ΕΚΤΑΚΤΟ – ΑΝΔΡΑΣ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΟΡΤΙΕΡΗ ΚΑΙ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ – ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ – ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΟΛΑ ΚΑΛΑ; ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

Κοινοποίηση:
NOSOKOMEIO-meth

Σε κρίσιμη κατάσταση και στην εντατική δίνει μάχη ζωής, άντρας που προχθές το βράδυ στις Φέρες Έβρου, χτυπήθηκε σοβαρά από πορτιέρη σε χώρο διασκέδασης.

Σύμφωνα με ασφαλείς και αποκλειστικές πληροφορίες του koumanto.gr το θύμα έχει υποβληθεί σε σοβαρή επέμβαση ενώ η κατάστασή του κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή.

Χαρακτηριστικό της σοβαρότητας για την μάχη που δίνει για να κρατηθεί στην ζωή είναι και το γεγονός ότι η αισιοδοξία των γιατρών, είναι σε σημαντικό βαθμό συγκρατημένη!

Ο δράστης παρουσιάστηκε σήμερα οικειοθελώς με τον δικηγόρο του και παραδόθηκε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Ζήτω ο πορτιέρης ναούμε. Ζήτω οι μπράβοι και οι νταβατζήδες… Η προστασία πάνω απ`όλα. Τώρα πλέον έχουμε και υπουργείο προστασίας του πολίτη. Αχ ναι και κλιματικής πρασινοαλογίτικης κρίσης…..Φυσικά όπως πάντα, για το καλό μας…

  2. Κανα κολόμπαρο με Βουλγάρες θα ήταν!!! Φέρρες Έβρου;;; Σκυλάδικό. κολόμπαρο….

  3. Απορω πως σας φαινονται περιεργα αυτα που συναιβεναν παντα στο Ελλαδισταν απο την εποχη των ντισκο την δεκαετια του 80 με τα face control. Ο καθε τσομπανης απο το κολωχωρι του πηγαινε ενα γυμναστηριο και κατεβαινε στην Αθηνα η την μεγαλη πολη κανοντας τον νταη στη πορτα. Στην Αθηνα η διθενια πηγαινε συννεφο στο κολωνακι η την Γλυφαδα τοτε. Οποτε απορω πως απορειτε με ενα περιστατικο κοινο για την εποχη που δεν υπηρχαν σοσιαλ μιντια και ιδιωτικα καναλια να το μαθεις. Τωρα κλανει ο μπραβος στη Μυκονο και τον μαθαινουν παγκοσμιως .

  4. Με πορτιερηδες/μπραβους πανε να τα βαλουν; Μυαλο ντιπ; Ολα για τις χαζογκομενες..

  5. Μπραβο οι βλαχοι! Εχουνε και πορτιερη! Μιλαμε για…προοδο! Με μια σακκουλα κατσικησιο τυρι θατανε διαφορετικα τα πραματα!

  6. Roid rage θα έπαθε ο φαρμακωμενος πίθηκος.
    Αν οπλοφορούσε το θύμα θα είχε γλέντι.

  7. Νυχτερινη διασκεδαση στους υπονομους, ολη η νεολαια στον οχετο. Η λεξη νυχτερινη διασκεδαση μου φερνει εμετο

    1. Ολόσωστο σχόλιο .Μόνο ςμετός η φράση πραγματικά.

  8. ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΟΠΟΥ ΣΕ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΜΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΚΥΝΔΙΝΕΥΕΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ. ΕΝΑΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΗ.

  9. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΠΙΘΗΚΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΣΤΑΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΡΜΕΓΟΥΝ

  10. Άδεια οπλοφορίας για όλους και λύνονται όλα αυτά.

  11. δεν τσακώνεσαι με τον πορτιέρη….τον στέλνεις με τροχαίο

    1. κάμερες & ρουφ παντού…δύσκολα τα πράγματα πλέον

      1. Και αν λαθος δεν “πιασουν τα φρενα”;;;;τι θα δειξει η καμερα;;;;;;;που το υποπτο;;;;;;δεν προλαβα να πατησω φρενο,πεταχτηκε μπροστα μου………εκανα προσπαθεια να τον αποφυγω αλλα δεν………….

Comments are closed.