Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ: ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΜΠΗ

Κοινοποίηση:
Πυροβολισμοί σε ναυτιλιακή εταιρεία στην γλυφάδα, Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024.
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Συνεχείς συσκέψεις της Αστυνομίας για τα μέτρα ασφαλείας ενόψει των συγκεντρώσεων για τα Τέμπη

Συνεχείς είναι οι συσκέψεις της ελληνικής Αστυνομίας για τα μέτρα ασφαλείας ενόψει των συγκεντρώσεων που προγραμματίζονται σε περισσότερες από 150 πόλεις.

Ήδη από την περασμένη εβδομάδα, τόσο στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας όσο και στις κατά τόπους Γενικές Αστυνομικές Διευθύνσεις, έχουν πραγματοποιηθεί οι πρώτες συσκέψεις για την κατάρτιση του σχεδίου για την επιτήρηση των διαδηλώσεων.

Το σύνολο των αστυνομικών δυνάμεων θα είναι επί ποδός τη συγκεκριμένη ημέρα.

Είναι πολύ σημαντικό ότι θα υπάρχει προσέλευση γονιών με παιδιά και καταλαβαίνει κανείς ότι θα πρέπει να υπάρχει διαφορετική προσέγγιση από την πλευρά της Αστυνομίας.

Μεγάλο βάρος πέφτει στις ομάδες της Αστυνομίας που θα κάνουν τους λεγόμενους προελέγχους σε άτομα τα οποία κρίνονται ύποπτα, είτε επειδή έχουν κάποιο σακίδιο είτε επειδή προχωρούν σε ύποπτες κινήσεις.

Όπου κρίνεται απαραίτητο, θα γίνεται και η προσαγωγή τους.

Από εκεί και πέρα, drones αλλά και ελικόπτερα θα δίνουν συνεχώς ζωντανή εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων.

Συνελήφθη από την Κρατική Ασφάλεια ένας άνδρας γεννημένος το 1975, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες καλούσε, μέσω διαδικτύου, σε πράξεις βίας στις συγκεντρώσεις για τα Τέμπη την προσεχή Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου.

Πρόκειται για 50χρονο Έλληνα, ο οποίος διατηρεί λογαριασμό στο Χ. Είχε προβεί σε μια σειρά αναρτήσεων το τελευταίο διάστημα με αντικείμενο τις ερχόμενες συγκεντρώσεις μνήμης και διαμαρτυρίας.

Την Κυριακή (23/2) ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών είχε διατάξει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης με διερευνώμενο αδίκημα αυτό της διέγερσης σε διάπραξη αξιόποινων πράξεων. Με εντολή του Εισαγγελέα είχε ανατεθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να ταυτοποιήσει τους χρήστες που έκαναν τις συγκεκριμένες αναρτήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι για την Παρασκευή (28/02) ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έχουν προκηρύξει 24ωρη πανελλαδική απεργία, ενώ έχουν προγραμματιστεί πορείες σε όλη τη χώρα για την επέτειο των δύο χρόνων από το δυστύχημα στα Τέμπη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Όλα αυτά τα κοπρόσκυλα από την μεταποληστευση
    και αργότερα πρέπει να περάσουν από λαϊκά δικαστήρια και να πληρώσουν για όλα τα εγκλήματα που έχουν κάνει.
    Την μοίρα του Τσαουσέσκου πρέπει να έχουν.

  2. <<Όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες», λέει ο λαός μας. ή όπως έλεγε και κάποιος άλλος : ο έξυπνος όταν του συμβεί θα κοιτάξει τι λύση θα δώσει,ο σοφός όμως θα κοιτάξει να μην του συμβεί ποτέ.κοινός τα έξυπνα πουλιά από την μύτη πιάνονται.

Leave a Response