα .
    Άλλωστε κι εγώ παρομοίως σκέφτομαι για σας.

  8. Επιτέλους
    Μου λείπετε
    Δε μπορώ να σας κρατήσω κακια
    Σας επιτρέπω να με περιφρονείτε όσο θέλετε.
    Αυτό έλεγα στον άντρα μου τώρα .
    Ότι αν ήμασταν όπως παλιά και με κάλυπτε με την αύρα του δε θα είχα ανάγκη από φανταστικά υποκατάστατα
    Βγάλτε λίγο και τη κύρα Δέσπω

  9. Νταξ μηχανοβιοι, αυτοκινητιστες οτι κινειται “παρανομα” στο διαβα σας πατειστε το και καντε το αλοιφη !

  10. Ρε παιδες δεν ξερω πως εγινε το περιστατικο,αλλα θεος φυλαξει στον καθενα μπορει να συμβει

  11. ΝΤΡΟΠΗ να λετε ετσι ευκολα φονια καποιον που οδηγουσε στο δρομο αλλα κουβεντα για το μαλακα που περναει το δρομο,ΟΧΙ απο διαβαση,ΟΧΙ απο φαναρι αλλα απο οπου γουσταρει! Ανωνυμος ο μαλακοαρθρογραφος σας?

    1. ουτε το ονομα σου δεν ξερεις να γραφεις σωστα ρε γιδι γαμω τις κωλομηχανες σας

  12. πώς να ζήσει αυτός ο παππούς πλέον με το βάρος αυτό; σου λέει εγώ το είχα αγκαλιά; ο κύριος αυτός που δεν γνωρίζω τι έκανε κ αν έτρεχε πως αισθάνεται που σκότωσε μια ψυχή που ακόμα δεν είχε ανοίξει τα ματάκια του; ανομία παντού, εσκεμμένα αφήνουν να γίνονται όλα αυτά , τροχαία, ληστείες, δολοφονίες, κ.λ. δεν εφαρμόζεται ποτέ ο νόμος γιατί άραγε; γιατί αυτές τις εντολές έχουν. Γέμισε ο τόπος από αμόρφωτα τέρατα που παριστάνουν τους καμποσους και σκοτώνουν. Κινητά στα χέρια με μαγκιά ενώ οδηγούν, εξάτμιση να ξυπνάνε όλες τις γειτονιές μικρά παιδιά, αμόρφωτοι, ακουστικά στα αυτιά και κλανιά. Εδώ και τώρα να εφαρμόσουν το νόμο τα όργανα με τιμωρία φυλακή χρόνια και χιλιάδες πρόστιμο. Δηλαδή η γάτα ο σκύλος που κλωτσά κάποιος έχει μεγαλύτερη αξία από του ανθρώπου; είμαστε με τα καλά μωρέ; 50.000 πρόστιμο σε κλωτσά ζώου, και 0 σε δολοφονία ανθρώπου… το αφύσικο πλέον είναι σε όλα! Έξω ο κύριος να ξανά σκοτώσει. Ανεβάστε το σχόλιο μου σας παρακαλώ.

  13. Ντροπή να χαρακτηρίζουμε φονιά εναν άνθρωπο και δη οταν ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ!!!.. Το βίντεο το δείχνει ξεκάθαρα.. Ο κύριος με το μωρό, ειχε ξεκάθαρη ορατότητα οτι έρχονται 2 μηχανές και ενα αυτοκίνητο σε ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ απόσταση.. Παρ’ όλα αυτα επέλεξε να ΠΕΤΑΧΤΕΙ στη μέση του δρόμου..
    Θα μπορούσε να περιμένει να μειωθεί η κίνηση και να περάσει.. Αλλα οταν πάμε με το σκεπτικό ειμαι πεζός, κρατάω μωρό – ειμαι στο απυρόβλητο, αυτά γίνονται..

    Αν έτρεχε του σκοτωμού θα ειχε σκοτωθεί ή τραυματιστεί σοβαρά και ο ενήλικας.. Ο κύριος σηκώθηκε σα να μην συνέβει τίποτα..

    Αυτή η γελοιότητα οτι ο πεζός εχει πάντα προτεραιότητα πρέπει επιτέλους να σταματήσει..

    Η ευθύνη ειναι ΚΑΘΑΡΑ του πεζού..

    1. ολοσωστη η τοποθετηση σου.ο θεος να αναπαυσει το μωρακι.

    2. Επιτελους μια φωνη λογικης ..χωρις να δω καν το βιντεο ηρθε αυθόρμητα η σκεψη οτι πρωτοι οι πεζοί πρέπει να κάνουν μαθήματα κυκλοφοριακης αγωγής ..Κάθε μέρα συμβαίνει δυστυχώς να πετάγονται απο το πουθενα πεζοί σε κεντρικούς δρόμους αυτής της πόλης και πρέπει ο οδηγός διαρκώς να σκέφτεται απο πρίν την ανοησία που θα κάνει ο πεζός ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ..

