Η ΕΛΑΣ ΤΡΕΜΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ – “ΦΩΝΑΖΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ” ΕΙΠΕ Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ – ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΣΚΟΜΠΑΡ

Κοινοποίηση:
venteta6

Στη Λατινική Αμερική μπορεί να μην συμβαίνουν αλλά στη Σιναλόα των Βαλκανίων γίνονται! Έκοψαν τη γλώσσα του 70χρονου κτηνοτρόφου στο Ρέθυμνο επειδή φώναζε και έπρεπε να τον κάνουν να σωπάσει.

«Τον βρήκα εγώ…τουλάχιστον δύο πυροβολισμούς είχε “φάει” και του έκοψαν και τη γλώσσα. Επειδή φώναζε, μου λέει “φώναζα και μου έκοψαν τη γλώσσα”. Από εκεί και έπειτα που διακομίστηκε με την μητέρα μου εδώ πέρα με το ασθενοφόρο, έχασε τις αισθήσεις του. Εγώ δεν… δεν ξανά επικοινώνησα με τον πατέρα μου. Ο πατέρας μου αυτή τη στιγμή είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Εμένα κάλεσε. Απ’ όταν έγινε μετά από πέντε λεπτά με πήρε τηλέφωνο», είπε χαρακτηριστικά ο γιός του.

Ο κτηνοτρόφος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, με μια σφαίρα στη σπονδυλική του στήλη και κατά πληροφορίες λόγω της σοβαρότητας της κατάσταση χρειάστηκε να μεταφερθεί από το νοσοκομείο Ρεθύμνου στο ΠΑΓΝΗ.

Παράλληλα, η αστυνομία ερευνά μαρτυρίες και οπτικό υλικό από το ποιμνιοστάσιο όπου δέχτηκε την επίθεση ο 70χρονος ενώ η οικογένεια του θύματος έχει αναφέρει ότι δέχονταν απειλές.

Τι είχε γίνει τον Ιούλιο
Τον Ιούλιο ο 26χρονος γιος του 70χρονου κτηνοτρόφου είχε δεχτεί επίθεση με καυστικό υγρό από δύο άτομα. Τότε η επίθεση στον γιο του 70χρονου είχε οργανωθεί από 40χρονο, ο οποίος «προσέλαβε» τους δύο δράστες για να πλήξουν τον 26χρονο.

Μετά τις συλλήψεις τους τέθηκε το ζήτημα τη προφυλάκισης ή μη των κατηγορούμενων. Τότε, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, υπήρξε μία προσπάθεια ώστε να μην προχωρήσει η ρήξη και να γίνει ένας… σασμός. Συγκεκριμένα, έγινε προσπάθεια από την πλευρά των κατηγορούμενων να μην καταθέσει ποινική δίωξη ο πατέρας του 26χρονου.

Τώρα η ΕΛΑΣ ερευνά τυχόν σύνδεση των δύο υποθέσεων όπως και κάθε άλλο πιθανό ενδεχόμενο για την άγρια επίθεση στον κτηνοτρόφο.

Ο άλλος γιος του 70χρονου θύματος δήλωσε: «Στο μάτι του είχαν ρίξει καυστικό υγρό του αδελφού μου. Κι αυτή τη στιγμή, είναι τώρα ακόμη σε ανάρρωση. Δεν του έχει περάσει. Κι έχουν προφυλακιστεί κιόλας. Εννοείται ότι συνδέεται. Δεν έχουμε… Αυτά είναι πακέτο πάνε όλα αυτά».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. τουλαχιστον εδω κυκλοφορουμε ανετα δεν εχει γινει Ισλαμαμπαντ..βριζετε αλλα πολλοι κατεβαινετε εδω για διακοπες..ειναι ωραιο μερος …οσο για τα σκατοχωραφια τους ..αδερφο σκοτωσε αδερφο για ενα μετρο χωραφι το 1995..δεν ειμαι ντοπια ουτε τους υποστηριζω..υπαρχουν καλοι κ φιλοξενοι κρητικοι

  2. ΧΑ ΧΑ ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΚΕΛΕΙΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗ ΕΣΤΙ ΡΕΘΥΜΝΟ ΜΥΛΛΟΠΟΤΑΜΟΣ ΤΟ ΑΝΔΡΟ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΔΩΝ ΤΑ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΙ ΚΑΤΣΙΚΟΠΙΔΗΧΤΡΕΣ ΜΑΦΙΟΖΟΚΡΗΤΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΕΣ ΠΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ….

  3. ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ….
    ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΙΝΩΙΚΑ Η ΚΡΗΤΗ ΛΕΓΟΤΑΝ ΚΕΡΕΤΑ…… Κ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΑΡΧΑΙΑ ΛΕΞΗ ΚΕ-ΡΕ-ΕΤ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΗ ΜΕ ΤΕΙΧΗ…. Ο ΠΡΟΦΕΣΟΡΑΣ CYRUS H. GORDON ΑΠΟΔΕΙΞΕ… ΟΤΙ Η ΓΡΑΜΜΙΚΗ Α…ΑΝΑΠΑΡΙΣΤΑ ΜΙΑ ΣΗΜΙΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ……… …..

  4. ταλιμπανάδα – μην πληρωνετε λεον καμμια εφορια -κρατος σ;ας δολοφονουν και σας καταληστευουν
    ΛΛΗΝΕΣ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΤΟΠΟ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ

  5. Δυστυχώς έχουμε πέσει στην συμμορία των εβραιο-κρητικών που διοικούν και τα τρία κόμματα. Μέχρι και ψεύτικο καυγά έστησε ο γιδογάμης ο Πολάκης για να συνεχίσουν μαζί οι τρεις εβραιο-κρητικοί να διαλύουν την Ελλάδα εκ των έσω…

  6. Οι μπάτσοι λαδώνονται.., ειδικά στο γιδονήσι των επιδοτήσεων και των χασισιών. Αφού δεν απολύονται από το Δημόσιο, καλά κάνουν.

  7. αν πυροβολούσε έστω και στον αέρα θα ερχόταν η αστυνομία να σώσει τους εγκληματίες και να τον συλλάβει

Leave a Response