Δολοφονία 11χρονης: Δίωξη για ανθρωποκτoνία και ακόμα τέσσερα αδικήματα στον 37χρονο δολοφόνο

Κοινοποίηση:
ileia-drastis-xr

Αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας με δόλο, της απόπειρας βιασμού ανηλίκου, της αρπαγής ανηλίκου, της οπλοχρησίας και οπλοκατοχής είναι πλέον ο 37χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 11χρονης Βασιλικής.

Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ηλείας μετέβη νωρίτερα το μεσημέρι της Τρίτης στο μέγαρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, όπου απήγγειλε τις κατηγορίες σε βάρος του παιδοκτόνου και τον παρέπεμψε για κύρια ανάκριση στην Ανακρίτρια Ηλείας.

Ο 37χρονος, χωρίς την παρουσία συνηγόρου υπεράσπισης, ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή 14 Ιουνίου ενώπιον της Ανακρίτριας Ηλείας για τις πράξεις που του έχουν αποδοθεί.

Προς ώρας παραμένει άγνωστο αν η απολογητική διαδικασία θα λάβει χώρα στο Δικαστικό Μέγαρο Πύργου ή αν η Ανακρίτρια Ηλείας μεταβεί στο κτίριο της αστυνομίας, καθώς συντρέχουν λόγοι της μη ασφαλούς διεξαγωγής της απολογίας του κατηγορούμενου.

Η τοποθεσία θα που λάβει χώρα η απολογία θα αποφασιστεί κατόπιν συνεννόησης αστυνομικών και δικαστικών άρχων.

Πηγή: patrisnews.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ως συνηθως τον ειχαν και κυκλοφορουσε ελευθερος , ενω ηταν κατηγορουμενος για βιασμο!!! Ειχε καταδικαστει με 9 χρονια καθειρξη!! Αισχος Κοι δικαστες που δοσατε αναστολη σ’ αυτον τον κοπριτη!!! Και να τα αποτελεσματα , σκοτωσε το κοριτσακι!!! Αντε ρε αθλιοι Νεοταξιτες , ξεμωραμενοι , φερτε πισω την θανατικη ποινη αμεσως , που εχετε ολα τα παλιοτομαρα και κυκλοφορουν ελευθερα και εχετε αθωους οικογενειαρχες στην φυλακη!! Στα τσακιδια να πατε να αλλαξετε μυαλα!! Η πρωτη κατραπακια επεσε με τις χθεσινες εκλογες , ερχονται κι’ αλλες !!

  2. του τα κόβεις στεγνά
    και του τα κρεμάς σκουλαρίκια στις γαϊδουροαυτάρες του,
    ετσι είναι η ΜΟΝΗ δικαιοσύνη στο γύφτουλα δολοφόνο

Comments are closed.