  14. Όσοι δεν οδηγείτε μοτό, κάντε τουμπέκα.😠
    Ο παππούς κακώς-κακιστα κοκκαλωσε με μωρό στη μέση του δρόμου!! Τί μαλακία μεγέθους ΓΚΟΤΖΙΛΑ ήταν αυτή??
    Ό μοτό, δεν είχε την προσοχή του στον δρόμο για κάποιο λόγο… Αλλοιώς έπρεπε αμέσως νά φρενάρει! Επειδή έχει τύχει το σενάριο δεκάδες φορές, φρενάρουμε οταν βρίσκεται ο ύποπτος καταμεσής ακίνητος, ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ Κ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΤΟΥ!!
    Όπως και ναχει..: ΜΕ ΜΩΡΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ, ΔΕΝ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΠΟΤΈ!!! Ό παππούς είναι ασυγχώρητος. Ο οδηγός μπορεί να είναι τρελλός!! Μπορεί νά έχει πιεί.. Μπορεί χίλια δύο.. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ, ΚΑΝΕ ΌΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ: Όταν όμως βαστάς ένα μωρό,ΔΕΝ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ.😠🤔 Τώρα,..αν έτρεχε η αν τόν έπαιζε ό Μοτό, δέν έχει καμμία σημασία. Ό γέρος δέν στέκει καλά. Διακινδύνευσε τό παιδί!!!

    1. Ολόσωστος με μωρό και παιδί δεν διακινδυνεύεις τίποτα. Και οδηγώ και περπατάω πολύ. Ως πεζός είμαι απ’τους ελάχιστους που είμαι πάντα πεζοδρόμιο και για να περάσω απέναντι Γρηγόρης και κοιτάζω 2-3 φορές αν φρεναραν όλοι. Ως οδηγός βλέπω την τρέλα των πεζών που περνάν απ’όπου να ναι γιατί στο μυαλό τους έχουν ότι ο πεζός έχει προτεραιότητα και δίκιο πάντα. Ας πάνε κάποιοι να το βρουν στον άλλο κόσμο.

      1. Πράγματι ο παππούς έχει μεγάλη ευθύνη! Με βρέφος στην αγκαλιά έπρεπε να πάει σε φανάρι και να πέρναγε με το πράσινο και πάλι με προσοχή! Είναι μεγάλη ευθύνη να κρατάς εγγόνι και μάλιστα βρέφος. Καλό παράδεισο με τους αγγέλους το παιδάκι,!! ΚΡΙΜΑ!!!

  15. Αλλο ενα….ευγε για την ανυπαρκτη ελληνικη δικαιοσυνη! Ουτε γατα να σκοτωσε ο ΑΛΗΤΗΣ! Μπραβο μας!

    1. Κόψε τα ληγμένα γιατί σε πειράζουν.
      Βρε δήθεν μάγκα του πληκτρολογίου κοίτα το βίντεο πρώτα πριν γράψεις κατηγορίες

  16. τηρουνται φιλε μου οι νομοι και εδω αλλα μονο οπου τους συμφερει πχ πιο πανω γραφει ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΚΡΑΤΟς ΜΑΦΙΑ καλα τα λεει τους χρυσαυγιτες για μια δολοφονια για την μπαλα κλεισανε ενα κομα φυλακη ασε που τον φονια τον ειχε πληρωσει η ΝΔ για να βρουν αφορμη οι σκατοδημοκρατες του κωλου να προχωρησουν στα επομενα σταδια δικες και φυλακη εκει η δικαιοσυνη η κατευθτνομενη εκανε δουλεια αλλου οχι τι να πεις ομως οι δημοκρατιες τα κρατη τα κανουν μπουρδελα

  17. Αν σκοτωνε κανενα κοπροσκυλο θα ηταν στη φυλακη.Αυτη ειναι η μπανανια που ζουμε…..Ο ανακριτης δεν ειδε αραγε οτι ηταν ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ και ετρεχε με υπερβολικη ταχυτητα αφου εκανε ΚΟΝΤΡΕΣ με την προηγουμενη μηχανη??? ΕΛΕΟΣ εχουμε δικαιοσυνη σε αυτη την πουτανοχωρα?η θα πρεπει να παρουμε ολοι το νομο σταχερια μας?

  18. ΑΠΟ ΟΣΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΝΑΒΑΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟΥΣ ΕΛΙΓΜΟΥΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΡΙΤΣΙΟΥ…ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΛΙΓΜΟΥΣ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΑ!!!! ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΟΛΙΣ ΚΑΒΑΛΗΣΟΥΝ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ….
    ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ!!!!!! ΚΡΕΜΑΛΑ!!!! ΤΟΥΦΕΚΙΣΜΑ!!!!

