Γ#ΦΤΟΙ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΚΟΝΤΕΨΑΝ ΝΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΤΕΛ ΚΗΦΙΣΟΥ! ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ ΘΡΗΝΗΣΑΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΖΕΦΥΡΙ – ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΕΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗ, ΕΒΑΛΕΣ ΤΗ ΒΑΦΗ ΣΤΟ ΜΑΛΛΙ;;;

Κοινοποίηση:
ktel

Ξεκαθάρισε το τοπίο με τους πυροβολισμούς στα ΚΤΕΛ Κηφισού καθώς, σύμφωνα με τα νέα δεδομένα η συμπλοκή έγινε μεταξύ οδηγών ταξί που είναι γ#φτοι.

Όπως μαθαίνουμε από το ρεπορτάζ, οι γ#φτοι ταξιτζήδες έχουν καταλάβει την μεγάλι πιάτσα στα ΚΤΕΛ και όποιος πάει να παραπονεθεί, βγαίνουν τα κουμπούρια.

Αλλά τι συνέβη; Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, μια γυναίκα πήγε στο πρώτο ταξί που περίμενε στην πιάτσα και όταν είπε ότι θέλει να πάει στο αεροδρόμιο κάποιοι άλλοι οδηγοί πήγαν και έβγαλαν τις αποσκευές της από το αυτοκίνητο. Τότε άναψαν τα αίματα και ένας εκ των οδηγών γύρισε με όπλο και πυροβόλησε στον αέρα.

Ωστόσο, είχαν προηγηθεί και έντονες αψιμαχίες με αποτέλεσμα να έχουμε και έναν τραυματισμό. Το σοβαρότατο αυτό περιστατικό που συνέβη σε πολυσύχναστο χώρο και θα μπορούσε να καταλήξει σε τραγωδία, πέρασε στα ψηλά αφού προφανώς ο Μιχαλάκης ο Χρυσοχοΐδης μόλις έμαθε την καταγωγή των δραστών, έληξε κάθε έρευνα και έβαλε τη νέα βαφή στο μαλλί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. αφου δεν ξερουν να διαβαζουν πωσ ξερουν τα σηματα?

  2. Τα ταξί είναι των γύφτων ή μισθωμένα;
    Σε αμφότερες τις περιπτώσεις απαράδεκτο.
    Ενθυμούμαι τον Καρατζαφέρη να βαπτίζει παιδιά ινδόγυφτων στο Ζεφύρι, τον οποίο μιμήθηκε ο Γεωργιάδης ως νουδου πλεον.
    Να διαγραφούν από τους εκλογικούς καταλόγους.

    1. Tα ταξιά είναι κλειστό επάγγελμα και ως εκ τούτου οι κίτρινοι βολεμένοι της νδ τα δίνουν όπου γουστάρουν, σε γύφτους, σε πάκια και όπου θέλουν και τα αρπάζουν και μαύρα.

  3. Από πότε οι γύφτοι έγιναν ταξιτζήδες ποιος ΑΛΗΤΗΣ τους έδωσε ΆΔΕΙΕΣ; Ποιος ΑΛΗΤΗΣ τους ΠΩΛΗΣΕ ΆΔΕΙΑ+ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ; Δηλαδή, έβαλαν τους ΛΥΚΟΥΣ μέσα στα ΣΠΙΤΙΑ των ΠΟΛΙΤΩΝ

    1. Αφού το κράτος επιτρέπει να πωλούνται… μαύρα κρατικές άδειες μεταξύ ιδιωτών και έχει κλειστό το επάγγελμα, τι περίμενες να γίνει; Ξέπλυμα από τα χασίσια κάνουν οιγύφτοι.

  4. Οι γύφτοι πρέπει να απελαθούν μαζί με τους πακιστανούς, τους μπαγκλαντεσιανούς και τους ινδούς. Στις χώρες τους βιάζουν τις γυναίκες για πλάκα εφόσον δεν ανήκουν στην τοπική φυλή τους ή όταν είναι ασυνόδευτες, ενώ τις ξένες τις βιάζουν και εκδικητικά.

  5. Οι γυφτοι κανουν ο,τι θελουν, εχουν γενικη ασυλια. Οπως και οι αλβανοι,γεωργιανοι και λοιπες δημοκρατικες δυναμεις. Αληθεια, αρχες Ιουνιου ειχαν αναγγειλει “μεγαλη επιτυχια” στο Μεταξουργειο,οπου στο γνωστο “καφενειο” της Μεγ Αλεξανδρου και Ιασονος,των αλβανων σωματεμπορων ,εμπορων ηρωινης,κοκαινης και λοιπων ,βρηκαν εκτος απο ναρκωτικα,και οπλα,οπως λεγεται στην περιοχη. Εκτοτε η υποθεση θαφτηκε κανονικα, ουτε ονοματα,ουτε φωτογραφιες των “επιχειρηματιων”, ουτε τιποτε. Διπλα ,σε ενα αλβανικο μινι μαρκετ ειχαν πιασει προ τετραετιας μια σπειρα ναρκεμπορων και βγηκαν αμεσως φωτογραφιες,ονοματεπωνυμα τους κλπ. Εδω γιατι τοση σιωπη?

  6. Πόσο π@@τάνα κατάντησε η νδ/πασοκ οε επί αργυρώνητου αυτιστικού;

  7. Οι μπάτσοι είναι για να κάνουν ψευτομαγκιές, όπως έκανε ο βρωμοματάς ο Δ.Υ. στο κοριτσάκι στην Πεντέλη μετά τις φωτιές, όταν πήγε ο βλάκας ο κούλης εκεί, που της είπε ότι θα τα… πούνε… μετά. Με τους γύφτους κάνουν ότι δεν βλέπουν.

  8. Κάντε ένα ρεπορταζ ως εφημερίδα κ σαιτ εκεί στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ να δείτε τι χάλι επικρατεί στον Κηφισό!!!! Ούτε στο Ισλαμαμπαντ τέτοιο χάλι…Δεν θα έπρεπε να υπάρχουν και αστυνομικοί και ασφαλίτες;;; κλοπές, ναρκωτικά, επαιτεία, γύφτοι…Και ρωτάω;;; Εαν γίνει καμιά τρομοκρατική επίθεση εκεί;;; Θα κλαίμε μετα;;; ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑ;; ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ;; Που είναι η ΠΡΟΛΗΨΗ;;; ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΖΟΥΜΕ!!!

  9. Κλασσικά εικονογραφημένα στην κολομβία των βαλκανίων,

Comments are closed.