ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΕ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ – ΕΣΚΑΣΑΝ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ, ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΚΑΙ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
6319799

Ληστεία με λεία μαμούθ που εκτιμάται ότι υπερβαίνει το ένα εκατομμύριο ευρώ σημειώθηκε σε βάρος υπαλλήλων χρηματαποστολής ιδιωτικής εταιρείας λίγο πριν τις 4 το απόγευμα της Πέμπτης στο Λαύριο.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, οι τέσσερις δράστες, φορώντας λευκές φόρμες και χειρουργικές μάσκες, πέταξαν αρχικά κροτίδα-καπνογόνου με χρώμα, κάτι που έκανε το όχημα της χρηματαποστολής να κόψει ταχύτητα.

Στη συνέχεια απείλησαν τους υπαλλήλους με καλάσνικοφ και τοποθέτησαν ένα αντικείμενο που έμοιαζε με εκρηκτικό μηχανισμό στο μπαρμπρίζ του αυτοκινήτου.

Ακολούθως, έσκασαν τα λάστιχα του οχήματος, όπως υποστηρίζουν οι υπάλληλοι σεκιούριτι. Με την απειλή όπλων, καλάσνικοφ, τους ανάγκασαν να κατέβουν από το όχημα και στη συνέχεια άρπαξαν τα χρήματα.

6319798

Οι υπάλληλοι δήλωσαν ότι δεν είχαν προλάβει να βάλουν τα χρήματα στα βαλιτσάκια χρωματισμού των χρημάτων και δεν τα είχαν ενεργοποιήσει. Έτσι, τα χρήματα ήταν σε απλούς σάκους.

Οι υπάλληλοι σεκιούριτι υποστήριξαν πως είχαν πάρει χρήματα από πολλές επιχειρήσεις του Λαυρίου και το κατάστημα της αλυσίδας παιχνιδιών ήταν το τελευταίο.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στην περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

6319795

Παράλληλα, ερευνούν τις κάμερες ασφαλείας από το κατάστημα για να δουν τις κινήσεις των δραστών και να ακολουθήσουν το δρομολόγιό τους.

Την ίδια ώρα, το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών της ΕΛ.ΑΣ έσπευσε στο σημείο για να ελέγξει τον μηχανισμό που άφησαν στο παρμπριζ, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για μηχανισμό που δεν μπορεί να εκραγεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Πολύ πιθανόν κάποιος μέσα από την εταιρεία θα έδωσε οδηγίες στους ληστές.

  2. Aν κατάφεραν να πάρουν τα χρήματα χωρίς να ανοίξει μύτη, και αν καταφέρουν να μην συλληφθούν, τότε μπράβο τους. Τους βγάζω το καπέλο. Περιμένω να δώ πως η Ελληνική αστυνομία θα χειριστεί το όλο ζήτημα. Αν καταφέρει να τους πιάσει μπράβο της. Το εντυπωσιακότερο είναι ότι δεν έπεσε ούτε μια ντουφεκιά. Μπράβο τους. Δόξα τω Θεώ που δεν υπήρξαν θύματα. Μου θυμίζει αστυνομική ταινία.

Leave a Response