  19. Ειναι δεν ειναι κομματοσκυλο αθωος η ενοχος ο νομος λεει οσους και να φας στον δρομο τρια χρονια με αναστολη. Τι και αν πληρωσες το διπλωμα τι κι αν δεν εχεις διπλωμα. Ξεχασατε τον τηγανοκεφαλο που επεσε σε σταση στην αττικη; ελευθερος και ωραιος.

  20. ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΕΞΩ ΕΚΤΟΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΛΟΓΙΚΟ ΣΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΚΡΑΤΟΣ ΜΑΦΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟ ΣΑΠΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ …ΜΟΝΑΧΑ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙΑ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΚΟΒΑΝ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ

  21. k me 30-40 να πηγαινε ο μηχανοβιος του παππου παλι θα του χε πεσει το μωρο, οσο φταιει ο μηχανοβιος αλλο τοσο φταιει ο παππους που περασε τον δρομο χωρις να προσεξει

  22. Κατηγορία για το θάνατο του βρέφους πρέπει να αποδοθεί στον παππού?
    Όχι πως και ο οδηγός της μηχανής είναι άμοιρος ευθυνών μιας και η θέση οδήγησης που έχει ένας αναβάτης δεν εμποδίζεται από τα άλλα επιβατικά αυτοκίνητα όταν υπάρχει πυκνή κυκλοφορία και επιτέλους πρέπει οι οδηγοί των μοτοσυκλετών να συνειδητοποιήσουν ότι όταν κάνουν διεισδύσεις φέρουν την απόλυτη ευθύνη για το ότι συμβεί

  23. Επειδή παρακολούθησα πολύ καλά το θέμα από πολλά site και την τηλεόραση : 1. Ο οδηγός της μηχανής ήταν σε ταχύτητα απόλυτα νόμιμη με τον δρόμο που είναι ταχείας κυκλοφορίας. Έτρεχε ‘οπως είπαν από 45-55 χιλιόμετρα. 2. Ο μοναδικός ελιγμός που έκανε ήταν για να αποφύγει τον παππού με το παιδί, και μάλιστα πριν την μηχανή πέρασε αυτοκίνητο με την ίδια ταχύτητα και ακολουθούσε η μηχανή, της οποίας ο αναβάτης αιφνιδιάστηκε με την παρουσία του παππού στο κέντρο του οδοστρώματος. 3. Ο παππούς κατέβηκε από το αυτοκίνητό του από την πλευρά της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων και σάστισε μένοντας στη μέση του δρόμου. 4. Ο παππούς έπρεπε να περάσει από την διάβαση και όχι απο εκεί που πέρασε. 5. Το μόνο που απομένει να ελεγχθεί είναι αν ο αναβάτης της μηχανής είχε πιεί. Ας αφήσουμε την δικαιοσύνη να βγάλει το πόρισμά της και ας μην καταδικάζουμε ούτε τον αναβάτη της μηχανής ούτε τον παππού.
    Το θέμα δεν είναι πλέον ποιός έφταιγε, αλλά το γεγονός ότι χάθηκε μια ζωή.

  24. Σημασία έχει αν έτρεχε η αν ο κάθε ηλίθιος κόβει βόλτες στη μέση του δρόμου…

  25. Ζω στην Αμερική εδώ αν είχε συμβεί το ίδιο θα είχε πάει φυλακή για πολλά χρόνια δυστυχώς στην Ελλάδα οι νόμοι δεν τηρούνται και ο καθένας κάνει ότι του καπνίσει (ντροπή)

    1. Που στην Αμερική ζεις, στην Κούβα?
      Επειδή κ εγώ ζω στις ΗΠΑ πολλά χρόνια, κανείς εδώ δε θα είχε πάει φυλακή, όπως γράφεις.
      Ξέρω ΠΟΛΛΕΣ παρόμοιες περιπτώσεις εδώ όπου ο οδηγός επικαλέστηκε αποπροσανατολισμό κ απόσπασης της προσοχής του από πινακίδα με προσφορές McDonalds και αφέθηκε ελεύθερος.

      Η κατάντια που γράφεις φίλε μου, έχει να κάνει με τη διείσδυση των libtards παγκοσμίως στο δικαστικό σώμα.

  26. Έχει παραγίνει το κακό με τους μηχανόβιους και τους κάγκουρες με τα φτιαγμένα σαπάκια! Πάντα κοιτάνε στο τέλος να τα ρίξουν στα θύματα, ενώ προφανώς έτρεχε σαν πούστης όπως φαίνεται και στο βίντεο….

Comments are closed.